Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.03.12. 13:38

muhaati írta:
ptom írta:
muhaati írta:
ptom írta:
Mennyibe fájt ez a projekt Ati?

Ez már négy éve volt, bocs, :oops: , már nem emléxem. Úgy rémlik, 24.000-et fizettem. Görgőzés, homokfúvás, porfestés. Azóta is makulátlanok.

Hol vannak helyileg?Próbáltam rákeresni de nem találok semmit.

Kint az Üllőin, pont az én utcámmal szemben.

A jövő héten tervezem,hogy meglátogatlak és akkor be ugrok oda is.

2011.03.12. 16:21

muhaati írta:Most pedig megyek ,felrakom a nyári kerekeket. Most már itt az idő!!!!!!!!!!!! :D

No készen vagyok a nyáriasítás projekttel . Fékolaj csere, nyári gumik centír, féktárcsák tisztít, czink spray-val lekezel, agyrész finoman zsírzás, géptető kapcsoló csere. ( ez utóbbi szivatott riasztós üzemmódban. Wallis,új.)

Téli kerekek elmosva, száradnak. Este gumiápolóval körbefújom, és elteszem köv.évadra.

Most megyek fátvágni, és főzök egy jó csülkös bablevest a tavasz köszöntésére! :wink:

2011.03.12. 18:32

muhaati írta:
muhaati írta:Most pedig megyek ,felrakom a nyári kerekeket. Most már itt az idő!!!!!!!!!!!! :D

No készen vagyok a nyáriasítás projekttel . Fékolaj csere, nyári gumik centír, féktárcsák tisztít, czink spray-val lekezel, agyrész finoman zsírzás, géptető kapcsoló csere. ( ez utóbbi szivatott riasztós üzemmódban. Wallis,új.)

Téli kerekek elmosva, száradnak. Este gumiápolóval körbefújom, és elteszem köv.évadra.

Most megyek fátvágni, és főzök egy jó csülkös bablevest a tavasz köszöntésére! :wink:

Atikám, te aztán tudsz élni! :sör:

2011.03.12. 18:33

Imco írta:
Jerry írta:
Hali!
Én velük csináltattam a felni esztergálást, de foglalkoznak felni javítással és fényezéssel is. Minőségről nincs infóm, az esztergálást jól megoldották, illetve amit a műhelyben láttam felújított felnit, az szép volt. Persze alaposan nem néztem meg.

Mennyiért és mit esztergáltak?

E60 felni agyátmérőt. 72,6-ról 74,1-re, hogy felmenjen az E39-re. 1500 Ft / alufelni.

2011.03.12. 18:37

Jerry írta:

Kell még neki egy jó órácska. Ha ideérsz, szívesen látunk. :wink:

2011.03.12. 18:45

muhaati írta:
Jerry írta:

Köszönöm a meghívást!
Ha ezt előbb tudtam volna. Ma voltam bent a melóhelyen és ugye onnan csak 5 percre laksz, de már hazajöttem. Innen meg 1 órányira vagy. :(
Na majd legközelebb! Viszont lehet, hogy hétfőn én is nekiállok valami bográcsosnak. Meghoztad a kedvem. :D

2011.03.12. 18:55

Jerry írta:
muhaati írta:
Jerry írta:

Köszönöm a meghívást!
Ha ezt előbb tudtam volna. Ma voltam bent a melóhelyen és ugye onnan csak 5 percre laksz, de már hazajöttem. Innen meg 1 órányira vagy. :(
Na majd legközelebb! Viszont lehet, hogy hétfőn én is nekiállok valami bográcsosnak. Meghoztad a kedvem. :D

Most már itt az ideje a kinti főzőcskének! Most tettem alá még egy adag fát, a tarkabab már jó, de (basszus!) a fehérbab még nem o.k. úgyhogy még főzöcskézem.

( Hú! ez itt off topic, úgyhogy mindjárt kapok a pofámra! ) :oops

2011.03.12. 18:59

muhaati írta:
Jerry írta:
muhaati írta:
Jerry írta:

Köszönöm a meghívást!

Most már itt az ideje a kinti főzőcskének! Most tettem alá még egy adag fát, a tarkabab már jó, de (basszus!) a fehérbab még nem o.k. úgyhogy még főzöcskézem.

Összefolyik a nyál az ember szájába Ati!

2011.03.12. 22:17

ptom írta:
muhaati írta:
Jerry írta:
muhaati írta:
Jerry írta:

Köszönöm a meghívást!

Összefolyik a nyál az ember szájába Ati!

