Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2011.05.17. 22:48

hella embereK!

kéne vmi segítség!! van egy 525d-m és elkezdett folyni belőle a gázolaj, méghozzá a előről, sze a generátor körülről folyik, és szerintem ez a főnyomó üzemanyag cső ahova amibe megy, csak nem tom mi lehet mert , nem láttam be annyira és nem szedtem szét. MI van ott amiből jöhet üzemanyag?? VKI járt már így, v ez tipus hiba???
HELP!!!

2011.05.18. 11:00

spider2 írta:
jlaci74 írta:
spider2 írta:Üdv!

Vettem egy vonóhorogra szerelhető kerékpártartót. Viszont a lámpák elektromos dugalját nem tudom bedugni a horog aljzatába. Mondta a srác hogy kell egy átalakító. Tudja valaki esetleg hogy milyen kellhet hozzá? Keresve találtam több fajta verziót, még CanBus-os átalakítós is létezik. Ha valaki képben van ezzel kapcsolatban az kérem jelezze. ;)

Köszönöm!

Igen, kell hozzá egy átalakító.
Talán van ilyenem, ha nem találsz máshol, dobj egy pü.-t.
kb. 3000 Ft lehet ami 13-ról alakít 7-re.

Közben jobban megnéztem és 13 pólusú az autóé, meg a kerékpártartóé is 13 pólusú amin 8 kivezetés van, a többi vak. Ezek szerint nem is kell átalakító. :) Na majd holnap összedugom és meglátjuk hogy jó-e.

Köszönöm!

Ha mindkettő 13 pólusú, akkor nem valószínű, hogy kell átalakító, amúgy most vettem én is magamnak egy 13-ról 7 pólusra átalakítót 1300 Ft -ért, ha mégis szükséged lenne rá, akkor többféle változatot is találsz ITT.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek ktlaci az itt látható tagok köszönték meg: spider2
Értékelés: 4.76%

2011.05.18. 11:04

Fazer írta:
MChris írta:
Fazer írta:Hali Mindenki,
Lenne egy kérdésem... Mikor kiveszem a slusszkulcsot és szállnék ki az autóból halk folyamatos hangot hallok a klíma vezérlő környékéről. Ez a hang van akkor is mikor beszállok. Ennek így kell lennie, vagy valami megy aminek nem kellene??

igen, 15 percig megy még a komfort "program"

lásd -> képtáram,ott van a venti ami a hangot adja :D

Kösz MChris annyit még hogy amikor beszállok akkor is hallom az vaj'h miért van?

ugyan ezért mert az ajtó nyitása távkapcsal,már éleszti a komfort modult (jobb ajtóban van) és veszi a "mintát" mennyi a levegő belső hőmérséklete (állófútés esetén midet is bekapcsolja)

2011.05.18. 11:06

ktlaci írta:
spider2 írta:
jlaci74 írta:
spider2 írta:Üdv!

Vettem egy vonóhorogra szerelhető kerékpártartót. Viszont a lámpák elektromos dugalját nem tudom bedugni a horog aljzatába. Mondta a srác hogy kell egy átalakító. Tudja valaki esetleg hogy milyen kellhet hozzá? Keresve találtam több fajta verziót, még CanBus-os átalakítós is létezik. Ha valaki képben van ezzel kapcsolatban az kérem jelezze. ;)

Köszönöm!

Igen, kell hozzá egy átalakító.
Talán van ilyenem, ha nem találsz máshol, dobj egy pü.-t.
kb. 3000 Ft lehet ami 13-ról alakít 7-re.

Közben jobban megnéztem és 13 pólusú az autóé, meg a kerékpártartóé is 13 pólusú amin 8 kivezetés van, a többi vak. Ezek szerint nem is kell átalakító. :) Na majd holnap összedugom és meglátjuk hogy jó-e.

Köszönöm!

Ha mindkettő 13 pólusú, akkor nem valószínű, hogy kell átalakító, amúgy most vettem én is magamnak egy 13-ról 7 pólusra átalakítót 1300 Ft -ért, ha mégis szükséged lenne rá, akkor többféle változatot is találsz ITT.

