![]() |
2007.12.19. 21:48
luc72 írta:Diabolica írta:Hero írta:Én a helyedben márcsak csemegéből is megpofozgatnám, ebayen a komplett belső bele!!
igen, valóban, az elejéhez meg van egy rakat cuccom raktáron, futómű, ilyesmi szóval ezért kerülgetem én is. Ha legalább 2000-es lenne nem vacakolnék ennyit...........
Azért óvatosan!
múltkor már rhantossal kitárgyaltuk, hogy ez valszeg az amit, vagy egy éve hirdettek, motor hibásan.Olaj nélkül mentek vele.
3mikulásért ment el, pedig ricsivel gondolkodtunk rajta. Aztán elég hamar vissza került, mint maku verda. Úgy hirdették, hogy Ralf Schummié volt:-)
Mondjuk, amióta megvan az E60M5öm, azóta megint foglalkoztat egy E39M5.
Ricsi meg azt ajánlotta, nyomjam el az E46M3 racsnit, és abból vegyek még egy E34M5öt, és kész lenne a paletta
2007.12.20. 09:37
Diabolica írta:luc72 írta:Diabolica írta:Hero írta:Én a helyedben márcsak csemegéből is megpofozgatnám, ebayen a komplett belső bele!!
igen, valóban, az elejéhez meg van egy rakat cuccom raktáron, futómű, ilyesmi szóval ezért kerülgetem én is. Ha legalább 2000-es lenne nem vacakolnék ennyit...........
Azért óvatosan!
múltkor már rhantossal kitárgyaltuk, hogy ez valszeg az amit, vagy egy éve hirdettek, motor hibásan.Olaj nélkül mentek vele.
3mikulásért ment el, pedig ricsivel gondolkodtunk rajta. Aztán elég hamar vissza került, mint maku verda. Úgy hirdették, hogy Ralf Schummié volt:-)
Ricsi meg azt ajánlotta, nyomjam el az E46M3 racsnit, és abból vegyek még egy E34M5öt, és kész lenne a paletta
nem fenyeget a veszély..........megyőztem magama, hogy nem is tetszik, és nincs is időm rá, épségben lévőt nézek inkább
2007.12.20. 09:39
efer írta:luc72 írta:Természetesen, a szokásos Börzsönyi talira elguríthatom.
azt a "ha"-t ki is veheted nyugodtan![]()
![]()
![]()
kötelező! ha kell szerzünk sofört a 28-ra, hogy ne érezd kívülállónak magad![]()
(tényleg: megvan még?)
2007.12.20. 09:40
luc72 írta:Diabolica írta:luc72 írta:Diabolica írta:Hero írta:Én a helyedben márcsak csemegéből is megpofozgatnám, ebayen a komplett belső bele!!
Azért óvatosan!
nem fenyeget a veszély..........megyőztem magama, hogy nem is tetszik, és nincs is időm rá, épségben lévőt nézek inkább
Pedig furi a vörös M5ös, cserébe ritka, és én úgy tudom németeknél nagyon vadászott téma.
2007.12.25. 00:18
2007.12.25. 10:35
gulliver123 írta:Ezt lesd meg VISoR!!
http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M62#S62
Az a gond hogy te számháborunak veszed a lóeröket.![]()
2007.12.25. 11:04
2008.04.04. 14:03
2008.04.04. 20:25
2008.04.05. 10:06
dom5 írta:Szervusz Béla!
Én ismerem ezt a "gyönyörűséget", talán én ismerem a legjobban,mert már 2 éve vagyok a harmadik boldog tulajdonosa. Már nem tartozik a nagy olajzabáló M5-ök köze,mert 2001.08.-ban gördült le a futószalagról.
Egyébként,ha további kérdéseid vannak,állok rendelkezésedre!
Üdv:
András
2008.04.09. 11:52
2008.04.28. 16:29
dom5 írta:Szervusz Béla!
Ment pü!
Üdv:
András
2008.05.16. 09:53
2008.05.23. 11:35
madox írta:Hi !
Én 5 nappal ezelőtt vettem egy 2001-es M5-öt, és ennek is traktor hangja van.
Kérdezném attól, akinek van ilyen,hogy milyen futóművet és milyen sportkipufogó
rendszret ajánl hozzá ?
+ érdemes -e kivenni a 265-ös leszabályozást ?
amúgy nagyon jó a gép , szeretem nagyon.
2008.06.20. 14:24
2008.06.20. 14:56
bereznai írta:madox írta:Hi !
rendszret ajánl hozzá ?
Szia
Gratulálok a géphez!A traktor hanggal ne törödjél, ennek ilyennek kell lennie! Engem kárpótol a vezetés élménye és a motorházban megbújó erő!!!
Én rakattam fel sportkipufogó rendszert és csak a bajom gyült meg vele! Ki kell chippeltetni mert különben teljesítmény növekedés helyett csökkenés lesz és piszkosul fogja enni az üzemanyagot! Mondjuk így is fogyaszt!
A gyári kipufogó rendszer ehez a motorhoz van kitalálva és szerintem nem is kell hozzányulni! Erre van kihegyezve! Mondjuk ez csak az én véleményem!
A futóműhöz nem tudok érdemben hozzászolni!
"Alázd a merciket, szoktak neki örülni" persze csak ésszel!
szia
2008.06.20. 15:59
zsolte39 írta:bereznai írta:madox írta:Hi !
rendszret ajánl hozzá ?
Szia
Gratulálok a géphez!A traktor hanggal ne törödjél, ennek ilyennek kell lennie! Engem kárpótol a vezetés élménye és a motorházban megbújó erő!!!
Én rakattam fel sportkipufogó rendszert és csak a bajom gyült meg vele! Ki kell chippeltetni mert különben teljesítmény növekedés helyett csökkenés lesz és piszkosul fogja enni az üzemanyagot! Mondjuk így is fogyaszt!
A gyári kipufogó rendszer ehez a motorhoz van kitalálva és szerintem nem is kell hozzányulni! Erre van kihegyezve! Mondjuk ez csak az én véleményem!
szia
Régóta akartam már kérdezni tőletek, mennyire szomjas egy ilyen M5? Mi az alja városban?
Üdv
Zsolt
2008.06.20. 17:01
bereznai írta:Én rakattam fel sportkipufogó rendszert és csak a bajom gyült meg vele!
2008.06.20. 17:22
efer írta:zsolte39 írta:bereznai írta:madox írta:Hi !
rendszret ajánl hozzá ?
Szia
szia
Régóta akartam már kérdezni tőletek, mennyire szomjas egy ilyen M5? Mi az alja városban?
Üdv
Zsolt
szerintem ezt ne nagyon feszegesd, mert könnyen megkapod, hogy az M5-öt nem a fogyasztása miatt veszik...
és nem is az lesz a legnagyobb kiadás a milenium falcon esetében.
2008.06.20. 18:49
zsolte39 írta:Tudom, hogy élményautó, puszta kíváncsiságból kérdeztem, szerintem megbocsájtható bűn, hogy érdeklődöm.
Üdv