Készen lett:

Kép

2011.03.12. 22:29

muhaati írta:Készen lett:

Kép

Ühüm, jól néz ki!
És ahogy nézem az adagot egész ünnepekre kitart majd!
Kép

2011.03.12. 23:56

Ezt a munkát meg spóroltam mert én lesse vetem :lol:

2011.03.13. 10:35

admin írta:

Nekem sem igazán volt értelme , ezen a télen ( 5 hónap alatt ), 2.200.- kilómétert mentem. 8O Nem most koptak el a téli gumik. :D

2011.03.13. 11:52

muhaati írta:
admin írta:

Nekem sem igazán volt értelme , ezen a télen ( 5 hónap alatt ), 2.200.- kilómétert mentem. 8O Nem most koptak el a téli gumik. :D

Hát ezzel én is így vagyok. Csak azért raktam fel, hogy fussanak, kopjanak kicsit.

Tegnap én is megejtettem a felnicserét + a műanyag doblemezek teljes ápolása, szilikonozása. Szép lett. Be is iktattam egy autópályás menetet, lessék csak a csillagosok meg a karikások! :lol:

2011.03.13. 16:33

Jerry írta:

Kép

Ühüm, jól néz ki!
És ahogy nézem az adagot egész ünnepekre kitart majd!
Kép

Hú ez tényleg jól néz ki. :franko:

2011.03.14. 09:47

Kép

Basszus és én pont ilyenkor nem járok "véletlenül" arra felé.

Jackson, aki bánja már, hogy hétvégén nem nézett a honlapra

ui:Hopppp most nézem ez a gumis topik. No ácsi ácsi :offtopic :offtopic :piroslap

2011.03.16. 13:14

Sziasztok,

olyan kérdésem lenne, hogy mennyire érdemes tartani magamat a guminyomás kapcsán az ajtóban lévő plaketthez?
225/55 R16 gyári méretet használok, erre a plakett előre 2.0 hátra 2.3 bar-t ír, maximum 4 személyig. Mivel én általában(mindig) 1-2 személlyel közlekedem ezt használom. Kellemes is a rugózás, stabil a kocsi stb.
DE!! a gumisom, mikor cseréltetem a téli-nyári gumit 2,5 bar-ra fújja, mondván ezt így kell, így nem is kopik. Ilyenkor persze ráz, mint a f..., nem rugózik úgy, valamint pattog fékezéskor az eleje. Szerintem nem ez a normális.
Most szerintetek mi a legjobb megoldás? Mit tegyek? Nem akarom sem a futóművet sem a gumikat hazavágni idő előtt, de eddig mindig mindenben a gyári előírásokat követtem és abból sosem lett bajom.
Várom az ötleteket. Előre is köszönöm.

András

2011.03.16. 13:29

harobikes75 írta:Sziasztok,

olyan kérdésem lenne, hogy mennyire érdemes tartani magamat a guminyomás kapcsán az ajtóban lévő plaketthez?
225/55 R16 gyári méretet használok, erre a plakett előre 2.0 hátra 2.3 bar-t ír, maximum 4 személyig. Mivel én általában(mindig) 1-2 személlyel közlekedem ezt használom. Kellemes is a rugózás, stabil a kocsi stb.
DE!! a gumisom, mikor cseréltetem a téli-nyári gumit 2,5 bar-ra fújja, mondván ezt így kell, így nem is kopik. Ilyenkor persze ráz, mint a f..., nem rugózik úgy, valamint pattog fékezéskor az eleje. Szerintem nem ez a normális.
Most szerintetek mi a legjobb megoldás? Mit tegyek? Nem akarom sem a futóművet sem a gumikat hazavágni idő előtt, de eddig mindig mindenben a gyári előírásokat követtem és abból sosem lett bajom.
Várom az ötleteket. Előre is köszönöm.

András

A zseni gumiszerelő magasról tesz a gyári ajánlásra. Az enyémet is 2,5-re fújta, de szerintem mindegyiket ennyire fújja, gumitól, kocsitól függetlenül, mert neki ez így kényelmes, aztán gyárt hozzá ideológiát.
Egyszóval kövesd csak a gyári előírást.
Én is megértem kiengedni azt a sok pluszt.

2011.03.16. 13:32

Igazad van
most hogy mondod beugrott, hogy azt mondta, mindenkinek erre fújja. Tök mindegy, hogy kispolszki vagy Grand Cherokee:-)
Oké. én is így gondolom.MARAD!

2011.03.16. 15:21

Srácok valaki mondja már meg hogy kell értelmezni a gumiméreteket?Úgy értem ha most 235/45 van hátul akkor a 235/60 mennyivel lesz magasabb?

.....

2011.03.16. 15:23

harobikes75 írta:Igazad van
most hogy mondod beugrott, hogy azt mondta, mindenkinek erre fújja. Tök mindegy, hogy kispolszki vagy Grand Cherokee:-)
Oké. én is így gondolom.MARAD!

Annyi igaz, hogy mivel hátul terpeszt a bmw, ezért ha keményebb a gumi kevésbé kopik, de inkább kopjon, de legyen kényelmes.
Hozzászólás küldése

VigLink badge