![]() |
2012.11.09. 18:40
admin írta:Nekem is direktbe van az ULF-re dugva az 52pines csati.A gombot kitudod mérni azt hiszem az 5-ös és a 13-as között mérjél ellenállást.
Nem kell szoftverezni menni kell neki.
Nyomod a gombot gyújtást rárakod és még vársz egy darabig majd elengeded a gombot.Lehet nem vársz elég időt mikor elengeded.
2012.11.10. 20:33
csiatt írta:admin írta:Nekem is direktbe van az ULF-re dugva az 52pines csati.A gombot kitudod mérni azt hiszem az 5-ös és a 13-as között mérjél ellenállást.
Nyomod a gombot gyújtást rárakod és még vársz egy darabig majd elengeded a gombot.Lehet nem vársz elég időt mikor elengeded.
Holnap lesz műszer, majd kimérem. Hát 10mp-t vártam a gyújtásráadás után. Nem hiszem, hogy többet kellene.
2012.11.10. 21:02
csiatt írta:csiatt írta:admin írta:Nekem is direktbe van az ULF-re dugva az 52pines csati.A gombot kitudod mérni azt hiszem az 5-ös és a 13-as között mérjél ellenállást.
Holnap lesz műszer, majd kimérem. Hát 10mp-t vártam a gyújtásráadás után. Nem hiszem, hogy többet kellene.
Na szétszedtük kimértük, és a helyzet a következő:
A párosító gombnál van egy kis nyáklap, amitől egy 2 szálas vezeték megy át egy másik nyáklapra. Ezen a kétszálas vezetéken ha megnyomjuk a gombot akkor van jel, ha elengedjük akkor nincsen. A második nagyobb nyákon már van elektronika, mindenféle cuccal (ebbe csatlakozik az antenna kábele is). Erről a nyáklapról jön már egy 4 szálas vezeték a csatihoz. Ezen a 4 szálas vezetéken a gomnyomástól függetlenül 2 db-on van állandó jel. Olyan viszont nincsen hogy a párosító gombot nyomkodom és akkor valamelyik kettő (elméletileg az 5 és a 13 lábon hol van hol nincs jel). Azon ilyen gombnyomásra váltakozó jel sosincsen (bármilyen kombinációt próbáltam is).
Nekem az a meglátásom, de nem merem találomra bepróbálni, hogy valamiért az 5-13-as lábon nem jön a párosító gomb jele.
Valaki aki nem ejectboxot rakott bele, csak símán kivezette a párosító gombot (mert lehet ilyet külön kapni, vagy elméletileg bármilyen gombbal helyettesíthető), az meg tudná mondani, hogy ténylegesen és 100%-ra az 5-13-as lábon kéne ilyen gombbal zárható jelet adni? Mert akkor a gomb 2 szálas vezetékét direkbe rákötném, kihagyva a 2., nyák áramkörét (ami szerintem a telefon töltése miatt lehet).
Ha valakit érdekel a szétszerelt eject box-ról tudok képeket küldeni e-mailben.
2012.11.10. 21:44
admin írta:csiatt írta:csiatt írta:admin írta:Nekem is direktbe van az ULF-re dugva az 52pines csati.A gombot kitudod mérni azt hiszem az 5-ös és a 13-as között mérjél ellenállást.
A párosító gombnál van egy kis nyáklap, amitől egy 2 szálas vezeték megy át egy másik nyáklapra. Ezen a kétszálas vezetéken ha megnyomjuk a gombot akkor van jel, ha elengedjük akkor nincsen. A második nagyobb nyákon már van elektronika, mindenféle cuccal (ebbe csatlakozik az antenna kábele is). Erről a nyáklapról jön már egy 4 szálas vezeték a csatihoz. Ezen a 4 szálas vezetéken a gomnyomástól függetlenül 2 db-on van állandó jel. Olyan viszont nincsen hogy a párosító gombot nyomkodom és akkor valamelyik kettő (elméletileg az 5 és a 13 lábon hol van hol nincs jel). Azon ilyen gombnyomásra váltakozó jel sosincsen (bármilyen kombinációt próbáltam is).
