![]() |
2010.12.12. 09:18
szekeres írta:
Helo
Akkor a másik vajon miért 5 foknál cseszegetett?? NEkem az rémlik, de lehet nincs igazam.528 iA
2010.12.12. 10:38
Imco írta:szekeres írta:
Helo
Akkor a másik vajon miért 5 foknál cseszegetett?? NEkem az rémlik, de lehet nincs igazam.528 iA
Fűtött külső hőmérőd volt.
Az északi exportba szerelték, hogy ne fagyjon le.
2010.12.12. 10:43
coolautoo írta:Gabii írta:Nos csináltam 2 fotót.:
A földtől mérve 63cm a kerékív közepe.
Jelenleg 225/65 R15-ös gumi van rajta.
Viszont engem is érdekelne cserébe egy ilyen méricskélés,hogy mennyit jelentene a gyári rugó.![]()
üdv.
Én is megmértem nekem 65 centi és nekem 205/65R15 ös gumik vannak fent, tehát a te kereked így gumistól még magasabb is, elég kevés szerintem a 63 cm!
Tudom nem így kell mérni a magasságát az autónak hanem van gyári érték valahol meg lehet keresni, amit a felni pereme és a sárvédő között kell mérni de én nem tudom hogy hol kell keresni, majd az okosok megmondják![]()
Amúgy az autóm magasságával én sem vagyok megelégedve kezdve ott, hogy nem lehet beállni a padka fölé még ha normál méretű is és nem extra magas mert hátrafelé leszereli a lökőt, de ez még annyira nem nagy gond mert ha oda figyel az ember akkor elkerülheti az ilyen baleseteket, de az már nagyon zavaró hogy rengeteg fekvőrendőrnél leér az autó alja kb a vezetőülés alatti rész és mindegy milyen sebességgel megyek át rajta hallom hogy a műanyagot csiszolja bucka!
Mondjuk Jacksonnál mikor voltam megmérte kb-re az autóm magasságát és akkora volt mint az Ő autójáé, azt mondja, hogy a sport futómű miatt van!
Ha legalább a hátsó szintszabályozást lehetne kicsit manipulálni és 0.5, 1 centit feljebb lehetne állítani már jobb lenne a helyzet és még az autó kiállása is szebb volna szerintem!
2010.12.12. 10:45
szekeres írta:lepke írta:szekeres írta:simi64 írta:szekeres írta:simi64 írta:Konkrét kérdésem volna:
A bal 1 ajtóban lévő gongom kb 7-8 másodpercenként ad egy tompa pittyenő hangot. Menet közben, gyújtáson. Nagyon idegesít!
Mi lehet ez?
Sokkal halkabb, mint a gong, és folyamatos
NEm lehet, hogy a hőmérséklet adó, ami jelzi a fagypontot? Mert ugye az jelez, a beállított hőfok alatt.
NEkem volt most olyan, hogy pittyegett, mert dugóban a kipugáz miatt melegebb volt, utána lehült ... stb... vagy az érzékelőd szarakodik.
Ha pittyeg, nézd nem villog e...![]()
Az egész más, mert az gong-ol rendesen. És az csak beindításnál 1x. (előttem meg nem állhat senki, mindig én vagyok az első
)
Azt nem beállítod, hanem az fixen 3 fok alatt, gyárilag. Ilyenkor villog a hőfok-jel, hogy tudjad, mi az, ami nem tetszik neki. Ez sokkal halkabb, alig hallani.
Értem. NEkem a szürke 5 foknál zizegett.. Ebből ondolom, hogy be lehet állitani.
Helo
BMW-nél +3 foknál hangjelzést ad BEÁLLITANI más hőfokra nem lehet
Meg minek is kellene azt más hőfokra átállítani
Helo
2010.12.12. 12:25
2010.12.12. 14:12
2010.12.12. 14:23
szekeres írta:coolautoo írta:Gabii írta:Nos csináltam 2 fotót.:
A földtől mérve 63cm a kerékív közepe.
Jelenleg 225/65 R15-ös gumi van rajta.
Viszont engem is érdekelne cserébe egy ilyen méricskélés,hogy mennyit jelentene a gyári rugó.![]()
üdv.
Én is megmértem nekem 65 centi és nekem 205/65R15 ös gumik vannak fent, tehát a te kereked így gumistól még magasabb is, elég kevés szerintem a 63 cm!
Tudom nem így kell mérni a magasságát az autónak hanem van gyári érték valahol meg lehet keresni, amit a felni pereme és a sárvédő között kell mérni de én nem tudom hogy hol kell keresni, majd az okosok megmondják![]()
Amúgy az autóm magasságával én sem vagyok megelégedve kezdve ott, hogy nem lehet beállni a padka fölé még ha normál méretű is és nem extra magas mert hátrafelé leszereli a lökőt, de ez még annyira nem nagy gond mert ha oda figyel az ember akkor elkerülheti az ilyen baleseteket, de az már nagyon zavaró hogy rengeteg fekvőrendőrnél leér az autó alja kb a vezetőülés alatti rész és mindegy milyen sebességgel megyek át rajta hallom hogy a műanyagot csiszolja bucka!
