E39 KLUB OLDAL
  Regisztráció

Menü
 Kezdőlap(Home)
 Kezdőoldal
 Ajánlj minket!

Felhasználók
 Fórum
 Chat
 Felhasználók listája
 Privát üzenetek
 Adataid
 Képtár
 Eseménynaptár
 Rövidítéstár
 Apróhírdetések
 Alkatrész rendelés
 Tippek Trükkök
 A „Fünfer” története
 Top Tagok
 Hírek
 Rovatok
 Hírkűldés
 Hírek archívuma
 Nyomtatható
 Letöltések Linkek
 Letöltések
 Linkek
 Feltöltés az oldalra
 Infó
 Toplisták
 Keres
 Statisztikák
 Szavazások
 Időjárás
 Szórakozás
 Játékok
 Rádió
 Flashgame
 Online ETK
 Realoem
 Bmwfans
 Online WDS

User Info
Üdvözlünk, Vendég
Felhasználónév
Jelszó
(Regisztráció)
Tagok:
Utoljára: darton
Mai: 1
Tegnapi: 6
Összesen: 3787

Látogatók:
Vendégek: 26
Tagok: 13
Összes: 39

Jelen lévő tagok:
01: hancurozo
02: szpeti
03: szekeres
04: mate
05: Levibéka
06: BMWFUN
07: baupexim1
08: valta
09: atiotezer
10: jackson
11: Rjani530d
12: Tano
13: charlie01

logoff Kilépés

Faliujság
Arhívum   

Sajnáljuk de csak regisztrált felhasználók üzenhetnek bejelentkezés vagy regisztráció.

Chat
Szoba névbejelentkezve
E39 Klub szoba0

[ SPChat ]

:-)

Statisztikák
E-AUDIT - ingyenes webstatisztika, webaudit

Google PageRank

Geo Visitors Map
website monitoring
tracker

Sentinel
Az Oldal Védelmét Sentinel Biztosítja

You have been warned!

We have caught 11 shameful hackers.

NukeSentinel 2.4.2pl6

Apróhírdetések
E 39 Gyári 15
E 39 Gyári 15Feladó: Csabika
Ft 9,000.00
E 39 Gyári 15" alufelnik,díszközép nélkül lefutott gumikkal. A 4db 36000ft.Díszközép ha valakinek van hozzá az érdekelne. A felni darabonként is...
Details
OBDII kábel
Feladó: Csabesz
Eladó OBD2/USB autódiagnosztika kábel 20pines átalakító kábellel fejjel. GT1 és INPA szoftverhez jó. Ha kell szoftverek is vannak.
Ára:...
Details
BMW BUSINESS RDS RADIO
BMW BUSINESS RDS RADIOFeladó: deriwer
Ft 17,000.00
ELADO KITUNO ALLAPOTU BMW BUSINESS RDS CASETTE+RADIO
CD VEZERLES
1998-AS E39 525 TDS-BOL

KORCSATLAKOZOS HATULDetails
18
18Feladó: deriwer
Ft 130,000.00
ELADO 4 DB,18''-OS M5 REPLIKA FELNI
ELOL 225/40-18 (LEFUTOTT)
HATUL 235/40-18 (30-40%-OS) GUMIKKAL

A FELNI JO ...
Details
E39 BUSIESS RÁDIO+GYÁRI HANGSZÓRÓK
E39 BUSIESS RÁDIO+GYÁRI HANGSZÓRÓKFeladó: zolee
E39 BUSINESS RÁDIO A VÉKONYABBIK FAJTA AMI FELETT A BOARD KIJELZŐ VAN + 6 HANGSZÓRÓS GYÁRI SZETT.
ÁR:28E
TEL:70/559-7816
Tovább a hírdetésekhez >>

E39 KLUB Fórum :: Téma megtekintése - Minden, amit mondani akarsz...

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét (link)! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.Szabályzat ITT!!
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Minden, amit mondani akarsz...
Ugrás oldalra 1, 2, 3 ... 499, 500, 501  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> E39
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
eszel
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód: E34
Motor tipusa: 525Tds
Évjárat: 1994
Kivitel: Sedan
HozzászólásElküldve: 2006. Április 16. Vasárnap, 21:18    Hozzászólás témája: Minden, amit mondani akarsz... Hozzászólás az előzmény idézésével

Ide írhatod mindazt, ami éppen eszedbe jut, de nem tartozik egyik témához sem... Olyan OffTopic ez.... Nevet?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
eszel
Újonc
Újonc

Autód adatai :

HozzászólásElküldve: 2006. Április 16. Vasárnap, 21:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hero!!! Köszönöm szépen, a Siget! Nagyon penge lett! kár, hogy nem tudsz jönni talira...szívesen megismerkedtem volna veled. Na majd a legközelebbin! Kacsint?
Hero
Moderátor
Moderátor

Autód adatai :

Széria kód: E39
Motor tipusa: 525D
Évjárat: 2001
HozzászólásElküldve: 2006. Április 16. Vasárnap, 21:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eszel írta:
Hero!!! Köszönöm szépen, a Siget! Nagyon penge lett! kár, hogy nem tudsz jönni talira...szívesen megismerkedtem volna veled. Na majd a legközelebbin! Kacsint?

