![]() |
2010.11.14. 18:27
horogp írta:vaszarig írta:kovessyroli írta:utolért a végzet a sohe el nem romló E39-en engem is![]()
mentem a kocsival, felkapcsoltam a fényszórót, és miután megálltam, csak egészen véletlenül a kocsi eleje felé mentem.
akkor jött a meglepi, hogy ég a jobb első reflektor a fényszóróban![]()
![]()
megpróbáltam mindenfélét, fel - le kapcsolgatni, stb. , de nem aludt el.
felhívtam a bmw-s szerelőt, aki azt mondta, hogy vegyem le az akksi sarukat 20 percre és vagy megjavul, vagy a lámpamodul ment tönkre.
hát ez nem javul meg, most le kellett vennem a sarut a fényszóróról, és így tudok csak közlekedni.
valakinek volt már ilyen?
javítható az LCM hiba, vagy cserés a dolog?
ja és az LCM a fekete vagy a fehér dobozos?
Attól függ, hogy mi romlott el benne, de ha jól emlékszem, volt itt valaki, aki megcsinálta!Amúgy ez a nagy fekete doboz, ami a jobb oldalon van az A oszlopban!
2011.01.29. 22:05
rbakos írta:Sancool írta:Att530d írta:Sziasztok!
Úgy tűnik, nekem a pöcök ellendarabja törött el, ami tulajdonképpen a foncsor.
Bömbölő fényszóróállító elemei megoldják a problémám vagy új lámpákat kell, hogy vegyek?
Az új lámpák eléggé húzós árban vannak, utángyártottról van valakinek valami tapasztalata? Fehér indexes xenon kéne.
Ezt találtam a neten: EGYIK, MÁSIK.
Ugyanott árulják, más az ár. Mi a különbség a kettő között?
Üdv,
Att530d
Szerintem nincs külömbség, csak az egyiket "Béci" a másikat meg "Karesz" árulja....Erről az ugy lámpáról nincs tapasztalatom, de az ára az nagyon jó..... mindkettőé.... szóval sokat szerintem ne gondolkozz rajta.... és ezek tényleg a normálisabb kinézetű lámpák.... de a döntés úgyis a tied...
Üdv
Ez a lámpa ugyan az ami nekem is van, csak én még olcsóbban szereztem! Ledes az angeleyes benne, manuálisan állítható, de az eladó szerint bele lehet buherálni valahogy a gyári magasságállító motorokat is. Pár hete van meg, teljesen jók (méretpontos, nem párásodik, nem lötyög...) és szinte tök úgy néz ki mint a gyári csak egy "kicsit" olcsóbban![]()
Én innen vettem (nagyon korrekt a srác, Szigetszentmiklósi): E39 Angel eye fényszóró
Annyit hozzáfűznék, hogy a képen a CCFL-es lámpa képe van, míg ez már az újabb, ledes aminek kéken világítanak a karikái.
Üdv.R.
2011.02.03. 23:52
2011.02.04. 00:01
Ha az alkatrészt keres topikba írtad volna lehet több sikerrel járnál és nem is kelet volna két helyre be írniimike_e39 írta:Sziasztok!
Elég nagy problémám akadt! Leszedtem a lökösömet, és az első lámpa mosó spricnim eltört és keritenem kellene valahonnan egyet! Valaki tud ebben segiteni? vagy hogy honnan tudom megrendelni? előre is köszi szépen!
2011.02.04. 00:21
admin írta:Ha az alkatrészt keres topikba írtad volna lehet több sikerrel járnál és nem is kelet volna két helyre be írniimike_e39 írta:Sziasztok!
Elég nagy problémám akadt! Leszedtem a lökösömet, és az első lámpa mosó spricnim eltört és keritenem kellene valahonnan egyet! Valaki tud ebben segiteni? vagy hogy honnan tudom megrendelni? előre is köszi szépen!
2011.02.04. 06:02
2011.05.27. 15:11
2011.05.27. 17:04
harobikes75 írta:Sziasztok,
kiéget az első lámpában az angel eyes izzó. Megvettem a LED izzókat, de nem tudom, hogyan kell cserélni. Tudna segíteni valaki ebben?
Köszönöm
2011.05.27. 18:01
2011.06.18. 15:53
2011.06.18. 16:03
Fazer írta:HAli,
MA szétkaptam az első lámpámat ami sima nem xenon nem projektoros és elektromosan állítható. Sajnálattal tapasztaltam hogy a szokásos hiba, eltört az állító műanyag benne. Az lenne az egyik kérdés hol tudnék venni ilyet, a másik pedig, hogy lehet az állító motor babájáról leszedni, lepattintani talán a foncsor blokkot hogy szét tudjam szedni teljesen?
