Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2011.09.21. 20:23

justsig írta:
Imco írta:
justsig írta:sziasztok.

tudna valaki segíteni?
szeretném az autómat elvontatni a szerelőmhöz, mert meghalt az injektorházban lévő nyomásszabályozó szelep, és nem hajlandó indulni a vas.
a kérdésem annyi lenne, hogy akárhogy nézegettem az autó elejét, nem találtam semmi olyan helyet, ahova a vontatókábelt rá tudnám kötni, akasztani..

Tudna valaki segíteni, hogy hol keressem, vagy hova lehetne a kábelt biztonságosan rögzíteni?
Egy 1999-es E39-ről 523i-ről van szó.

Köszönök előre is minden segítséget, vagy tanácsot.

Üdv,
justsig

Jobb elöl van a lökhárítóban egy kis fedél. Kipattintod és a csomagtartóban az emelő mellett van a vonószem. /ideális esetben/
Ezt becsavarod és vontatható az autó! Ha nincs ilyen, hívd fel Schnitzert és vegyél egyet!
Futóműre ne köss semmi kép!!!

Szia,

nagyon szépen köszönöm a gyors választ, meg is néztem, valóban ott van minden ami kell hozzá ahol írtad, meg is találtam..
Még egy hülye kérdésem lenne:
Ugye így nem a lökhárítón keresztül húzza az autót? Kicsit félek, hogy az leszakadna, mert elég beteg az első lökhárítóm..

Köszönöm!!

Ne viccelj már!
Csavard be koppra és kész!
Megjegyzem akárhova is megy, az a gyári vonószem!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: justsig
Értékelés: 4.76%

2011.09.21. 20:34

Imco írta:
justsig írta:
Imco írta:
justsig írta:sziasztok.

tudna valaki segíteni?
szeretném az autómat elvontatni a szerelőmhöz, mert meghalt az injektorházban lévő nyomásszabályozó szelep, és nem hajlandó indulni a vas.
a kérdésem annyi lenne, hogy akárhogy nézegettem az autó elejét, nem találtam semmi olyan helyet, ahova a vontatókábelt rá tudnám kötni, akasztani..

Tudna valaki segíteni, hogy hol keressem, vagy hova lehetne a kábelt biztonságosan rögzíteni?
Egy 1999-es E39-ről 523i-ről van szó.

Köszönök előre is minden segítséget, vagy tanácsot.

Üdv,
justsig

Jobb elöl van a lökhárítóban egy kis fedél. Kipattintod és a csomagtartóban az emelő mellett van a vonószem. /ideális esetben/
Ezt becsavarod és vontatható az autó! Ha nincs ilyen, hívd fel Schnitzert és vegyél egyet!
Futóműre ne köss semmi kép!!!

Szia,

nagyon szépen köszönöm a gyors választ, meg is néztem, valóban ott van minden ami kell hozzá ahol írtad, meg is találtam..
Még egy hülye kérdésem lenne:
Ugye így nem a lökhárítón keresztül húzza az autót? Kicsit félek, hogy az leszakadna, mert elég beteg az első lökhárítóm..

Köszönöm!!

Ne viccelj már!
Csavard be koppra és kész!
Megjegyzem akárhova is megy, az a gyári vonószem!

A vonószem a jobbos váznyúlványban van rögzítve. Ha az kiszakad, akkor már nagy a baj!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: justsig

2011.09.21. 20:59

kzolee írta:
billyx80 írta:Üdv,
97 -es 528 -ra szeretném a következő felnit:
2 X 8.5 X 18" 5X120 (Első)
2 X 9.5 X 18" 5X120 (Hátsó)

Kérdésem a következő, ráfog menni, nem fog sehova beleérni?
Előre köszönöm

Az ET-je mennyi?

Az elején a 2-es számot gondolom úgy érted, hogy két darab...

Azt sajnos nem tudom, elvileg et35
Esélyes, hogy nem megy rá?

2011.09.21. 21:02

billyx80 írta:
kzolee írta:
billyx80 írta:Üdv,
97 -es 528 -ra szeretném a következő felnit:
2 X 8.5 X 18" 5X120 (Első)
2 X 9.5 X 18" 5X120 (Hátsó)

Kérdésem a következő, ráfog menni, nem fog sehova beleérni?
Előre köszönöm

Az ET-je mennyi?

Az elején a 2-es számot gondolom úgy érted, hogy két darab...

Azt sajnos nem tudom, elvileg et35
Esélyes, hogy nem megy rá?

Akkor az a 3-as sorozat felnije, talán felmegy de nem rávaló, nem fog szépen állni .
Neked ET 10-20 kellene, vagy nyomtávszélesítő alá, ami normális kivitelben nem két forint...

2011.09.21. 21:16

Imco írta:Hali!

Valaki tud külön jó minőségű ablaktörlő gumit az autóhoz?
Valahol volt würth, de nem találom.

Köszi!

Én mindig BMW kereskedésben veszem a gumit. Nagyon nem olcsó, a márkáját sajnos nem tom, de egy nagy papírhengerből szokták kihúzni. Viszont sosem nyikorog, csak akkor maszatol, mikor csere érett.

2011.09.21. 21:17

bmw520ds írta:

Köszi!

Én mindig BMW kereskedésben veszem a gumit. Nagyon nem olcsó, a márkáját sajnos nem tom, de egy nagy papírhengerből szokták kihúzni. Viszont sosem nyikorog, csak akkor maszatol, mikor csere érett.