Nagyon szivesen!! Mosoly
Nembaj, remélem csináltok minden hónapban majd egy talit és a kövire már el tudok majd menni!!! Mosoly
Hasznald egézséggel és ha már meguntad akkor tudod hol találsz Kacsint?
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése FElhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
taky
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
Motor tipusa: 525TDS
Évjárat: 1996
HozzászólásElküldve: 2006. Április 17. Hétfő, 0:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mit gondoltok a matrica-rendszámról? én el tudnám képzelni elöl, szerintem "dögösebb" lenne....vélemény?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése FElhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hero
Moderátor
Moderátor

Autód adatai :

Széria kód: E39
Motor tipusa: 525D
HozzászólásElküldve: 2006. Április 17. Hétfő, 11:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

taky írta:
mit gondoltok a matrica-rendszámról? én el tudnám képzelni elöl, szerintem "dögösebb" lenne....vélemény?

Az csak akkor néz ki jól ha kicsi a matrica, de olyat lehetetlen szerezni és nem is szeretik a kopterek, a nagy meg olyan érdekes ismerősnek van.
Én maradok a réginél Mosoly
Pitbull
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
Motor tipusa: 520D
Évjárat: 2000
HozzászólásElküldve: 2006. Április 17. Hétfő, 22:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kis matricát csinálnak pl Kecelen is tuti, de a kopók messziről kiszednek és belédkötnek.
Vissza az elejére
eszel
Újonc
Újonc

Autód adatai :

HozzászólásElküldve: 2006. Április 18. Kedd, 8:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

taky írta:

Én egy M5-ön szívesen nézegetném, de a sajátomon tökéletesen megfelel a hagyományos is. Persze ez egyéni vélemény. Ha neked tetszik, akkor hajrá. Minden esetre készülj fel arra, hogy valszeg majd a zsernyákok többször kacsintanak rád... Kacsint? Nagyon boldog
LizaaRD
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
Motor tipusa: 530DA
Évjárat: 2002
HozzászólásElküldve: 2006. Április 18. Kedd, 9:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

taky írta:

Az tény, hogy a zsaruk azonnal kiszednek a sorból, ha ilyent látnak az autón. Saját tapasztalat.
A megfelelő szögben felragasztott matrica-rendszám megoldaná azt a problémámat, hogy viszonylag nehezen tudom betartani a 60km/h alatti sebesség-korlátozásokat. Ráadásul mindig a meseautó szeme láttára. Hiába nem tolom neki, akkor is megy... Mosoly
Pénztárca kímélő megoldás lenne Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
taky
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
Motor tipusa: 525TDS
Évjárat: 1996
HozzászólásElküldve: 2006. Április 18. Kedd, 15:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kollégámnak is ilyen van az autóján elöl (igaz nem BMW, hanem Chrysler), de eddig még nem érték ilyen atrocitások....de elgondolkodtató. Én sem 50-el szoktam menni és így is van mit magyarázkodnom állandóan (kék helyzetjelző stb.)
Vissza az elejére
Diabolica
E39 FAN
E39 FAN

Autód adatai :

Széria kód:
Motor tipusa: 540iA
HozzászólásElküldve: 2006. Április 19. Szerda, 5:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem két évig volt matricám elől egy 3000 Gt orrán. Egyszer sem szúrtak ki emiatt pedig az autó orrának kialakítása miatt gyakorlatilag vízszintes helyzetben volt felragasztva.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
BMW_Power
haladó
haladó

Autód adatai :

Széria kód:
Kivitel: Touring
HozzászólásElküldve: 2006. Április 19. Szerda, 13:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Urak

Minap láttam egy off járművet aminek ablakai kicsit kékes színű fóliával voltak sötétítve és eszméletlen tutin nézett ki. Belátható volt az autóba de ha rásütöt a nap szép kékesen tükröződött.
Hol készítenek ilyet?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
eszel
Újonc
Újonc

Autód adatai :

HozzászólásElküldve: 2006. Április 19. Szerda, 14:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LizaaRd!!!

Ment az e-mail a telefonról! Felki?lt
eszel
Újonc
Újonc

Autód adatai :

HozzászólásElküldve: 2006. Április 19. Szerda, 14:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arra lennék kíváncsi, hogy tagokat lehet-e toborozni? csak mert sok E39 es bumerángot látok és arra gondoltam hogy mi lenne, ha egy szolid cetlit biggyesztenék az ablaktörlőre... mondjuk egy olyan cetlit, amin az áll, hogy csatlakozz te is az e39 klubba. Ez az ötlet beteges vagy csak szimplán gyagya K?rd K?rd K?rd Nevet? Nevet?

