![]() |
2012.08.20. 13:20
admin írta:Imco írta:Gallaca írta:vaszarig írta:Imco írta:Telcsiről nekem is megy! Letöltöttem az appot.
Küldve az én SGS 2-ről Tapatalkkal.
Elnézést az sgs2 és a tapatalk nevében is.![]()
[
166? lett a vége. De sumákságot érzek benne.
iPhone Tapatalk
Én fele ennyiért odaadom a Bit 2 teló szettemet!:)
Ezt ha berakom a kocsiba, tud bluetoothon bármilyen telóval kommunikálni? Nem vágom ezt a telókérdést.
Elvileg igen, de az ULF-ben is vannak fokozatok, hogy mettől meddig kompatibilisek.
Pl. a ~10 éves modul nem kezeli az ifonodat nagy valószínűséggel.
Admin kijavít ha sok hülyét írok.
Én használom Szifonal igaz az n modulom 2008-as. Bár még akkor nem volt Szifon.
iPhone Tapatalk
2012.08.20. 15:46
Gallaca írta:admin írta:Imco írta:Gallaca írta:vaszarig írta:[quote="Imco"]Telcsiről nekem is megy! Letöltöttem az appot.
Küldve az én SGS 2-ről Tapatalkkal.
Elnézést az sgs2 és a tapatalk nevében is.![]()
[
166? lett a vége. De sumákságot érzek benne.
iPhone Tapatalk
Én fele ennyiért odaadom a Bit 2 teló szettemet!:)
Ezt ha berakom a kocsiba, tud bluetoothon bármilyen telóval kommunikálni? Nem vágom ezt a telókérdést.
Elvileg igen, de az ULF-ben is vannak fokozatok, hogy mettől meddig kompatibilisek.
Pl. a ~10 éves modul nem kezeli az ifonodat nagy valószínűséggel.
Admin kijavít ha sok hülyét írok.
Én használom Szifonal igaz az n modulom 2008-as. Bár még akkor nem volt Szifon.
iPhone Tapatalk
2012.08.21. 01:35
admin írta:Az első generációs ULF modulal is müködik. Csak ott vanak különbségek hogy smst kezeli-e meg a telefonkönyvet. De a kihangositó rész általában müködik a BT szabvány miatt.
2012.08.21. 13:52
Gallaca írta:admin írta:Az első generációs ULF modulal is müködik. Csak ott vanak különbségek hogy smst kezeli-e meg a telefonkönyvet. De a kihangositó rész általában müködik a BT szabvány miatt.
Aha! Értem! És ami neked van, azzal tudsz tallózni az ifon telefonkönyvében, vagy csak a híváselőzményeket engedi? Én azzal küzdök, hogy a Sericsson HCB-700 bt kihang, csak a sericsson telók telefonkönyvét támogatja. Többi telón csak a híváslistát tudja, és a hócipőm tele van, hogy bt kihang mellett, mindig elő kell kotornom a telefont, ha hívni akarok valakit. Ami igazán nem nagy baj, csak akkor nem kellett volna elkérni majd 50 ropit a kihangért akkoriban.
2012.08.21. 14:46
2012.08.29. 11:39
2012.09.04. 21:32
2012.09.05. 09:41
miki730 írta:Halli mindenki
Telefon kérdésben kellene segitség,94.11 havi e38 4:3 monitor madzagos telefon,probáltam tmobilal,tescomobilal mind a kettö helyen a telefon alatt ,meg hátul is a csomagtartoban is,de nem indul el,csak a monitor tetején ven egy kék csik,alol meg 112 s.o.shivást inditja, kihangositás az müködik ha nyomogatom a gombokat lehet halani ,Mit kell csinálni hogy müködjön ?
valamit kell állitani rajta?
2012.09.05. 09:59
kzolee írta:
Tedd be egy telefonba, kapcsold ki a PIN kód kérést,
2012.09.05. 15:47
2012.09.05. 16:50
kzolee írta:miki730 írta:Halli mindenki
Telefon kérdésben kellene segitség,94.11 havi e38 4:3 monitor madzagos telefon,probáltam tmobilal,tescomobilal mind a kettö helyen a telefon alatt ,meg hátul is a csomagtartoban is,de nem indul el,csak a monitor tetején ven egy kék csik,alol meg 112 s.o.shivást inditja, kihangositás az müködik ha nyomogatom a gombokat lehet halani ,Mit kell csinálni hogy müködjön ?
valamit kell állitani rajta?