2011.06.24. 04:25
2011.06.24. 06:55
siccci írta:Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem.
2001 áprilisi e39 525i-m van.Ki kellett cserélnem a fényszórókat nemrég és vettem is egy pár gyári hella halogén szettet mint ami benne is volt. Sajnos miután kicsréltem eléggé lefelé vílágítanak és szeretném beállítani őket de minél többet olvasok annál jobban össze vagyok zavarodva.A lámpák elektromosan allíthatóak és kacsint is szépen bekapcsoláskor.
A kérdésem hogy a két kis tekerőt tényleg csak egyszerre szabad forgatni és azonos irányba, mert ha nem akkor valami törni fog???Vagy lehet külön külön is???
A másik dolog pedig: valahol ovastam hogy közben nem lehet bekapcsolva a fényszóró.Ez igaz?????
Légyszi segítsetek mert addig nem merem elkezdeni tekergetni nehogy valami elpattanjon.
Előre is köszönöm a segítségetek
üdv Attila
2011.06.24. 07:29
siccci írta:Sziasztok
2001 áprilisi e39 525i-m van.Ki kellett cserélnem a fényszórókat nemrég és vettem is egy pár gyári hella halogén szettet mint ami benne is volt. Sajnos miután kicsréltem eléggé lefelé vílágítanak és szeretném beállítani őket de minél többet olvasok annál jobban össze vagyok zavarodva.A lámpák elektromosan allíthatóak és kacsint is szépen bekapcsoláskor.
A kérdésem hogy a két kis tekerőt tényleg csak egyszerre szabad forgatni és azonos irányba, mert ha nem akkor valami törni fog???Vagy lehet külön külön is???
A másik dolog pedig: valahol ovastam hogy közben nem lehet bekapcsolva a fényszóró.Ez igaz?????
Légyszi segítsetek mert addig nem merem elkezdeni tekergetni nehogy valami elpattanjon.
üdv Attila
2011.06.24. 08:30
szekeres írta:siccci írta:Sziasztok
üdv Attila
Helo
Csak a kérdésére nem kapott választ.
Meglátásom szerint ha nincsen bekapcsolva, nem látod hová állítod. Ha egy irányba állítanád mindkettőt, félre állítanád. Lényeg, hogy fokozatosan állítsad, ha nehezen megy, akkor figyelem! , könnyen törhet. Ez a pöcök cserélhető. Sok esetben az idő az, ami miatt törik, nem az, hogy hogyan és merre tekered.
2011.06.25. 02:33
MChris írta:szekeres írta:siccci írta:Sziasztok
üdv Attila
Helo
Csak a kérdésére nem kapott választ.
Meglátásom szerint ha nincsen bekapcsolva, nem látod hová állítod. Ha egy irányba állítanád mindkettőt, félre állítanád. Lényeg, hogy fokozatosan állítsad, ha nehezen megy, akkor figyelem! , könnyen törhet. Ez a pöcök cserélhető. Sok esetben az idő az, ami miatt törik, nem az, hogy hogyan és merre tekered.
akkor válaszoljál szépen neki...
2011.09.11. 19:15
2011.09.11. 20:35
carlos9 írta:Sziasztok
Segítségeteket kérném:
Az alábbi hibaüzenetet adta a BC: check low beam light. Ha jól gondolom, akkor a tompitottal lehet valami gond. Csak az izzók miatt jelez, vagy van még esetleg valami ami miatt kiírhatja ezt az üzenetet? Elég izzót cserélnem? Gondolom célszerű mind a kettőt.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
2011.09.12. 07:38
simi64 írta:carlos9 írta:Sziasztok
Segítségeteket kérném:
Az alábbi hibaüzenetet adta a BC: check low beam light. Ha jól gondolom, akkor a tompitottal lehet valami gond. Csak az izzók miatt jelez, vagy van még esetleg valami ami miatt kiírhatja ezt az üzenetet? Elég izzót cserélnem? Gondolom célszerű mind a kettőt.
De nézd meg, hogy melyik nem világít.
Na azt kellene kicserélni!
2011.09.12. 13:24
carlos9 írta:simi64 írta:carlos9 írta:Sziasztok
Segítségeteket kérném:
De nézd meg, hogy melyik nem világít.
Na azt kellene kicserélni!
Sziasztok
Megnéztem és mindkettő világít, ezért is furcsa a hibaüzenet.