![]() |
2013.04.07. 17:05
_V8_ írta:Én ezt az idézős cuccot nem értemszal most nem idézek.
Nem sajnálom h nincs benne dsc legalább ha egyszerűbb a cucc akkor egyel kevesebb hibalehetőség.
Szóval akkor miért volt lényeges h ASC van-e a kocsiban?
Akkor úgy mondom nektek h nálunk ilyet nem csinált h vészprogramot bedobta volna.
Lehet az lesz a vége h felvesszük a pixelfixesekkel a kapcsolatot.
Köszi az eddigi segítséget már most is nagyon sok mindent mondtatok, a végére még egész jól sikerül megismerni a kocsit.
2013.04.07. 21:09
2013.04.07. 22:57
Haminda írta:Sziasztok,
Van egy apró problémám az elektromos rolómmal. Nem rég lettek cserélve a motortartó gumibakok, (Gyári, Cortecora) és azóta 3-ban 4-ben mindig, 2-ben 5-ben meg néha irdatlanul rezonál bezárt állapotban, 1500-as fordulatszámon.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok a kiküszöbölésére...
2013.04.07. 23:10
buglyoi írta:Szevasztok,
Jelenségem a következő
Ráadom a gyújtást és a vízhőfok jelző egyből pirosba ugrik, aztán beindítom akkor szépen vissza kúszik az adott hőfokra ami tényleges annyi.
nem tudjátok mi lehet?
e39 525d
kössz
2013.04.11. 14:18
Padre540 írta:_V8_ írta:Én ezt az idézős cuccot nem értemszal most nem idézek.
Nem sajnálom h nincs benne dsc legalább ha egyszerűbb a cucc akkor egyel kevesebb hibalehetőség.
Szóval akkor miért volt lényeges h ASC van-e a kocsiban?
Akkor úgy mondom nektek h nálunk ilyet nem csinált h vészprogramot bedobta volna.
Lehet az lesz a vége h felvesszük a pixelfixesekkel a kapcsolatot.
Köszi az eddigi segítséget már most is nagyon sok mindent mondtatok, a végére még egész jól sikerül megismerni a kocsit.
Azért lényeges,mert ahhoz kazalban vannak tömbök és tudsz kérni próbára egyet.
De a legjobb ha elmész a pixelfixesekhez és ők megjavítják,diagolják.Én 3-szor voltam náluk,semmi gondom nem volt.
Ha megkéred,kitörli a váltó hibát is és ha szerencséd van,többet nem látod,mert lehet hogy akkor írta be amikor egyszer félreváltott,vagy amikor elromlott a tömb.
2013.04.11. 19:36
Imco írta:buglyoi írta:Szevasztok,
Jelenségem a következő
Ráadom a gyújtást és a vízhőfok jelző egyből pirosba ugrik, aztán beindítom akkor szépen vissza kúszik az adott hőfokra ami tényleges annyi.
nem tudjátok mi lehet?
e39 525d
kössz
E46-ban jártunk így. Titkosban -115 fok volt a hőfok. Nem indult be amíg pirosba volt a mutató.
Volt, hogy hosszú percekig nem indult be, talán olyan is volt, hogy egyáltalán nem.
Autószerelő oralizált vele. Komputer, kábel, hőfok jeladó, relék és még kitudja mi minden után megjavult.
Nem állítom, hogy kiderült, mi baja volt.
2013.04.12. 09:52
2013.04.12. 09:56
lakatoslacy írta:Sziasztok!
A problémám a következő: az autóm van mikor alig megy. Aztán ha leállítom a motort és újra beindítom suhan, bár mostmár egyre ritkábban. Mit gondoltok mi lehet? Valami dugulás? Azt vettem még észre, hogy ha üresben felpörgetem a motort és elengedem a gázt akkor olyan 1200as fordulat környékén mintha megtorpanna, vagy meg akarna fulladni az autó. Üzemanyagszűrőt cseréltem, de a probléma nem oldódott meg. Tanácstalan vagyok és az az igazság, hogy a környékemen egy valamire való szerelő sincs, csak találgatások vannak, meg a felesleges kiadások. Vakuumszivattyút is háromszor vettem mire kiderült, hogy főfékhengeres az autóm, 3év után. Ezért kérem a segítséget. Előre is köszönöm!
2013.04.12. 09:59
lakatoslacy írta:Sziasztok!
A problémám a következő: az autóm van mikor alig megy. Aztán ha leállítom a motort és újra beindítom suhan, bár mostmár egyre ritkábban. Mit gondoltok mi lehet? Valami dugulás? Azt vettem még észre, hogy ha üresben felpörgetem a motort és elengedem a gázt akkor olyan 1200as fordulat környékén mintha megtorpanna, vagy meg akarna fulladni az autó. Üzemanyagszűrőt cseréltem, de a probléma nem oldódott meg. Tanácstalan vagyok és az az igazság, hogy a környékemen egy valamire való szerelő sincs, csak találgatások vannak, meg a felesleges kiadások. Vakuumszivattyút is háromszor vettem mire kiderült, hogy főfékhengeres az autóm, 3év után. Ezért kérem a segítséget. Előre is köszönöm!
2013.04.12. 10:26
Gallaca írta:lakatoslacy írta:Sziasztok!
Szerintem azt sem tudja senki milyen autód van! Így nem fogsz érdemleges választ kapni. Javaslom az adatlap kitöltését első körben!
2013.04.12. 11:49
lakatoslacy írta:Gallaca írta:lakatoslacy írta:Sziasztok!
Szerintem azt sem tudja senki milyen autód van! Így nem fogsz érdemleges választ kapni. Javaslom az adatlap kitöltését első körben!
