![]() |
2011.06.22. 20:35
2011.06.22. 21:20
afcajax írta:Mi adhatja azt a hangot ami kicsit hasonlít ahoz mint amit néhány kocsi fékezéskor ad?Néha hallom csak a kerék felől, olyan halk nyiszorgás szerű.Nem tűnik vészesnek, csak sztném tudni.
2011.06.22. 21:49
2011.06.22. 21:53
Rjani530d írta:afcajax írta:Mi adhatja azt a hangot ami kicsit hasonlít ahoz mint amit néhány kocsi fékezéskor ad?Néha hallom csak a kerék felől, olyan halk nyiszorgás szerű.Nem tűnik vészesnek, csak sztném tudni.
Befog az első féked kanyarodáskor szerintem. Jelenleg az e34-emnél is ez a gondom, ami a fék helyreállításával orvosolható. Érdemes neked is egy fékrevíziót csináltatni elöl.
Nekem is az lesz, csak még egy tömítésre várok a M. Bélától, aztán bevonul a verda a szervizbe.
2011.06.23. 06:44
kgandras írta:Üdv minden kedves Klubtársnak!
Segítsen már nekem valaki abban, hogy hol tudnék '99-es E39 525TDS Touring-omhoz olcsó és jó viszkót szerezni? A jelenlegi kicsit kezd elfáradni...![]()
Előre is köszönöm!![]()
kgandras
2011.06.23. 18:28
kgandras írta:Üdv minden kedves Klubtársnak!
Segítsen már nekem valaki abban, hogy hol tudnék '99-es E39 525TDS Touring-omhoz olcsó és jó viszkót szerezni? A jelenlegi kicsit kezd elfáradni...![]()
Előre is köszönöm!![]()
kgandras
2011.06.23. 21:10
2011.06.23. 22:05
2011.06.23. 22:19
Padre540 írta:Tegnap 2 első kerék görgőzés + másik gumik kerültek fel.Ég és föld lett,DE:80-90 között,csak ebben a tartományban,se alatta,se felette,RÁZ.Valakinek esetleg tapasztalat?
2011.06.23. 22:26
Imco írta:Padre540 írta:Tegnap 2 első kerék görgőzés + másik gumik kerültek fel.Ég és föld lett,DE:80-90 között,csak ebben a tartományban,se alatta,se felette,RÁZ.Valakinek esetleg tapasztalat?
Detto! Csak fékezésnél!
2011.06.26. 13:47
2011.06.26. 17:09
Padre540 írta:
Nekem még az is megszűnt görgőzés után.Ez maradt.Gondolom valamelyik futómű alkatrész lesz a ludas....
2011.06.28. 11:10
Fox007 írta:Sziasztok!
Új BMW tulajdonos és fórumozó vagyok.
BMW egy 528i touring TV+navi.
A kérdésem az lenne hogy a hátsó antenna nagyon könnyen jár, csoda hogy nem hajlik le magától, szeretném meghúzni, mert kicsit a kasznihoz is hozzáér szerintem, próbáltam tekerni az antenna részét nem sikerült.
A burkolatot kel lepattintani és ott lehet húzni rajta vagy hogyan?
Előre is kösszi!
Üdv.
2011.06.28. 16:55
2011.06.28. 17:07
Fox007 írta:Hi!
Igen, a külsőre gondolok, a jobb fix hátsó ablakon van rászerelve, nem akarom feszegetni anélkül hogy, tudnám hogyan mit lehet, nehogy eltörjek valamit vagy a tömítés megsérüljön azt beázzon.
Közben van, még egy a légzsák lámpája folyamat világít, valahol olvastam hogy az anyós ülés érzékelője szokott elmenni és akkor is ez világít, de lehet rosszul tudom.
Mit kel megnézni, hogy ne világítson, mert beleég a szemembe:)
Üdv.
2011.06.28. 18:00
Jerry írta:Fox007 írta:Hi!
Igen, a külsőre gondolok, a jobb fix hátsó ablakon van rászerelve, nem akarom feszegetni anélkül hogy, tudnám hogyan mit lehet, nehogy eltörjek valamit vagy a tömítés megsérüljön azt beázzon.
Közben van, még egy a légzsák lámpája folyamat világít, valahol olvastam hogy az anyós ülés érzékelője szokott elmenni és akkor is ez világít, de lehet rosszul tudom.
Üdv.
Anyósülés alatti csatit széthúzni, WD40 vagy valami másik kontaktspray-vel befújni, majd visszakötni. Jó eséllyel megszűnik a hibajelenség. Ha mégsem, akkor van egy drágább alternatíva: ülésfoglaltságérzékelőt kicserélni, de ezt csak egy diag után tessék!
2011.06.28. 18:05
barbrady írta:Jerry írta:Fox007 írta:Hi!
Üdv.
Anyósülés alatti csatit széthúzni, WD40 vagy valami másik kontaktspray-vel befújni, majd visszakötni. Jó eséllyel megszűnik a hibajelenség. Ha mégsem, akkor van egy drágább alternatíva: ülésfoglaltságérzékelőt kicserélni, de ezt csak egy diag után tessék!
És persze a hibakódot törölni, mert addig világítani fog a visszajelző.
2011.06.28. 19:31
Jerry írta:barbrady írta:Jerry írta:Fox007 írta:Hi!
Üdv.
És persze a hibakódot törölni, mert addig világítani fog a visszajelző.
Nem feltétlen, nekem abbahagyta rögtön, pedig féltem tőle, hogy csak törlés után gondolja meg magát.
2011.06.28. 19:33
2011.06.28. 19:50
tibi666 írta:A légzsák rendszer nem törli magát, világít, ami diagon nem törlik a hibakódot.