Mit jelent a "nagyon nem olcsó"?
Nekem is aktuális lesz lassan.

2011.09.21. 21:25

Jerry írta:
bmw520ds írta:

Köszi!

7-8 ezer a két gumi, de mikor szakadó esőben betértem a tds touringommal mert nem láttam ki, 11 ezrest hagytunk ott, mert felszerelték a fiúk...Ez volt a tanuló pénz. Mostani eszemmel, megkeresném az itt serénykedő Alpina, Sihedermann és Bazáros nyíregyi tagunkat inkább! Tedd ezt te is! :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: Jerry

2011.09.21. 21:27

Jerry írta:
bmw520ds írta:

Köszi!

Ezt keressétek a legközelebbi "szakkereskedőtöknél":
61 61 8 217 711 ( x2 )

2011.09.21. 21:29

bmw520ds írta:
Jerry írta:
bmw520ds írta:

Köszi!

7-8 ezer a két gumi, de mikor szakadó esőben betértem a tds touringommal mert nem láttam ki, 11 ezrest hagytunk ott, mert felszerelték a fiúk...Ez volt a tanuló pénz. Mostani eszemmel, megkeresném az itt serénykedő Alpina, Sihedermann és Bazáros nyíregyi tagunkat inkább! Tedd ezt te is! :lol:

Kikérem magamnak ! :x
Nem bazáros!
Vegyesboltos! :lol:

2011.09.21. 21:30

jlaci74 írta:
bmw520ds írta:
Jerry írta:
bmw520ds írta:

Köszi!

Kikérem magamnak ! :x
Nem bazáros!
Vegyesboltos! :lol:

Aki nyiregyi, az csak bazáros lehet... :nyelves:

2011.09.21. 22:05

bmw520ds írta:7-8 ezer a két gumi, de mikor szakadó esőben betértem a tds touringommal mert nem láttam ki, 11 ezrest hagytunk ott, mert felszerelték a fiúk...Ez volt a tanuló pénz. Mostani eszemmel, megkeresném az itt serénykedő Alpina, Sihedermann és Bazáros nyíregyi tagunkat inkább! Tedd ezt te is! :lol:

Képbe vagyok, annál keresek olcsóbbat. -ha van

2011.09.21. 22:37

Jól sejtem, hogyha a bal ajtó zárban elfordítom a kulcsot, akkor a központizárnak nyitni, illetve zárnia kéne? :roll: Ha igen, és nekem nem csinálja, akkor mi lehet a gond? Talán mikrókapcsoló?

2011.09.21. 22:49

vaszarig írta:Jól sejtem, hogyha a bal ajtó zárban elfordítom a kulcsot, akkor a központizárnak nyitni, illetve zárnia kéne? :roll: Ha igen, és nekem nem csinálja, akkor mi lehet a gond? Talán mikrókapcsoló?

Valószínűleg igen.Elég szopós kiszedni a zárszerkezetet hétvégén szedtem én is ki mert központi zár motort cseréltem.

2011.09.22. 06:57

Köszi!

Én Palotán a Boschban vettem,de van a Würth honlapján is :wink: 3eFt-ért 2m-t...

2011.09.22. 07:01

MChris írta:

Köszi!

Én Palotán a Boschban vettem,de van a Würth honlapján is :wink: 3eFt-ért 2m-t...

Ahhoz a würtöshöz nincs linked? Azt kerestem tegnap a weblapon, de nem találtam.
Pedig már itt is linkelte valaki! :(

2011.09.22. 07:05

Imco írta:
MChris írta:

Köszi!

Ahhoz a würtöshöz nincs linked? Azt kerestem tegnap a weblapon, de nem találtam.

Tessék (én voltam akkor is :D)

http://webshop.wuerth.hu/kezdolap/?menu ... 47,16798,0

2011.09.22. 08:04

MChris írta:
Imco írta:
MChris írta:

Köszi!

És melyik?

2011.09.22. 09:01

MChris írta:

Köszi, ezt megtaláltam.
Csak itt nincs ár, rendelési egység 10 és nem 2m. :(
Lehet, a jövőhéten megyek Budaörsre, és akkor személyesen megpróbálom.

2011.09.22. 09:03

pistino1 írta:
MChris írta:
Imco írta:
MChris írta:

Köszi!

És melyik?

Talán az első 2-ből valamelyik. Az a szgk, csak a hossza változó. Nem hiszem hogy a flat jó lenne. Bár igazából nem is értem, hogy hogy lesz lapos egy penge! :)

2011.09.22. 14:39

admin írta:
vaszarig írta:Jól sejtem, hogyha a bal ajtó zárban elfordítom a kulcsot, akkor a központizárnak nyitni, illetve zárnia kéne? :roll: Ha igen, és nekem nem csinálja, akkor mi lehet a gond? Talán mikrókapcsoló?

Valószínűleg igen.Elég szopós kiszedni a zárszerkezetet hétvégén szedtem én is ki mert központi zár motort cseréltem.

Az baj, mert most szedtem le én is nemrég a kárpitokat, mert a befordulós tükreim úgy be voltak állva, hogy szinte meg sem nyikkantak! :( De azok most legalább mennek! Van valami trükkje? A belső ajtótakaró szivacsot mivel tetted vissza? Ki kell venni az üveget is? :roll:
Hozzászólás küldése

VigLink badge