Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2011.05.18. 17:58

Na akkor már csak kérésre csinálom, mert ez itt elég jó lett. :D

2011.05.18. 20:29

A WDS-t tudja valaki használni? Nekem az online sosem ment normálisan, a telepített eddig ment, de már az sem. A képeket nem jeleníti meg, a kapcsolási rajzokra nem lehet ránagyítani. A java a gyanús, tud valaki megoldást erre?

2011.05.18. 20:34

barbrady írta:A WDS-t tudja valaki használni? Nekem az online sosem ment normálisan, a telepített eddig ment, de már az sem. A képeket nem jeleníti meg, a kapcsolási rajzokra nem lehet ránagyítani. A java a gyanús, tud valaki megoldást erre?

WDS lemezen van egy program azt feltelepítetted?Valami wiew

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Értékelés: 4.76%

2011.05.18. 20:56

admin írta:
barbrady írta:A WDS-t tudja valaki használni? Nekem az online sosem ment normálisan, a telepített eddig ment, de már az sem. A képeket nem jeleníti meg, a kapcsolási rajzokra nem lehet ránagyítani. A java a gyanús, tud valaki megoldást erre?

Azt nem, megpróbálom.

2011.05.19. 06:13

barbrady írta:
admin írta:

Azt nem, megpróbálom.

java és SVG program kell hozzá,de amikor berakod a DVD-t a jobb oldalon írja mi kell és ott egy hivatkozás is ami megnyitja a DVD-n a programot csak telepíteni kell!

2011.05.19. 13:19

Helló,
M52b20 1997.ápr. kocsi lehet chekkontrolos köteggel, tudja valaki?
Kicsit gyanús nekem, 523itől felefelé chekes sztem, vagy volt rendelhető extrában ilyen?
Titkos menüben hogyan tudom átállítani a nyelvet, eljutok odáig, hogy unlockolom, 10 menü, írja is hogy épp micsoda de váltani mivel lehet.

2011.05.19. 13:27

beriv írta:Helló,
Kicsit gyanús nekem, 523itől felefelé chekes sztem, vagy volt rendelhető extrában ilyen?
Titkos menüben hogyan tudom átállítani a nyelvet, eljutok odáig, hogy unlockolom, 10 menü, írja is hogy épp micsoda de váltani mivel lehet.

igen 95 12 hótól első darab rendelésekor is lehetett kérni kis és nagy BC-t 520-ba is!

2011.05.19. 13:48

MChris írta:

igen 95 12 hótól első darab rendelésekor is lehetett kérni kis és nagy BC-t 520-ba is!

kösz az infót, bc nyelvállításra ötlet?

2011.05.19. 15:45

A pohártartót hova lehet/kell beszerelni? (Ha valaki tud eladot privátba írjon, ne lássa a sok hiéna 8) )

2011.05.19. 16:12

quino írta:A pohártartót hova lehet/kell beszerelni? (Ha valaki tud eladot privátba írjon, ne lássa a sok hiéna 8) )

Elég hülye helye van. Szerintem nem gondolták ezt át a bajor mérnökök.
Szóval az ASC/DSC, ülésfűtés stb vezérlőpanel alatt van a helye. Ebből kifolyólag elég korlátozott a "pohártartó" funkciója. De a 0,33-as sörösdobozt állítólag jól fogja. :)
Kép

2011.05.19. 19:47

beriv írta:
MChris írta:

Jackson klubtagot keresd meg nem akarok hülyeséget írni,asszem DIS kell hozzá

2011.05.19. 19:48

Jerry írta:
quino írta:A pohártartót hova lehet/kell beszerelni? (Ha valaki tud eladot privátba írjon, ne lássa a sok hiéna 8) )

Elég hülye helye van. Szerintem nem gondolták ezt át a bajor mérnökök.
Szóval az ASC/DSC, ülésfűtés stb vezérlőpanel alatt van a helye. Ebből kifolyólag elég korlátozott a "pohártartó" funkciója. De a 0,33-as sörösdobozt állítólag jól fogja. :)
Kép

hátra is lehet a középkonzolba

2011.05.19. 20:31

BMWMuller írta:Schmiedmann pohártartók BMW E39

Első pohártartó 9050Ft/db

Kép

Kép

Hátsó pohártartó 9530Ft/db

Kép

Kép

Pohártartó ügyben keresd őt. Nekem is kell venni. mert kiszedtem, aztán sikerült rálépnem és darabokra törött. :-(

üdv:atiotezer

2011.05.19. 21:56

Urak!
Valaki felhomályosítana arról, hogy a softclose honnan érzékeli, hogy neki már lassítani kellene?
Konkrétan a touring csomagtér fedele hydraulikus, de záráskor nem zár elég szépen. A "rugókat" tavaly cseréltem, (mondjuk 4-ből csak 3-at, mert a nagyból csak 1-et írt az ETK.
Lehetséges, hogy a padlóban lévő zárfélben lehet a gond? Az egyik kis "pofából, ami közé becsúszik a fedél zárja, hiányzik egy kis darab...

Tavaly egy M-pakettos touringos klubtárssal tanulmányoztuk a technikát és neki álomszépen zárt (neki inkább a kiemelés volt lusta)

2011.05.20. 00:14

beriv írta:
MChris írta:

A T menüben nem lehet!
Csak modic :!:

2011.05.20. 08:09

simi64 írta:
beriv írta:
MChris írta:

A T menüben nem lehet!
Csak modic :!:

Kösz :)

2011.05.20. 08:19

Helló
Még mindig ua a kocsi 97'ápr M52Bhúgy, világít az asc lámpa lehúzom az abs tömböt akkor is tudom diagolni,(hiba van 1 benne,ads..vmi, tetem próbára rá egy másik tömböt azzal hibát nem ír iszont se abs se asc lámpa nem alszk el) ezek szerint van még vhol 1 vezérlő talán a utas oldal jobb lábnál burkolat mögött, vki tudja merre van? Vagy esetleg vki találkozott mát ilyen hibával?

