Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.05.16. 23:55

collins írta:
kbhont írta:
collins írta:sziasztok!
hólánc szempontjából milyen márkákat ajánlotok? az original bmw-re azt mondta az értékesítő, hogy bár a saját üzletét rontja, ne vegyem meg, mert fölöslegesen drága. viszont mást nem tudott mondani, és ilyen téren nagyon tájékozatlan vagyok...

üdv,
collins

Szia!

Ne hóláncban gondolkodj! :!:
Vegyél inkább téli gumit!!!!!! :!: ( Mischelint! 195 max205 méretben!) :idea:
Soha nem fog hólánc kelleni!!!!! :wink:
Garantálom!

Szia,

Van téligumim, elég fontosnak tartom - kötelezővé is tenném de ez mindegy most.
És éppen amugy Michelin Alpin Pilot, ha jól emlékszem, akkor 205/55 R16, de nem esküdnék meg...

Most lehet páran kiröhögnek, de én szlokákiába egy baráom 530d jével (E39) mentem fel ott téligumival, ahol az allroad quattro nem tudott, pedig az azért elvileg a legjobb hajtással van megáldva.

És ha mégis azt mondom, hogy nekem kéne hólánc? :D Ausztriában használnám elég sokat, és arrafele van, ahol meg is követelik... Így mi az ajánlat kbhont? :)

Üdv.

Ha valaki, akkor én nem röhöglek ki!
Tudom, hogy mit tud a BMW varázslatos sulyelosztása, és négy jó gumi!
Én Kenesén a hegyen lakok, ahol soha nem takarítják az utcákat, de én kiszoktam tolni szegény Drágámmal a havat!
Sajna láncba Nekem csak egy tök alap "alibi" láncom van! (Soha nem használtam!)
Ezekszerint Te jártasabb vagy nálam lánc kérdésben! :oops: :wink:

2007.05.16. 23:59

kbhont írta:
collins írta:
kbhont írta:
hólánc szempontjából milyen márkákat ajánlotok? az original bmw-re azt mondta az értékesítő, hogy bár a saját üzletét rontja, ne vegyem meg, mert fölöslegesen drága. viszont mást nem tudott mondani, és ilyen téren nagyon tájékozatlan vagyok...

üdv,
collins

Szia!

Garantálom!

Szia,

És éppen amugy Michelin Alpin Pilot, ha jól emlékszem, akkor 205/55 R16, de nem esküdnék meg...

Most lehet páran kiröhögnek, de én szlokákiába egy baráom 530d jével (E39) mentem fel ott téligumival, ahol az allroad quattro nem tudott, pedig az azért elvileg a legjobb hajtással van megáldva.

És ha mégis azt mondom, hogy nekem kéne hólánc? :D Ausztriában használnám elég sokat, és arrafele van, ahol meg is követelik... Így mi az ajánlat kbhont? :)

Üdv.

Én Kenesén a hegyen lakok, ahol soha nem takarítják az utcákat, de én kiszoktam tolni szegény Drágámmal a havat!

Akkor végre valaki el is hiszi a történetet, mert mindenki csak azt mondja, hogy ja persze a BMW.. mert te szereted.. hát babbe :D

nekem meg a gond az, hogy nincsen a bömoshöz láncom, régen volt opelhez (elég kis vékonyka volt, nem is használtam soha)
és a BMWhez lehet kapni original BMW-se, de elég drágán. nem tudom mennyiért, de tudom, hogy nem olcsó... és sajnos nem vagyok túl jártas, mert igaziból nekem az a cég kéne, aki a BMWnek beszállít... sok gyár saját maga is eladja, a gyár meg cimkézi, és így olcsóbb lenne.

nem is hallottál valami olyanról, amit dicsértek?

Üdv!

2007.05.17. 00:04

collins írta:Akkor végre valaki el is hiszi a történetet, mert mindenki csak azt mondja, hogy ja persze a BMW.. mert te szereted.. hát babbe Nagyon boldog

nekem meg a gond az, hogy nincsen a bömoshöz láncom, régen volt opelhez (elég kis vékonyka volt, nem is használtam soha)
és a BMWhez lehet kapni original BMW-se, de elég drágán. nem tudom mennyiért, de tudom, hogy nem olcsó... és sajnos nem vagyok túl jártas, mert igaziból nekem az a cég kéne, aki a BMWnek beszállít... sok gyár saját maga is eladja, a gyár meg cimkézi, és így olcsóbb lenne.

