![]() |
2012.11.07. 18:08
admin írta:csiatt írta:Itt van egy nagyon jó képes laírás az utólagos bluetooth beszerelésére (videókkal, képekkel...)
leírás
Ezek szerint, ha jól értelmeztem 2002/3 után előre be van kábelezve minden. És ha jól értelmeztem, akkor nekem azért van plusz csatlakozó a régi Siemens BIT2 modulnál lengőként, és elöl a könyöklőben is azért volt plusz, hogy a bluetooth modul könnyen áthelyezhető legyen.
Sajnos az én modulom helyét ezek alapján sem találtam meg. Nincs a csomagtartóban balra hátul, nincs a kalaptartó alatt, nincs a könyöklő alatt sem. Most néztem, a belső világítás-mikrofonpanel fölött sincsen
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy hol lehetne még. De az biztos, hogy a BIT2-tól a WDCT felíratú kábel elmegy valahova.
Szerintem nincs benne antenna. De attól még a párositó menü fel kell hogy jöjön a monitoron.
iPhone Tapatalk
2012.11.07. 18:15
csiatt írta:admin írta:csiatt írta:Itt van egy nagyon jó képes laírás az utólagos bluetooth beszerelésére (videókkal, képekkel...)
leírás
Ezek szerint, ha jól értelmeztem 2002/3 után előre be van kábelezve minden. És ha jól értelmeztem, akkor nekem azért van plusz csatlakozó a régi Siemens BIT2 modulnál lengőként, és elöl a könyöklőben is azért volt plusz, hogy a bluetooth modul könnyen áthelyezhető legyen.
Sajnos az én modulom helyét ezek alapján sem találtam meg. Nincs a csomagtartóban balra hátul, nincs a kalaptartó alatt, nincs a könyöklő alatt sem. Most néztem, a belső világítás-mikrofonpanel fölött sincsen
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy hol lehetne még. De az biztos, hogy a BIT2-tól a WDCT felíratú kábel elmegy valahova.
Szerintem nincs benne antenna. De attól még a párositó menü fel kell hogy jöjön a monitoron.
iPhone Tapatalk
Siemens BIT2 volt benne, szóval kell hogy legyen antenna. Ráadásul a WDCT kábel ami elméletileg a bluetooth antenna kábele az is ott van gyárilag hátul, be is volt kötve, csak fogalmam sincs hol a másik vége, nem találkoztam vele sehol az alábbi helyeken. Kezdek fullosan idegrohamot kapni. Már 1 hete ezzel szívok. Pedig csak plug and play
2012.11.07. 18:23
admin írta:csiatt írta:admin írta:csiatt írta:Itt van egy nagyon jó képes laírás az utólagos bluetooth beszerelésére (videókkal, képekkel...)
leírás
iPhone Tapatalk
Siemens BIT2 volt benne, szóval kell hogy legyen antenna. Ráadásul a WDCT kábel ami elméletileg a bluetooth antenna kábele az is ott van gyárilag hátul, be is volt kötve, csak fogalmam sincs hol a másik vége, nem találkoztam vele sehol az alábbi helyeken. Kezdek fullosan idegrohamot kapni. Már 1 hete ezzel szívok. Pedig csak plug and play
Kalaptartót kivetted? Mert alatta lesz.
iPhone Tapatalk
2012.11.07. 18:27
csiatt írta:Nem vettem ki, alulról a csomagtartóba befeküdve kerestem ott, ahol a képek mutatták (kb középen a középső pótféklámpának az izzócserélő nyílásától az utastér fele a hátsó üléstámla fele a kalaptartó alsó vasrácsán át néztem a lyukakon át), de kábel sem megy ott. A kalaptartót hogy lehet kiszedni?
2012.11.07. 19:00
Jerry írta:csiatt írta:Nem vettem ki, alulról a csomagtartóba befeküdve kerestem ott, ahol a képek mutatták (kb középen a középső pótféklámpának az izzócserélő nyílásától az utastér fele a hátsó üléstámla fele a kalaptartó alsó vasrácsán át néztem a lyukakon át), de kábel sem megy ott. A kalaptartót hogy lehet kiszedni?
A múltkor már megígérted, hogy ilyen esetekre használni fogod a TIS-t!
Akkor ne légy rest!
Katt ide!
2012.11.07. 20:11
Gallaca írta:Jerry írta:csiatt írta:Nem vettem ki, alulról a csomagtartóba befeküdve kerestem ott, ahol a képek mutatták (kb középen a középső pótféklámpának az izzócserélő nyílásától az utastér fele a hátsó üléstámla fele a kalaptartó alsó vasrácsán át néztem a lyukakon át), de kábel sem megy ott. A kalaptartót hogy lehet kiszedni?
A múltkor már megígérted, hogy ilyen esetekre használni fogod a TIS-t!
Akkor ne légy rest!
Katt ide!
Használja! itTIS, otTIS kérdez egyet!
2012.11.07. 20:22
2012.11.07. 20:29
csiatt írta:Egy új kérdés. Mivel nekem nem akar az eject box nyomása közben a gyújtást ráadva semmit csinálni (nem gyullad fel a monitoron a 3 led, és nem írja hogy kapcsolódjak) így bömbölö ötletét tekintve lehet, hogy az eject boxban nekem máshogy van pinezve a csati?
Most megnéztem, és ezt láttam a 18-as csatin:
1. zöld
2. barna
5. piros
13. fehér
Ezt valaki vissza tudná-e igazolni, hogy ez a helyes kiosztás, vagy tényleg át kell kötni?
