Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: TV- NAVI

2015.07.07. 22:46

Papi írta:Sziasztok,

Keresőbe nyomtam a tőszavakat, de nem jutottam előbbre, így itt keresnélek Benneteket...

Van értelme 16:9-es kijelzővel rendelkező TV modul nélküli autóba kiegészítő DVB-T-s tunert szereltetni a földfelszíni sugárzásokat menet közben veszi?
Van valakinek tapasztalata? Mert árulni árulnak egységeket...
Vagy gagyi módon csipeszeljünk fel egy antennás tuneres kijelzős lejátszót huszonezerért középre?

Segítségeteket köszönöm,

Papi

Tv modul nélkül nincs, mert arra kellene kötni. AV csatornán tudnád nézni.

2015.07.07. 22:47

Papi írta:Sziasztok,

Keresőbe nyomtam a tőszavakat, de nem jutottam előbbre, így itt keresnélek Benneteket...

Van értelme 16:9-es kijelzővel rendelkező TV modul nélküli autóba kiegészítő DVB-T-s tunert szereltetni a földfelszíni sugárzásokat menet közben veszi?
Van valakinek tapasztalata? Mert árulni árulnak egységeket...
Vagy gagyi módon csipeszeljünk fel egy antennás tuneres kijelzős lejátszót huszonezerért középre?

Segítségeteket köszönöm,

Papi

Ugyan már, el ne cseszd azt a csodaszép enteriőrt :!: :doglotlo:

2015.07.08. 10:25

MChris írta:Sziasztok,

befejeztem a TV modul upgradet (itt láttam PéterE39 :franko: hsz-ben és megtetszett,majd BaziJoe :franko: is feltette és most jövők én :) )

Müködik a dolog szépen (akit érdekel a 268. oldalon kezdődött a téma)

Kell egy tuner:

Kép

Bus illesztő:

Kép

Egy olyan tuner ami upgradelhető,majd abba be kell ranki mindent :)

Kép

Első bekapcsolásnál várni egy kicsit TV módban:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szakadó esőben amit nem HD-ben sugároznak az be-be akadt :?

Kép

:!: :!: :!: PAPI-nak :!: :!: :!:

megy 16:9-el is!

2015.07.08. 12:15

MChris írta:
:!: :!: :!: PAPI-nak :!: :!: :!:

megy 16:9-el is!

Ja csak neki nincs tv modulja se ha jól olvasom.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca
Értékelés: 4.76%

2015.07.08. 16:44

sziasztok!

E39 vásárlás előtt állok és amit mindenképp szeretném, ha lenne a kocsiban, az a 16:9-es kijelző, úgyhogy már most elkezdtem olvasgatni a topicot és pont jókor kapcsolódtam be, végigolvastam ezt a dvbt vevő beszerelés dolgot, úgyhogy ezt már nem kérdezem meg, de pont ez lett volna az egyik kérdésem :)
Ha jól értettem, akkor a 16:9-es kijelző mind ugyanolyan, nincsenek különbségek köztük és a tudásbeli különbség az mindig attól függ, hogy milyen modulok vannak hozzá csatlakoztatva??
Ahogy olvasgattam a legcélszerűbb az, ha MKIV-est vesz az ember. De mi van, ha mondjuk MK3-ról MK4-re akarok upgradelni? a modulon (és gondolom a programozáson) kívül mire van még szükség? Kábelezni is kell vagy plug and play módon cserélhetőek a modulok? Illetve ha mondjuk nincs tv modul a kocsiban azt utólag mennyire macerás berakni?

előre is köszi

2015.07.08. 19:14

vsop14 írta:sziasztok!

E39 vásárlás előtt állok és amit mindenképp szeretném, ha lenne a kocsiban, az a 16:9-es kijelző, úgyhogy már most elkezdtem olvasgatni a topicot és pont jókor kapcsolódtam be, végigolvastam ezt a dvbt vevő beszerelés dolgot, úgyhogy ezt már nem kérdezem meg, de pont ez lett volna az egyik kérdésem :)
Ha jól értettem, akkor a 16:9-es kijelző mind ugyanolyan, nincsenek különbségek köztük és a tudásbeli különbség az mindig attól függ, hogy milyen modulok vannak hozzá csatlakoztatva??
Ahogy olvasgattam a legcélszerűbb az, ha MKIV-est vesz az ember. De mi van, ha mondjuk MK3-ról MK4-re akarok upgradelni? a modulon (és gondolom a programozáson) kívül mire van még szükség? Kábelezni is kell vagy plug and play módon cserélhetőek a modulok? Illetve ha mondjuk nincs tv modul a kocsiban azt utólag mennyire macerás berakni?

előre is köszi

A két modul csereszavatos. Berakható a tv utólag. Sedanba egyszerübb az antennát megoldani.

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

2015.07.08. 19:14

vsop14 írta:sziasztok!

előre is köszi

Olvass vissza, feltett kérdéseidre α-tól ω-ig mindent megtalálsz :!: Az előző, különösen az első pár száz hsz. szerzői rengeteg energiát fektettek bele, hogy Te (is) böngészés közben "kikupálódj" :wink:

2015.07.12. 10:05

Gallaca írta:
NagySándor írta:Sziasztok!

