E39 KLUB OLDAL
  Regisztráció

Menü
 Kezdőlap(Home)
 Kezdőoldal
 Ajánlj minket!

Felhasználók
 Fórum
 Chat
 Felhasználók listája
 Privát üzenetek
 Adataid
 Képtár
 Eseménynaptár
 Rövidítéstár
 Apróhírdetések
 Alkatrész rendelés
 Tippek Trükkök
 A „Fünfer” története
 Top Tagok
 Hírek
 Rovatok
 Hírkűldés
 Hírek archívuma
 Nyomtatható
 Letöltések Linkek
 Letöltések
 Linkek
 Feltöltés az oldalra
 Infó
 Toplisták
 Keres
 Statisztikák
 Szavazások
 Időjárás
 Szórakozás
 Játékok
 Rádió
 Flashgame
 Online ETK
 Realoem
 Bmwfans
 Online WDS

User Info
Üdvözlünk, Vendég
Felhasználónév
Jelszó
(Regisztráció)
Tagok:
Utoljára: darton
Mai: 1
Tegnapi: 6
Összesen: 3787

Látogatók:
Vendégek: 33
Tagok: 11
Összes: 44

Jelen lévő tagok:
01: atiotezer
02: baupexim1
03: hamoriarpi
04: simi64
05: szegedib
06: maxi
07: anti520i
08: jackson
09: odus
10: Qwerti
11: BMWFUN

logoff Kilépés

Faliujság
Arhívum   

Sajnáljuk de csak regisztrált felhasználók üzenhetnek bejelentkezés vagy regisztráció.

Chat
Szoba névbejelentkezve
E39 Klub szoba0

[ SPChat ]

:-)

Statisztikák
E-AUDIT - ingyenes webstatisztika, webaudit

Google PageRank

Geo Visitors Map
website monitoring
tracker

Sentinel
Az Oldal Védelmét Sentinel Biztosítja

You have been warned!

We have caught 11 shameful hackers.

NukeSentinel 2.4.2pl6

Apróhírdetések
E 39 Gyári 15
E 39 Gyári 15Feladó: Csabika
Ft 9,000.00
E 39 Gyári 15" alufelnik,díszközép nélkül lefutott gumikkal. A 4db 36000ft.Díszközép ha valakinek van hozzá az érdekelne. A felni darabonként is...
Details
OBDII kábel
Feladó: Csabesz
Eladó OBD2/USB autódiagnosztika kábel 20pines átalakító kábellel fejjel. GT1 és INPA szoftverhez jó. Ha kell szoftverek is vannak.
Ára:...
Details
BMW BUSINESS RDS RADIO
BMW BUSINESS RDS RADIOFeladó: deriwer
Ft 17,000.00
ELADO KITUNO ALLAPOTU BMW BUSINESS RDS CASETTE+RADIO
CD VEZERLES
1998-AS E39 525 TDS-BOL

KORCSATLAKOZOS HATULDetails
18
18Feladó: deriwer
Ft 130,000.00
ELADO 4 DB,18''-OS M5 REPLIKA FELNI
ELOL 225/40-18 (LEFUTOTT)
HATUL 235/40-18 (30-40%-OS) GUMIKKAL

A FELNI JO ...
Details
E39 BUSIESS RÁDIO+GYÁRI HANGSZÓRÓK
E39 BUSIESS RÁDIO+GYÁRI HANGSZÓRÓKFeladó: zolee
E39 BUSINESS RÁDIO A VÉKONYABBIK FAJTA AMI FELETT A BOARD KIJELZŐ VAN + 6 HANGSZÓRÓS GYÁRI SZETT.
ÁR:28E
TEL:70/559-7816
Tovább a hírdetésekhez >>

E39 KLUB Fórum :: Téma megtekintése - HIBA --- ÉS ---MEGOLDÁS

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét (link)! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.Szabályzat ITT!!
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

HIBA --- ÉS ---MEGOLDÁS
Ugrás oldalra 1, 2, 3 ... 338, 339, 340  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> E39
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Via
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
Motor tipusa:
Évjárat:
Kivitel:
HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 27. Szerda, 20:30    Hozzászólás témája: HIBA --- ÉS ---MEGOLDÁS Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok. Azért nyitottam ezt az oldalt, hogy a verdákon felmerülő hibákat és azokra a megoldást le tudjuk írni. Segítve azt, hogy ha valami hibajelenség van, akkor könnyebben lehessen azt beazonosítani. Szerintem így kisebb az esélye, hogy megvezetnek szervízben is.
Hogy könnyebben áttekinthető legyen az egész: HIBA és MEGOLDÁS gyors ismertetőkre gondolok. Így talán nem unjuk meg, mire az összes bejegyzés végére érünk.

