![]() |
2011.02.02. 18:17
2011.02.02. 18:21
rato44 írta:főként M5ös E39 eken láttam h az ablak keret díszléce fényes volt, szinte lakkos nem olyan mint a hagyományos shadow line. remélem érthető és tudjátok mire gondolok..![]()
Ilyent honnan lehetne szerezni, rendelni?
2011.02.02. 18:28
tibi666 írta:rato44 írta:főként M5ös E39 eken láttam h az ablak keret díszléce fényes volt, szinte lakkos nem olyan mint a hagyományos shadow line. remélem érthető és tudjátok mire gondolok..![]()
Alpinafantól biztosan, ha új kell.
Egyébként elég gyakori, chrome line-nak hívják.
Hogy melyik volt az extra a shadowline, vagy a chrome line, azt viszont nem tudom.
2011.02.02. 21:11
szekeres írta:tibi666 írta:rato44 írta:főként M5ös E39 eken láttam h az ablak keret díszléce fényes volt, szinte lakkos nem olyan mint a hagyományos shadow line. remélem érthető és tudjátok mire gondolok..![]()
Hogy melyik volt az extra a shadowline, vagy a chrome line, azt viszont nem tudom.
a chromline volt a gegyibb, bár szerintem az a szebb. Csak müanyag, emiatt ha nincs rendbetartva ronda.
2011.02.02. 21:13
2011.02.02. 21:17
rato44 írta:egyébként m5ösben nem is volt chrome lineos és írtam h azoknál láttam ilyet.
2011.02.02. 21:23
Ha adagolóra gondolsz, hívd fel Őt 703152nyolc9öt Ért hozzá, tud segíteni szóban is, meg más módon is. Nem lehet, hogy csak simán elejti a gázolajat? tds E34 engem leszopatott így! Lehet venni ilyen golyós szelepet, szinte gombokért, autós boltban, próbáld csak ki mielőtt bármit is csináltatnál!!! Aztán írj mi lett!pistino1 írta:kovessyroli írta:pistino1 írta:barbrady írta:pistino1 írta:2 hete csinálja az autó, hogy nem mindig indul elsőre. Ugyanolyan hidegben van, hogy elsőre, de van , hogy 5-6 ra. Akkumulátor 1.5 éves és nem is bírná a sok indítást ha szar lenne. Izzítógyertyák jók, tavaly volt rossz , de ki lett cserélve. Ez csak a reggeli indításnál jelentkezik, utána 8-10 órát áll a cég előtt az autó és akkor semmi. Mi lehet ez? Adagoló csinál ilyet ? Üzemanyag szivattyú?
A résolaj csövek mikor voltak cserélve? Ott is szívhat fals levegőt, és akkor is nehezebben indul.
Az mi? és hol van? egyszer szív fals levegőt , egyszer nem?
A résolajcsövek a motoron lévő T alakú műanyag burkolat alatt vannak, a porlasztók vannak összekötve velük és az a feladatuk, hogy a felesleges gázolajat a tankba szállítsák vissza.
Nem hinném, hogy emiatt nem indul hidegen, mert ha a csövek repedtek, akkor ott jelentős mennyiségű gázolajfolyás is tapasztalható.
Egyébként érdemes cserélni a csöveket, nem kerülnek sokba.
Ha gagyi izzitógyertyát vettél, szerintem simán megadhatta magát akár több is 1 év alatt.
Lehet adagolóprobléma is, ha nagyon visszaejti a nyomást, és a gázolaj szépen visszacsordogál a tankba az éjszakai leállás alatt, és újból kell a motornak felszívni, illetve az AC-nak felpumpálni.
Üzemanyagszivattyút könnyű tesztelni, csak a gázolajszűrőnél lehúzod az üzemanyagcsövet, belenyomod egy flakonba és ráadod a gyújtást. Ha jön a diesel, akkor a szivattyú működik.
Köszi közben már megtudtam! Izzítógyertyát kiírná hibára, tavaly kiírta, champion lett belerakva.
Én az adagolóra gondolok, csak azért furcsa mert eddig nem csinálta. Egyik nap elsőre indul, másnap sokadikra. Gondoltam szar adagoló esetén, mindig szarul indulna. Igaz, nyáron meg melegen indult nehezebben, de mióta kivárom meleg motornál is az izzítást, amit kiír, nem volt gond.
2011.02.02. 21:24
jackson írta:rato44 írta:egyébként m5ösben nem is volt chrome lineos és írtam h azoknál láttam ilyet.
Lehet, hogy valami individual csík? Ezek ugyebár egyedi cuccok amik nem a tömegnek készültek. Kérdezd meg alpinaFAN-t
Jackson, aki örül végre tőle szerzed az olajat
ui: Amúgy már nem eszi?
2011.02.02. 21:59
jackson írta:rato44 írta:egyébként m5ösben nem is volt chrome lineos és írtam h azoknál láttam ilyet.