Igen már most össze is dugtam és működnek a lámpák is ahogy kell. Szóval ezt megúsztam ;)

Köszi!

2011.05.18. 11:23

MChris írta:
Fazer írta:
MChris írta:
Lenne egy kérdésem... Mikor kiveszem a slusszkulcsot és szállnék ki az autóból halk folyamatos hangot hallok a klíma vezérlő környékéről. Ez a hang van akkor is mikor beszállok. Ennek így kell lennie, vagy valami megy aminek nem kellene??

Kösz MChris annyit még hogy amikor beszállok akkor is hallom az vaj'h miért van?

ugyan ezért mert az ajtó nyitása távkapcsal,már éleszti a komfort modult (jobb ajtóban van) és veszi a "mintát" mennyi a levegő belső hőmérséklete (állófútés esetén midet is bekapcsolja)

Na és ha ez koszos és poros, akkor lehet hangosabb.

2011.05.18. 12:02

szekeres írta:
MChris írta:
Fazer írta:
MChris írta:

Na és ha ez koszos és poros, akkor lehet hangosabb.

Nekem nem poros, nem koszos, mégis úgy kerepel, mintha kötelező lenne. Valószínűleg csapágyas már a kicsike, de nem tudom hol tudnék venni ilyen ventit, hogy kicseréljem.

2011.05.18. 12:47

nekem is zörög néha,de PAPST venti 6 vezetékes "spéci" fekvő venti,engem nem zavar 10 év megy nem várom tőle hogy ne zörögjön :wink: motorhangja elnyomja meg a zene hangja is :D

enyém ki lett takarítva anno lásd albumom :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek MChris az itt látható tagok köszönték meg: Jerry

2011.05.18. 13:40

MChris írta:nekem is zörög néha,de PAPST venti 6 vezetékes "spéci" fekvő venti,engem nem zavar 10 év megy nem várom tőle hogy ne zörögjön :wink: motorhangja elnyomja meg a zene hangja is :D

A papst-nak valahol Jerry mhelye környékén volt a központja.
Anno rendeltem tőlük ventit. 4*4cm spéci venti valami 6000+posta volt 4-5 éve.
Azóta sem építettem be! :mereg:

2011.05.18. 14:05

Imco írta:
MChris írta:nekem is zörög néha,de PAPST venti 6 vezetékes "spéci" fekvő venti,engem nem zavar 10 év megy nem várom tőle hogy ne zörögjön :wink: motorhangja elnyomja meg a zene hangja is :D

Negyed áron átveszem, a arról a klímavezventiről van szó! ;)
Tényleg Vecsést hozza a papst hungary székhelyének. Kérdés, hogy ők forgalmaznak is e vagy csak képviselet? Ha legközelebb kiszedem a vezérlőt, akkor megnézem pontosan milyen kell és felhívom őket.

2011.05.18. 14:40

Jerry írta:
Imco írta:

Negyed áron átveszem, a arról a klímavezventiről van szó! ;)
Tényleg Vecsést hozza a papst hungary székhelyének. Kérdés, hogy ők forgalmaznak is e vagy csak képviselet? Ha legközelebb kiszedem a vezérlőt, akkor megnézem pontosan milyen kell és felhívom őket.

Érdemes megnézni, akkor megvárlak Jerry, :) Sok embernek morog szerintem.

2011.05.18. 15:11

Sziasztok valaki nem tudná megmondani hol tudnék beszerezni e39-es m5 optikát,gondolok itt lökös (első,hátsó)+szárny ha van. Ebay-en illetve vaterán találtam.Válaszotokat előre is köszönöm

2011.05.18. 15:26

Helló Urak!

Szoktatok a diffi-be olajat cserélni? Ha igen akkor mennyi idő/km után, és milyet?

Köszi, Peti

2011.05.18. 15:35

525DA-M-PETI írta:Helló Urak!