2012.11.07. 20:32
admin írta:csiatt írta:Egy új kérdés. Mivel nekem nem akar az eject box nyomása közben a gyújtást ráadva semmit csinálni (nem gyullad fel a monitoron a 3 led, és nem írja hogy kapcsolódjak) így bömbölö ötletét tekintve lehet, hogy az eject boxban nekem máshogy van pinezve a csati?
1. zöld
2. barna
5. piros
13. fehér
Ezt valaki vissza tudná-e igazolni, hogy ez a helyes kiosztás, vagy tényleg át kell kötni?
Kormányodon van beszélő ember fej? Ha igen akkor nyomod sokáig gyujtáson el kezd karatyolni(beszélni)?
iPhone Tapatalk
2012.11.07. 20:34
csiatt írta:admin írta:csiatt írta:Egy új kérdés. Mivel nekem nem akar az eject box nyomása közben a gyújtást ráadva semmit csinálni (nem gyullad fel a monitoron a 3 led, és nem írja hogy kapcsolódjak) így bömbölö ötletét tekintve lehet, hogy az eject boxban nekem máshogy van pinezve a csati?
1. zöld
2. barna
5. piros
13. fehér
Kormányodon van beszélő ember fej? Ha igen akkor nyomod sokáig gyujtáson el kezd karatyolni(beszélni)?
iPhone Tapatalk
Van igen, de nekem az a hangutasításos rendszer nincs beépítve (nincs hátul se modulja, se a kábele), és a gombra sem csinál semmit.
2012.11.07. 20:47
admin írta:csiatt írta:admin írta:csiatt írta:Egy új kérdés. Mivel nekem nem akar az eject box nyomása közben a gyújtást ráadva semmit csinálni (nem gyullad fel a monitoron a 3 led, és nem írja hogy kapcsolódjak) így bömbölö ötletét tekintve lehet, hogy az eject boxban nekem máshogy van pinezve a csati?
1. zöld
2. barna
5. piros
13. fehér
iPhone Tapatalk
Van igen, de nekem az a hangutasításos rendszer nincs beépítve (nincs hátul se modulja, se a kábele), és a gombra sem csinál semmit.
Az ULF modul tartalmaza a hangvezérlést!(ha aktiválva van a szoftverébe) ha az müködik akkor jólvan bekötve az ULF.
iPhone Tapatalk
2012.11.07. 20:49
admin írta:csiatt írta:admin írta:csiatt írta:Egy új kérdés. Mivel nekem nem akar az eject box nyomása közben a gyújtást ráadva semmit csinálni (nem gyullad fel a monitoron a 3 led, és nem írja hogy kapcsolódjak) így bömbölö ötletét tekintve lehet, hogy az eject boxban nekem máshogy van pinezve a csati?
1. zöld
2. barna
5. piros
13. fehér
iPhone Tapatalk
Az ULF modul tartalmaza a hangvezérlést!(ha aktiválva van a szoftverébe) ha az müködik akkor jólvan bekötve az ULF.
iPhone Tapatalk
2012.11.07. 20:59
odus írta:admin írta:csiatt írta:admin írta:csiatt írta:Egy új kérdés. Mivel nekem nem akar az eject box nyomása közben a gyújtást ráadva semmit csinálni (nem gyullad fel a monitoron a 3 led, és nem írja hogy kapcsolódjak) így bömbölö ötletét tekintve lehet, hogy az eject boxban nekem máshogy van pinezve a csati?
1. zöld
2. barna
5. piros
13. fehér
iPhone Tapatalk
iPhone Tapatalk
Szerintemmost mát itt lenne az ideje megnézni a wds-ben legalább az alap pinek bekötését
a két rendszer esetén. Táp, mikrofon jel, i-busz, kimenő hang. Több nem is nagyon van.
A 16:9-es monitorn látod a Telefon menüt?
Odus
2012.11.08. 12:02
2012.11.08. 21:27
csiatt írta:Reggelre megint megjelent az Assistant menü
Persze az eject boxon lévő összehangoló gombra továbbra sincs semmi reakció.
2012.11.09. 16:46
2012.11.09. 17:02
admin írta:Nálam így van bekötve és ez gyári bekötés.
Eject box csati:
1.Zöld
2.Barna
5.Piros
13.Fehér
Kábel köteg:
1.Piros/sárga
2.Barna/fekete
5,Piros/sárga
13.Fehér
2012.11.09. 17:39
csiatt írta:admin írta:Nálam így van bekötve és ez gyári bekötés.
Eject box csati:
1.Zöld
2.Barna
5.Piros
13.Fehér
Kábel köteg:
1.Piros/sárga
2.Barna/fekete
5,Piros/sárga
13.Fehér
Hálás köszönet. Akkor már tudom, hogy az Eject boxnál akkor stimmel a kábelszín, a másikat viszont én nem tudom megnézni, mert a kábelkötegem végén a kis rászorítós csati van, nem ez a fajta, és ott semmi nem látszik. Vagy azt hogyan tudom kideríteni?
2012.11.09. 18:22
admin írta:csiatt írta:admin írta:Nálam így van bekötve és ez gyári bekötés.
Eject box csati:
1.Zöld
2.Barna
5.Piros
13.Fehér
Kábel köteg:
1.Piros/sárga
2.Barna/fekete
5,Piros/sárga
13.Fehér
Hálás köszönet. Akkor már tudom, hogy az Eject boxnál akkor stimmel a kábelszín, a másikat viszont én nem tudom megnézni, mert a kábelkötegem végén a kis rászorítós csati van, nem ez a fajta, és ott semmi nem látszik. Vagy azt hogyan tudom kideríteni?
A csatiról lelehet húzni a kupakot egy kis pöcök fogja és akkor meglátod hogy van bekötve.
2012.11.09. 18:36
csiatt írta:A csatiról lelehet húzni a kupakot egy kis pöcök fogja és akkor meglátod hogy van bekötve.