![]() |
2011.02.20. 12:43
Imco írta:Cyri írta:Elsősorban Jacksonhoz lenne kérdésem! (De a többiek se tartsák magukban)
Ha netán véletlen megvásárolnám ezt
Akkor evvel mit érnék el? Tudnék az autóm agyában túrkálni???
A mitérnékre Jackson válaszol. Egyébként igen tudnál.
2011.02.20. 14:05
Várd meg Jacksont mert kábel és kábel között is van különbség.Cyri írta:Imco írta:Cyri írta:Elsősorban Jacksonhoz lenne kérdésem! (De a többiek se tartsák magukban)
A mitérnékre Jackson válaszol. Egyébként igen tudnál.
Ennek igazán örülök! Már régóta tervezek egy ilyen vásárlást, most jött el az ideje hogy lépjek ebben az ügyben mert valamiért alcsony fordulaton rángatózik a 28i.
Úgyhogy sok mindenre kíváncsi vagyok..
2011.02.20. 14:29
Cyri írta:Elsősorban Jacksonhoz lenne kérdésem! (De a többiek se tartsák magukban)
2011.02.20. 17:15
2011.02.20. 17:55
guszto01 írta:Sziasztok, keresek e39 520i automatához óracsoportot, nagy bordos és 3 csatis. Várom az ajánlatokat új is lehet, de ha van linketek azt is megköszönném.
2011.02.20. 17:56
guszto01 írta:Sziasztok, keresek e39 520i automatához óracsoportot, nagy bordos és 3 csatis. Várom az ajánlatokat új is lehet, de ha van linketek azt is megköszönném.
2011.02.20. 17:59
ptom írta:guszto01 írta:Sziasztok, keresek e39 520i automatához óracsoportot, nagy bordos és 3 csatis. Várom az ajánlatokat új is lehet, de ha van linketek azt is megköszönném.
Már volt erről szó és valaki azt mondta,hogy az e38-é is ugyan olyan.
2011.02.20. 18:00
simi64 írta:guszto01 írta:Sziasztok, keresek e39 520i automatához óracsoportot, nagy bordos és 3 csatis. Várom az ajánlatokat új is lehet, de ha van linketek azt is megköszönném.
Itt van egy, de az nem látszik, hogy nagy BC-s, vagy kicsi. Kérdezd meg tőle! Viszont manuális (ami szerintem mindegy).
2011.02.20. 18:04
Nincs külön manuális és automata!Jerry írta:simi64 írta:guszto01 írta:Sziasztok, keresek e39 520i automatához óracsoportot, nagy bordos és 3 csatis. Várom az ajánlatokat új is lehet, de ha van linketek azt is megköszönném.
Itt van egy, de az nem látszik, hogy nagy BC-s, vagy kicsi. Kérdezd meg tőle! Viszont manuális (ami szerintem mindegy).
Jó a szemed Simi! Írja, hogy "kis computeres". Ráadásul az automata órája mutatja, hogy éppen milyen állásban van a váltó, úgyhogy szerintem nagyon nem mindegy, hogy manuális-e vagy sem.
2011.02.20. 18:04
Jerry írta:simi64 írta:guszto01 írta:Sziasztok, keresek e39 520i automatához óracsoportot, nagy bordos és 3 csatis. Várom az ajánlatokat új is lehet, de ha van linketek azt is megköszönném.
Jó a szemed Simi! Írja, hogy "kis computeres". Ráadásul az automata órája mutatja, hogy éppen milyen állásban van a váltó, úgyhogy szerintem nagyon nem mindegy, hogy manuális-e vagy sem.
2011.02.20. 18:06
Jerry írta:simi64 írta:guszto01 írta:Sziasztok, keresek e39 520i automatához óracsoportot, nagy bordos és 3 csatis. Várom az ajánlatokat új is lehet, de ha van linketek azt is megköszönném.
2011.02.20. 18:19
Szerintem meg mindegy ebből a szempontból.Jerry írta:simi64 írta:guszto01 írta:Sziasztok, keresek e39 520i automatához óracsoportot, nagy bordos és 3 csatis. Várom az ajánlatokat új is lehet, de ha van linketek azt is megköszönném.
2011.02.20. 18:46
Írtam én is az előzőlap aljánbmw520ds írta:Szerintem meg mindegy ebből a szempontból.Jerry írta:simi64 írta:guszto01 írta:Sziasztok, keresek e39 520i automatához óracsoportot, nagy bordos és 3 csatis. Várom az ajánlatokat új is lehet, de ha van linketek azt is megköszönném.
2011.02.20. 19:01
Bocs! Nem is figyeltem! Valamiért néha döcög az oldal, Lepkének nem is tudok válaszolni!admin írta:Írtam én is az előzőlap aljánbmw520ds írta:Szerintem meg mindegy ebből a szempontból.Jerry írta:simi64 írta:guszto01 írta:Sziasztok, keresek e39 520i automatához óracsoportot, nagy bordos és 3 csatis. Várom az ajánlatokat új is lehet, de ha van linketek azt is megköszönném.
2011.02.20. 19:24
bmw520ds írta:Bocs! Nem is figyeltem! Valamiért néha döcög az oldal, Lepkének nem is tudok válaszolni!admin írta:Írtam én is az előzőlap aljánbmw520ds írta:Szerintem meg mindegy ebből a szempontból.Sajnálom, hogy vannak ilyen hülyék, akik ebbe fektetik az energiát, hogy másnak bosszúságot okozzanak! Ügyes és gyors voltál!!! Visszatérve, ez az én műszerem, manuál váltós van csak ezzel a motorral az ötösünkben.
Kis board teszt
2011.02.20. 21:05
Jerry írta:bmw520ds írta:Bocs! Nem is figyeltem! Valamiért néha döcög az oldal, Lepkének nem is tudok válaszolni!admin írta:Írtam én is az előzőlap aljánbmw520ds írta:Szerintem meg mindegy ebből a szempontból.Sajnálom, hogy vannak ilyen hülyék, akik ebbe fektetik az energiát, hogy másnak bosszúságot okozzanak! Ügyes és gyors voltál!!! Visszatérve, ez az én műszerem, manuál váltós van csak ezzel a motorral az ötösünkben.
Kis board teszt
Upsz, ezt nem tudtam. Akkor ott a pont, sorry.![]()
De ha már itt tartunk, mi a különbség a nagy és a kisboard között?
Be lehet építeni valamelyiket egy alapból board nélküli kocsiba úgy, hogy az rendeltetés szerűen működjön?
2011.02.20. 21:28
admin írta:Ha jól emlékszem Mchris-nek se volt benne bc és azért rakta be a kis bc-t.De evvel az erővel nagyot is be lehet rakni szerintem.Csak kell BC-s index kar +nagy BC-hez kábel köteg.
2011.02.20. 21:45
2011.02.20. 21:50
Hozzá lett kódolva a bontott?csaba100 írta:BMW e39 525 Tds autómban cseréltem bontott légtömegmérőt, de az autó menet közben rángat. Ha a légtömegmérő jó, lehet máshol is a hiba?
2011.02.20. 21:51
Szövegesen írja a dolgokat és több adatot tud kijelezni.Jerry írta:admin írta:Ha jól emlékszem Mchris-nek se volt benne bc és azért rakta be a kis bc-t.De evvel az erővel nagyot is be lehet rakni szerintem.Csak kell BC-s index kar +nagy BC-hez kábel köteg.
Köszi a tippet!
És mit tud a nagy, amit a kicsi nem?