Üdv!

Nem hallotam, de holnap utána nézek 8O , és ha van fejlemény jelzem! :idea: :wink:
Gondolom nem sos.? :lol:

2007.05.17. 00:12

kbhont írta:Nem hallotam, de holnap utána nézek 8O , és ha van fejlemény jelzem! :idea: :wink:
Gondolom nem sos.? :lol:

Köszi szépen!

Hát egyelőre még várhat a dolog :)

2007.05.20. 23:48

Nem tud valaki jó áron BRIDGESTONE POTENZA RE050 A típusú 235/45/17 -es gumikat szerezni.
(minimum 2db, de ha jó az ár, akkor 4db kellene)

Kizárólag újonnan érdekelne...

köszönet

2007.05.21. 00:46

collins írta:
kbhont írta:
collins írta:
kbhont írta:

üdv,
collins

Szia!

Garantálom!

Szia,

Üdv.

Akkor végre valaki el is hiszi a történetet, mert mindenki csak azt mondja, hogy ja persze a BMW.. mert te szereted.. hát babbe :D

Üdv!

Nekünk elég komoly hóláncunk van! :lol: Eddig még nem használtuk csak pihent a csomagtartóban! Ha érdekel holnap megnézem Neked a márkáját!

2007.05.21. 19:25

mate írta:
collins írta:
kbhont írta:
collins írta:
kbhont írta:

üdv,
collins

Szia!

Garantálom!

Köszi! bár ha a kocsid megveszem, akkor az jöjjön vele ;)

Szia,

Üdv.

Üdv!

Nekünk elég komoly hóláncunk van! :lol: Eddig még nem használtuk csak pihent a csomagtartóban! Ha érdekel holnap megnézem Neked a márkáját!

2007.05.30. 01:32

Nekem a személyes tapasztalatom az,hogy a "ráállós" a frankó és nem a gyorsanráhelyezhető okosság. Ezzel biztosan lesz aki vitatkozni fog,de ez a saját tapasztalatom. A márkát meg talán Osztrákiában tudod majd megvenni,de ne akkor mikor az A21-en már csak azzal engednek fel! A szezon elött már mindenhol árúlják és akcióznak is vele. A legegyszerübb ha bekocogsz 1 tetszőleges kis városba és keresel 1 autósboltot,vagy ilyeneket. Esetleg, OMV kútak a pályán,de az drágább.

2007.05.30. 19:18

tanktaz írta:Nekem a személyes tapasztalatom az,hogy a "ráállós" a frankó és nem a gyorsanráhelyezhető okosság. Ezzel biztosan lesz aki vitatkozni fog,de ez a saját tapasztalatom. A márkát meg talán Osztrákiában tudod majd megvenni,de ne akkor mikor az A21-en már csak azzal engednek fel! A szezon elött már mindenhol árúlják és akcióznak is vele. A legegyszerübb ha bekocogsz 1 tetszőleges kis városba és keresel 1 autósboltot,vagy ilyeneket. Esetleg, OMV kútak a pályán,de az drágább.

okok, köszi! valahogy éreztem, hogy az osztrákokra kell majd hagyatkoznom :)

2007.06.05. 01:04

Mivel náluk van hó... :lol: ! Náluk már nem nagyon tudják senkire rámelegíteni a sz.rt , mert volt esélyük kipróbálni. Ez puszta logika. Esetleg, ha Németben jársz,vagy valamelyik ismerősöd , akkor érdemes szezon kezdetekor benézni 1 "A.T.U" üzletbe,ott sok motyó van és jó áron!

2007.06.05. 18:23

tanktaz írta:Mivel náluk van hó... :lol: ! Náluk már nem nagyon tudják senkire rámelegíteni a sz.rt , mert volt esélyük kipróbálni. Ez puszta logika. Esetleg, ha Németben jársz,vagy valamelyik ismerősöd , akkor érdemes szezon kezdetekor benézni 1 "A.T.U" üzletbe,ott sok motyó van és jó áron!

Oké, köszi szépen a választ! Majd igyekszem időt szánni rá, hamár kint vagyok.

