![]() |
2010.12.30. 22:09
admin írta:E39 szedánba van dönthető ülés!jackson írta:Vityaz írta:Nem dönthető támlás utasülést cserélt már vki dönthetőre? Kivitelezhető? Bonyoloult?
Mármint 7-es ülés akarsz fabrikálni az 5-ösbe? Vagy F10-es dönthető Touring hátsóra gondolsz, mert azt biztos nem.
Jackson, aki próbálja értelmezni
2010.12.30. 22:09
jackson írta:Vityaz írta:Nem dönthető támlás utasülést cserélt már vki dönthetőre? Kivitelezhető? Bonyoloult?
Mármint 7-es ülés akarsz fabrikálni az 5-ösbe? Vagy F10-es dönthető Touring hátsóra gondolsz, mert azt biztos nem.
Jackson, aki próbálja értelmezni
2011.01.02. 18:08
2011.01.02. 18:17
Gorilla59 írta:Hy all!
Tudna vkiy segíteni nekem abban,hogy:D
kiültem az ülésem egy csöppet.Szürke plüss .
nézegettem bontottat de sztem ez még javítható.Tudna vki infót adni, vmi megbízható szakit?
Jó lenne fejér megyében,de ha pest az se gáz, de gyorsan dolgozzon mert ott nem tom ott hagyni:D
csak megoldható.
Ha van vkinek ilyen a fejében akkor örömmel várom.
Üdv
2011.01.02. 18:54
Gorilla59 írta:Hy all!
Tudna vkiy segíteni nekem abban,hogy:D
kiültem az ülésem egy csöppet.Szürke plüss .
nézegettem bontottat de sztem ez még javítható.Tudna vki infót adni, vmi megbízható szakit?
Jó lenne fejér megyében,de ha pest az se gáz, de gyorsan dolgozzon mert ott nem tom ott hagyni:D
csak megoldható.
Ha van vkinek ilyen a fejében akkor örömmel várom.
Üdv
2011.03.06. 19:49
2011.03.06. 21:31
simi64 írta:Megvettem én is a Tádéba a komplett bőr belsőt körbe az összes ajtókárpittal együtt. A kárpitokban fekete zongoralakk betétek vannak körbe. Az ülések combtámaszos sportülések, csak a fűtés bekötéssel lesznek gondjaim. A klímapanel keretén van a vezérlése 2 db potméter személyében.
Fogalmam nincs mit, hova kell kötni![]()
Ráadásul a srác úgy bontotta szét, hogy a vezetékeket elvágta, a csatik rajtuk vannak, bedugva a helyén.
Most már csak idő kell és jó idő!
A bekötésben szívesen veszem a tanácsaitokat.
Szívni fogok még az ülésfoglaltság jelzővel is, ugyanis angolból való.
A műszerfalon ill. a váltónál lévő betéteket is zongoralakkosítanom kell majd valahogy.
Meg majd a Balutól fogok venni LED-eket, ugyanis az ajtókárpitok alján van lábtérvilágítás is.
2011.03.06. 21:53
Jerry írta:simi64 írta:Megvettem én is a Tádéba a komplett bőr belsőt körbe az összes ajtókárpittal együtt. A kárpitokban fekete zongoralakk betétek vannak körbe. Az ülések combtámaszos sportülések, csak a fűtés bekötéssel lesznek gondjaim. A klímapanel keretén van a vezérlése 2 db potméter személyében.
Ráadásul a srác úgy bontotta szét, hogy a vezetékeket elvágta, a csatik rajtuk vannak, bedugva a helyén.
A műszerfalon ill. a váltónál lévő betéteket is zongoralakkosítanom kell majd valahogy.
Meg majd a Balutól fogok venni LED-eket, ugyanis az ajtókárpitok alján van lábtérvilágítás is.
Honnan és mennyiért sikerült fűthető üléseket szerezned?
Már ha nem titok...
Egy kis segítség a zongoralakkosításhoz:
http://cgi.ebay.co.uk/BMW-E39-GLOSS-BLA ... _500wt_949
Siess, mert kicsit több, mint egy óra múlva lejár!
2011.03.07. 10:30
2011.03.07. 19:32
Maxi írta:Simi! Unatkozni nem fogsz!!
2011.03.07. 19:45
simi64 írta:Maxi írta:Simi! Unatkozni nem fogsz!!
Az biztos! Csak lenne egy kicsit melegebb már!
2011.03.13. 20:54
simi64 írta:Megvettem én is a Tádéba a komplett bőr belsőt körbe az összes ajtókárpittal együtt. A kárpitokban fekete zongoralakk betétek vannak körbe. Az ülések combtámaszos sportülések, csak a fűtés bekötéssel lesznek gondjaim. A klímapanel keretén van a vezérlése 2 db potméter személyében.
2011.03.13. 20:59
2011.03.13. 21:07
simi64 írta:Aki tud válaszolni a kérdéseimre, segíthetne, mert nem fogok tudni aludni
2011.03.13. 21:10
barbrady írta:simi64 írta:Aki tud válaszolni a kérdéseimre, segíthetne, mert nem fogok tudni aludni
A WDS-ben mindent megtalálsz.
2011.03.13. 21:13
simi64 írta:barbrady írta:simi64 írta:Aki tud válaszolni a kérdéseimre, segíthetne, mert nem fogok tudni aludni
Tudom, de az online WDS-en egyszerűen nem tudok kiigazodni, a letölthetőt pedig egyszerűen nem találom sehol!
Ezért kéne a segítség.
2011.03.13. 21:23
simi64 írta:barbrady írta:simi64 írta:Aki tud válaszolni a kérdéseimre, segíthetne, mert nem fogok tudni aludni
Tudom, de az online WDS-en egyszerűen nem tudok kiigazodni, a letölthetőt pedig egyszerűen nem találom sehol!
Ezért kéne a segítség.
2011.03.13. 21:52
simi64 írta:Aki tud válaszolni a kérdéseimre, segíthetne, mert nem fogok tudni aludni
2011.03.13. 22:00
Jerry írta:simi64 írta:Aki tud válaszolni a kérdéseimre, segíthetne, mert nem fogok tudni aludni
Kiváncsi leszek hogy boldogulsz majd. Én is beszereztem E38 fűthető, elektromos üléseket. Már csak be kell majd faragni valahogy.
Tapasztalataidat szívesen veszem majd.
2011.03.13. 22:08
simi64 írta:Jerry írta:simi64 írta:Aki tud válaszolni a kérdéseimre, segíthetne, mert nem fogok tudni aludni
Kiváncsi leszek hogy boldogulsz majd. Én is beszereztem E38 fűthető, elektromos üléseket. Már csak be kell majd faragni valahogy.
Tapasztalataidat szívesen veszem majd.
Azt nem kell faragni, bemegy az oda.![]()
Ami viszont még bonyolultabbá teszi, az az elektromos vezérlés