De egyébként komolyan érdekelne a véleményetek...Vajon Ti mit szólnátok hozzá, ha találtatok volna egy ilyen papírkát. Nos?
BMW_Power
haladó
haladó

Autód adatai :

Széria kód:
HozzászólásElküldve: 2006. Április 19. Szerda, 18:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudod mi a gáz? Hogy 10 e39 tulajból 8-nak fogalma sincs mit jelent az hogy "e39". Mármint a kódot nem ismerik, csak azt hogy ez egy ötös bmw. Akkor döbbentem rá mikor egy majdhogynem járatos embernek mutattam a honlapot, betöltődött és kérdezte: "jó de mi az az e39??" Mondom az autód ami szeretnél te okos. (erről jut eszembe a fejlécre tényleg elkéne egy e39 fotó vagy valami mert tényleg sokan nem tudják)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
eszel
Újonc
Újonc

Autód adatai :

HozzászólásElküldve: 2006. Április 19. Szerda, 19:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

BMW_Power írta:
Tudod mi a gáz? Hogy 10 e39 tulajból 8-nak fogalma sincs mit jelent az hogy "e39". Mármint a kódot nem ismerik, csak azt hogy ez egy ötös bmw. Akkor döbbentem rá mikor egy majdhogynem járatos embernek mutattam a honlapot, betöltődött és kérdezte: "jó de mi az az e39??" Mondom az autód ami szeretnél te okos. (erről jut eszembe a fejlécre tényleg elkéne egy e39 fotó vagy valami mert tényleg sokan nem tudják)

Ezt fájt elolvasnom S?r? vagy nagyon szomor? tényleg nem tudják, hogy mi ez az e39?! ááá...most nagyon megdöbbentettél. Na majd azért valahogy megcsinálom szépre ezt a kis cetlit, meg érthetően is, ha már ennyi embernek lövése sincs a dolgokról... De akkor részedről oké?
BMW_Power
haladó
haladó

Autód adatai :

Széria kód:
HozzászólásElküldve: 2006. Április 19. Szerda, 20:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eszel írta:

Ezt fájt elolvasnom S?r? vagy nagyon szomor? tényleg nem tudják, hogy mi ez az e39?! ááá...most nagyon megdöbbentettél. Na majd azért valahogy megcsinálom szépre ezt a kis cetlit, meg érthetően is, ha már ennyi embernek lövése sincs a dolgokról... De akkor részedről oké?

Te tudod kapásból hogy melyik merga pl a w201 ? mert én hirtelen nem. w140 a bálna, meg w123 a zöldséges merga de a többit nem nagyon, ugyanígy más sem vágja hogy e39 az mi.
Aki itt volt nálam srác elvitt 4 felnit ő is rákérdezett miért mondok autójára mindig e39-et..... vazz, pedig egy szép kocsi volt nagyon.

De oké persze hogy oké, ötlet jó.
Vissza az elejére
LizaaRD
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
HozzászólásElküldve: 2006. Április 19. Szerda, 22:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szégyenlem magam, de én is csak két héttel a vásárlás előtt tudtam meg, hogy E39 a becsületes kódneve a gyönyörűségemnek Mosoly
Mentségemre szóljon, hogy a neten már így kerestem rá a témára, miután megvettem Nagyon boldog
Vissza az elejére
LizaaRD
Újonc
Újonc

Autód adatai :

Széria kód:
HozzászólásElküldve: 2006. Április 19. Szerda, 22:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eszel:

Köszi szépen a segítséget, utána fogok járni az aukciós témának!
Vissza az elejére
eszel
Újonc
Újonc

Autód adatai :

HozzászólásElküldve: 2006. Április 20. Csütörtök, 15:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

BMW_Power írta:
eszel írta:

Te tudod kapásból hogy melyik merga pl a w201 ? mert én hirtelen nem. w140 a bálna, meg w123 a zöldséges merga de a többit nem nagyon, ugyanígy más sem vágja hogy e39 az mi.
Aki itt volt nálam srác elvitt 4 felnit ő is rákérdezett miért mondok autójára mindig e39-et..... vazz, pedig egy szép kocsi volt nagyon.

De oké persze hogy oké, ötlet jó.

Nekem most ez egy teszt volt, mert autós szakújságírónak készülök és most megfogtál ezzel a kóddal. Persze tippem lenne, hogy melyik merci az, de hogy tényleg az-e, azt még nem tudom. Most megmondom a tippemet és utána írok, hogy bejött, vagy sem Nevet? Felki?lt K?rd A tipp: a W201merga szerintem a C-s merci... Ha meg nem, akkor meg felkopik az állam Zavart
eszel
Újonc
Újonc

Autód adatai :

HozzászólásElküldve: 2006. Április 20. Csütörtök, 15:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vicces volt. Segítségemre volt a google /ezúttal is köszönöm/ . kopott is az állam, meg nem is. A W201-es kód az ún. 190 es mercik jele, viszont köztudott hogy a 190-es mercik a C-seknek az elődjük... Na jó, egye fene... bevállalok egy állkoptatást! Nevet? Laza Azért én megmaradok a BMW-knél! Kacsint? De ez most egy kis lelkifúrót ütött belém.... ilyet nemtudni kapásból....ehhh..kifgotál rajtam, gratula érte Kacsint? Nagyon boldog
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> E39 Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3 ... 499, 500, 501  Következő
1 / 501 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban