![]() |
2011.05.04. 22:21
2011.05.04. 22:33
danielbeath írta:üdv urak.
Lehet hülye kérdés lesz de, valamilyen formában lehet csökkenteni a 525tds-nek a fogyasztását. Mert nem tudom de az enyém mintha sokat kajálna 10litet kb (automata 5seb) Másnak akit kérdeztem 7-8liter. De oda figyelek a vezetési stílusra uvatossan vezetek de eszik a kis dögöm
2011.05.04. 22:36
simi64 írta:danielbeath írta:üdv urak.
Lehet hülye kérdés lesz de, valamilyen formában lehet csökkenteni a 525tds-nek a fogyasztását. Mert nem tudom de az enyém mintha sokat kajálna 10litet kb (automata 5seb) Másnak akit kérdeztem 7-8liter. De oda figyelek a vezetési stílusra uvatossan vezetek de eszik a kis dögöm
Nagyon sok minden okozhatja, diag kellene.
Állandó városi használatban, főleg rövid távokon bekaphatja akár a 10-et is.
Tartós 95-nél (tempomat) viszont 5,8 de 6 fölé semmiképp nem mehet![]()
Ha igen, valami gáz van!
2011.05.04. 23:07
2011.05.04. 23:28
Indexkar végén nyomod a BC gombot míg ki nem nullázza.afcajax írta:Lehet de meg mondom őszintén h pár napja van nálama kocsi és nem igazán tudtam végig tanulmányozni még és pl. azt h mikori a board illetve h egyáltalán hogy lehet azt megnézni fogalmam sincs szóval légyszi világosíts fel mert ez a kérdés érdekelne(hogy h lehet lenullázni a fogyasztás mérőt, mert így tudnám a legkönnyebben mérni pl. h mennyivel fogyaszt többet mondjuk ha manualban pőckölgetem v sima automatában van).
2011.05.04. 23:32
guszto01 írta:Sziasztok,lenne 1 kérdésem.Le lett engedve a gáz a klímámból tavaly. Kb 2 hónapja feltöltettem, de nem kapcsolt a kompresszor és azt mondták hogy ajjaj drága lesz- na mondom megint le akarnak húzni, aztán csak idegesített a dolog meg meleg is van és neki álltam. Ránéztem a csatlakozóra nah szerencsés vagyok le volt csúszva a csati. A kompresszor kapcsol is, de hideg szinte nem jön.. Nem tudom miért, viszont mikor csak simán hideg levegőt fújok akkor is elég meleg jön az utastérbe.Valami szelep lenne? Nem tudom, hogy mi de ingerülté tesz a tudatlanság:-)ha valakinek van valami ötlete azt szívesen meghallgatnám. Előre is köszönöm!!
2011.05.05. 00:14
admin írta:guszto01 írta:Sziasztok,lenne 1 kérdésem.Le lett engedve a gáz a klímámból tavaly. Kb 2 hónapja feltöltettem, de nem kapcsolt a kompresszor és azt mondták hogy ajjaj drága lesz- na mondom megint le akarnak húzni, aztán csak idegesített a dolog meg meleg is van és neki álltam. Ránéztem a csatlakozóra nah szerencsés vagyok le volt csúszva a csati. A kompresszor kapcsol is, de hideg szinte nem jön.. Nem tudom miért, viszont mikor csak simán hideg levegőt fújok akkor is elég meleg jön az utastérbe.Valami szelep lenne? Nem tudom, hogy mi de ingerülté tesz a tudatlanság:-)ha valakinek van valami ötlete azt szívesen meghallgatnám. Előre is köszönöm!!
Ha nem működöt a kompresszor akkor hogy a fenébe töltötték meg(ekkor húztak le) Töltesd fel egy normális szakemberrel
És akkor fog hideget fújni.
2011.05.05. 00:21
guszto01 írta:admin írta:guszto01 írta:Sziasztok,lenne 1 kérdésem.Le lett engedve a gáz a klímámból tavaly. Kb 2 hónapja feltöltettem, de nem kapcsolt a kompresszor és azt mondták hogy ajjaj drága lesz- na mondom megint le akarnak húzni, aztán csak idegesített a dolog meg meleg is van és neki álltam. Ránéztem a csatlakozóra nah szerencsés vagyok le volt csúszva a csati. A kompresszor kapcsol is, de hideg szinte nem jön.. Nem tudom miért, viszont mikor csak simán hideg levegőt fújok akkor is elég meleg jön az utastérbe.Valami szelep lenne? Nem tudom, hogy mi de ingerülté tesz a tudatlanság:-)ha valakinek van valami ötlete azt szívesen meghallgatnám. Előre is köszönöm!!
