![]() |
2008.05.23. 08:22
2008.05.23. 08:37
2008.05.23. 09:26
Labi írta:Jackson!
lehet, hogy én vagyok imbecillis, de nem értem! amit te leírtál, úgy gondolod, hogy az az alaplista? mert nem így van! sok autóban nincs belső csomagtérnyitó és nem mindegyikben van bordkompi, klíma, hátul elektromos ablak...de lehet félreértettelek![]()
az extralista pedig közel 500 pontból áll és több oldalas lenne ebben a topicban, ha felsorolnánk. én úgy érzem nincs értelme ennek.![]()
de ez az én véleményem!
üdv,
Labi
2008.05.23. 09:31
Pytta írta:Labi írta:Jackson!
lehet, hogy én vagyok imbecillis, de nem értem! amit te leírtál, úgy gondolod, hogy az az alaplista? mert nem így van! sok autóban nincs belső csomagtérnyitó és nem mindegyikben van bordkompi, klíma, hátul elektromos ablak...de lehet félreértettelek![]()
az extralista pedig közel 500 pontból áll és több oldalas lenne ebben a topicban, ha felsorolnánk. én úgy érzem nincs értelme ennek.![]()
de ez az én véleményem!
üdv,
Labi
Sziasztok!
Igen ez szerintem is karcsú egy alap listához!
De milyen már, hogy egy E39ben hátul tekerős az ablak vagy épp klima nincs benne?Nem rég amikor még kerestem a bömbölőm, addig én is találkoztam egy pár ilyennel és sajnos csak mosolyogni tudtam rajtuk.
Üdv
Pytta
2008.05.23. 09:38
Labi írta:Pytta írta:Labi írta:Jackson!
de ez az én véleményem!
üdv,
Labi
Sziasztok!
De milyen már, hogy egy E39ben hátul tekerős az ablak vagy épp klima nincs benne?Nem rég amikor még kerestem a bömbölőm, addig én is találkoztam egy pár ilyennel és sajnos csak mosolyogni tudtam rajtuk.
Üdv
Pytta
Pytta! most jól beszóltál pár klubtagnak!![]()
2008.05.23. 09:46
Pytta írta:Labi írta:Pytta írta:Labi írta:Jackson!
de ez az én véleményem!
üdv,
Labi
Sziasztok!
Üdv
Pytta
Pytta! most jól beszóltál pár klubtagnak!![]()
Akkor elnézést kérek tőlük, ezzel tényleg nem akarok megbántani senkit, de sajnos ez a véleményem még ha el is itéltek miatta.
Üdv
Pytta
2008.05.23. 09:51
2008.05.23. 09:55
2008.05.23. 09:56
Labi írta:na Pytta gyűlnek a haragosok!![]()
![]()
2008.05.23. 10:00
kovessyroli írta:az ítélet pedig:
öt év bíró úr?
nem cigány kötél.
nekem nagyon sok extra van az autómban, ha jobban utána nézek, még van benne seggbefújós kiskakas is![]()
a hátsó ülésre viszont nem szeretek benézni, mert sajnos nekem is tekerős a hátsó ablakom.
![]()
ennek a következménye, hogy elöl az ablakemelő is tök bután néz ki, mert csak kettő gomb van a nagy konzolon.
2008.05.23. 11:21
jackson írta:kovessyroli írta:az ítélet pedig:
öt év bíró úr?
nem cigány kötél.
nekem nagyon sok extra van az autómban, ha jobban utána nézek, még van benne seggbefújós kiskakas is![]()
a hátsó ülésre viszont nem szeretek benézni, mert sajnos nekem is tekerős a hátsó ablakom.
![]()
ennek a következménye, hogy elöl az ablakemelő is tök bután néz ki, mert csak kettő gomb van a nagy konzolon.
Ezek szerint a tekerős ablak az alap és a motoros már extra?
Na pont az ilyeneket akarom megtudni. Ne nézzek mint a szamár hanem tudjam, hogy mi a minimum és minek lehet örülni.
Jackson
2008.05.23. 13:43
2008.05.23. 13:50
2008.05.23. 14:45
Oldboy írta:Üdv!
Nekem hátul elektromos az ablak, de ha tekerős lenne nem biztos ,hogy bánnám.
( Ha valaha is hátúl ülök, meg is ette a fene, a gyerekek meg had tekerjék. Amúgy volt hátsó elekt. ablak javításom. Bontókba semmi, nem véletlen, újonnan valami hatvan körül jön ki. Maradt a precíz "házi barkács". Persze klíma nélküli E39, hát az már ciki kategória. )
2008.05.23. 15:36
efer írta:
ha jól tudom, a négy elektromos ablakemelő valamilyen évjárattól már alap volt.
amúgy azt, hogy mi volt extra és mi nem, az árlistákból teljesen jól ki lehet olvasni. több évjárat is megtalálaható a letöltések között.
2008.05.23. 22:56
jackson írta:- Belső csomagtér nyitó gomb;Csak Sedan?
Jackson
2008.05.24. 12:40
2008.05.24. 17:23
jackson írta:Meg kértem az Admint hogy rakja át egy külön témába ezt a két hozzászólást és így akkor az elején mindig tudom módosítani az alap és extra listát.
Jackson.
2008.05.24. 19:45
atiTDI írta:
Ha jól láttam kimaradt pl. a motoros csomagtérajtó mozgatás. Nekem olyan van..
Így néz ki a szervizkönyvem eleje, lehet találsz benne olyat amit még írtál fel:
2008.05.24. 20:09
jackson írta:atiTDI írta:
Ha jól láttam kimaradt pl. a motoros csomagtérajtó mozgatás. Nekem olyan van..
Így néz ki a szervizkönyvem eleje, lehet találsz benne olyat amit még írtál fel:
Köszi az anyagod, az a motoros csomagtér ajtó mozgatás mit jelent? teljes ajtó felnyílik gombnyomásra vagy csak az üveg része?
A képet megnéztem csak gyenge vagyok németből.
A Sztaki Szótár elhasal például a "ladeboden ausziehbar" tagjain.
Az eddig kapottakat köszi felírtam.
Nem tudná valaki némethez értő lefordítani?
Jackson, aki gyüjti az extrákat.