![]() |
2011.03.12. 13:38
muhaati írta:ptom írta:muhaati írta:ptom írta:
Mennyibe fájt ez a projekt Ati?
Ez már négy éve volt, bocs,, már nem emléxem. Úgy rémlik, 24.000-et fizettem. Görgőzés, homokfúvás, porfestés. Azóta is makulátlanok.
Hol vannak helyileg?Próbáltam rákeresni de nem találok semmit.
Kint az Üllőin, pont az én utcámmal szemben.
2011.03.12. 16:21
muhaati írta:Most pedig megyek ,felrakom a nyári kerekeket. Most már itt az idő!!!!!!!!!!!!
2011.03.12. 18:32
muhaati írta:muhaati írta:Most pedig megyek ,felrakom a nyári kerekeket. Most már itt az idő!!!!!!!!!!!!
No készen vagyok a nyáriasítás projekttel . Fékolaj csere, nyári gumik centír, féktárcsák tisztít, czink spray-val lekezel, agyrész finoman zsírzás, géptető kapcsoló csere. ( ez utóbbi szivatott riasztós üzemmódban. Wallis,új.)
Téli kerekek elmosva, száradnak. Este gumiápolóval körbefújom, és elteszem köv.évadra.
Most megyek fátvágni, és főzök egy jó csülkös bablevest a tavasz köszöntésére!
2011.03.12. 18:33
Imco írta:Jerry írta:
Hali!
Én velük csináltattam a felni esztergálást, de foglalkoznak felni javítással és fényezéssel is. Minőségről nincs infóm, az esztergálást jól megoldották, illetve amit a műhelyben láttam felújított felnit, az szép volt. Persze alaposan nem néztem meg.
Mennyiért és mit esztergáltak?
2011.03.12. 18:37
Jerry írta:
Atikám, te aztán tudsz élni!
2011.03.12. 18:45
muhaati írta:Jerry írta:
Kell még neki egy jó órácska. Ha ideérsz, szívesen látunk.
2011.03.12. 18:55
Jerry írta:muhaati írta:Jerry írta:
Köszönöm a meghívást!
Ha ezt előbb tudtam volna. Ma voltam bent a melóhelyen és ugye onnan csak 5 percre laksz, de már hazajöttem. Innen meg 1 órányira vagy.
Na majd legközelebb! Viszont lehet, hogy hétfőn én is nekiállok valami bográcsosnak. Meghoztad a kedvem.
2011.03.12. 18:59
muhaati írta:Jerry írta:muhaati írta:Jerry írta:
Köszönöm a meghívást!
Ha ezt előbb tudtam volna. Ma voltam bent a melóhelyen és ugye onnan csak 5 percre laksz, de már hazajöttem. Innen meg 1 órányira vagy.
Na majd legközelebb! Viszont lehet, hogy hétfőn én is nekiállok valami bográcsosnak. Meghoztad a kedvem.
Most már itt az ideje a kinti főzőcskének! Most tettem alá még egy adag fát, a tarkabab már jó, de (basszus!) a fehérbab még nem o.k. úgyhogy még főzöcskézem.
( Hú! ez itt off topic, úgyhogy mindjárt kapok a pofámra! )
2011.03.12. 22:17
ptom írta:muhaati írta:Jerry írta:muhaati írta:Jerry írta:
Köszönöm a meghívást!
Most már itt az ideje a kinti főzőcskének! Most tettem alá még egy adag fát, a tarkabab már jó, de (basszus!) a fehérbab még nem o.k. úgyhogy még főzöcskézem.
( Hú! ez itt off topic, úgyhogy mindjárt kapok a pofámra! )
Összefolyik a nyál az ember szájába Ati!
2011.03.12. 22:29
muhaati írta:Készen lett:
2011.03.12. 23:56
Ezt a munkát meg spóroltam mert én lesse vetemmuhaati írta:Most pedig megyek ,felrakom a nyári kerekeket. Most már itt az idő!!!!!!!!!!!!
2011.03.13. 10:35
admin írta:Ezt a munkát meg spóroltam mert én lesse vetemmuhaati írta:Most pedig megyek ,felrakom a nyári kerekeket. Most már itt az idő!!!!!!!!!!!!
2011.03.13. 11:52
muhaati írta:admin írta:Ezt a munkát meg spóroltam mert én lesse vetemmuhaati írta:Most pedig megyek ,felrakom a nyári kerekeket. Most már itt az idő!!!!!!!!!!!!
Nekem sem igazán volt értelme , ezen a télen ( 5 hónap alatt ), 2.200.- kilómétert mentem.Nem most koptak el a téli gumik.
2011.03.13. 16:33
Jerry írta:muhaati írta:Készen lett:
Ühüm, jól néz ki!
És ahogy nézem az adagot egész ünnepekre kitart majd!
2011.03.14. 09:47
muhaati írta:Készen lett:
2011.03.16. 13:14
2011.03.16. 13:29
harobikes75 írta:Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy mennyire érdemes tartani magamat a guminyomás kapcsán az ajtóban lévő plaketthez?
225/55 R16 gyári méretet használok, erre a plakett előre 2.0 hátra 2.3 bar-t ír, maximum 4 személyig. Mivel én általában(mindig) 1-2 személlyel közlekedem ezt használom. Kellemes is a rugózás, stabil a kocsi stb.
DE!! a gumisom, mikor cseréltetem a téli-nyári gumit 2,5 bar-ra fújja, mondván ezt így kell, így nem is kopik. Ilyenkor persze ráz, mint a f..., nem rugózik úgy, valamint pattog fékezéskor az eleje. Szerintem nem ez a normális.
Most szerintetek mi a legjobb megoldás? Mit tegyek? Nem akarom sem a futóművet sem a gumikat hazavágni idő előtt, de eddig mindig mindenben a gyári előírásokat követtem és abból sosem lett bajom.
Várom az ötleteket. Előre is köszönöm.
András
2011.03.16. 13:32
2011.03.16. 15:21
2011.03.16. 15:23
harobikes75 írta:Igazad van
most hogy mondod beugrott, hogy azt mondta, mindenkinek erre fújja. Tök mindegy, hogy kispolszki vagy Grand Cherokee:-)
Oké. én is így gondolom.MARAD!