![]() |
2011.09.21. 20:23
justsig írta:Imco írta:justsig írta:sziasztok.
tudna valaki segíteni?
szeretném az autómat elvontatni a szerelőmhöz, mert meghalt az injektorházban lévő nyomásszabályozó szelep, és nem hajlandó indulni a vas.
a kérdésem annyi lenne, hogy akárhogy nézegettem az autó elejét, nem találtam semmi olyan helyet, ahova a vontatókábelt rá tudnám kötni, akasztani..
Tudna valaki segíteni, hogy hol keressem, vagy hova lehetne a kábelt biztonságosan rögzíteni?
Egy 1999-es E39-ről 523i-ről van szó.
Köszönök előre is minden segítséget, vagy tanácsot.
Üdv,
justsig
Jobb elöl van a lökhárítóban egy kis fedél. Kipattintod és a csomagtartóban az emelő mellett van a vonószem. /ideális esetben/
Ezt becsavarod és vontatható az autó! Ha nincs ilyen, hívd fel Schnitzert és vegyél egyet!
Futóműre ne köss semmi kép!!!
Szia,
nagyon szépen köszönöm a gyors választ, meg is néztem, valóban ott van minden ami kell hozzá ahol írtad, meg is találtam..
Még egy hülye kérdésem lenne:
Ugye így nem a lökhárítón keresztül húzza az autót? Kicsit félek, hogy az leszakadna, mert elég beteg az első lökhárítóm..
Köszönöm!!
2011.09.21. 20:34
Imco írta:justsig írta:Imco írta:justsig írta:sziasztok.
tudna valaki segíteni?
szeretném az autómat elvontatni a szerelőmhöz, mert meghalt az injektorházban lévő nyomásszabályozó szelep, és nem hajlandó indulni a vas.
a kérdésem annyi lenne, hogy akárhogy nézegettem az autó elejét, nem találtam semmi olyan helyet, ahova a vontatókábelt rá tudnám kötni, akasztani..
Tudna valaki segíteni, hogy hol keressem, vagy hova lehetne a kábelt biztonságosan rögzíteni?
Egy 1999-es E39-ről 523i-ről van szó.
Köszönök előre is minden segítséget, vagy tanácsot.
Üdv,
justsig
Jobb elöl van a lökhárítóban egy kis fedél. Kipattintod és a csomagtartóban az emelő mellett van a vonószem. /ideális esetben/
Ezt becsavarod és vontatható az autó! Ha nincs ilyen, hívd fel Schnitzert és vegyél egyet!
Futóműre ne köss semmi kép!!!
Szia,
nagyon szépen köszönöm a gyors választ, meg is néztem, valóban ott van minden ami kell hozzá ahol írtad, meg is találtam..
Még egy hülye kérdésem lenne:
Ugye így nem a lökhárítón keresztül húzza az autót? Kicsit félek, hogy az leszakadna, mert elég beteg az első lökhárítóm..
Köszönöm!!
Ne viccelj már!
Csavard be koppra és kész!
Megjegyzem akárhova is megy, az a gyári vonószem!
2011.09.21. 20:59
kzolee írta:billyx80 írta:Üdv,
97 -es 528 -ra szeretném a következő felnit:
2 X 8.5 X 18" 5X120 (Első)
2 X 9.5 X 18" 5X120 (Hátsó)
Kérdésem a következő, ráfog menni, nem fog sehova beleérni?
Előre köszönöm
Az ET-je mennyi?
Az elején a 2-es számot gondolom úgy érted, hogy két darab...
2011.09.21. 21:02
billyx80 írta:kzolee írta:billyx80 írta:Üdv,
97 -es 528 -ra szeretném a következő felnit:
2 X 8.5 X 18" 5X120 (Első)
2 X 9.5 X 18" 5X120 (Hátsó)
Kérdésem a következő, ráfog menni, nem fog sehova beleérni?
Előre köszönöm
Az ET-je mennyi?
Az elején a 2-es számot gondolom úgy érted, hogy két darab...
Azt sajnos nem tudom, elvileg et35
Esélyes, hogy nem megy rá?
2011.09.21. 21:16
Imco írta:Hali!
Valaki tud külön jó minőségű ablaktörlő gumit az autóhoz?
Valahol volt würth, de nem találom.
Köszi!
2011.09.21. 21:17
bmw520ds írta:Imco írta:Hali!
Köszi!
