![]() |
2014.09.10. 22:06
jlaci74 írta:Bummer írta:jlaci74 írta:junior71 írta:Sziasztok
segítsetek 525d hátsó futómű H alakú alsó lengőkar szilent kellene amelyikbe az excenteres csavar van
vagy komplett bontott bal oldali lengőkar kompletten nincs valakinek felesleg véletlen???
Abba nem kapható külön szilent, csak karral együtt drágáért...
( egyébként már dolgozok a probléma megoldásán ... )
Ez most nincs meg...dobsz errol egy kepet ha megkerlek...koszcsi...moszcsii...
2014.09.10. 22:11
2014.09.10. 22:13
2014.09.10. 22:33
junior71 írta:nem értem azt mondod lehet bele szilentet gyártani??
mennyi idő és mennyi lóvé
2014.09.10. 22:39
junior71 írta:nem sikerül képet be szúrnom de a lényeg hogy alul van és H alakú
egyébként van külömbség touring és limó között ??
2014.09.17. 18:20
2014.09.17. 18:23
faszabi írta:sziasztok új tag vagyok ,de már régóta olvasgatom a hozzászólásoka,hátha tudtok segíteni. (e39 525tds 97")
olyan problémám lenne hogy rossz úton vagy macskakövesen előlről zörgést hallani . ha fékezek megszűnik.
a szervízben azt mondták a féknyereg zörög. fékrugó+féktüske szett csere , még mindig zörög . a lengőkarok cserélve lettek,
(lemföder) kormányösszekötők is (bilstein) stabilizátor szilentek alsó) is mindent megrángattak de nem értik hogy mia baj.
a kormányműből kicsit szivárog az olaj de nem lóg.
ha valaki tud rá valami ötletet azt megköszönném.
2014.09.17. 18:47
faszabi írta:sziasztok új tag vagyok ,de már régóta olvasgatom a hozzászólásoka,hátha tudtok segíteni. (e39 525tds 97")
olyan problémám lenne hogy rossz úton vagy macskakövesen előlről zörgést hallani . ha fékezek megszűnik.
a szervízben azt mondták a féknyereg zörög. fékrugó+féktüske szett csere , még mindig zörög . a lengőkarok cserélve lettek,
(lemföder) kormányösszekötők is (bilstein) stabilizátor szilentek alsó) is mindent megrángattak de nem értik hogy mia baj.
2014.09.17. 19:38
2014.09.17. 19:44
Padre540 írta:faszabi írta:sziasztok új tag vagyok ,de már régóta olvasgatom a hozzászólásoka,hátha tudtok segíteni. (e39 525tds 97")
Még egy tipp,személyes tapasztalat:fékbetétrögzítő kengyel.
Innen a 3-as alkatrész:
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=34&fg=05
2014.09.17. 20:10
2014.09.17. 20:37
faszabi írta:mindenkinek köszi a gyors válaszokért.
a fékbetét rögzítő kengyel nekem a fék rugó bocs ha rosszul tudom nem vagyok szakértő
a hang amit hallok zörgés vagy kopogás pont olyan mint amikor a satbilizátor rúd két alsó szilentje kikopik és a stab rúd
zörög vagy kopog ( g astrámnál volt ilyen gond annak pont ilyen hangja volt)
a fék tárcsa hőterelő lemeze már nincs fent mert zörgött és szét rohadt ezért leszedtem de annak inkább cicergő,ciripelő hangja volt. a stabipalack és alengőre csipaszkodó kispipa az mi és hogy néz ki????lehet hogy az a gond?
amúgy a fútómű patent 180-200-nál is full egyenesen fut a gép nem mászkál a hátulja sem mondjuk ott minden cserélve lett
kanyarban is minden ok gátlók is jók nem pattog .ültem egy 60 ezer km-es e39 touringban és az enyém is ugyan az fíling egyszóval afutómű fasza csak az a k***a zörgés vagy kopogás
2014.09.17. 21:15
Bummer írta:faszabi írta:mindenkinek köszi a gyors válaszokért.
a fékbetét rögzítő kengyel nekem a fék rugó bocs ha rosszul tudom nem vagyok szakértő
a hang amit hallok zörgés vagy kopogás pont olyan mint amikor a satbilizátor rúd két alsó szilentje kikopik és a stab rúd
zörög vagy kopog ( g astrámnál volt ilyen gond annak pont ilyen hangja volt)
a fék tárcsa hőterelő lemeze már nincs fent mert zörgött és szét rohadt ezért leszedtem de annak inkább cicergő,ciripelő hangja volt. a stabipalack és alengőre csipaszkodó kispipa az mi és hogy néz ki????lehet hogy az a gond?
amúgy a fútómű patent 180-200-nál is full egyenesen fut a gép nem mászkál a hátulja sem mondjuk ott minden cserélve lett
kanyarban is minden ok gátlók is jók nem pattog .ültem egy 60 ezer km-es e39 touringban és az enyém is ugyan az fíling egyszóval afutómű fasza csak az a k***a zörgés vagy kopogás
http://www.bimmerfest.com/forums/showthread.php?t=391817
Itt az a kis cucc amihez felul kapcsolodik a stabipalca...nemelyeknel ez is kiszoposodott...es csorgott...amcsi forumon es ecs-nel is emlitest tettek rola...
2014.09.17. 22:19
2014.09.18. 10:02
kovessyroli írta:faszabi írta:sziasztok új tag vagyok ,de már régóta olvasgatom a hozzászólásoka,hátha tudtok segíteni. (e39 525tds 97")
A betétek zörögnek a nyeregben.
100%
2014.09.18. 11:04
faszabi írta:kovessyroli írta:
A betétek zörögnek a nyeregben.
100%
köszi a tippet és mi a megoldás?
2014.09.18. 11:59
2014.09.18. 13:45
hamoriarpi írta:Rézpasztával nem szabad ezeket kenni, csak kerámiával.
2014.09.18. 15:09
2014.09.18. 15:53
admin írta:Bummer írta:hamoriarpi írta:Rézpasztával nem szabad ezeket kenni, csak kerámiával.
Miert is?
Mert le lopják a színesfém gyűjtők![]()