Már mondom is az én példámat

HIBA
530D alapjáraton elkezdett billegni. 1 henger néha kihagy. Utána már végig kihagy. Teljesítmény semmi, jobban füstöl, végsebesség talán 100-110. Gyorsulás nulla. Tiszta ciki vele menni, mint egy traktor.

MEGOLDÁS
Szervíz szerint kábel köteg 25000-ért de lehet, hogy befecskendező is 80000-ért.
Szerencsére csak a kábel köteg kellett.

Remélem sok példát be tudunk itt gyűjteni.
Diabolica
E39 FAN
E39 FAN

Autód adatai :

Széria kód:
Motor tipusa: 540iA
Évjárat: 2002
Kivitel: Sedan
HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 27. Szerda, 20:35    Hozzászólás témája: Re: HIBA --- ÉS ---MEGOLDÁS Hozzászólás az előzmény idézésével

Már mondom is az én példámat

HIBA
530D alapjáraton elkezdett billegni. 1 henger néha kihagy. Utána már végig kihagy. Teljesítmény semmi, jobban füstöl, végsebesség talán 100-110. Gyorsulás nulla. Tiszta ciki vele menni, mint egy traktor.

MEGOLDÁS
Szervíz szerint kábel köteg 25000-ért de lehet, hogy befecskendező is 80000-ért.
Szerencsére csak a kábel köteg kellett.

Remélem sok példát be tudunk itt gyűjteni.[/quote]

?tlet DDDDD:-) Az igazi megoldás azért az lett volna, ha leírod, hogy a kábelkötegeben melyik színkódú kábeleket kellett volna újarfűzni ....... ?rd?g ?rd?g ?rd?g ?rd?g ?rd?g

(csak ugratlak...)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
mmtechnic
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód: E53
Motor tipusa: 306D2
Évjárat: 2006
HozzászólásElküldve: 2006. Október 1. Vasárnap, 21:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hiba
Két tipikus hibára hívnám fel a figyelmeteket.
Közös csöves motorokra vonatkozik elsősorban./520D-525D-530D/
Ezeknél a motoroknál üzemmelegen is izzít,ha úgy érzi az elektronika./környezetvédelmi szempontok miatt igy tökéletesíti az égést/
Nagyon nagy igénybevételnek vannak kitéve a gyertyák.Úgy tudom 50000km-enként előírás a csere.Csak jó minőséget szabad használni/pl.NGK/
Be tud csöppenni a hegye,összeverhet hengert,hengerfejet,szelepeket.
Másik hiba:
A szívócső rövid-hosszú térelválasztását egy vákummal mozgatott rendszerrel oldotta meg a gyártó.Egy tengely 4-6 pillangószelepet mozgat.
Nagyon vékony a tengely is,de igen pici/kb.1mm-es/ a két szegecs,ami tartja.Ez meg tud lazulni,és be tud esni a motorba.Csúnyán szét tud verni mindent.Hallottam olyan véleményt is,márkaszervízben dolgozó szerelőtől,hogy megelőzésképpen kiherélik ezt a rendszert.Ez nem az én tanácsom,csak hallottam.
Vissza az elejére
rhantos
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
Motor tipusa: 520D
Évjárat: 2001
Kivitel: Touring
HozzászólásElküldve: 2006. Október 2. Hétfő, 9:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mmtechnic írta:
Hiba
Két tipikus hibára hívnám fel a figyelmeteket.
Közös csöves motorokra vonatkozik elsősorban./520D-525D-530D/
Ezeknél a motoroknál üzemmelegen is izzít,ha úgy érzi az elektronika./környezetvédelmi szempontok miatt igy tökéletesíti az égést/
Nagyon nagy igénybevételnek vannak kitéve a gyertyák.Úgy tudom 50000km-enként előírás a csere.Csak jó minőséget szabad használni/pl.NGK/
Be tud csöppenni a hegye,összeverhet hengert,hengerfejet,szelepeket.
Másik hiba:
A szívócső rövid-hosszú térelválasztását egy vákummal mozgatott rendszerrel oldotta meg a gyártó.Egy tengely 4-6 pillangószelepet mozgat.
Nagyon vékony a tengely is,de igen pici/kb.1mm-es/ a két szegecs,ami tartja.Ez meg tud lazulni,és be tud esni a motorba.Csúnyán szét tud verni mindent.Hallottam olyan véleményt is,márkaszervízben dolgozó szerelőtől,hogy megelőzésképpen kiherélik ezt a rendszert.Ez nem az én tanácsom,csak hallottam.