Én mindig BMW kereskedésben veszem a gumit. Nagyon nem olcsó, a márkáját sajnos nem tom, de egy nagy papírhengerből szokták kihúzni. Viszont sosem nyikorog, csak akkor maszatol, mikor csere érett.
2011.09.21. 21:25
Jerry írta:bmw520ds írta:Imco írta:Hali!
Köszi!
Én mindig BMW kereskedésben veszem a gumit. Nagyon nem olcsó, a márkáját sajnos nem tom, de egy nagy papírhengerből szokták kihúzni. Viszont sosem nyikorog, csak akkor maszatol, mikor csere érett.
Mit jelent a "nagyon nem olcsó"?
Nekem is aktuális lesz lassan.
2011.09.21. 21:27
Jerry írta:bmw520ds írta:Imco írta:Hali!
Köszi!
2011.09.21. 21:29
bmw520ds írta:Jerry írta:bmw520ds írta:Imco írta:Hali!
Köszi!
7-8 ezer a két gumi, de mikor szakadó esőben betértem a tds touringommal mert nem láttam ki, 11 ezrest hagytunk ott, mert felszerelték a fiúk...Ez volt a tanuló pénz. Mostani eszemmel, megkeresném az itt serénykedő Alpina, Sihedermann és Bazáros nyíregyi tagunkat inkább! Tedd ezt te is!
2011.09.21. 21:30
jlaci74 írta:bmw520ds írta:Jerry írta:bmw520ds írta:Imco írta:Hali!
Köszi!
7-8 ezer a két gumi, de mikor szakadó esőben betértem a tds touringommal mert nem láttam ki, 11 ezrest hagytunk ott, mert felszerelték a fiúk...Ez volt a tanuló pénz. Mostani eszemmel, megkeresném az itt serénykedő Alpina, Sihedermann és Bazáros nyíregyi tagunkat inkább! Tedd ezt te is!
Kikérem magamnak !![]()
Nem bazáros!
Vegyesboltos!
2011.09.21. 22:05
bmw520ds írta:7-8 ezer a két gumi, de mikor szakadó esőben betértem a tds touringommal mert nem láttam ki, 11 ezrest hagytunk ott, mert felszerelték a fiúk...Ez volt a tanuló pénz. Mostani eszemmel, megkeresném az itt serénykedő Alpina, Sihedermann és Bazáros nyíregyi tagunkat inkább! Tedd ezt te is!
2011.09.21. 22:37
2011.09.21. 22:49
vaszarig írta:Jól sejtem, hogyha a bal ajtó zárban elfordítom a kulcsot, akkor a központizárnak nyitni, illetve zárnia kéne?Ha igen, és nekem nem csinálja, akkor mi lehet a gond? Talán mikrókapcsoló?
2011.09.22. 06:57
Imco írta:Hali!
Köszi!
2011.09.22. 07:01
MChris írta:Imco írta:Hali!
Köszi!
Én Palotán a Boschban vettem,de van a Würth honlapján is3eFt-ért 2m-t...
2011.09.22. 07:05
Imco írta:MChris írta:Imco írta:Hali!
Köszi!
Ahhoz a würtöshöz nincs linked? Azt kerestem tegnap a weblapon, de nem találtam.
Pedig már itt is linkelte valaki!
2011.09.22. 08:04
MChris írta:Imco írta:MChris írta:Imco írta:Hali!
Köszi!
Ahhoz a würtöshöz nincs linked? Azt kerestem tegnap a weblapon, de nem találtam.
Tessék (én voltam akkor is)
http://webshop.wuerth.hu/kezdolap/?menu ... 47,16798,0
2011.09.22. 09:01
2011.09.22. 09:03
pistino1 írta:MChris írta:Imco írta:MChris írta:Imco írta:Hali!
Köszi!
Tessék (én voltam akkor is)
http://webshop.wuerth.hu/kezdolap/?menu ... 47,16798,0
És melyik?
2011.09.22. 14:39
admin írta:vaszarig írta:Jól sejtem, hogyha a bal ajtó zárban elfordítom a kulcsot, akkor a központizárnak nyitni, illetve zárnia kéne?Ha igen, és nekem nem csinálja, akkor mi lehet a gond? Talán mikrókapcsoló?
Valószínűleg igen.Elég szopós kiszedni a zárszerkezetet hétvégén szedtem én is ki mert központi zár motort cseréltem.