![]() |
2013.04.14. 19:37
barbrady írta:atesz25 írta:Nekem a sofor oldalon van. Kinek milyen van ugye
Ajaj akkor ez megint egy talány, talán? Hogy a tds-ben melyik oldalon van. Csak van valami tuti info valahonan.

2013.04.15. 21:21
2013.04.15. 21:40
perobesz525tds írta:Heoo Srácok!
Nagynavis az autóm.
Olyant csinál a vas,hogy minden előzmény nélkül magától felhangosítja a rádiót 4-5 egységgel.
Nem folyamatosan gyorsulásra,valamikor egyenesben,van hogy eltekerve a kormányt,de volt má álló helyzetben is.
Ötletek??
2013.04.15. 22:38
Madtomi írta:perobesz525tds írta:Heoo Srácok!
Nagynavis az autóm.
Olyant csinál a vas,hogy minden előzmény nélkül magától felhangosítja a rádiót 4-5 egységgel.
Nem folyamatosan gyorsulásra,valamikor egyenesben,van hogy eltekerve a kormányt,de volt má álló helyzetben is.
Ötletek??
Szerintem a mulikormány átvezetője tönkrement de csak tipp.
2013.04.16. 15:57
2013.04.17. 11:46
2013.04.17. 11:51
colti82 írta:Üdv!
Az automban a fenyszoroban levo belso ket muanyag tartort es igy sajna nem vilagit jol.Regebben olvasta, hogy valaki Pesten javit ilyeneket.Megkoszonnem, ha valaki megirna az elerhetoseget.
2013.04.17. 21:28
2013.04.17. 22:11
b2man írta:Üdv!
Autómban rosszalkodik a fűtőventilátor, javításra szorul. Dunaföldvárhoz közel keresnék megbízható szerelőt akire rábízhatom a gépet nyugodt szívvel!
Előre is köszönöm aki tud segíteni!
2013.04.18. 07:48
b2man írta:Üdv!
Autómban rosszalkodik a fűtőventilátor, javításra szorul. Dunaföldvárhoz közel keresnék megbízható szerelőt akire rábízhatom a gépet nyugodt szívvel!
2013.04.19. 20:45
Imco írta:b2man írta:Üdv!
Nem lehet, hogy a sünid rossz?
Egy csere darabbal tesztelheted.
2013.04.19. 21:14
2013.04.22. 20:03
2013.04.22. 20:14
Bummer írta:Sziasztok!
S.O.S. segítséget kérnék, hv. megnéztem az olajszintemet, előtte ketyegett a vas egy 10-15 percet épp boltban voltam, mikor kivettem a nívópálcát olyat szisszent, h meglepődtem, majd lekaptam az olajbeöntő sapkát és szép kis gőz/gáz párolgott ki...
Ez normális vagy a kartergáz szűrő dobta fel a pacskert és azonnal cserés, én erre tippelek mivel a szelepfedél tömítés igy picit könnyezik.
Arra tippelek, h elhalt a membrán, túlemelte a nyomást és a szelepfedélnél távozik a nyomorult!
Segítsetek légyszi!
Előre is köszi!
2013.04.22. 20:26
leslie írta:Bummer írta:Sziasztok!
S.O.S. segítséget kérnék, hv. megnéztem az olajszintemet, előtte ketyegett a vas egy 10-15 percet épp boltban voltam, mikor kivettem a nívópálcát olyat szisszent, h meglepődtem, majd lekaptam az olajbeöntő sapkát és szép kis gőz/gáz párolgott ki...
Ez normális vagy a kartergáz szűrő dobta fel a pacskert és azonnal cserés, én erre tippelek mivel a szelepfedél tömítés igy picit könnyezik.
Arra tippelek, h elhalt a membrán, túlemelte a nyomást és a szelepfedélnél távozik a nyomorult!
Segítsetek légyszi!
Előre is köszi!
Tudom, hogy fontos neked ez a kérdés, de több topikba már nem kell beírni !!!
2013.04.23. 10:54
2013.04.23. 12:21
godorv írta:Sziasztok!
Járó motornál (amikor már üzem meleg) a gépházból ~mp-enként erősödő és elhalkuló búgó hang jön.
Ha beindítom a klímát akkor ez a búgás folyamatossá válik. Ha felpörgetem ~2000 fölé a fordulatszámot mintha abbamaradna a búgás.
Amikor még hidegen beindítom a motort úgy csak akkor jön elő a búgás ha klímát kapcsolok.
A motor leállításakor pedig még búg egy jóízűt utoljára.
Ahogy visszaolvastam a fórumot talán valami viszko hiba lehet, de mintha nem onnan hanem inkább a motor bal oldala felől jönne a hang.
Netán van valami ötletetek ehhez?
Elvileg ha lefogom a viszkokuplungos ventilátort akkor abba kellene maradnia a zúgásnak vagy csak simán letépi a kezem?
Köszönöm,
Viktor
2013.04.25. 16:31
Haminda írta:Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy ne adj Isten, valakivel történt e már hasonló...
A kocsit többnyire városban használom, rövid utakra, szóval 2-2,5ezer fölé ritkán pörgetem, így nem tudom mióta állhat fenn a hiba.
Ma viszont toltam egy kecskeméti túrát, és a következőket produkálta.
5ösben:
1)Ráálltam a gázram de semmi reakció
2)kétszeres gázadással megindult, de olyan 3000 fordulatnál feljebb nem ment.
3)az egyik szakaszon megindultam hármasban 3500 felett váltottam négybe, majd ötbe is, de így is megtorpant 3300 környékén
4esben:
nagyon ritkán de hasonló tünet
3asban, 2esben:
Visszaváltás után után ilyen 1500-as fordulat alattiról próbáltam megindulni, de semmi.
Bármikor jelentkeztek a tünetek, teljesen ráálltam a gázpedálra, de a pillanatnyi fogyasztásmutató meg se mozdult...
A hibát már produkálta múlt héten, azóta diagolva lett, csak vmi adateltérés volt a gép szerint.
Előre köszönöm.
2013.04.25. 16:33
Haminda írta:A probléma megoldódott a légtömegmérő cseréjével. 4kor végeztem, és egyből húztam a 0-asra kipróbálni![]()
Szóval szeretném ismételten megköszönni Jerrynek és Schnitzernek a segítséget!
2013.04.25. 16:39
barbrady írta:Haminda írta:A probléma megoldódott a légtömegmérő cseréjével. 4kor végeztem, és egyből húztam a 0-asra kipróbálni![]()
Szóval szeretném ismételten megköszönni Jerrynek és Schnitzernek a segítséget!
Milyet tettél be?