![]() |
2011.01.15. 06:51
apa írta:szekeres írta:LeviM5 írta:admin írta:Ez a stílusú hsz nem erre az oldalra valótibi666 írta:Tomy003 írta:Utánam nyomozol?:D Csak nyugottan:D Semmit olyat nem találsz amit szeretnél:D Nézd meg miota vagyok stylingen is:D Nem tegnap ótaAttol hogy te nem teheted meg 22 éves korodban mint én nem kell kételkedni kijé az autó:D
Én nem kételkedtem benne, hogy tied az autó, mert a hozzászólásaid alapján pont olyan kis suttyó vagy, mint amilyen a fotókon.
Mindenki számoljon el 10-ig, és higgadjon le!
Kortól-nemtől-faji hovatartozástól és felnimérettől függetlenül
a számolás miatt kitöröltem amit ide szántam!
De azért ha találkozunk,megsúgod,mire gondoltál?
2011.01.15. 09:21
2011.01.15. 09:30
Sakall írta:Sziasztok
Érdekelne, hogy az e38 (2000) első ülései mechanikusan passzolnak-e az e39-be (1997)?
Az e39 mechanikus állítású, az e38 ülése pedig elektromos, van-e csatlakozás kiépítve az enyémbe, hogyan találom meg? Esetleg csak 12V kell neki adni és működik?
Mi a véleményetek?
Üdv!
2011.01.15. 10:38
lepke írta:Sakall írta:Sziasztok
Érdekelne, hogy az e38 (2000) első ülései mechanikusan passzolnak-e az e39-be (1997)?
Az e39 mechanikus állítású, az e38 ülése pedig elektromos, van-e csatlakozás kiépítve az enyémbe, hogyan találom meg? Esetleg csak 12V kell neki adni és működik?
Mi a véleményetek?
Üdv!
Helo
Van egy topik amiben csak a kérdésed szerepel
biztosan megtalálod a választ![]()
,,,,,,,,,,,,,, Katt ide ,,,,,,,,,,,
2011.01.15. 12:53
2011.01.15. 13:38
barbrady írta: valahogy ez sem akar beférni a helyére. Van valakinek ötlete?
2011.01.15. 13:52
2011.01.15. 14:31
bomostomi írta:Üdv mindenkinek!
A minap gondolkodóba estem, ugyanis nem tudom eldönteni, hogy a hardy tárcsám vagy a diffim, vagy esetleg mindkettő egyszerre ment tönkre. Alábujni még nem volt időm, hogy megnézzem kotyog-e a hardy, de a hétvégén megkuksizom. Szóval automata tds-ről van szó, ha lehúzom D-be, ránt egy "szépet" érdekes kattanó hanggal, illetve ha a féken tartom a lábom D-ben, tehát álló helyzetben rázza a kasznit, illetve ami a legfőbb képen zavaró, hogy pl 40-ről gyorsításkor kegyetlenül ráz, és mintha az erő nem jutna el a diffiig, illetve nem lenne nyomaték (máskor ilyen gázadáskor a TC is villogott, most semmi), olyan mintha csúszna a váltó. A váltó hibát kizárnám (remélem) mert magasabb sebesség tartományban, pl 80-ról gyorsítva szépen megy, nem ráz, és úgy vált, mint a vaj.
Gondoltam megkérdezem, valakinek esetleg nem ismerős-e a szituáció.
Szerintetek?
2011.01.15. 14:37
Imco írta:bomostomi írta:Üdv mindenkinek!
A minap gondolkodóba estem, ugyanis nem tudom eldönteni, hogy a hardy tárcsám vagy a diffim, vagy esetleg mindkettő egyszerre ment tönkre. Alábujni még nem volt időm, hogy megnézzem kotyog-e a hardy, de a hétvégén megkuksizom. Szóval automata tds-ről van szó, ha lehúzom D-be, ránt egy "szépet" érdekes kattanó hanggal, illetve ha a féken tartom a lábom D-ben, tehát álló helyzetben rázza a kasznit, illetve ami a legfőbb képen zavaró, hogy pl 40-ről gyorsításkor kegyetlenül ráz, és mintha az erő nem jutna el a diffiig, illetve nem lenne nyomaték (máskor ilyen gázadáskor a TC is villogott, most semmi), olyan mintha csúszna a váltó. A váltó hibát kizárnám (remélem) mert magasabb sebesség tartományban, pl 80-ról gyorsítva szépen megy, nem ráz, és úgy vált, mint a vaj.
Szerintetek?
Mivel az elmúlt napokban jól képzett lettem 2tömegű lendkerékből, simán ráfognám.
Leálláskor nem koppan?
2011.01.15. 15:22
bomostomi írta:Imco írta:bomostomi írta:Üdv mindenkinek!
Szerintetek?
