Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIBA --- ÉS ---MEGOLDÁS

2013.03.13. 19:28

Sziasztok

Csak egy egyszerű kérdés :D

E39 nagy és kis vese között a géptetőben is van különbség?

Mármint E36nál a bajuszléc is más, E39nél meg géptető különbözik?
Vagy itt csak a vese alakja másabb? :)

Előre is köszi

2013.03.13. 19:36

klicsko07 írta:
Beszéltem az ismerős szerelőmmel, azt mondta össze-vissza változik a statikus előtöltésem -1,5' és +3' között.
Sajna nem tudja mitől lehet, valakinek ötlet?

Vidd el diagra!

Kép

:mrgreen:

2013.03.13. 20:03

murnyakzoltan írta:Sziasztok

Csak egy egyszerű kérdés :D

E39 nagy és kis vese között a géptetőben is van különbség?

Mármint E36nál a bajuszléc is más, E39nél meg géptető különbözik?
Vagy itt csak a vese alakja másabb? :)

Előre is köszi

Csak a vese. A géptető ugyanaz.

2013.03.13. 20:17

klicsko07 írta:Beszéltem az ismerős szerelőmmel, azt mondta össze-vissza változik a statikus előtöltésem -1,5' és +3' között.
Sajna nem tudja mitől lehet, valakinek ötlet?

Csörög a lánc hidegen? Szerintem a te motorodban is lehet már méter bőven.

2013.03.13. 22:21

Uraim !
Adott egy e39 530d, a probléma a következő:
Kb. 15l ü.tank szintnél megáll az autó. Ez ugye tank AC hiba lenne, elvileg ...
De, a tank AC cserélve volt ( nemrégen elvileg, bár MEYLE ami ugye jelen felhasználásra nem ajánlott ) + ha teletanknál le van húzva a tank AC csatlakozója akkor is megáll az autó...
Hmm ?
Tippek , ötletek, tapasztalatok? Jöhet minden amíg nem bújunk bele...

2013.03.13. 22:28

jlaci74 írta:Uraim !
De, a tank AC cserélve volt ( nemrégen elvileg, bár MEYLE ami ugye jelen felhasználásra nem ajánlott ) + ha teletanknál le van húzva a tank AC csatlakozója akkor is megáll az autó...
Hmm ?

Tankoljátok tele, mert hiába mutat 15 litert, lehet tök üres...
Engem nagyon leszopatott, 30 litert mutatott, tank szivattyú is megpusztult és ha mérgemben nem vontattatom el magam a kútra, a mai napig ezen gondolkodnék. Tök egyértelmű lett, a 15 liter benne lévő üzemanyagot 30 liternek mutatta, a 15 litert meg azért nem vette ki, mert behalt a tank szivattyú.
Nem ökölszabály, de a tankban való kotorászások miatt sérült a jeladó és nagy szerencsém volt hogy dombtetőn állt le a motor, így le tudtam gördülni egy rezervátumba segítséget kérni a haldokló paripámnak, így megmaradt a skalpunk! :oops:

2013.03.13. 23:43

Sziasztok! Kérlek segítsetek!

E39 530DA 2001 évjárat (220e km)

Motor alapjáraton ráz, remeg. Amikor megállok vele akkor leginkább. 10 ből első alkalommal 6-8 alkalommal , 2-4 megállásnál teljesen normális.Mindegy, hogy hideg vagy meleg a motor. Kopog a motor, az autó olyan, mintha egy traktorba ülnék. Nagyon rossz!!!

Elmentem az NT Autoba! Kedvesek, normálisak, minden rendben velük. DE

Rárakták gépre. 1 es injektor +6 érték körül mozgott (-5 és +4 között jó az érték). Így szakvélemény: 1 es injektor csere. Elmegyek dízeleshez is hátha menthető. Kiszedi gépre rakja. tisztotas nem segit. Rossz, kuka. ....Startauto, új megvesz! NT Auto, új berak. Gyönyörű alapjárat. Nincs remegés, minden király. 10 km ... Kezdődik újra. 10 megállásból 2 alkalommal. Traktoros rázás, traktoros hang. ...NT Auto vissza...Gépre rak. Minden ok. 3 as injektor +1 és + 2 között. És bár ez belefér, de azt mondták, hogy lehet ez is rossz, de nem lehet azt mondani hogy biztos.... Gázolajszűrő csere... + Üzemanyagtankba tisztító adalék (telitankhoz).

Rázás megmarad...

Nagyon nagy a kétségbeesés! Egy injektor kb 100e... Nem tudom kicserélni mind a 6 ot... Mi lehet a baj, valaki tud esetleg tutti megoldást???

Kérlek segítsetek!

2013.03.14. 02:40

jlaci74 írta:Uraim !
Hmm ?

Nekem az átemelő szivattyú csinálta ugyanezt.Ha megállt az autó 15l környékén,vártam 15-20 percet,beindult és mentem tovább.(a kútra. :facepalm: )

2013.03.14. 07:59

sealee írta:Sziasztok! Kérlek segítsetek!

E39 530DA 2001 évjárat (220e km)

Motor alapjáraton ráz, remeg. Amikor megállok vele akkor leginkább. 10 ből első alkalommal 6-8 alkalommal , 2-4 megállásnál teljesen normális.Mindegy, hogy hideg vagy meleg a motor. Kopog a motor, az autó olyan, mintha egy traktorba ülnék. Nagyon rossz!!!