2007.06.05. 23:36

Ha esetleg megint Németbe megyek,megkérdezem neked,hogy mire voksolnak és mit ajánlanak.

2007.06.07. 18:20

tanktaz írta:Ha esetleg megint Németbe megyek,megkérdezem neked,hogy mire voksolnak és mit ajánlanak.

Nagyon megköszönném! :)

2007.06.08. 16:07

Sziasztok!

Mi a véleményetek az internetes gumivásárlásról? Van valakinek tapasztalata ilyen téren (gumi.com és társai)?

Üdv!

2007.08.25. 09:53

g4400 írta:Gumiméretről kérdeznék...:
Mennyivel komfortosabb a 225/60, mint a 245/45?
A szubjektív tapasztalatokra lennék kíváncsi, a típusok megjelölésével...
Előre is köszönöm!!

"megkésve, bár törve nem...."

nekem nem volt a vason még 45-ös, csak 60-as. 225/60/16 mivel szinte csak a városban használom. A komfortérzet itt a maximális a méretek miatt! Ha jól tudom, ez a legkeskenyebb és legmagasabb gumi ami felszerelhető. Ez a méret biztosítja szerintem a legjobban és hosszabítja meg a kaszni és a futómű életét! Én Continental Premium Contactot vettem. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Kipróbáltam: A régi Balatonin, ahogy a kamaraerdő mellett magunk mögött hagyjuk az erdőt, Budafokot, ott ahol lassan az M0-át keresztezzük a "tűkanyarban" 100- kanyarodtam le a domboldalról..lehúzott ablaknál figyelve: meg sem nyikkant, nem vándorolt! Hangja nincs, finoman gördül...autópályán sem hallani! Maximálisan meg vok vele elégedve! Csak ajánlani tudom! Új ára 40.000.- től indul. ..."ebben a méretben"

Üdv,

Labi

2007.08.25. 15:55

RZsolti írta:Sziasztok!

Mi a véleményetek az internetes gumivásárlásról? Van valakinek tapasztalata ilyen téren (gumi.com és társai)?

Üdv!

Olcsó húsnak híg a leve.
Szerintem ha vársz egy kicsit és keresgetsz (nem a neten) akkor találsz jó gumit!!
Én is ebben a cipőben jártam, végül rátaláltam: BRIDGESTONE POTENZA XL 245/45/17!
Vadi zsír gumik 25000/db. Úgyhogy szerintem kutakodj tovább.
Biztos van gumis ismerősöd, kérd ki a véleményét az internetes gumikról!
Szerintem nem egy BMW-re való!!!!!!!!! :wink:

mikker

2007.08.26. 00:37

Ezt támogatom énis ezelőtt nekem is Bridgestone Potenza volt fenn és most lett continental, ég és föld egyszóval szar :lol:

Nade ki gondolta volna......
Puha gumit ne vegyél 8)

2007.08.28. 19:25

Sziasztok!

Keresek 225/60r15 gumikat, lehetőleg 25e-ig.
Merre találok ilyet?

Köszönöm a segítséget előre is!!! :wink:

2007.08.28. 19:38

Sziasztok!

No aki szeretne füstölni, vagy öngyilkos hajlamát szeretné kiélni, akkor van 4 db nyári Yokohama 225/55/16 gumim, 1..1,5 mm-es mélységgel :lol:

megegyezünk!! 8)

Szeretem a nagymamák által készített pacalt, szilvás pitét, köröm pörköltet....vagy összesen 4.000 Ft :lol: :lol: :lol:

Nos válaszolni nem muszály, csak mulassatok! :lol:

....na de ha kell keressetek!

Üdv,

Labi

2007.08.30. 11:48

Hali. Nekem most Eagle F1 van elöl 235/45/17 hátul 255/40/17. Azért vettem mert marha olcsó volt újonnan. Amúgy brutálisan fognak. Csak egy a baj velük. Ha sportosan vezetsz (amit nehéz megállni egy BMWvel) akkor csak egynyári gumilesz belőle. Negyon hamar elfogy hátul.

Amúgy a netes gumivásárlásról annyit hogy ki lehet fogni a jó vásárt és megbízható (de nem a használtcuccra gondoltam).
Hozzászólás küldése

VigLink badge