![]() |
2006.09.16. 12:10
Szupercsiki írta:Hali Diabolika!Ha megvan még és kavarhatok akkor mégis kell,mert nem olvastam 1 üzenetedet és ha 5,5 cm,akkor mégis jó.De ha közben az én bénázásom miatt eladtad másnak,akkor nem szóltam semmit.
2006.09.16. 18:05
2006.09.19. 19:16
2006.09.25. 11:33
2006.09.25. 13:38
Dezs írta:Na hali!
Csak úgy zárojelbe meg jegyezném,hogy itt az oldalon megy a nagy "összetartás" ami szép és jó,csak ezzel ellenkezőleg kint az utakon meg a nagy"buzizás" amit nem is nagyon értek.
Még csak 1 hónapja van meg a GÉPEM de már az E60-as cimborák,és persze az E39-es kolegák is megtaláltak.Ha két autóval mögöttem megy egy Bömbi,az tuti,hogy addig helyezkedik míg végül meg kell mutatnia,hogy ő a domináns(az én kétezres mocimmal szemben,bár nincs fel tüntetve a hátulján)Eleinte még szórakoztató volt,de most már inkább szánalmas,és elkeserítő.
Persze nem lehet mindenki tag.Na mind1 legalább mi "összetertunk"
2006.09.25. 13:48
Diabolica írta:Dezs írta:Na hali!
Csak úgy zárojelbe meg jegyezném,hogy itt az oldalon megy a nagy "összetartás" ami szép és jó,csak ezzel ellenkezőleg kint az utakon meg a nagy"buzizás" amit nem is nagyon értek.
Még csak 1 hónapja van meg a GÉPEM de már az E60-as cimborák,és persze az E39-es kolegák is megtaláltak.Ha két autóval mögöttem megy egy Bömbi,az tuti,hogy addig helyezkedik míg végül meg kell mutatnia,hogy ő a domináns(az én kétezres mocimmal szemben,bár nincs fel tüntetve a hátulján)Eleinte még szórakoztató volt,de most már inkább szánalmas,és elkeserítő.
Vegyél nagyobbat, az élet 3000-nél kezdődik!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
2006.09.25. 14:33
Szupercsiki írta:Diabolica írta:Dezs írta:Na hali!
![]()
![]()
Akkor én( a 2500-össel)még meg sem születtem?![]()
2006.09.25. 20:57
mentoslaci írta:Szupercsiki írta:Diabolica írta:Dezs írta:Na hali!
![]()
![]()
Akkor én( a 2500-össel)még meg sem születtem?![]()
még csak embrioként létezel,de lassan már alakulsz!
2006.09.25. 21:31
2006.09.25. 21:36
2006.09.25. 22:32
2006.09.26. 12:00
2006.09.26. 20:10
2006.09.26. 20:44
2006.10.11. 10:25
2006.10.11. 21:33
2006.11.08. 21:50
2006.11.09. 00:47
Janika_86 írta:Ez a bmw-s harc érdekes,mert én általában mindig rendes,előzékeny,és türelmes vagyok.De sajnos az hogy valakinek bmw-je nem azt jelenti,hogy tudja is miben ül,vagy egyáltalán tisztában van-e a kressz szabályokkal.Szóval nem lehet mindenki jófej,mert bmw-ben ül.Én sajnos találkozókon is sok "paraszttal" találkozok,és az ilyen parasztokat meg élvezettel szoktam szopatni akár a talikon,akár az utakon,ha meg versengeni akar,megkapja!Bekormolom a pofiját!
2006.11.09. 22:15
Dezs írta:Janika_86 írta:Ez a bmw-s harc érdekes,mert én általában mindig rendes,előzékeny,és türelmes vagyok.De sajnos az hogy valakinek bmw-je nem azt jelenti,hogy tudja is miben ül,vagy egyáltalán tisztában van-e a kressz szabályokkal.Szóval nem lehet mindenki jófej,mert bmw-ben ül.Én sajnos találkozókon is sok "paraszttal" találkozok,és az ilyen parasztokat meg élvezettel szoktam szopatni akár a talikon,akár az utakon,ha meg versengeni akar,megkapja!Bekormolom a pofiját!
2006.11.09. 23:25
mentoslaci írta:Dezs írta:Janika_86 írta:Ez a bmw-s harc érdekes,mert én általában mindig rendes,előzékeny,és türelmes vagyok.De sajnos az hogy valakinek bmw-je nem azt jelenti,hogy tudja is miben ül,vagy egyáltalán tisztában van-e a kressz szabályokkal.Szóval nem lehet mindenki jófej,mert bmw-ben ül.Én sajnos találkozókon is sok "paraszttal" találkozok,és az ilyen parasztokat meg élvezettel szoktam szopatni akár a talikon,akár az utakon,ha meg versengeni akar,megkapja!Bekormolom a pofiját!
Nagyon odabasz a duma Janika,mivel nyomod 1,6i-vel?![]()
(nincs megjelölve semmi a tipus jelednél)[/quote
neked sincs!!!]