![]() |
2011.03.01. 02:40
Tomy003 írta:De ilyen van hogy egyszer megy egyszer nem? Erre biztos kellene lenni valami magyarázatnak. Sztem ami elromlik az nem javul meg csak ugy többször is.
2011.03.01. 08:18
BMWFUN írta:Tomy003 írta:De ilyen van hogy egyszer megy egyszer nem? Erre biztos kellene lenni valami magyarázatnak. Sztem ami elromlik az nem javul meg csak ugy többször is.
Nem tudom, nem értek hozzá. De elképzelhető, hogy ha nagy nehezen kimozdul a megragadt pózból, akkor újra megy egy darabig.
De passz.
2011.03.01. 15:57
BMWFUN írta:Tomy003 írta:De ilyen van hogy egyszer megy egyszer nem? Erre biztos kellene lenni valami magyarázatnak. Sztem ami elromlik az nem javul meg csak ugy többször is.
Nem tudom, nem értek hozzá. De elképzelhető, hogy ha nagy nehezen kimozdul a megragadt pózból, akkor újra megy egy darabig.
De passz.
2011.03.01. 17:00
strobi írta:BMWFUN írta:Tomy003 írta:De ilyen van hogy egyszer megy egyszer nem? Erre biztos kellene lenni valami magyarázatnak. Sztem ami elromlik az nem javul meg csak ugy többször is.
De passz.
Nem vagyok elektromos szaki de anno az E36-omba is volt olyan,hogy beállt a benzin szivattyú majd egy kocogtatás után még elindult de ez sürgősen csere mert előbb utóbb nem fog indulni sehogy sem...![]()
Indító motorok is szoktak ilyen tünetet csinálni,hogy nem indul majd megkocogtat és utána még egy darabig indul majd utána már "jobb esetben" csak kefe cserével orvosolható...
2011.03.01. 18:06
2011.03.01. 20:09
BMWFUN írta:coolautoo írta:Sziasztok!
Engem is utolért ez a szivattyú kórság!...
Erről én nem tudok semmit, ti pedig akik már vettek ilyet többet tudtok erről mondani ATITDI 43-at mondott a gyári pierburg-ra, én találtam még 33-ért Valeot, melyiket vegyem szerintetek, volt már valakinek problémája az utángyártottakkal?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szintén zenész. Ma hazaértem Bp-ről, ketyegett a vas, míg kapu becsuk, garázs kinyit, gurulnék be, egyszer csak leáll.
Indítom, hajt, de nem röffen. Első ülés alatt zúg a szivattyú, de az átlátszó üa csőben csak csordogál a nafta.
Ha jól emlékszem, bal oldalt kb 5,5lityi, jobb oldalt 13,7lityi volt. Ritka esetek egyike, hogy engedtem 20 alá menni...
A topikot végig olvastam, kezdem az elektromos hibák vizsgálatával, de érzem, hogy nem úszom meg a cserét, ezért már egy videósorozatot is megnéztem róla.
Így holnap hívom is AtiTDI-t, hogy egy Pierburg rendel...
Azért a becsületére válik, hogy itthon nyúlt ki, nem a pálya közepén...
Érdekes módon sem indulásbeli, sem teljesítménybeli előjele nem volt. Ez van.
2011.03.01. 20:22
BMWFUN írta:A diagban kb 1,28, 1,3 Bar-t mutatott...
2011.03.01. 20:57
jackson írta:BMWFUN írta:A diagban kb 1,28, 1,3 Bar-t mutatott...
Én olyan 1,5 Bar-t szoktam látni a 1,28 tényleg gáz.
Jackson, aki ilyenkor már tartály pumpa cserét javasol a kollegának
2011.03.01. 21:47
BMWFUN írta:jackson írta:BMWFUN írta:A diagban kb 1,28, 1,3 Bar-t mutatott...
Elképzelhető, hogy az is sorra kerül, de szerintem az égetőbb az ülés alatti volt.
Hol méri ezt? Közvetlen a pumpán? Nem lehet hogy a rossz másik miatt alacsony a tankénak is az értéke?
2011.03.01. 22:36
jackson írta:BMWFUN írta:jackson írta:BMWFUN írta:A diagban kb 1,28, 1,3 Bar-t mutatott...
Elképzelhető, hogy az is sorra kerül, de szerintem az égetőbb az ülés alatti volt.
Hol méri ezt? Közvetlen a pumpán? Nem lehet hogy a rossz másik miatt alacsony a tankénak is az értéke?
Mind a kettő fontos ha a tartályos nem szállit akkor a ülés alatti is hiába próbál plusz nyomást csinálni. Ja és ha minőségi gázolajat tankoltok akkor nem fordul elő ilyen. Mivel a szivatyú elött nincs szűrve és a benne lévő szemét gajra teszi.
Jackson, aki látott már csak tartályos szart és azzal megoldódott minden
2011.03.02. 20:47
BMWFUN írta:jackson írta:BMWFUN írta:A diagban kb 1,28, 1,3 Bar-t mutatott...
2011.03.03. 20:18
2011.03.03. 20:58
baupexim1 írta:Urak, az első ülés alatti ac szétszedhető? vagy s.o.s. csere?
2011.03.03. 21:12
BMWFUN írta:BMWFUN írta:jackson írta:BMWFUN írta:A diagban kb 1,28, 1,3 Bar-t mutatott...
Sajna nem csak elképzelhető, hanem holnap délelőtt cserélődik a tank AC is. Remélem, már nem kell tovább cserélgetni semmit, hanem összeáll.
2011.03.03. 23:27
muhaati írta:baupexim1 írta:Urak, az első ülés alatti ac szétszedhető? vagy s.o.s. csere?
Minden szétszedhető! Össze viszont már nem rakható. CSERE. Mihamarabb, mielőtt végleg feladja.
2011.03.03. 23:56
BMWFUN írta:BMWFUN írta:BMWFUN írta:jackson írta:BMWFUN írta:A diagban kb 1,28, 1,3 Bar-t mutatott...
Sajna nem csak elképzelhető, hanem holnap délelőtt cserélődik a tank AC is. Remélem, már nem kell tovább cserélgetni semmit, hanem összeáll.
Mai fejlemény: délelőtt ki lett cserélve a tankszivattyú pumpa része (kompletten nem is volt hirtelen) egy új VDO-ra, szépen összepakoltam, hagytam, hogy kinyomja a levegőt, aztán röffentés. Járt szépen, így rátoltam a diagot is.
Az új szivattyúkkal érdekes módon a korábbi 1,28-as üa nyomás felment 4,18-ra.
Így mindjárt másképp viselkedik.
2011.03.04. 00:27
peteeqe írta:
nem kis különbség, én is rádugom holnap.... INPA-val nézed? melyik lenne az üzemanyag nyomás?
2011.03.04. 00:34
2011.03.18. 08:26
2011.03.18. 09:27
jackson írta:BMWFUN írta:A diagban kb 1,28, 1,3 Bar-t mutatott...