2011.05.20. 09:21

beriv írta:Helló
Még mindig ua a kocsi 97'ápr M52Bhúgy, világít az asc lámpa lehúzom az abs tömböt akkor is tudom diagolni,(hiba van 1 benne,ads..vmi, tetem próbára rá egy másik tömböt azzal hibát nem ír iszont se abs se asc lámpa nem alszk el) ezek szerint van még vhol 1 vezérlő talán a utas oldal jobb lábnál burkolat mögött, vki tudja merre van? Vagy esetleg vki találkozott mát ilyen hibával?

igen, ABS jeladó hiba is csinál ilyet :arrow: ABS topik

mivel diagolod? INPA kiírja mivel és hol van gondja!

2011.05.21. 05:43

danielbeath írta:
guszto01 írta:Sziasztok,lenne 1 kérdésem.Le lett engedve a gáz a klímámból tavaly. Kb 2 hónapja feltöltettem, de nem kapcsolt a kompresszor és azt mondták hogy ajjaj drága lesz- na mondom megint le akarnak húzni, aztán csak idegesített a dolog meg meleg is van és neki álltam. Ránéztem a csatlakozóra nah szerencsés vagyok le volt csúszva a csati. A kompresszor kapcsol is, de hideg szinte nem jön.. Nem tudom miért, viszont mikor csak simán hideg levegőt fújok akkor is elég meleg jön az utastérbe.Valami szelep lenne? Nem tudom, hogy mi de ingerülté tesz a tudatlanság:-)ha valakinek van valami ötlete azt szívesen meghallgatnám. Előre is köszönöm!!

Én Már jártam így egy másik kocsimmal, Nekem az volt a probléma h a fűtés dobozban az egyik kis lapát nem csukódott be és fújta a klima a hideget de jött a kinti levegő is így kaptam bentre egy jó kis kavart langyi meleget! :(
Nem mondom h nálad is ez lehet de nézz szét veszteni nem vesztesz semmit. további szép napot

A probléma tipikus is meg nem is.. Ha általánosan meleget fúj mindenhol, akkor valószínüleg klímakompresszor hiba, vagy tényleg csak a feltöltés hiánya. Ezt egy jó klímás pikk-pakk megoldja. Ha viszont csak az egyik oldalon jön a meleg - én most így jártam, - akkor a fűtés-szelep ragadt be....- feltéve hogy minden lapátműködtető motor megy... kb 3 - 4 ilyen motor van, de ezek működését hallani lehet... Tipikus hiba a motortérben található fűtés-szelep beragadása : http://n1.vatera.hu/photos/69/03/2d65_1_big.jpg
Kép

Nem biztos hogy nálad ez a hiba, de gyakran ez is előfordul...

2011.05.21. 08:33

Felbo írta:
danielbeath írta:
guszto01 írta:Sziasztok,lenne 1 kérdésem.Le lett engedve a gáz a klímámból tavaly. Kb 2 hónapja feltöltettem, de nem kapcsolt a kompresszor és azt mondták hogy ajjaj drága lesz- na mondom megint le akarnak húzni, aztán csak idegesített a dolog meg meleg is van és neki álltam. Ránéztem a csatlakozóra nah szerencsés vagyok le volt csúszva a csati. A kompresszor kapcsol is, de hideg szinte nem jön.. Nem tudom miért, viszont mikor csak simán hideg levegőt fújok akkor is elég meleg jön az utastérbe.Valami szelep lenne? Nem tudom, hogy mi de ingerülté tesz a tudatlanság:-)ha valakinek van valami ötlete azt szívesen meghallgatnám. Előre is köszönöm!!

Én Már jártam így egy másik kocsimmal, Nekem az volt a probléma h a fűtés dobozban az egyik kis lapát nem csukódott be és fújta a klima a hideget de jött a kinti levegő is így kaptam bentre egy jó kis kavart langyi meleget! :(
Nem mondom h nálad is ez lehet de nézz szét veszteni nem vesztesz semmit. további szép napot

A probléma tipikus is meg nem is.. Ha általánosan meleget fúj mindenhol, akkor valószínüleg klímakompresszor hiba, vagy tényleg csak a feltöltés hiánya. Ezt egy jó klímás pikk-pakk megoldja. Ha viszont csak az egyik oldalon jön a meleg - én most így jártam, - akkor a fűtés-szelep ragadt be....- feltéve hogy minden lapátműködtető motor megy... kb 3 - 4 ilyen motor van, de ezek működését hallani lehet... Tipikus hiba a motortérben található fűtés-szelep beragadása : http://n1.vatera.hu/photos/69/03/2d65_1_big.jpg
Kép

Nem biztos hogy nálad ez a hiba, de gyakran ez is előfordul...

Nekünk is hasonló gondunk volt a 730d-vel. Az egyik rostélyon csak meleg jött, mindenhogyan. A vezérlő motor halt meg, nem a fűtéscsap. Ha fűtéscsap a rossz, akkor szerintem egy oldalon rossz a levegő temperálása.
Hozzászólás küldése

VigLink badge