Nálam is pont aktuális lenne egy új navis rendszer beépítése a Professional CD és MID helyére. A fent említett ICARTECH EX39 700 eurós árát azért egy icipicit sokallom, bár tény hogy ez a szögletesebb test szebben mutat az e39-ben. Talán a A-SURE Technology LTD -t amit említettek jó lehet, de ennél is van egy picivel olcsóbb. Találtam egy videót amit 2003-ban töltöttek fel, még nem hívtam fel őket, gondoltam előbb megkérdezem a véleményeteket:

https://www.youtube.com/watch?v=JdIDLGZX0tQ

(lehet, hogy erről már volt szó korábban, akkor bocsi érte.)

Nézegettem még a Racing bazáron 114900-ért is egyet, de tényleg nem tudom mit lenne érdemes beletenni.

http://racingbazar.hu/egyeb/navigacio-m ... _bluetooth

Használton is gondolkodtam esetleg.

Ha tudnátok segíteni egy-két hasznos tippel hálás lennék. Kezdő vagyok ebben a témában, de gyorsan tanulok. :)

Pont ezekről volt szó picit fentebb. A felső egy kaptafa a többivel, az alsó szintúgy, ráadásul egy klubtársnak pont ilyet és ráadásul innen származót építettünk be. Azóta a Nejem szerint néha felsírok álmomban. :mrgreen: :facepalm:

Igen, most már mélyebben benne vagyok a témában. Fene vigye el mérges vagyok Andrásra, nem akartam ennyit költeni, de megcsípett a hülyekígyó és inkább gyűjtögetek kicsit az ICARTECH EX39-re. Igaz, hogy ezzel csúszik egy kicsit a projekt, de hát nem két hétre veszem a műszert ugye.

Köszi András a tippeket, ha lesz tapasztalatod, kíváncsian várjuk! (és próbálj meg alkudni!!!) :)

2015.07.12. 11:21

NagySándor írta:
Gallaca írta:

Nálam is pont aktuális lenne egy új navis rendszer beépítése a Professional CD és MID helyére. A fent említett ICARTECH EX39 700 eurós árát azért egy icipicit sokallom, bár tény hogy ez a szögletesebb test szebben mutat az e39-ben. Talán a A-SURE Technology LTD -t amit említettek jó lehet, de ennél is van egy picivel olcsóbb. Találtam egy videót amit 2003-ban töltöttek fel, még nem hívtam fel őket, gondoltam előbb megkérdezem a véleményeteket:

Nézegettem még a Racing bazáron 114900-ért is egyet, de tényleg nem tudom mit lenne érdemes beletenni.

Ha tudnátok segíteni egy-két hasznos tippel hálás lennék. Kezdő vagyok ebben a témában, de gyorsan tanulok. :)

Pont ezekről volt szó picit fentebb. A felső egy kaptafa a többivel, az alsó szintúgy, ráadásul egy klubtársnak pont ilyet és ráadásul innen származót építettünk be. Azóta a Nejem szerint néha felsírok álmomban. :mrgreen: :facepalm:

Igen, most már mélyebben benne vagyok a témában. Fene vigye el mérges vagyok Andrásra, nem akartam ennyit költeni, de megcsípett a hülyekígyó és inkább gyűjtögetek kicsit az ICARTECH EX39-re. Igaz, hogy ezzel csúszik egy kicsit a projekt, de hát nem két hétre veszem a műszert ugye.

Köszi András a tippeket, ha lesz tapasztalatod, kíváncsian várjuk! (és próbálj meg alkudni!!!) :)

Igazán nincs mit :wink: Rengeteget járta, olvastam, kérdeztem, mérlegeltem e témában, s jutottam eme következtetésre. Viszont nálam felcserélődött a prioritás, mert először kasztni-állagmegóvás/fényezés lesz, utána az EX39; illetve, ha kapok valami váratlan bónuszt, akkor azonnal.

Csak az békül, aki haragszik... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Én is lehetnék mérges a "kemény magra", ehelyett inkább a legnagyobb köszönet hangján szólítom ezúton is Őket, mivel "kikövezték az utat", nem a kezdetektől kell végig szívnom :!: Egyébként pedig legtöbbször az olcsó az igazán drága; ha jól emlékszem, nemrég Gallaca idézte rémálmait egy általa beépített gagyi aftermarket holmi kapcsán.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: NagySándor

2015.07.12. 14:14

Kezdenek elojonni az "olcso" andrive-ok: http://forum.bmw5.co.uk/index.php?/topi ... try1206723

2015.07.12. 14:39

morv írta:Kezdenek elojonni az "olcso" andrive-ok: http://forum.bmw5.co.uk/index.php?/topi ... try1206723

Örülök, hogy anno visszakaptam a pénzem. Az Andrive 3-ban lévő bugokról/after sales szolgáltatásról azóta is nagy kuss van...