Szerencsére az 520d-re nem igaz, mert adagolós, változó szívócsőhossz nélkül, ellenben a 150 lovas 320d-re igaz. Én is találkoztam olyannal, amin konkrétan eltört a tengel és beszívta azt a pillangószelepet, csodával határos módon minden gond nélkül átjutott a szelepeken, és a turbón.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
petikz
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
Motor tipusa: 528i
Évjárat: 1997
HozzászólásElküldve: 2006. Október 3. Kedd, 22:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Nekem 528i-m van. Egy kicsit más, mint a dízel testvérei Mosoly
Mostanában a "Nebellicht vo prüfen" felirattal találkozom a műszerfalon leállítás után. Gondolom itt a ködfényszóróimra hívja fel a figyelmemet. Nos, leellenőriztem. Semmi probléma nincs, minden zsír. Ellenőrzés után abba is hagyta a figyelmeztetést. Ma viszont újra és újra előjött. Ezt úgy képzeljéetek el, hogy 15km-es szakaszon vagy 2 szer, újra ellenőrzöm, de semmi rendellenességet nem tapasztaltam.
Szerintetek?
Köszi!
Vissza az elejére
rhantos
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
HozzászólásElküldve: 2006. Október 4. Szerda, 11:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

petikz írta:
Sziasztok,

Nekem 528i-m van. Egy kicsit más, mint a dízel testvérei Mosoly
Mostanában a "Nebellicht vo prüfen" felirattal találkozom a műszerfalon leállítás után. Gondolom itt a ködfényszóróimra hívja fel a figyelmemet. Nos, leellenőriztem. Semmi probléma nincs, minden zsír. Ellenőrzés után abba is hagyta a figyelmeztetést. Ma viszont újra és újra előjött. Ezt úgy képzeljéetek el, hogy 15km-es szakaszon vagy 2 szer, újra ellenőrzöm, de semmi rendellenességet nem tapasztaltam.
Szerintetek?
Köszi!

Szirintem pillanatnyi kontakthiba, cseréld ki mindkettőben az izzót, takaritsd meg az érintkezőket, mind a ködlámpán belül, mind pedig a ködlámpán kívül, ha ezek után sem szűnik meg, akkor nézz rá a biztosítékra is. Én épp biztosítékkal szívtam a minap egy Alpinában, nem ment az ablakspricni, meg a belső világítás. Látszólag jó volt a biztosíték, műszer sem mutatott szakadást, és még sem volt jó valami benne, mert ha erősebben megnyomtam befelé, akkor jó volt minden. Esetleg még kábelszakadás, vagy LKM hiba.
Vissza az elejére
Szupercsiki
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
Motor tipusa: 525D
HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 17:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én a következő dologgal próbálok segíteni azoknak,akik hasonló problémával küzködnek!Igaz,páran már írták hogy ez lessz rá a megoldás de most én is megbizonyosodtam róla.

HIBA:A fűtőventillátorom össze-vissza bekapcsolt és lökte befelé a levegőt.Még akkor is működött,ha még be sem raktam a kulcsot a helyére.

MEGOLDÁS: ?tlet Ventillátor végfok csere.(12000 helyett 22000ft)Mert már nem gyártják a régit és az uj ennyibe kerül.Úgyhogy ez friss adat,10 hó 04-ei.Amúgy ez a kis kütyü a kesztyűtartó mögött,beljebb található.Cseréje kb 2 perc.(Szinva Miskolc)

UI:Remélem ti nem szívtok annyit vele mint én,mert halogattam a cseréjét és folyton leszívta az akksimat!
Nagyon boldog
Vissza az elejére
Szupercsiki
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 17:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos nélkülöznötök kell holnaptól a társságomat(gondolom mennyire Nevet? ) 2 hétig,mert Görögországban leszünk ( a kiccsaládom részírű)! Nevet? Nevet? Nevet? De majd gondolok minden tagra majd a tengerparton. Nagyon boldog
Vissza az elejére
mentoslaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Autód adatai :

