![]() |
2008.12.12. 00:33
2008.12.12. 00:49
simi64 írta:Nekem fúj, és teljesen rendeltetésszerűen, de csak elöl!
A hátsó befúvó (a két első ülés közt) csak hideget.
Miért??
2008.12.12. 01:12
strobi írta:simi64 írta:Nekem fúj, és teljesen rendeltetésszerűen, de csak elöl!
Miért??
Azt nem tudom neked kifejteni,hogy miért de a régebbiek csak hideget fújnak hátra mint a tiéd vagy akár az enyém! Hátúl neked is csak levegő áramlás állitó van hőmérséklet állitó nincs...
2008.12.12. 01:16
strobi írta:simi64 írta:Nekem fúj, és teljesen rendeltetésszerűen, de csak elöl!
Miért??
Azt nem tudom neked kifejteni,hogy miért de a régebbiek csak hideget fújnak hátra mint a tiéd vagy akár az enyém! Hátúl neked is csak levegő áramlás állitó van hőmérséklet állitó nincs...
2008.12.12. 08:54
simi64 írta:strobi írta:simi64 írta:Nekem fúj, és teljesen rendeltetésszerűen, de csak elöl!
Miért??
De nyáron azért a digitklíma nyomja hátulra is, ugye?
2008.12.12. 09:19
Labi írta:simi64 írta:strobi írta:simi64 írta:Nekem fúj, és teljesen rendeltetésszerűen, de csak elöl!
Miért??
De nyáron azért a digitklíma nyomja hátulra is, ugye?
igen, de azt kőkeményen!
2008.12.17. 21:34
2008.12.20. 18:59
2008.12.20. 19:50
ktomi79 írta:Sziaszok,
Az eddig leírtak alapján úgy néz ki nekem is süni problámám van (97-es 528I), lebontottam a kesztyütaró alatti részt, de nem tudom mit keressek.
Tomi
2008.12.20. 20:26
tosika írta:segitséget kérek...
mia baj lehet,hogy mikor be inditom a motort és megyek akkor egy ideig jó a fütésem...de ha már egy kis idő eltelik és föleg városban észleltem a vezető felöl nem tudom szabájozniha 16-32 C-fokon engedem akkor is meleget fúj.mig az utas felöli oldalon minden ok...
a motor térben ha szemben álok akkor a jobb oldalon a gázolaj szürő alatt van 2 db henger alaku ketyere(azt hisszem valami hő szabájzó szelep) azt szoktam meg kopoktatni és akkor minden ok..egy darabig..de utána ha leálitom a motrot akkor minden kezdödik előröl...
kérek valakit segitsen..mi lehet a hiba????
2008.12.21. 00:37
2008.12.21. 00:41
nagysparco írta:Hali Ktomi79!
Bakker én is ezzel a szarral küzködök,a klímapanelt már szidtem,kitisztítottam,jó sok por volt benne.D nekem is szívja az akksit...de a sünit én sem találtam ma kerestem éppen..kesztyűtartó alatt egy széles műanyagdobozt látok amirre 3 csatlakozó port megy rá..a szlén meg állitva egy aluminium doboz,egy nagyobb méretű,de az a vezérlőegység ...akkor nem is tudom merre keressem...ilyen kis alu dobozt tüsikkel nem látok sehol...érdekes...
2008.12.21. 15:34
nagysparco írta:Hali Ktomi79!
Bakker én is ezzel a szarral küzködök,a klímapanelt már szidtem,kitisztítottam,jó sok por volt benne.D nekem is szívja az akksit...de a sünit én sem találtam ma kerestem éppen..kesztyűtartó alatt egy széles műanyagdobozt látok amirre 3 csatlakozó port megy rá..a szlén meg állitva egy aluminium doboz,egy nagyobb méretű,de az a vezérlőegység ...akkor nem is tudom merre keressem...ilyen kis alu dobozt tüsikkel nem látok sehol...érdekes...
2008.12.21. 15:59
ktomi79 írta:nagysparco írta:Hali Ktomi79!
Szia!
Azt a 3 csatlakozóst "sajnos" már tudom mi az az LCM vagyis a világítás vezérlő modul. Nem az kell nekünk. Este szétszedem, ha megtaláltam írok.
Üdv:
Tomi
2008.12.21. 19:27
2008.12.22. 14:04
nagysparco írta:Nah szevasztok...
Azért csak csak megtaláltam,a sünit...de nem a kesztyűtartó alatt van,hanem ,ha az anyós beül a helyére, és a bal lábával lerugja a burkolatot..akkor ott leselkedik egész felül bent jó mélyen...5 kébeles csati megy rá vastag kábel...és ugy ahogy ecsetelték már itt...sokan..nah kiszedésére kéne tanács,mert próbáltam,de a nyakama ráment..becsipődödtt..DDD 2 db műanyag stift fogja,de naggyon rá van gyógyulva...és hozzáférés nuku...lehúzni meg ..hát mivelis kéne?? szal félig lejött de szorul..elment a kedvem majd holnap folytatom...DD
2008.12.23. 03:14
2009.01.24. 17:16
2009.01.24. 17:52
2009.01.24. 18:19
Richie írta:Végigolvastam az összes hozzászólást és azt a következtetést vontam le, hogy nekem is süni problémám van.
Jelenség:Kulcskihúzás után is megy a ventilátor és ami a nagyobb gond, hogy meglepetésszerű hirtelenséggel csutkára szívja az akksit.
Biztos, hogy ez is süni????