Szoktatok a diffi-be olajat cserélni? Ha igen akkor mennyi idő/km után, és milyet?

Köszi, Peti

Hello!

Én most fogok,nincs intervallum csak mert a kézi váltóban is cserélek LL dologban nem hiszek,és főleg mert a TIS-ben az inspekció is irja a cserét (kinyomtattam ha kell feltöltöm ha valaki nem hinné :D )

2L vettem mert asszem 1,1 vagy 1,2 L kell vele és nincs 1,5 kiszerelés (amúgy Fusch oil -> olajválaztójukban megtalálod)

2011.05.18. 15:43

MChris írta:

Köszi, Peti

Hello!

Én most fogok,nincs intervallum csak mert a kézi váltóban is cserélek LL dologban nem hiszek,és főleg mert a TIS-ben az inspekció is irja a cserét (kinyomtattam ha kell feltöltöm ha valaki nem hinné :D )

2L vettem mert asszem 1,1 vagy 1,2 L kell vele és nincs 1,5 kiszerelés (amúgy Fusch oil -> olajválaztójukban megtalálod)

És mennyi km, vagy év után cseréled? Erről nem irnak semmit?
-thx-

2011.05.18. 15:50

denny19 írta:Sziasztok valaki nem tudná megmondani hol tudnék beszerezni e39-es m5 optikát,gondolok itt lökös (első,hátsó)+szárny ha van. Ebay-en illetve vaterán találtam.Válaszotokat előre is köszönöm

Van az Ebay-en is meg a vaterán is... :lol:

2011.05.18. 16:02

525DA-M-PETI írta:
MChris írta:

Köszi, Peti

Hello!

-thx-

13 és óra szerint ami lehet már 2X körbefordult :D 220000km nem ír intervallumot csak annyit inspekció 2 része

2011.05.18. 16:21

MChris írta:
525DA-M-PETI írta:
MChris írta:

Köszi, Peti

Hello!

-thx-

13 és óra szerint ami lehet már 2X körbefordult :D 220000km nem ír intervallumot csak annyit inspekció 2 része

Köszi!

2011.05.18. 16:27

barbrady írta:Vettem egy ülésre szerelhető eü dobozt, és azt hittem csak feldobom és kész. Ezzel szemben megnéztem, és nem is igazán látom hogyan kéne feltenni. Ha valaki rakott már be utólag az írja le légyszi a tapasztalatait. Esetleg ha valaki tudna képet készíteni a felszerelt konzolról az is segítene. A legalapabb szövet ülés van az autómban.

Még nem kaptam fényképet, valaki esetleg?

2011.05.18. 16:35

barbrady írta:
barbrady írta:Vettem egy ülésre szerelhető eü dobozt, és azt hittem csak feldobom és kész. Ezzel szemben megnéztem, és nem is igazán látom hogyan kéne feltenni. Ha valaki rakott már be utólag az írja le légyszi a tapasztalatait. Esetleg ha valaki tudna képet készíteni a felszerelt konzolról az is segítene. A legalapabb szövet ülés van az autómban.

Holnap megpróbálom megnézni. Szerelőmnél volt egy e 39 ülés.
Ugyan angol, de a konzol rajta volt, és előtte a doboz.
5 nappal ezelőtt. :roll:

2011.05.18. 17:14

barbrady írta:

Hello!

Ahogy néztem a konzolt a felső két csavar rögzíti az üléshez, az alatta lévő két gumifejű csak megtámasztja a dobozt,
de ahogy tapogattam ezek is átmennek a konzolon, az ülés homlokfalába.
Az alsó két nagy gumigyűrűsbe(az enyémen a belső oldaliról hiányzik a gumigyűrű) illeszkedik a doboz egy-egy "szúrókája".

Az ülés az alap szövet ülés, bár magasságában állítható.

kép 01
kép 02
kép 03
kép 04
kép 05

Pisti

Ezt a hozzászólást a szerzőnek benzingoz az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Hozzászólás küldése

VigLink badge