Széria kód:
Motor tipusa:
Évjárat: 2000
HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 20:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szupercsiki írta:
Sajnos nélkülöznötök kell holnaptól a társságomat(gondolom mennyire Nevet? ) 2 hétig,mert Görögországban leszünk ( a kiccsaládom részírű)! Nevet? Nevet? Nevet? De majd gondolok minden tagra majd a tengerparton. Nagyon boldog

nyelves
Vissza az elejére
Sepi
Törzsvendég
Törzsvendég

Autód adatai :

Széria kód:
Motor tipusa: 535i
Évjárat: 1999
HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 20:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szupercsiki írta:
Én a következő dologgal próbálok segíteni azoknak,akik hasonló problémával küzködnek!Igaz,páran már írták hogy ez lessz rá a megoldás de most én is megbizonyosodtam róla.

HIBA:A fűtőventillátorom össze-vissza bekapcsolt és lökte befelé a levegőt.Még akkor is működött,ha még be sem raktam a kulcsot a helyére.

MEGOLDÁS: ?tlet Ventillátor végfok csere.(12000 helyett 22000ft)Mert már nem gyártják a régit és az uj ennyibe kerül.Úgyhogy ez friss adat,10 hó 04-ei.Amúgy ez a kis kütyü a kesztyűtartó mögött,beljebb található.Cseréje kb 2 perc.(Szinva Miskolc)

UI:Remélem ti nem szívtok annyit vele mint én,mert halogattam a cseréjét és folyton leszívta az akksimat!
Nagyon boldog

Csak a chip volt ennyi vagy komplett panel?
Nekem a CD végfok szállt el, és 1500ft/db áron vettem 2 és kicserélték.
Ezt nem lehet ugyanígy?
Végfok végfok nem? K?rd
Vissza az elejére
tbesze
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
Motor tipusa: 525TDSA
Évjárat: 1996
HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 20:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sepi írta:
Szupercsiki írta:

Nagyon boldog

Ezt nem lehet ugyanígy?
Végfok végfok nem? K?rd

Ha jól emlékszem ez már téma volt valahol, és mintha azt mondták volna, hogy a chip csere nem lehetséges, mert az egész panel gyantával van vastagon leöntve.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése FElhasználó weblapjának megtekintése
GAndras
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
Motor tipusa: 523i
HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 22:24    Hozzászólás témája: sok-sok hibám van még... Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Segítséget kérek Tőletek, mert egy csomó zavaró hibám van, amire még nem találtam megoldásokat:

1. Rádió minden indításra a rádió elfelejti a Balace és Fader és alap hangerő beállításokat (indításkor nagyon hangos lesz és csak az egyik oldalon és elöl szól csak)

2. a Computer nekem is állandóan az első fényszóróra és a hűtővízre "'panaszkodik" pedig mindent rendben találok

3. a csomagtér ajtót nem tudom kinyitni (nem találom a vész kinyitót belülről amit a fórumon is olvastam) a zár csak zörög és nem nyílik. Megpróbáltam azt az elemet lecsavarozni belülről, amibe beakad a zár nyelve, de avval együtt sem tudtam kinyitni

Ezek lennének az első körben...

Köszönöm a segítséget.

András
Vissza az elejére
GAndras
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 22:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja, és még egy: hol található az az utas ülés érzékelő, ami miatt világít a légzsák lámpa?...
Vissza az elejére
admin
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autód adatai :

Széria kód: E39
HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 22:45    Hozzászólás témája: Re: sok-sok hibám van még... Hozzászólás az előzmény idézésével

GAndras írta:
Sziasztok!

Segítséget kérek Tőletek, mert egy csomó zavaró hibám van, amire még nem találtam megoldásokat:

1. Rádió minden indításra a rádió elfelejti a Balace és Fader és alap hangerő beállításokat (indításkor nagyon hangos lesz és csak az egyik oldalon és elöl szól csak)

2. a Computer nekem is állandóan az első fényszóróra és a hűtővízre "'panaszkodik" pedig mindent rendben találok

3. a csomagtér ajtót nem tudom kinyitni (nem találom a vész kinyitót belülről amit a fórumon is olvastam) a zár csak zörög és nem nyílik. Megpróbáltam azt az elemet lecsavarozni belülről, amibe beakad a zár nyelve, de avval együtt sem tudtam kinyitni

Ezek lennének az első körben...

Köszönöm a segítséget.

András

A vésznyitót nekem írta rhantos de az touringra írta nem tudom sedánon van-e.

Keress egy kis pénzt!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése FElhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
admin
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autód adatai :

HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 22:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

GAndras írta:
Ja, és még egy: hol található az az utas ülés érzékelő, ami miatt világít a légzsák lámpa?...

