![]() |
2011.05.07. 12:09
2011.05.07. 12:16
Gyu88 írta:Sziasztok!
Kigyulladt a műszerfalon az olajcserét jelző ledek mellett egy óra alakú jel.
Az mit jelent??
2011.05.07. 21:09

2011.05.07. 21:37
2011.05.07. 22:26
peteeqe írta:Sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy nekem gyárilag csak hátul van PDC-m, M-packettes lökösökkel, mi kellene ahoz hogy előre is tudjak berakni PDC-t? (a a lökhárító díszcsík, 4 db pdc szenzoron kívűl )
előre is köszi!
2011.05.07. 22:28
Jerry írta: Ez micsoda? És az a kis kék szűrő hova való?![]()
2011.05.07. 22:31
vaszarig írta:peteeqe írta:Sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy nekem gyárilag csak hátul van PDC-m, M-packettes lökösökkel, mi kellene ahoz hogy előre is tudjak berakni PDC-t? (a a lökhárító díszcsík, 4 db pdc szenzoron kívűl )
előre is köszi!
Egy másik schaltzentrum, vezérlő, és a kábelek!, ja meg talán egy csipogó pluszba!
2011.05.07. 22:33
vaszarig írta:peteeqe írta:Sziasztok!
előre is köszi!
Egy másik schaltzentrum, vezérlő, és a kábelek!, ja meg talán egy csipogó pluszba!
2011.05.07. 22:35
vaszarig írta:Jerry írta: Ez micsoda? És az a kis kék szűrő hova való?![]()
Szerintem ez mosótartályba való! A kis kék, meg a motor elé, szerintem! De hátha valaki jobban tudja!
2011.05.07. 22:38
Nem kell plusz gong mert az benn van már elől.Meg türelem végig bontani az autót elejétől a hátuljáigvaszarig írta:peteeqe írta:Sziasztok!
előre is köszi!
2011.05.07. 22:54
admin írta:Nem kell plusz gong mert az benn van már elől.Meg türelem végig bontani az autót elejétől a hátuljáigvaszarig írta:peteeqe írta:Sziasztok!
előre is köszi!
2011.05.07. 23:16
peteeqe írta:admin írta:Nem kell plusz gong mert az benn van már elől.Meg türelem végig bontani az autót elejétől a hátuljáigvaszarig írta:peteeqe írta:Sziasztok!
előre is köszi!
ez mi: schaltzentrum ? (közben rá googliztam: gombsor)
akkor ami nekem van vezérlőm, ami csak a hátsóhoz van az "kuka" és kell helyette egy olyan amibe bele lehet dugni az elsőhátsót külön-külön?
2011.05.07. 23:19
admin írta:peteeqe írta:admin írta:Nem kell plusz gong mert az benn van már elől.Meg türelem végig bontani az autót elejétől a hátuljáigvaszarig írta:peteeqe írta:Sziasztok!
előre is köszi!
ez mi: schaltzentrum ? (közben rá googliztam: gombsor)
akkor ami nekem van vezérlőm, ami csak a hátsóhoz van az "kuka" és kell helyette egy olyan amibe bele lehet dugni az elsőhátsót külön-külön?
Igen az a vezérlő nem jó.Kel egy három csatlakozós vezérlő és egy első kábelköteg ami megy az első négy szenzorhoz(12szál),plusz gombsorhoz(2szál),gong(1szál)
2011.05.08. 00:07
2011.05.08. 08:49
2011.05.08. 10:42
afcajax írta:Lehet hülye kérdés de érdekelne h az automata váltó akkor is többet fogyaszt a kézinél ha manuálban pöckölgetem?
2011.05.08. 11:25
Gabii írta:afcajax írta:Lehet hülye kérdés de érdekelne h az automata váltó akkor is többet fogyaszt a kézinél ha manuálban pöckölgetem?
Igen többet..
2011.05.08. 12:05
gskill írta:Sziasztok! Egy kis közvélemény-kutatást szeretnék tartani.
Pár vonóhoroggal is rendelkező tulajtól szeretném megkérdezni, hogy a forgalmiban a max vontatható tömegnél a ráfutófékeshez(az a nagyobb) mekkora tömeg van írva?
Jó lenne minél több embertől adat, mert a rendeletek egymásnak mondanak ellent...![]()
Előre is köszönet mindenkinek, aki tud segíteni ez ügyben...
2011.05.08. 12:15
gskill írta:gskill írta:Sziasztok! Egy kis közvélemény-kutatást szeretnék tartani.
Pár vonóhoroggal is rendelkező tulajtól szeretném megkérdezni, hogy a forgalmiban a max vontatható tömegnél a ráfutófékeshez(az a nagyobb) mekkora tömeg van írva?
Jó lenne minél több embertől adat, mert a rendeletek egymásnak mondanak ellent...![]()
Senki?![]()
2011.05.08. 12:18
MChris írta:gskill írta:gskill írta:Sziasztok! Egy kis közvélemény-kutatást szeretnék tartani.
Senki?![]()
benne van a könyvben 700kg fékkel 1500kg (motortérben is) forgalmiban is