Nekem az a meglátásom, de nem merem találomra bepróbálni, hogy valamiért az 5-13-as lábon nem jön a párosító gomb jele.
Valaki aki nem ejectboxot rakott bele, csak símán kivezette a párosító gombot (mert lehet ilyet külön kapni, vagy elméletileg bármilyen gombbal helyettesíthető), az meg tudná mondani, hogy ténylegesen és 100%-ra az 5-13-as lábon kéne ilyen gombbal zárható jelet adni? Mert akkor a gomb 2 szálas vezetékét direkbe rákötném, kihagyva a 2., nyák áramkörét (ami szerintem a telefon töltése miatt lehet).
A direkt rövidzár nem jó kell belle egy ellenálás.
iPhone Tapatalk
2012.11.10. 21:46
csiatt írta:admin írta:csiatt írta:csiatt írta:admin írta:Nekem is direktbe van az ULF-re dugva az 52pines csati.A gombot kitudod mérni azt hiszem az 5-ös és a 13-as között mérjél ellenállást.
A direkt rövidzár nem jó kell belle egy ellenálás.
iPhone Tapatalk
Ellenállás ok, de a végeredménynek tuti annak kell lenni, hogy az 5-ös és a 13-as lábon van jel ha nyomom a gombot és nincsen ha nem nyomom? És tuti az 5 és 13-as láb?
2012.11.10. 23:56
2012.11.11. 00:09
2012.11.11. 00:25
kanyobence írta:Mekkora macera pontosan, olyan kocsiba telefont beépíteni, amiben nem volt sohasem?
2012.11.11. 00:27
admin írta:kanyobence írta:Mekkora macera pontosan, olyan kocsiba telefont beépíteni, amiben nem volt sohasem?
Nem olyan vészes.Csak bontani kell hozzá rendesen.
2012.11.11. 00:28
kanyobence írta:admin írta:kanyobence írta:Mekkora macera pontosan, olyan kocsiba telefont beépíteni, amiben nem volt sohasem?
És mi kell hozzá?
Telefon, kábelköteg...
2012.11.11. 00:32
admin írta:kanyobence írta:admin írta:kanyobence írta:Mekkora macera pontosan, olyan kocsiba telefont beépíteni, amiben nem volt sohasem?
És mi kell hozzá?
Telefon, kábelköteg...
Az attól függ milyen rendszert szeretnél.
2012.11.11. 03:07
admin írta:Nem találom a doc fájltAmi biztos hogy 1K-s ellenállás kell azt megtaláltam.Holnap megmérem az én gombomat.
2012.11.11. 03:22
kanyobence írta:admin írta:kanyobence írta:admin írta:kanyobence írta:Mekkora macera pontosan, olyan kocsiba telefont beépíteni, amiben nem volt sohasem?
És mi kell hozzá?
Telefon, kábelköteg...
Az attól függ milyen rendszert szeretnél.
ohhh, hát én csak 1 fajtát tudok, láttam...
2012.11.11. 08:26
2012.11.11. 10:51
2012.11.11. 12:36
kanyobence írta:Látom van pár verzió.1996-os az autó.
2012.11.11. 15:24
csiatt írta:admin írta:Nem találom a doc fájltAmi biztos hogy 1K-s ellenállás kell azt megtaláltam.Holnap megmérem az én gombomat.
Azt meg tudod akkor majd mondani, hogy tutira melyik két láb kell a kapcsolónak?
És elméletileg akkor egy xK-s ellenállással ha nyomom a gombot zár, ha nem nyomom nyit az áramkör. Azaz a többi nyákon lévő szir-szar-tól ez független. (csak a gomb a két kábellal és egy ellenállással az X és Y lábra kivezetve).
2012.11.11. 16:35
2012.11.11. 16:51
Madtomi írta:Hali
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a telefonnal és a telefon nélküli hifi hangszórói között van különbség?
Szeretném lecserélni az első hangszórókat és egy kicsit feltuningolni a hangrendszert.
Előre is köszi!
Üdv Tamás