Ha nem működöt a kompresszor akkor hogy a fenébe töltötték meg(ekkor húztak le) Töltesd fel egy normális szakemberrel
Hát 1 off merci-vel jött valami csövet kihúzott a kocsijából, meg ki vett 1 palackot. Valami nyomás próbát nézett és utána azt mondta feltöltötte, csak valamiért nem kapcsol a kompresszor ezt 10.000 huf-ért csinálta.
Én vissza hívnám és vagy megcsinálja rendesen vagy vissza a lóvét.
2011.05.05. 00:30
admin írta:guszto01 írta:admin írta:guszto01 írta:Sziasztok,lenne 1 kérdésem.Le lett engedve a gáz a klímámból tavaly. Kb 2 hónapja feltöltettem, de nem kapcsolt a kompresszor és azt mondták hogy ajjaj drága lesz- na mondom megint le akarnak húzni, aztán csak idegesített a dolog meg meleg is van és neki álltam. Ránéztem a csatlakozóra nah szerencsés vagyok le volt csúszva a csati. A kompresszor kapcsol is, de hideg szinte nem jön.. Nem tudom miért, viszont mikor csak simán hideg levegőt fújok akkor is elég meleg jön az utastérbe.Valami szelep lenne? Nem tudom, hogy mi de ingerülté tesz a tudatlanság:-)ha valakinek van valami ötlete azt szívesen meghallgatnám. Előre is köszönöm!!
Hát 1 off merci-vel jött valami csövet kihúzott a kocsijából, meg ki vett 1 palackot. Valami nyomás próbát nézett és utána azt mondta feltöltötte, csak valamiért nem kapcsol a kompresszor ezt 10.000 huf-ért csinálta.
Én vissza hívnám és vagy megcsinálja rendesen vagy vissza a lóvét.
2011.05.05. 08:09
admin írta:Indexkar végén nyomod a BC gombot míg ki nem nullázza.afcajax írta:Lehet de meg mondom őszintén h pár napja van nálama kocsi és nem igazán tudtam végig tanulmányozni még és pl. azt h mikori a board illetve h egyáltalán hogy lehet azt megnézni fogalmam sincs szóval légyszi világosíts fel mert ez a kérdés érdekelne(hogy h lehet lenullázni a fogyasztás mérőt, mert így tudnám a legkönnyebben mérni pl. h mennyivel fogyaszt többet mondjuk ha manualban pőckölgetem v sima automatában van).
2011.05.05. 10:37
guszto01 írta:Én is erre gondoltam, holnap meg is teszem. Elvileg Jackson is jön hozzám szombaton van pár kérdésem számára,:-)
2011.05.05. 10:44
guszto01 írta:Sziasztok,lenne 1 kérdésem.Le lett engedve a gáz a klímámból tavaly. Kb 2 hónapja feltöltettem, de nem kapcsolt a kompresszor és azt mondták hogy ajjaj drága lesz- na mondom megint le akarnak húzni, aztán csak idegesített a dolog meg meleg is van és neki álltam. Ránéztem a csatlakozóra nah szerencsés vagyok le volt csúszva a csati. A kompresszor kapcsol is, de hideg szinte nem jön.. Nem tudom miért, viszont mikor csak simán hideg levegőt fújok akkor is elég meleg jön az utastérbe.Valami szelep lenne? Nem tudom, hogy mi de ingerülté tesz a tudatlanság:-)ha valakinek van valami ötlete azt szívesen meghallgatnám. Előre is köszönöm!!
