Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 Telefon

2012.08.20. 13:20

admin írta:
Imco írta:
Gallaca írta:
vaszarig írta:
Imco írta:Telcsiről nekem is megy! Letöltöttem az appot.

Küldve az én SGS 2-ről Tapatalkkal.

Elnézést az sgs2 és a tapatalk nevében is. :) ;)[
166? lett a vége. De sumákságot érzek benne.

iPhone Tapatalk

Én fele ennyiért odaadom a Bit 2 teló szettemet!:)

Ezt ha berakom a kocsiba, tud bluetoothon bármilyen telóval kommunikálni? Nem vágom ezt a telókérdést.

Elvileg igen, de az ULF-ben is vannak fokozatok, hogy mettől meddig kompatibilisek.
Pl. a ~10 éves modul nem kezeli az ifonodat nagy valószínűséggel.

Admin kijavít ha sok hülyét írok.

Én használom Szifonal igaz az n modulom 2008-as. Bár még akkor nem volt Szifon.

iPhone Tapatalk

Első ifont 2007 januárban jelentették be, júniusban dobták piacra, így a tiéd már felkészíthették rá. A sericcson bt kihangom régebbi, és simán megy a 4s-em vele.

2012.08.20. 15:46

Gallaca írta:
admin írta:
Imco írta:
Gallaca írta:
vaszarig írta:[quote="Imco"]Telcsiről nekem is megy! Letöltöttem az appot.

Küldve az én SGS 2-ről Tapatalkkal.

Elnézést az sgs2 és a tapatalk nevében is. :) ;)[
166? lett a vége. De sumákságot érzek benne.

iPhone Tapatalk

Én fele ennyiért odaadom a Bit 2 teló szettemet!:)

Ezt ha berakom a kocsiba, tud bluetoothon bármilyen telóval kommunikálni? Nem vágom ezt a telókérdést.

Elvileg igen, de az ULF-ben is vannak fokozatok, hogy mettől meddig kompatibilisek.
Pl. a ~10 éves modul nem kezeli az ifonodat nagy valószínűséggel.

Admin kijavít ha sok hülyét írok.

Én használom Szifonal igaz az n modulom 2008-as. Bár még akkor nem volt Szifon.

iPhone Tapatalk

Első ifont 2007 januárban jelentették be, júniusban dobták piacra, így a tiéd már felkészíthették rá. A sericcson bt kihangom régebbi, és simán megy a 4s-em vele.[/quote]
Az első generációs ULF modulal is müködik. Csak ott vanak különbségek hogy smst kezeli-e meg a telefonkönyvet. De a kihangositó rész általában müködik a BT szabvány miatt.

iPhone Tapatalk

2012.08.21. 01:35

admin írta:Az első generációs ULF modulal is müködik. Csak ott vanak különbségek hogy smst kezeli-e meg a telefonkönyvet. De a kihangositó rész általában müködik a BT szabvány miatt.

Aha! Értem! És ami neked van, azzal tudsz tallózni az ifon telefonkönyvében, vagy csak a híváselőzményeket engedi? Én azzal küzdök, hogy a Sericsson HCB-700 bt kihang, csak a sericsson telók telefonkönyvét támogatja. Többi telón csak a híváslistát tudja, és a hócipőm tele van, hogy bt kihang mellett, mindig elő kell kotornom a telefont, ha hívni akarok valakit. Ami igazán nem nagy baj, csak akkor nem kellett volna elkérni majd 50 ropit a kihangért akkoriban.

2012.08.21. 13:52

Gallaca írta:
admin írta:Az első generációs ULF modulal is müködik. Csak ott vanak különbségek hogy smst kezeli-e meg a telefonkönyvet. De a kihangositó rész általában müködik a BT szabvány miatt.

Aha! Értem! És ami neked van, azzal tudsz tallózni az ifon telefonkönyvében, vagy csak a híváselőzményeket engedi? Én azzal küzdök, hogy a Sericsson HCB-700 bt kihang, csak a sericsson telók telefonkönyvét támogatja. Többi telón csak a híváslistát tudja, és a hócipőm tele van, hogy bt kihang mellett, mindig elő kell kotornom a telefont, ha hívni akarok valakit. Ami igazán nem nagy baj, csak akkor nem kellett volna elkérni majd 50 ropit a kihangért akkoriban.

Igen pörgeti a telefon könyvet kormányról is meg monitoron is.

iPhone Tapatalk

2012.08.21. 14:46

Apropó telefonkönyv... vezetékes telefonom van ugye, bevittem pár számot, a telefonban keresve szépen kereshetőek is, hívni is rendben lehet.

A középkonzolon szintén, 'dir' alatt (nagy board van) megvannak a számok, itt is minden ok. De ha a kormányom megnyomom az R/T gombot, a mutatók alatt csak annyit ír ki no stored name... :-?

2012.08.29. 11:39

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni!
Most építek egy hátsó ? Multi-purpose armrest? könyöklőt! Megvan hozzá mindenem (tároló rekeszes könyöklő, beépítő keret, MID, telefon, hátsó roló kapcsoló).
Kérdésem az lenne, hogy tudja-e valaki, hogy kellene bekötni a 2. hátsó telefont?
Két kártyával szeretném ha üzemelne, az első illetve hátsó telefon, ha lehetséges.
Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv: curi

2012.09.04. 21:32

Halli mindenki

Telefon kérdésben kellene segitség,94.11 havi e38 4:3 monitor madzagos telefon,probáltam tmobilal,tescomobilal mind a kettö helyen a telefon alatt ,meg hátul is a csomagtartoban is,de nem indul el,csak a monitor tetején ven egy kék csik,alol meg 112 s.o.shivást inditja, kihangositás az müködik ha nyomogatom a gombokat lehet halani ,Mit kell csinálni hogy müködjön ?
valamit kell állitani rajta?

2012.09.05. 09:41

miki730 írta:Halli mindenki

Telefon kérdésben kellene segitség,94.11 havi e38 4:3 monitor madzagos telefon,probáltam tmobilal,tescomobilal mind a kettö helyen a telefon alatt ,meg hátul is a csomagtartoban is,de nem indul el,csak a monitor tetején ven egy kék csik,alol meg 112 s.o.shivást inditja, kihangositás az müködik ha nyomogatom a gombokat lehet halani ,Mit kell csinálni hogy müködjön ?

Tedd be egy telefonba, kapcsold ki a PIN kód kérést, utána vissza az autóba. Talán ez...

2012.09.05. 09:59

kzolee írta:
Tedd be egy telefonba, kapcsold ki a PIN kód kérést,

Ahhoz ki kell törni a belsejét, nem?

2012.09.05. 15:47

Sziasztok!

Nem vagyok egy telefon guru, ha tippelnem kellene, vezetékes telefon van a kocsimban(99.02), a könyöklőbe kell a kártyát becsúsztatni. Tudja valaki ez milyen típus?
Eddig nem használtam, de gondoltam kipróbálom. Azt vettem észre, hogy bizonyos gombokra nem reagál (így a pin-t se tudtam rajta bepötyögni). Szétszedtem és a gombok alatti érintkezőket megtisztítottam, de semmi hatást nem értem el. Van valakinek ötlete mit érdemes megpróbálni?
Köszi.

2012.09.05. 16:50

kzolee írta:
miki730 írta:Halli mindenki

Tedd be egy telefonba, kapcsold ki a PIN kód kérést, utána vissza az autóba. Talán ez...

probáltam már ugyis,de nem müködik,nem lehet hogy régi készülék 900mhz 3volt,az ujak meg 1800mhz 5volt és valamit át kell állitani vagy gépre kell rakni"modikra"?

2012.09.05. 20:50

flari írta:Sziasztok!

Nem vagyok egy telefon guru, ha tippelnem kellene, vezetékes telefon van a kocsimban(99.02), a könyöklőbe kell a kártyát becsúsztatni. Tudja valaki ez milyen típus?
Eddig nem használtam, de gondoltam kipróbálom. Azt vettem észre, hogy bizonyos gombokra nem reagál (így a pin-t se tudtam rajta bepötyögni). Szétszedtem és a gombok alatti érintkezőket megtisztítottam, de semmi hatást nem értem el. Van valakinek ötlete mit érdemes megpróbálni?
Köszi.

Motorola

iPhone Tapatalk

2012.09.05. 21:04

admin írta:

Köszi.

Motorola

iPhone Tapatalk

Köszi.
Esetleg a hibára van ötlet?

2012.09.05. 21:09

flari írta:
admin írta:

Köszi.

Motorola

iPhone Tapatalk

Köszi.

Pasz. De meg kéne próbálni egy másik kezelőt az gyorsan cserélhető. Valakivel akinek ilyen van fuss össze és cseréljetek egy próba erejéig.

iPhone Tapatalk

2012.09.10. 13:03

admin írta:
flari írta:
admin írta:

Köszi.

Motorola

iPhone Tapatalk

Köszi.

Pasz. De meg kéne próbálni egy másik kezelőt az gyorsan cserélhető. Valakivel akinek ilyen van fuss össze és cseréljetek egy próba erejéig.

iPhone Tapatalk

Abból kiderülhet, hogy esetleg nem a kábel érintkezik-e rosszul, de ha a kézibeszélő gombjai érintkeznek rosszul, azt kellene valahogy megjavítani.

2012.09.13. 14:14

Foglalkozik-e valaki iPhone beépítéssel? A gyári könyöklős telefon helyére szeretném berakni. Nem kell, hogy a telefont kezelje a nagy navi, de a telót töltse, és a telón lejátszott számokat aux-ként átvegye (azaz az iPhone vezérlése nem feltétlen kell, hogy a naviról történjen, de nem baj ha igen :D )

2012.09.15. 11:10

csiatt írta:Foglalkozik-e valaki iPhone beépítéssel? A gyári könyöklős telefon helyére szeretném berakni. Nem kell, hogy a telefont kezelje a nagy navi, de a telót töltse, és a telón lejátszott számokat aux-ként átvegye (azaz az iPhone vezérlése nem feltétlen kell, hogy a naviról történjen, de nem baj ha igen :D )

Talán még gyáriban is létezik Iphone-hoz valami kiegészítő, de a dension-nál biztos, hogy van! :)

2012.10.24. 12:00

Nekem a nagy fekete vezeték nélküli teló van az autóban. Mivel telefonvezérlés is van, így lenne egy kérdésem. Most nekem kell-e lennie blootuth-os modulnak gyárilag az autóban, vagy a telefon csak a könyöklőbe gyárilag beépítve működik kihangosítva? Kipróbálni nem tudom, mert szerintem gatya a teló akksija, és nagy telókártyám sincsen... :(

2012.10.24. 15:31

csiatt írta:Nekem a nagy fekete vezeték nélküli teló van az autóban. Mivel telefonvezérlés is van, így lenne egy kérdésem. Most nekem kell-e lennie blootuth-os modulnak gyárilag az autóban, vagy a telefon csak a könyöklőbe gyárilag beépítve működik kihangosítva? Kipróbálni nem tudom, mert szerintem gatya a teló akksija, és nagy telókártyám sincsen... :(

Gyarilag nem bluetooth-os, hanem ha van benne sim kartya ( konyokloben ), akkor kihangositos....( SZErintem ! nem baj, ha a kezi beszelo akksija gatya, csak tel.kartya legyen benne, es mukodni fog. De ha tevedek, akkor a szakerto kollegak ugy is megmondjak :) )

2012.10.24. 15:46

leslie írta:
csiatt írta:Nekem a nagy fekete vezeték nélküli teló van az autóban. Mivel telefonvezérlés is van, így lenne egy kérdésem. Most nekem kell-e lennie blootuth-os modulnak gyárilag az autóban, vagy a telefon csak a könyöklőbe gyárilag beépítve működik kihangosítva? Kipróbálni nem tudom, mert szerintem gatya a teló akksija, és nagy telókártyám sincsen... :(

Gyarilag nem bluetooth-os, hanem ha van benne sim kartya ( konyokloben ), akkor kihangositos....( SZErintem ! nem baj, ha a kezi beszelo akksija gatya, csak tel.kartya legyen benne, es mukodni fog. De ha tevedek, akkor a szakerto kollegak ugy is megmondjak :) )

Részben igaz a bluetooth, csak a kézibeszélő és a telefon modul közötti kapcsolatra igaz,
ezért nincs vezetéke a kézibeszélőnek.
Hozzászólás küldése

VigLink badge