2015.07.12. 16:38

SvidronyA írta:Örülök, hogy anno visszakaptam a pénzem. Az Andrive 3-ban lévő bugokról/after sales szolgáltatásról azóta is nagy kuss van...

Lehet azért mert volt egy chip aminek egyszerűen és szó nélkül beszüntették a gyártását. Annyi hiba volt benne.
Pont ma de. értekeztem erről egy itthoni mini pc forgalmazóval.
Már ha ilyennel volt szerelve.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: SvidronyA

2015.07.12. 17:32

Imco írta:
SvidronyA írta:Örülök, hogy anno visszakaptam a pénzem. Az Andrive 3-ban lévő bugokról/after sales szolgáltatásról azóta is nagy kuss van...

Lehet azért mert volt egy chip aminek egyszerűen és szó nélkül beszüntették a gyártását. Annyi hiba volt benne.
Pont ma de. értekeztem erről egy itthoni mini pc forgalmazóval.
Már ha ilyennel volt szerelve.

Akkor nem lesz nehéz rövidesen "jóárasítva" hozzájutni a használt és hibás, illetve a raktáron maradt de a "QC Passed" pecséttel nem rendelkező termékekhez (mint ahogy a Kolléga is jelezte már).

2015.07.13. 00:19

SvidronyA írta:
NagySándor írta:
Gallaca írta:

Igazán nincs mit :wink: Rengeteget járta, olvastam, kérdeztem, mérlegeltem e témában, s jutottam eme következtetésre. Viszont nálam felcserélődött a prioritás, mert először kasztni-állagmegóvás/fényezés lesz, utána az EX39; illetve, ha kapok valami váratlan bónuszt, akkor azonnal.

Csak az békül, aki haragszik... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Én is lehetnék mérges a "kemény magra", ehelyett inkább a legnagyobb köszönet hangján szólítom ezúton is Őket, mivel "kikövezték az utat", nem a kezdetektől kell végig szívnom :!: Egyébként pedig legtöbbször az olcsó az igazán drága; ha jól emlékszem, nemrég Gallaca idézte rémálmait egy általa beépített gagyi aftermarket holmi kapcsán.

Pedig egy állagmegóvási projekt alapjaként jól lehet használni egy hifis navibeépítést, összekötve egy motoros ülésbeépítéssel. + egy fűtőventicsere, megakkormár egy elpártisztítás. Nem kell sokkal jobban szétszedni. :D
KépKépKépKép
Ezen a hétvégén az Asszony autóját vettük kezelésbe.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: 4 admin, kzolee, MChris, SvidronyA
Értékelés: 19.05%

2015.07.13. 07:03

Gallaca írta:
SvidronyA írta:
NagySándor írta:
Gallaca írta:

Pedig egy állagmegóvási projekt alapjaként jól lehet használni egy hifis navibeépítést, összekötve egy motoros ülésbeépítéssel. + egy fűtőventicsere, megakkormár egy elpártisztítás. Nem kell sokkal jobban szétszedni. :D

Ezen a hétvégén az Asszony autóját vettük kezelésbe.

Lehet, ez esetben kevésbé gyűlölne meg a -a még nem fellelt- karosszériás :?: :facepalm:

2015.07.13. 10:30

Szép munka Gallaca! Mennyiért sikerült megvenned a villanyüléseket? Az lehet, hogy engem is érdekelne, már csak az ülésfűtés miatt is.

2015.07.13. 18:11

Sziasztok.

Telorol irok es lusta vagyok ekezetet hasznalni... :oops:

Offtopic :
kerestem ma egy project kapcsan bal es jobb oldalon hatul egy-egy gyari kabel kivezetest a kocsin... meglett de most 300 csavar es 4km-es kabelkorbacs van kibontva.

Gyari DSP-s a kocsi de a kerdesem a kovetkezo: kell-e BM54-re cserelnem a radio modult ha esetelg kijelzot cserelnek 16:9-re?

Koszonom.

2015.07.13. 18:15

MChris írta:Sziasztok.

Offtopic :
kerestem ma egy project kapcsan bal es jobb oldalon hatul egy-egy gyari kabel kivezetest a kocsin... meglett de most 300 csavar es 4km-es kabelkorbacs van kibontva.

Gyari DSP-s a kocsi de a kerdesem a kovetkezo: kell-e BM54-re cserelnem a radio modult ha esetelg kijelzot cserelnek 16:9-re?

Koszonom.

Nekem DSP, 16:9, és BM23 gyárilag.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek KissGSV az itt látható tagok köszönték meg: MChris

2015.07.13. 19:14

Offtopic :

Koszonom.

KATT IDE egy kis szakirodalomért további szíves felhasználásra :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: 2 bendegúz, MChris
Értékelés: 9.52%

2015.07.13. 20:15

SvidronyA írta:

Offtopic :

Koszonom.

KATT IDE egy kis szakirodalomért további szíves felhasználásra :wink:

Dejó, hogy belinkelted ezt a leirást :D Épp azért jöttem, hogy feltegyem a 26478 kérdésemet ezzel kapcsolatban. :D De akkor előbb elolvasom.

Köszi szépen.
Hozzászólás küldése

VigLink badge