Elmentem az NT Autoba! Kedvesek, normálisak, minden rendben velük. DE

Rárakták gépre. 1 es injektor +6 érték körül mozgott (-5 és +4 között jó az érték). Így szakvélemény: 1 es injektor csere. Elmegyek dízeleshez is hátha menthető. Kiszedi gépre rakja. tisztotas nem segit. Rossz, kuka. ....Startauto, új megvesz! NT Auto, új berak. Gyönyörű alapjárat. Nincs remegés, minden király. 10 km ... Kezdődik újra. 10 megállásból 2 alkalommal. Traktoros rázás, traktoros hang. ...NT Auto vissza...Gépre rak. Minden ok. 3 as injektor +1 és + 2 között. És bár ez belefér, de azt mondták, hogy lehet ez is rossz, de nem lehet azt mondani hogy biztos.... Gázolajszűrő csere... + Üzemanyagtankba tisztító adalék (telitankhoz).

Rázás megmarad...

Nagyon nagy a kétségbeesés! Egy injektor kb 100e... Nem tudom kicserélni mind a 6 ot... Mi lehet a baj, valaki tud esetleg tutti megoldást???

Kérlek segítsetek!

Én a napokban voltam adagolósnál. Ő állítgatott valamit és akkor megszűnt a traktor feeling.
Alapjáraton remegett, rázott nekem is.
Kb 4 perc alatt megcsinálta. Na persze az én esetemben egy TDS-ről beszélünk...

2013.03.14. 09:46

Sziasztok,

Ha a kesztyűtartó mellett csöpög a viz a kocsiba, akkor a pollenszűrő alatti kifolyó a ludas? Azt kell kitakarítani? Megjött az eső.. beázok ismét...

2013.03.14. 10:07

PeeT írta:Sziasztok,

Ha a kesztyűtartó mellett csöpög a viz a kocsiba, akkor a pollenszűrő alatti kifolyó a ludas? Azt kell kitakarítani? Megjött az eső.. beázok ismét...

Szerintem eltalaltad.

SII Tapatalk 2

2013.03.14. 10:18

morv írta:

Szerintem eltalaltad.

SII Tapatalk 2

Nekem a szélvédő ragasztás engedett el, és ott jött be a víz, LCM-et szétáztatta, és már félig szét volt bontva a kocsi mire rájöttünk, azt is alaposan vizsgáld meg.

2013.03.14. 10:21

Engedd meg, hogy egy klasszikust idézzek: "Kérdésedben kitűnően elrejtetted a választ." by: HámoriÁrpi

Ezt a hozzászólást a szerzőnek imi36 az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, jlaci74
Értékelés: 9.52%

2013.03.14. 12:39

Nos, kitakarítottam... Ha a helyzet nem változik akkor szélvédő csere?

2013.03.14. 13:46

Jerry írta:Én a napokban voltam adagolósnál. Ő állítgatott valamit és akkor megszűnt a traktor feeling.

Hol voltál megnézetni, Jerry?

2013.03.14. 13:59

PapaBoss írta:
Jerry írta:Én a napokban voltam adagolósnál. Ő állítgatott valamit és akkor megszűnt a traktor feeling.

Hol voltál megnézetni, Jerry?

XVIII kerületben a Törvény utcában van egy adagolós. Velük csináltattam.

@OFF-olóknak: Törlöm! :evil:
Nehogy Árpi megint berágjon a sok oda nem illő hozzászólás miatt! ;)

2013.03.14. 14:00

Jerry írta:XVIII kerületben a Törvény utcában van egy adagolós. Velük csináltattam.

Köszönöm az infót! Mennyi pénzt kért el? Le sem került végül az adagolód? Állított mechanikusan fülre, és kész?

2013.03.14. 14:12

PapaBoss írta:
Jerry írta:XVIII kerületben a Törvény utcában van egy adagolós. Velük csináltattam.

Köszönöm az infót! Mennyi pénzt kért el? Le sem került végül az adagolód? Állított mechanikusan fülre, és kész?

Megy PÜ.

2013.03.14. 19:59

Sziasztok.

Jobb hátsó ajtom beázik valahol. Alul a kárpit és az ajtó között csepeg a viz be az utastérbe. 100-as tempó körül sokkal nagyobb a szélzaj is ennél az ajtonál,ugyis mondhatnám h a többinél semmi itt pedig elég jol süvit valahol. Törve elvileg nem volt és az illesztések meg a gumi kéderek is jol állnak,nem látszik rajtuk semmi a többi ajtóhoz viszonyitva. Az ablak is felmegy rendesen,nincs elszakadva meg begyürödve egyik gumi sem. Volt már valakinek ilyen problémája? Valamennyire befolyhat a viz de ki is kellene neki nem?

2013.03.14. 20:33

cszsolti írta:Sziasztok.

Jobb hátsó ajtom beázik valahol. Alul a kárpit és az ajtó között csepeg a viz be az utastérbe. 100-as tempó körül sokkal nagyobb a szélzaj is ennél az ajtonál,ugyis mondhatnám h a többinél semmi itt pedig elég jol süvit valahol. Törve elvileg nem volt és az illesztések meg a gumi kéderek is jol állnak,nem látszik rajtuk semmi a többi ajtóhoz viszonyitva. Az ablak is felmegy rendesen,nincs elszakadva meg begyürödve egyik gumi sem. Volt már valakinek ilyen problémája? Valamennyire befolyhat a viz de ki is kellene neki nem?

Szia!

Van tetőablakod? Vagy még amire emlékszem, hogy az ajtó aljában el van dugulva a lefolyó nyílás, így nem folyik ki a víz.

Odus
Hozzászólás küldése

VigLink badge