Óóh bocsánat, egy 1999-es 525 TDS-em van. Az adatlapot pedig ki fogom tölteni!
2013.04.12. 13:33
Jerry írta:lakatoslacy írta:Gallaca írta:lakatoslacy írta:Sziasztok!
Óóh bocsánat, egy 1999-es 525 TDS-em van. Az adatlapot pedig ki fogom tölteni!
Ennyi idő alatt már ki is tölthetted volna...![]()
Erős a gyanúm, hogy légtömegmérő lesz. Mint ahogy éppen én is benne vagyok ebben a dologban.
2013.04.12. 14:01
lakatoslacy írta:Megtörtént az adatlapkitöltésÉs mire számíthatok? Zsebbenyúlós lesz gondolom..
2013.04.14. 16:21
2013.04.14. 16:32
atesz25 írta:Üdv szép napot mindenkinek, nos van egy kis Nagy gondom. Pár napja hallom, hogy gyújtás ráadása után a tankban lévő ac hangja olyan mint egy rossz állapotú kávédaráló, gondoltam ajaj. Na ma reggelre már nem adott semmilyen hangot. És hát meg is állt a gépezet amint kifogyott a rendszerben lévő üzemanyag. Na most egyértelmű csere, két kérdés új vagy bontott, újra tudna nekem valaki ajánlatot adni és persze ha jó akkor üzletelünk is. Ha jó a bontott akkor majd érdeklődöm Schnitzer Úrnál. A másik hogy jól tudom akkor a sofőr felőli oldalt kell keresnem a pumpát, azon a kis nyíláson át elvégezhető a műtét?
Nagyon sajnálom megbontani még le van ragasztva minden féle gyári matricával![]()
De attól még nem fog menni szóval további kellemes délutánt.
2013.04.14. 16:36
barbrady írta:atesz25 írta:Üdv szép napot mindenkinek, nos van egy kis Nagy gondom. Pár napja hallom, hogy gyújtás ráadása után a tankban lévő ac hangja olyan mint egy rossz állapotú kávédaráló, gondoltam ajaj. Na ma reggelre már nem adott semmilyen hangot. És hát meg is állt a gépezet amint kifogyott a rendszerben lévő üzemanyag. Na most egyértelmű csere, két kérdés új vagy bontott, újra tudna nekem valaki ajánlatot adni és persze ha jó akkor üzletelünk is. Ha jó a bontott akkor majd érdeklődöm Schnitzer Úrnál. A másik hogy jól tudom akkor a sofőr felőli oldalt kell keresnem a pumpát, azon a kis nyíláson át elvégezhető a műtét?
Nagyon sajnálom megbontani még le van ragasztva minden féle gyári matricával![]()
Jobb oldalon van.
2013.04.14. 16:57
leslie írta:barbrady írta:atesz25 írta:Üdv szép napot mindenkinek, nos van egy kis Nagy gondom. Pár napja hallom, hogy gyújtás ráadása után a tankban lévő ac hangja olyan mint egy rossz állapotú kávédaráló, gondoltam ajaj. Na ma reggelre már nem adott semmilyen hangot. És hát meg is állt a gépezet amint kifogyott a rendszerben lévő üzemanyag. Na most egyértelmű csere, két kérdés új vagy bontott, újra tudna nekem valaki ajánlatot adni és persze ha jó akkor üzletelünk is. Ha jó a bontott akkor majd érdeklődöm Schnitzer Úrnál. A másik hogy jól tudom akkor a sofőr felőli oldalt kell keresnem a pumpát, azon a kis nyíláson át elvégezhető a műtét?
Jobb oldalon van.
Ezzel az alkatrésszel ne sz@arozzál, vegyél belőőle újat !!![]()
Keresd Jlaci74 klubtársat. Ő nagyon korrekt áron beszerni neked pillanatok alatt és el is postázza. Laci a szerelésben is tud segíteni, valószínüleg képben lesz, hogy miként kell cserélni az alkatrészt.
2013.04.14. 18:34
atesz25 írta:leslie írta:barbrady írta:atesz25 írta:Üdv szép napot mindenkinek, nos van egy kis Nagy gondom. Pár napja hallom, hogy gyújtás ráadása után a tankban lévő ac hangja olyan mint egy rossz állapotú kávédaráló, gondoltam ajaj. Na ma reggelre már nem adott semmilyen hangot. És hát meg is állt a gépezet amint kifogyott a rendszerben lévő üzemanyag. Na most egyértelmű csere, két kérdés új vagy bontott, újra tudna nekem valaki ajánlatot adni és persze ha jó akkor üzletelünk is. Ha jó a bontott akkor majd érdeklődöm Schnitzer Úrnál. A másik hogy jól tudom akkor a sofőr felőli oldalt kell keresnem a pumpát, azon a kis nyíláson át elvégezhető a műtét?
Jobb oldalon van.
Ezzel az alkatrésszel ne sz@arozzál, vegyél belőőle újat !!![]()
Keresd Jlaci74 klubtársat. Ő nagyon korrekt áron beszerni neked pillanatok alatt és el is postázza. Laci a szerelésben is tud segíteni, valószínüleg képben lesz, hogy miként kell cserélni az alkatrészt.
Rendben akkor új lesz, és keresem is Lacit. Köszönöm a segítségeteket!
u.i.: szóval akkor az anyós ülés oldali fedélnél kell keresne, pedig esküdni mertem volna mikor még ment és hallgattam hogy a sofőr oldali hátsó keréknél jött a hang, de azért hiszek nektek!
2013.04.14. 19:24
2013.04.14. 19:35
atesz25 írta:Nekem a sofor oldalon van. Kinek milyen van ugye