Lehet, hogy valami individual csík? Ezek ugyebár egyedi cuccok amik nem a tömegnek készültek. Kérdezd meg alpinaFAN-t
Jackson, aki örül végre tőle szerzed az olajat
ui: Amúgy már nem eszi?
2011.02.02. 22:01
2011.02.03. 02:56
rato44 írta:szekeres írta:tibi666 írta:rato44 írta:főként M5ös E39 eken láttam h az ablak keret díszléce fényes volt, szinte lakkos nem olyan mint a hagyományos shadow line. remélem érthető és tudjátok mire gondolok..![]()
a chromline volt a gegyibb, bár szerintem az a szebb. Csak müanyag, emiatt ha nincs rendbetartva ronda.
nem tudjátok mire gondolok.
A chrome line az más, nem vok hülye. abban króm csík van az ablakoknál, az ajtóknál és a lökhárítóknál.
De amire én gondolok az shadow line, vagyis sima fekete műanyag betétes de lakk színű, mondom én eddig csak M5ösökön láttam ilyet.
Aki tudja miről beszélek az írjon.
2011.02.03. 11:28
simi64 írta:rato44 írta:szekeres írta:tibi666 írta:rato44 írta:főként M5ös E39 eken láttam h az ablak keret díszléce fényes volt, szinte lakkos nem olyan mint a hagyományos shadow line. remélem érthető és tudjátok mire gondolok..![]()
A chrome line az más, nem vok hülye. abban króm csík van az ablakoknál, az ajtóknál és a lökhárítóknál.
De amire én gondolok az shadow line, vagyis sima fekete műanyag betétes de lakk színű, mondom én eddig csak M5ösökön láttam ilyet.
Így van!
Abban viszont nem értünk egyet, hogy csak M5-ösökön van!
Az én TÁDÉM is shadowline, krómcsík nélkül.
Fekete, műanyag.
2011.02.03. 14:52
2011.02.03. 18:12
simi64 írta:rato44 írta:szekeres írta:tibi666 írta:rato44 írta:főként M5ös E39 eken láttam h az ablak keret díszléce fényes volt, szinte lakkos nem olyan mint a hagyományos shadow line. remélem érthető és tudjátok mire gondolok..![]()
Így van!
Abban viszont nem értünk egyet, hogy csak M5-ösökön van!
Az én TÁDÉM is shadowline, krómcsík nélkül.
Fekete, műanyag.
2011.02.03. 18:54
2011.02.03. 19:13
atiotezer írta:Most vizsgázott a kocsi és a forgalmiba meg a kapott papíron csak EURO-2-es ként szerepel (magyar besorolás 4) KÉK plakett.
Furcsállom, mert ha jól tudom 98/6-tól már csak EURO3-as motorok vannak a BMW-nek.
A motor M54-es 2001/05 gyártás, Érdemes reklamálnom?? A neten nézelődve én legtöbb helyen EURO3-asnak írják.
Most akkor, hogy is van ez? Egyébként BMW szervizben volt a vizsga (Rack Fehérvár).![]()
üdv:atiotezer
2011.02.03. 19:17
2011.02.03. 19:19
muhaati írta:atiotezer írta:Most vizsgázott a kocsi és a forgalmiba meg a kapott papíron csak EURO-2-es ként szerepel (magyar besorolás 4) KÉK plakett.
Furcsállom, mert ha jól tudom 98/6-tól már csak EURO3-as motorok vannak a BMW-nek.
A motor M54-es 2001/05 gyártás, Érdemes reklamálnom?? A neten nézelődve én legtöbb helyen EURO3-asnak írják.
Most akkor, hogy is van ez? Egyébként BMW szervizben volt a vizsga (Rack Fehérvár).![]()
Az euro 3 is kéket kap. Ezen puffogtam a minap, nincs mit tenni. Ha át tudod soroltatni E3-ba, semmi sem változik, az is kék matrica. Zöldet évjárattól adnak, 2005-től (ha jól emléxem). Tehát zöld matricát semmiképpen sem kaphatsz. Ez a Magyar íróasztal mögül törvénytcsinálás . Hiszen nekünk már a zöld matrica járna, de hát ez van.
( A többit a "politika" rovatba lehetne taglalni, de sajnos semmi értelme.)
2011.02.03. 19:24
Labi írta:így van teljesen mindegy, a plakett színe a lényeg, de zöldet a kutya sem fog kapni.
2011.02.03. 19:28
atiotezer írta:
Akkor ezek szerint fölösleges csapkodnom az asztalt. A kék plakettet a magyar besorolás szerint az kap aki 4,5,6,7,8.
Van jelentősége, ezeknek a számoknak a számomra, mert ugye most 4-es. ha átrakják EURo3-ba akkor ugrik ez a szám magasabbra!?