![]() |
2011.02.05. 21:34
2011.02.05. 22:17
csacs írta:Sziasztok!
Létezhet olyan, hogy a számítógép nem mutat rossz izzítót, de mégsem izzít eleget?
2011.02.05. 22:29
204d1 írta:Janek írta:Szia
Ti ki tudjátok szedni megbontás nélkül az esetleg beleszakadó izzítógyertyát?
Szia!
95%, hogy kiszedjük a hengerfej levétele nélkül.
2011.08.17. 20:44
2011.08.17. 21:34
kgandras írta:Üdv mindenkinek!
Valaki tudja, hogy az 525TDS izzít-e hideg motornál mindig, vagy csak bizonyos külső hőmérséklet alatt? Már mindenféle verziót hallottam. Hidegindítási gondjaim vannak és rámérve nincs izzítás.
2011.08.17. 21:43
simi64 írta:kgandras írta:Üdv mindenkinek!
Valaki tudja, hogy az 525TDS izzít-e hideg motornál mindig, vagy csak bizonyos külső hőmérséklet alatt? Már mindenféle verziót hallottam. Hidegindítási gondjaim vannak és rámérve nincs izzítás.
Igen, hideg motornál mindig izzít, bármilyen időjárási viszonyok közt (még 35 fokban is).
Egyébként ezt ki is írja (ha nagy BC-d van). Ha piktogramos a műszerfalad ott meg úgy tudom, ikon van.
Ha a hatból egy is befosott, kiírja a diag. Azt ugyan nem, hogy melyik.
Javaslatom:
Fáklya!
...hogy egy kicsit jobb kedvre derítsem a benzineseket
2011.08.17. 21:52
kgandras írta:simi64 írta:kgandras írta:Üdv mindenkinek!
Igen, hideg motornál mindig izzít, bármilyen időjárási viszonyok közt (még 35 fokban is).
Egyébként ezt ki is írja (ha nagy BC-d van). Ha piktogramos a műszerfalad ott meg úgy tudom, ikon van.
Ha a hatból egy is befosott, kiírja a diag. Azt ugyan nem, hogy melyik.
Javaslatom:
Fáklya!
...hogy egy kicsit jobb kedvre derítsem a benzineseket
Akkor ez f@sza, mert egyik izzítógyertya sem izzítGondolom, nem az történt, hogy egyszerre tönkre ment mind a hat :S Kis BC-m van, a "perec" világít, mintha izzítana. Az izzító relét hol találom?
2011.08.17. 22:00
2011.08.18. 10:28
admin írta:A motortérben a motor vezérlő melettsimi64 írta:Hogy hol van?
Hál' Istennek még nem volt vele gondom, így nem tudom a helyét.
2011.08.18. 10:36
kgandras írta:admin írta:A motortérben a motor vezérlő melettsimi64 írta:Hogy hol van?
Hál' Istennek még nem volt vele gondom, így nem tudom a helyét.
A relé számát nem tudja valaki? Látok többet is, gondolom a fekete biztosíték tartó (amiben 5 bizti van) melletti kék relé az izzításé, de nem vagyok benne biztos. A fekete tartóban levő összes biztosíték jó, ami szomorú, mert reménykedtem, hogy ez a gond![]()
Van máshol is a motorvezérlő környéken még biztosíték? Csak hogy ne szereljem össze hiába...
2011.08.18. 10:49
barbrady írta:Diagban van izzítás teszt is, ahol hallod mikor behúz a relé.
2011.08.18. 10:53
kgandras írta:barbrady írta:Diagban van izzítás teszt is, ahol hallod mikor behúz a relé.
Igen? Azt hogyan kell?
2011.08.18. 11:01
barbrady írta:
DIS-ben function selection, ott megkeresed az izzítást aztán test gomb és utána értelemszerűen.
2011.08.18. 11:13
kgandras írta:barbrady írta:
DIS-ben function selection, ott megkeresed az izzítást aztán test gomb és utána értelemszerűen.
Akkor ez nekem felejtős, se kábelem, se programom
2011.08.18. 11:16
barbrady írta:
Márpedig így tudnád a legegyszerűbben megkeresni a hibát. Nincs a környékeden diagos klubtárs?
2011.08.18. 11:28
kgandras írta:barbrady írta:
Márpedig így tudnád a legegyszerűbben megkeresni a hibát. Nincs a környékeden diagos klubtárs?
Most éppen Hajdúszoboszlón vagyok jövő hétfőig, de nem tudom, hogy errefelé van-e valaki aki meg tudná nézni diaggal.
2011.08.18. 12:15
barbrady írta:kgandras írta:barbrady írta:
Most éppen Hajdúszoboszlón vagyok jövő hétfőig, de nem tudom, hogy errefelé van-e valaki aki meg tudná nézni diaggal.
Hamoriarpi debreceni, esetleg érdeklődj nála.
2011.08.18. 13:43
MChris írta:barbrady írta:Hamoriarpi debreceni, esetleg érdeklődj nála.
Íreknél van Jacko szerint
2011.08.18. 15:23
Imco írta:MChris írta:barbrady írta:Hamoriarpi debreceni, esetleg érdeklődj nála.
Lehet, viszont a fórumot látogatja.
2011.08.18. 15:39
MChris írta:barbrady írta:kgandras írta:barbrady írta:
Hamoriarpi debreceni, esetleg érdeklődj nála.