Tedd be egy telefonba, kapcsold ki a PIN kód kérést, utána vissza az autóba. Talán ez...
2012.09.05. 20:50
flari írta:Sziasztok!
Nem vagyok egy telefon guru, ha tippelnem kellene, vezetékes telefon van a kocsimban(99.02), a könyöklőbe kell a kártyát becsúsztatni. Tudja valaki ez milyen típus?
Eddig nem használtam, de gondoltam kipróbálom. Azt vettem észre, hogy bizonyos gombokra nem reagál (így a pin-t se tudtam rajta bepötyögni). Szétszedtem és a gombok alatti érintkezőket megtisztítottam, de semmi hatást nem értem el. Van valakinek ötlete mit érdemes megpróbálni?
Köszi.
2012.09.05. 21:04
admin írta:flari írta:Sziasztok!
Nem vagyok egy telefon guru, ha tippelnem kellene, vezetékes telefon van a kocsimban(99.02), a könyöklőbe kell a kártyát becsúsztatni. Tudja valaki ez milyen típus?
Eddig nem használtam, de gondoltam kipróbálom. Azt vettem észre, hogy bizonyos gombokra nem reagál (így a pin-t se tudtam rajta bepötyögni). Szétszedtem és a gombok alatti érintkezőket megtisztítottam, de semmi hatást nem értem el. Van valakinek ötlete mit érdemes megpróbálni?
Köszi.
Motorola
iPhone Tapatalk
2012.09.05. 21:09
flari írta:admin írta:flari írta:Sziasztok!
Köszi.
Motorola
iPhone Tapatalk
Köszi.
Esetleg a hibára van ötlet?
2012.09.10. 13:03
admin írta:flari írta:admin írta:flari írta:Sziasztok!
Köszi.
Motorola
iPhone Tapatalk
Köszi.
Esetleg a hibára van ötlet?
Pasz. De meg kéne próbálni egy másik kezelőt az gyorsan cserélhető. Valakivel akinek ilyen van fuss össze és cseréljetek egy próba erejéig.
iPhone Tapatalk
2012.09.13. 14:14
2012.09.15. 11:10
csiatt írta:Foglalkozik-e valaki iPhone beépítéssel? A gyári könyöklős telefon helyére szeretném berakni. Nem kell, hogy a telefont kezelje a nagy navi, de a telót töltse, és a telón lejátszott számokat aux-ként átvegye (azaz az iPhone vezérlése nem feltétlen kell, hogy a naviról történjen, de nem baj ha igen)
2012.10.24. 12:00
2012.10.24. 15:31
csiatt írta:Nekem a nagy fekete vezeték nélküli teló van az autóban. Mivel telefonvezérlés is van, így lenne egy kérdésem. Most nekem kell-e lennie blootuth-os modulnak gyárilag az autóban, vagy a telefon csak a könyöklőbe gyárilag beépítve működik kihangosítva? Kipróbálni nem tudom, mert szerintem gatya a teló akksija, és nagy telókártyám sincsen...
2012.10.24. 15:46
leslie írta:csiatt írta:Nekem a nagy fekete vezeték nélküli teló van az autóban. Mivel telefonvezérlés is van, így lenne egy kérdésem. Most nekem kell-e lennie blootuth-os modulnak gyárilag az autóban, vagy a telefon csak a könyöklőbe gyárilag beépítve működik kihangosítva? Kipróbálni nem tudom, mert szerintem gatya a teló akksija, és nagy telókártyám sincsen...
Gyarilag nem bluetooth-os, hanem ha van benne sim kartya ( konyokloben ), akkor kihangositos....( SZErintem ! nem baj, ha a kezi beszelo akksija gatya, csak tel.kartya legyen benne, es mukodni fog. De ha tevedek, akkor a szakerto kollegak ugy is megmondjak)