Mondjuk Jacksonnál mikor voltam megmérte kb-re az autóm magasságát és akkora volt mint az Ő autójáé, azt mondja, hogy a sport futómű miatt van!
Ha legalább a hátsó szintszabályozást lehetne kicsit manipulálni és 0.5, 1 centit feljebb lehetne állítani már jobb lenne a helyzet és még az autó kiállása is szebb volna szerintem!
Megvagy!
Délután lemérem, szerintem érdekel a dolog. Sokkal keményebb? MEg kell nézni, a 17es kerekem befér e alá, ahogy nézem, lent van azért
Coolauto!!!
Neked szerintem nincs valami rendben, nekem feljebb van a hátulja mint az eleje, mondhatnám az ék alak megvan. DE! Nézd meg, hogy rendesen megy e a szint tartás. Gödrök után, padkára felállás után, stb.
2010.12.12. 14:29
velencei75 írta:Coolautoo jó sekélyen jársz.Az enyém 69cm 55, R16 gumival.Sokszor jól jött ez a hasmagasság,persze így nem olyan sportos a kinézete.
2010.12.12. 14:33
mate írta:Ha jól emlékszem akkor is hangjelzést ad, ha hirtelen változik a hőmérséklet amiatt, hogy figyelmeztessen a megváltozott körülményekre.
2010.12.12. 14:34
coolautoo írta:velencei75 írta:Coolautoo jó sekélyen jársz.Az enyém 69cm 55, R16 gumival.Sokszor jól jött ez a hasmagasság,persze így nem olyan sportos a kinézete.
Igen sekélyen, de Gabii kolléga 63 centit mért az még rosszabb mondjuk neki sedánja van és lehet jó a hátsó színt magassága ezért nem ér le neki a hasa sehol, nekem meg lehet alacsonyan van a hátulja és ezért ér le!
2010.12.12. 14:35
coolautoo írta:Olyan gonddal küszködöm, hogy a touring részben lévő roló a "halász" hálós, nem a sedánokban lévő elektromos rolóról beszélek (ezt csak pontosítom így mert Pü-ben Jacksontol is kértem tanácsot, de Ő azt mondta nem tud segíteni kérdezzek meg egy Sedanos kollégát)
Tehát a bajom az, hogy mikor legutóbb beraktam csak az egyik oldalon ugrott ki a gomb aminek a megnyomásával lehet ugyebár kivenni, de mivel az egyik nem ugrott ki így nem is tudom benyomni, hogy kivegyem és bizony fixen fogja és nem akarja elengedni, már próbáltam óvatosan ütögetni rángatni de semmi nem ugrik ki a gomb és nem is engedi el a dög!
Én sűrűn ki szoktam venni belőle sokat cuccolok és holnap is szükségem volna a hátsó osztatlan csomagtérre!
Ha valaki találkozott már ilyennel az ne tartsa magában a megoldást!
2010.12.12. 14:37
coolautoo írta:velencei75 írta:Coolautoo jó sekélyen jársz.Az enyém 69cm 55, R16 gumival.Sokszor jól jött ez a hasmagasság,persze így nem olyan sportos a kinézete.
Igen sekélyen, de Gabii kolléga 63 centit mért az még rosszabb mondjuk neki sedánja van és lehet jó a hátsó színt magassága ezért nem ér le neki a hasa sehol, nekem meg lehet alacsonyan van a hátulja és ezért ér le!
2010.12.12. 14:49
2010.12.12. 16:12
2010.12.12. 16:34
Tomix írta:Uraim!![]()
Hány amperórás akksit javasoltok nekünk?
(528iA.. full extra..)
2010.12.12. 16:40
Tomix írta:Uraim!![]()
(528iA.. full extra..)
2010.12.12. 16:47
BMWFUN írta:Tomix írta:Uraim!![]()
(528iA.. full extra..)
Szerintem egy 90-essel nem ér nagy meglepetés, pláne ha dizlihez való nagyobb indítóáramút választotok.
Azt hiszem 90Ah-s, 800A-s fekete BMW akksi (335d-be való) van a dezsőben, simán teszi a dolgát, pedig használom a fogyasztókat rendesen.
2010.12.12. 16:54
szekeres írta:BMWFUN írta:Tomix írta:Uraim!![]()
(528iA.. full extra..)
Szerintem egy 90-essel nem ér nagy meglepetés, pláne ha dizlihez való nagyobb indítóáramút választotok.
Azt hiszem 90Ah-s, 800A-s fekete BMW akksi (335d-be való) van a dezsőben, simán teszi a dolgát, pedig használom a fogyasztókat rendesen.
ia, inkább 100 as 900 indítóval. NEkem az van, sosincs gond.
2010.12.12. 16:59
BMWFUN írta:szekeres írta:BMWFUN írta:Tomix írta:Uraim!![]()
(528iA.. full extra..)
ia, inkább 100 as 900 indítóval. NEkem az van, sosincs gond.
Igen, azzal még nyugodtabb lehet.
Van itthon egy olyan is (szintén BMW) , de az nem egészséges valami miatt, így inkább ezt tettem be.
Lehet hogy a 90-es is 900-as, már nem emlékszem rá pontosan.
2010.12.12. 17:07