A kárpit alatt van.Szétkel szedni az ülést hozzá lefejteni a bőrt(vagy kárpitot)és az allat van az üléslapban.

Keress egy kis pénzt!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése FElhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Szupercsiki
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 22:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sepi írta:
Szupercsiki írta:

Nagyon boldog

Ezt nem lehet ugyanígy?
Végfok végfok nem? K?rd

Alles!Egyben van minden!Nem tudom ki emlékszik még rá,de voltak régebben olyan természetgyógyászok (vagy minek nevezzem őket),A TV-ben akik puszta kézzel műtöttek vagy legalábbis úgy nézett ki a TV-n keresztül!Tehát az ember köldökénél benyúltak az ember hasába és kivettek valami véres mócsingot,majd letörölték a páciens hasát és láss csodát nem volt vágás nyom,stb..A beteg pedig meggyógyult! Forg? szemek

Na Sepi gondolom nem ilyen hosszú magyarázatra számítottál,de ugyanez volt csak autósra lefordítva! Nevet?

Kéz benyúl autóba,kivesz egy forró aluöntvényt ami tüskés rudacskákból áll és van rajta 1 csati + miegymás,majd ugyanilyet visszarak és tartja a markát,hogy fizessek!
Vissza az elejére
GAndras
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 22:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a gyors reagálásokat!!! Így úgy érzem van remény a megcsinálásokra is!

1. nekem sedan van,mint látható és órákat csúszkáltam már hanyat fekve az ülés felöl a csomagtartóban zseblámpával, de nam találtam meg, hogy tudnám szétszedni. Az ajtót takaró kárpitot csak akkor lehet szétszedni, ha ki van nyitva az ajtó (de nincs) és a tartó fül lecsavarozása után sem nyílt ki az ajtó. Avval vigazstalom magam, hogy legalább nem tudják feltörni...

2. Itthon nem lehet kicserélni azt az ülés alatti érzékelőt? Nem vagyok kárpitos ugye... (és plüss üléseim vannak) kontakt hiba nem lehet? Olvastam, hogvy valamelyik klubtagnak többszöri reset után eltünt...
Vissza az elejére
admin
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autód adatai :

HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 23:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

GAndras írta:
Köszönöm a gyors reagálásokat!!! Így úgy érzem van remény a megcsinálásokra is!

1. nekem sedan van,mint látható és órákat csúszkáltam már hanyat fekve az ülés felöl a csomagtartóban zseblámpával, de nam találtam meg, hogy tudnám szétszedni. Az ajtót takaró kárpitot csak akkor lehet szétszedni, ha ki van nyitva az ajtó (de nincs) és a tartó fül lecsavarozása után sem nyílt ki az ajtó. Avval vigazstalom magam, hogy legalább nem tudják feltörni...

2. Itthon nem lehet kicserélni azt az ülés alatti érzékelőt? Nem vagyok kárpitos ugye... (és plüss üléseim vannak) kontakt hiba nem lehet? Olvastam, hogvy valamelyik klubtagnak többszöri reset után eltünt...

Még énse szedtem szét de szerintem megoldható csak egy ügyes kéz kérdése! Nevet?
Általába szakadt szokot lenni az érzékelő.De bármi lehet Felki?lt Felki?lt

Keress egy kis pénzt!
Vissza az elejére
GAndras
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 23:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Admin!

Te tudsz nekem segítenik kép feltöltésben is? Nem tudok a profilomban képet feltölteni, mindig azt írja ki, hogy csak a megadott méretű lehet (110x150), pedig jó a méretem!! Mégsem megy. Segíts ha tudsz.

Egyedül nem állok neki az ülés szétszedésének...
Vissza az elejére
admin
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autód adatai :

HozzászólásElküldve: 2006. Október 5. Csütörtök, 23:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

GAndras írta:
Szia Admin!

Te tudsz nekem segítenik kép feltöltésben is? Nem tudok a profilomban képet feltölteni, mindig azt írja ki, hogy csak a megadott méretű lehet (110x150), pedig jó a méretem!! Mégsem megy. Segíts ha tudsz.

Egyedül nem állok neki az ülés szétszedésének...

A fájl mérete nem lehet nagyobb 12kb-nál!
De küldtem mailt Felki?lt

Keress egy kis pénzt!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> E39 Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3 ... 338, 339, 340  Következő
1 / 340 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban