![]() |
2011.04.28. 14:00
spider2 írta:Ajtó burkolatot vettem le, és pár bepattintó műanyag letört és volt is már letörve, ilyet honnan lehetne szerezni? Cikkszám alapján tudok rendelni esetleg vagy bontó? Volt fehér és sárga színű is, hogy mi a különbség azt nemtudom...
2011.04.28. 14:00
spider2 írta:Ajtó burkolatot vettem le, és pár bepattintó műanyag letört és volt is már letörve, ilyet honnan lehetne szerezni? Cikkszám alapján tudok rendelni esetleg vagy bontó? Volt fehér és sárga színű is, hogy mi a különbség azt nemtudom...
2011.04.28. 14:27
2011.04.29. 11:33
2011.04.29. 16:47
Oscar írta:Meg tudná mondani valaki, hogy pontosan milyen hosszú a hátsó futóműben lévő automata fényszóróállító karjának hossza???
Szokásos módon eltörött és nem akarok újat venni, mivel csak a "karját" kéne pótolni. E46-hoz már sikerült legyártanom anno.![]()
Most viszont hiányzik az egyik fele, így nem tom pontosan milyen hosszúra "gyártsam"???![]()
2001 sedan.
Köszi!!!

2011.04.30. 11:26
atiotezer írta:Oscar írta:Meg tudná mondani valaki, hogy pontosan milyen hosszú a hátsó futóműben lévő automata fényszóróállító karjának hossza???
Szokásos módon eltörött és nem akarok újat venni, mivel csak a "karját" kéne pótolni. E46-hoz már sikerült legyártanom anno.![]()
Most viszont hiányzik az egyik fele, így nem tom pontosan milyen hosszúra "gyártsam"???![]()
2001 sedan.
Köszi!!!
2011.05.02. 09:17
2011.05.02. 10:16
quino írta:Talán volt róla már szó, de a keresőből nem sikerült kinyernem:
Sajnos szélvédőt kell cserélnem, mert benyelt egy felpattanó kavicsot. Ezt már esőszenzorosra szeretném, a kérdés az lenne, hogy megoldható-e ez utólagosan illetve mennyire bonyolult?
2011.05.02. 15:21
2011.05.02. 22:39
tibi666 írta:quino írta:Talán volt róla már szó, de a keresőből nem sikerült kinyernem:
Sajnos szélvédőt kell cserélnem, mert benyelt egy felpattanó kavicsot. Ezt már esőszenzorosra szeretném, a kérdés az lenne, hogy megoldható-e ez utólagosan illetve mennyire bonyolult?
Megoldható, de nem lesz két fillér.
Ha minden igaz, kell új visszapillantótükörház (de ebben nem vagyok biztos), esőszenzor, kábelezés, másféle szélvedő. És a beépítése sem egyszerű, azt mondják a klubtagok.
Szerintem nem éri meg szopni vele, nem olyan nagy szám az esőérzékelés.
2011.05.03. 19:36
2011.05.04. 10:50
vaszarig írta:tibi666 írta:quino írta:Talán volt róla már szó, de a keresőből nem sikerült kinyernem:
Ha minden igaz, kell új visszapillantótükörház (de ebben nem vagyok biztos), esőszenzor, kábelezés, másféle szélvedő. És a beépítése sem egyszerű, azt mondják a klubtagok.
Nem kell hozzá másik tükörház, sem pedig tükör, max a takaró! Amúgy nem mindegy, hogy mikori kocsiról beszélünk, mert a facelift előttieknél még pálca szerűen volt eltakarva a kábel, a facelifteseknél pedig már egy nagy takaró volt! Ami biztos kell hozzá: másik szélvédő, érzékelő, kábel! Ha jól emlékszem az ablaktörlő kart nem kell cserélni, mert a nem esőérzékelősnek is van fokozat állítása! Bár lehet azon nincs annyi fokozat!És talán még van egy relé is hozzá, de ezeket meg tudod nézni a WDS-ben! Illetve kérdezd meg a hozzáértőket, mert lehet, hogy retrofit készlet is van hozzá!
2011.05.04. 12:01
jackson írta:vaszarig írta:tibi666 írta:quino írta:Talán volt róla már szó, de a keresőből nem sikerült kinyernem:
Nem kell hozzá másik tükörház, sem pedig tükör, max a takaró! Amúgy nem mindegy, hogy mikori kocsiról beszélünk, mert a facelift előttieknél még pálca szerűen volt eltakarva a kábel, a facelifteseknél pedig már egy nagy takaró volt! Ami biztos kell hozzá: másik szélvédő, érzékelő, kábel! Ha jól emlékszem az ablaktörlő kart nem kell cserélni, mert a nem esőérzékelősnek is van fokozat állítása! Bár lehet azon nincs annyi fokozat!És talán még van egy relé is hozzá, de ezeket meg tudod nézni a WDS-ben! Illetve kérdezd meg a hozzáértőket, mert lehet, hogy retrofit készlet is van hozzá!
Szélvédő ügyben meg tudod keresni Berkut klubtagot mivel szélvédős cége van a Soroksári úton. Kérj valami klubbos kedvezményt. Ráadásul neki van olyan üvege amiben nincs az a zöld csík a tetején és hasonlít a gyárihoz.
Szerintem azonos a kar ott nincs diffi. Meg még fel kell programozni hozzá a kocsit, hogy tudja. Na itt se mindegy milyen kocsid van és milyen vezérlőt szerzel hozzá. Vigyázni kell a eső és fényszenzoros újabb kocsikban már más a teljes cucc.
Jackson, aki szerint nem lehetetlen csak alaposan körbe kell járni a témát
2011.05.04. 20:37
2011.05.04. 20:53
afcajax írta:Előre is bocsánat a kérdésért bizos volt már vhol de nem találtam, szóval a board az átlag fogyasztást mi alapján számolja, utsó x km., vagy tankolás...?Illetve ehhez kapcsolódik h a hátralévő km-t pedig akkor ebből az átlag fogyiból kalkulálja?
2011.05.04. 20:58
Imco írta:afcajax írta:Előre is bocsánat a kérdésért bizos volt már vhol de nem találtam, szóval a board az átlag fogyasztást mi alapján számolja, utsó x km., vagy tankolás...?Illetve ehhez kapcsolódik h a hátralévő km-t pedig akkor ebből az átlag fogyiból kalkulálja?
Valami olyasmi van, hogy az utolsó 30km vagy 1/4 óra. Értelemszerűen, hogy ez csak a kis átlagon látszik egyből. A nagyon, amit ritkán nullázol ott kevésbé.
Ez nálam télen látványos, mert indításnál egyből brutálisan módosulnak az értékek.
Valahol ez szépen ki van itt fejtve különben.
Persze nem tudhatom, hogy E 39-re vagy E 60-ra vonatkozik a kérdésed!
2011.05.04. 21:21
afcajax írta:Imco írta:afcajax írta:Előre is bocsánat a kérdésért bizos volt már vhol de nem találtam, szóval a board az átlag fogyasztást mi alapján számolja, utsó x km., vagy tankolás...?Illetve ehhez kapcsolódik h a hátralévő km-t pedig akkor ebből az átlag fogyiból kalkulálja?
Valami olyasmi van, hogy az utolsó 30km vagy 1/4 óra. Értelemszerűen, hogy ez csak a kis átlagon látszik egyből. A nagyon, amit ritkán nullázol ott kevésbé.
Ez nálam télen látványos, mert indításnál egyből brutálisan módosulnak az értékek.
Igen tudom és mostmár nem nyugszok amíg megnem találom.Nekem egyébként úgy tűnik mintha nagyobb távot nézne mer csak lassan módosul az értéke.Sztrádáról városba érve is csak egy-két tizeddel nőtt pár 10km alatt.
2011.05.04. 21:30
Imco írta:afcajax írta:Imco írta:afcajax írta:Előre is bocsánat a kérdésért bizos volt már vhol de nem találtam, szóval a board az átlag fogyasztást mi alapján számolja, utsó x km., vagy tankolás...?Illetve ehhez kapcsolódik h a hátralévő km-t pedig akkor ebből az átlag fogyiból kalkulálja?
Igen tudom és mostmár nem nyugszok amíg megnem találom.Nekem egyébként úgy tűnik mintha nagyobb távot nézne mer csak lassan módosul az értéke.Sztrádáról városba érve is csak egy-két tizeddel nőtt pár 10km alatt.
Attól függ mikor nulláztad, és hogy milyen típust nézel.
Ma pl. 40 km-en 0,4 csökkent a kis átlag amibe most cca. 150 km van.
2011.05.04. 21:58
afcajax írta:Imco írta:afcajax írta:Imco írta:afcajax írta:Előre is bocsánat a kérdésért bizos volt már vhol de nem találtam, szóval a board az átlag fogyasztást mi alapján számolja, utsó x km., vagy tankolás...?Illetve ehhez kapcsolódik h a hátralévő km-t pedig akkor ebből az átlag fogyiból kalkulálja?
Attól függ mikor nulláztad, és hogy milyen típust nézel.
Ma pl. 40 km-en 0,4 csökkent a kis átlag amibe most cca. 150 km van.
Akkor a kérdésem h hogy lehet nullázni?Egyébként 330ci.
2011.05.04. 22:08