2011.05.05. 13:12
danielbeath írta:guszto01 írta:Sziasztok,lenne 1 kérdésem.Le lett engedve a gáz a klímámból tavaly. Kb 2 hónapja feltöltettem, de nem kapcsolt a kompresszor és azt mondták hogy ajjaj drága lesz- na mondom megint le akarnak húzni, aztán csak idegesített a dolog meg meleg is van és neki álltam. Ránéztem a csatlakozóra nah szerencsés vagyok le volt csúszva a csati. A kompresszor kapcsol is, de hideg szinte nem jön.. Nem tudom miért, viszont mikor csak simán hideg levegőt fújok akkor is elég meleg jön az utastérbe.Valami szelep lenne? Nem tudom, hogy mi de ingerülté tesz a tudatlanság:-)ha valakinek van valami ötlete azt szívesen meghallgatnám. Előre is köszönöm!!
Én Már jártam így egy másik kocsimmal, Nekem az volt a probléma h a fűtés dobozban az egyik kis lapát nem csukódott be és fújta a klima a hideget de jött a kinti levegő is így kaptam bentre egy jó kis kavart langyi meleget!
Nem mondom h nálad is ez lehet de nézz szét veszteni nem vesztesz semmit. további szép napot
2011.05.05. 15:34
jackson írta:guszto01 írta:Én is erre gondoltam, holnap meg is teszem. Elvileg Jackson is jön hozzám szombaton van pár kérdésem számára,:-)
Jaj nekem![]()
![]()
A neked jöttek és erre a végén úgy csavarta neked elvették ideiglenesen a jogsidat az eljárás végéig horror történetet azért leírhatnád a fórumra. Pl. a jogi topikba: LINK ODA
Jackson, aki házhoz megy mivel beteg a kocsi
2011.05.05. 15:36
jackson írta:danielbeath írta:guszto01 írta:Sziasztok,lenne 1 kérdésem.Le lett engedve a gáz a klímámból tavaly. Kb 2 hónapja feltöltettem, de nem kapcsolt a kompresszor és azt mondták hogy ajjaj drága lesz- na mondom megint le akarnak húzni, aztán csak idegesített a dolog meg meleg is van és neki álltam. Ránéztem a csatlakozóra nah szerencsés vagyok le volt csúszva a csati. A kompresszor kapcsol is, de hideg szinte nem jön.. Nem tudom miért, viszont mikor csak simán hideg levegőt fújok akkor is elég meleg jön az utastérbe.Valami szelep lenne? Nem tudom, hogy mi de ingerülté tesz a tudatlanság:-)ha valakinek van valami ötlete azt szívesen meghallgatnám. Előre is köszönöm!!
Én Már jártam így egy másik kocsimmal, Nekem az volt a probléma h a fűtés dobozban az egyik kis lapát nem csukódott be és fújta a klima a hideget de jött a kinti levegő is így kaptam bentre egy jó kis kavart langyi meleget!
Nem mondom h nálad is ez lehet de nézz szét veszteni nem vesztesz semmit. további szép napot
Az E39-ban van cirka 5 klima motor ami kapcsolgat és az diagal simán látszik melyik merre áll. Meg mellesleg a teljes klíma rendszer összes élő adata. No persze itt már nem árt elötte elolvasni a hogyan is kéne működnie doksit.
Jackson, aki ott nézi meg ha klíma gond van és nincs semmi tárolt hiba
2011.05.05. 19:57
2011.05.05. 20:37
afcajax írta:A teljesítmény adót milyen képlettel számolják?KW x 230FT?Vagy még jön hozzá egy 2,5-es szorzó?Mondjuk az 540-esre mennyit kell fizetni?
2011.05.05. 20:54
Imco írta:afcajax írta:A teljesítmény adót milyen képlettel számolják?KW x 230FT?Vagy még jön hozzá egy 2,5-es szorzó?Mondjuk az 540-esre mennyit kell fizetni?
A barátomtól! Csak neked!
2011.05.06. 09:56
afcajax írta:Imco írta:afcajax írta:A teljesítmény adót milyen képlettel számolják?KW x 230FT?Vagy még jön hozzá egy 2,5-es szorzó?Mondjuk az 540-esre mennyit kell fizetni?
A barátomtól! Csak neked!
Ez már barátibb.Csak azért kérdeztem mert az egyik kalkulátorban ez jött ki nekem is de egy másikban még benne volt egy 2,5-es szorzó és gondoltam inkább megkérdezem mert ti már nem a kalkulátorból tudjátok hanem fizetétek is.
2011.05.07. 07:23