Mivel az elmúlt napokban jól képzett lettem 2tömegű lendkerékből, simán ráfognám.
Leálláskor nem koppan?
Helo!
Nem, nem koppan, semmi rendellenes hang sincs, csak az a rázkódás. Remélem nem a lendkerék, az kisebb vagyon.
2011.01.15. 15:29
muhaati írta:bomostomi írta:Imco írta:bomostomi írta:Üdv mindenkinek!
Szerintetek?
Leálláskor nem koppan?
Helo!
Nem, nem koppan, semmi rendellenes hang sincs, csak az a rázkódás. Remélem nem a lendkerék, az kisebb vagyon.
Srácok!
Két csónakban eveztek . Autómata váltónál nincs osztottömegű lendkerék.
Kicsit később jövök, mondom a hibalehetőségeket.
2011.01.15. 18:13
muhaati írta:
Srácok!
Két csónakban eveztek . Autómata váltónál nincs osztottömegű lendkerék.
Kicsit később jövök, mondom a hibalehetőségeket.
2011.01.15. 19:25
Imco írta:bomostomi írta:Üdv mindenkinek!
Szerintetek?
Leálláskor nem koppan?
2011.01.15. 20:05
bomostomi írta: Várom a diagnózist!
2011.01.15. 20:13
muhaati írta:bomostomi írta: Várom a diagnózist!
A leírtak alapján sajna váltó hibára gondolnék elsőként. Nagyobb nyomatéknál megcsúszik, utána már át tudja adni az erőt.
Amiket írtál ( Hardy, kardán, difi ) nem lehet, mert azok nem játtszanak álló helyzetben.( Kivétel a csattanás ),de itt más kórisme is beugrott, rázni nem tud álló helyzetben.
2011.01.15. 20:23
bomostomi írta:muhaati írta:bomostomi írta: Várom a diagnózist!
A leírtak alapján sajna váltó hibára gondolnék elsőként. Nagyobb nyomatéknál megcsúszik, utána már át tudja adni az erőt.
Amiket írtál ( Hardy, kardán, difi ) nem lehet, mert azok nem játtszanak álló helyzetben.( Kivétel a csattanás ),de itt más kórisme is beugrott, rázni nem tud álló helyzetben.
Mester!
Ég egy sárga felkiáltójel, fogaskerék szerű karikában a műszerfalon, azt hiszem váltóhiba. Ma délután csaptam egy kört a városban, megadta magát. Alig megy, álló helyből abszolult nem kúszik. Elég vele elindulni. Az a fura hogy egyáltalán nem volt hajtva, hobbi autó. Egyik napról a másikra kezdte el a cirkuszt. Szerintem vésztartalékon megy a váltó. Hétfőn service. Esetleg várom az árajánlatokat váltó felújításra!Hétfőn többet fogok tudni!
Üdv mindenkinek!
2011.01.15. 20:23
muhaati írta:barbrady írta: valahogy ez sem akar beférni a helyére. Van valakinek ötlete?
Meg ne kövezz, de "húdeszemétválasz"-om: Ez sem jó hozzá.
2011.01.15. 20:46
muhaati írta:bomostomi írta:muhaati írta:bomostomi írta: Várom a diagnózist!
Mester!
Ég egy sárga felkiáltójel, fogaskerék szerű karikában a műszerfalon, azt hiszem váltóhiba. Ma délután csaptam egy kört a városban, megadta magát. Alig megy, álló helyből abszolult nem kúszik. Elég vele elindulni. Az a fura hogy egyáltalán nem volt hajtva, hobbi autó. Egyik napról a másikra kezdte el a cirkuszt. Szerintem vésztartalékon megy a váltó. Hétfőn service. Esetleg várom az árajánlatokat váltó felújításra!Hétfőn többet fogok tudni!
Üdv mindenkinek!
Akkor csak-csak jól diagnosztizáltam így látatlanban.( Sajnos )
Mindenképpen hívd fel a Papp Tomit, Jacksont is én protezsáltam be hozzá. Nagyon korrekt srác.
2011.01.15. 21:33
2011.01.15. 21:46
Gabii írta:Sziasztok
Írtam régebben hogy világít a piros felkiáltó jelem,kerék csapágy csere óta...
Ma nézegettem a jobb hátsó taktust,és sajnos frankón sikerült a szerelőnek (szerintem) tönkre@aszni a kopásjelző vezetéket.
Széthúztam az csatiját,és adtam neki 1,5 voltot,multiméterrel néztem közben,és ha mozgattam a kábelt nem mindig megy át rajta a kraft...
Mivel diaggal nem tudták megmondani hogy miért világít,ezért erre gondolok...
Vagy teljesen rossz úton járok??![]()
Tehát ha rossz a kopásjelző kontaktja,azt írhatja hibának?