Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.12.19. 21:48

luc72 írta:
Diabolica írta:
Hero írta:Én a helyedben márcsak csemegéből is megpofozgatnám, ebayen a komplett belső bele!! ;)

igen, valóban, az elejéhez meg van egy rakat cuccom raktáron, futómű, ilyesmi szóval ezért kerülgetem én is. Ha legalább 2000-es lenne nem vacakolnék ennyit...........

Azért óvatosan!
múltkor már rhantossal kitárgyaltuk, hogy ez valszeg az amit, vagy egy éve hirdettek, motor hibásan.Olaj nélkül mentek vele.
3mikulásért ment el, pedig ricsivel gondolkodtunk rajta. Aztán elég hamar vissza került, mint maku verda. Úgy hirdették, hogy Ralf Schummié volt:-)
Mondjuk, amióta megvan az E60M5öm, azóta megint foglalkoztat egy E39M5.
Ricsi meg azt ajánlotta, nyomjam el az E46M3 racsnit, és abból vegyek még egy E34M5öt, és kész lenne a paletta :D

nem fenyeget a veszély..........megyőztem magama, hogy nem is tetszik, és nincs is időm rá, épségben lévőt nézek inkább

2007.12.20. 09:37

Diabolica írta:
luc72 írta:
Diabolica írta:
Hero írta:Én a helyedben márcsak csemegéből is megpofozgatnám, ebayen a komplett belső bele!! ;)

igen, valóban, az elejéhez meg van egy rakat cuccom raktáron, futómű, ilyesmi szóval ezért kerülgetem én is. Ha legalább 2000-es lenne nem vacakolnék ennyit...........

Azért óvatosan!
múltkor már rhantossal kitárgyaltuk, hogy ez valszeg az amit, vagy egy éve hirdettek, motor hibásan.Olaj nélkül mentek vele.
3mikulásért ment el, pedig ricsivel gondolkodtunk rajta. Aztán elég hamar vissza került, mint maku verda. Úgy hirdették, hogy Ralf Schummié volt:-)
Ricsi meg azt ajánlotta, nyomjam el az E46M3 racsnit, és abból vegyek még egy E34M5öt, és kész lenne a paletta :D

nem fenyeget a veszély..........megyőztem magama, hogy nem is tetszik, és nincs is időm rá, épségben lévőt nézek inkább

Pedig furi a vörös M5ös, cserébe ritka, és én úgy tudom németeknél nagyon vadászott téma.

2007.12.20. 09:39

efer írta:
luc72 írta:Természetesen, a szokásos Börzsönyi talira elguríthatom. :D

azt a "ha"-t ki is veheted nyugodtan :lol: :lol: :lol:
kötelező! ha kell szerzünk sofört a 28-ra, hogy ne érezd kívülállónak magad :lol:
(tényleg: megvan még?)

Meg van a drágám! Vergődök is rendesen mert már annyira megszerettük egymást. Valahogy nincs szívem eladni, úgy érzem megsértődne! De családban marad. Az E39 frontot nem hagyom el, azért keresek itthonra is egy M5öt.

2007.12.20. 09:40

luc72 írta:
Diabolica írta:
luc72 írta:
Diabolica írta:

Azért óvatosan!

Pedig furi a vörös M5ös, cserébe ritka, és én úgy tudom németeknél nagyon vadászott téma.

a vöröstől ez a kocsi nagyon messze van...........
az a baj ezzel a kocsival, hogy egyszerűen nem szép....

2007.12.25. 00:18

Ezt lesd meg VISoR!!

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M62#S62

Az a gond hogy te számháborunak veszed a lóeröket. :D :roll:

2007.12.25. 10:35

gulliver123 írta:Ezt lesd meg VISoR!!

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M62#S62

Az a gond hogy te számháborunak veszed a lóeröket. :D :roll:

Ugyan , Visor ezeket a v8-as orgonákat simán legyorsulja, nem ellenfél neki, most meg, hogy a pitbulllja is nyergben van, csakis m5-re támadnak együtt...... :wink:

2007.12.25. 11:04

Hát attól függ, milyen autóban vannak. Mivel a 740 is elég satnya a 735 hétszentség, hogy nem fog meg. Főleg 100 fölött nem, mert majd 100Nm-el rövidebb. Az 5-ösben minden V8-as gyorsabb, mint a dízel, mert a tádé dagadt. Bár nem tudom mit kéne néznem ennyi technikai baromságon :lol:

2008.04.04. 14:03

Sziasztok,

A használtauto.hu-n láttam ezt a gyönyörűséget. Ismeritek a masinát?
Ugye ez már nem tartozik a "olajzabáló" gépek közé?

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Béla

http://www.hasznaltauto.hu/1888839_bmw_m5_2001

2008.04.04. 20:25

Szervusz Béla!

Én ismerem ezt a "gyönyörűséget", talán én ismerem a legjobban,mert már 2 éve vagyok a harmadik boldog tulajdonosa. Már nem tartozik a nagy olajzabáló M5-ök köze,mert 2001.08.-ban gördült le a futószalagról.

Egyébként,ha további kérdéseid vannak,állok rendelkezésedre!

Üdv:
András

2008.04.05. 10:06

dom5 írta:Szervusz Béla!

Én ismerem ezt a "gyönyörűséget", talán én ismerem a legjobban,mert már 2 éve vagyok a harmadik boldog tulajdonosa. Már nem tartozik a nagy olajzabáló M5-ök köze,mert 2001.08.-ban gördült le a futószalagról.

Egyébként,ha további kérdéseid vannak,állok rendelkezésedre!

Üdv:
András

Szia András,

Köszi a jelentkezést! :-) Nagyon szép a géped! Régóta szemezgetek az E39 M5-ökkel, csak nem vagyok elég bátor a bevállalásához... Jelenleg egy M-packet E46 328Ci-vel rendelkezem, de azért 193 helyett 400 ló azért más érzés lehet :-)

A vanos-szal nem voltak gondjaid? Fel tudnál tenni esetleg képet a motortérről is a hasznaltauto.hu-ra? :-)

Köszi előre is,

Béla

2008.04.09. 11:52

Szervusz Béla!

Ment pü!

Üdv:
András

2008.04.28. 16:29

dom5 írta:Szervusz Béla!

Ment pü!

Üdv:
András

Szia András,

Küldtem választ, de lehet, hogy nem ment át.

Tudnál küldeni pár képet a motortérről, és az utastérről? Köszi előre is!

bela.doczi@gmail.com

2008.05.16. 09:53

Hi !

Én 5 nappal ezelőtt vettem egy 2001-es M5-öt, és ennek is traktor hangja van.
Kérdezném attól, akinek van ilyen,hogy milyen futóművet és milyen sportkipufogó
rendszret ajánl hozzá ?

+ érdemes -e kivenni a 265-ös leszabályozást ?

amúgy nagyon jó a gép , szeretem nagyon.

2008.05.23. 11:35

madox írta:Hi !

rendszret ajánl hozzá ?

Szia
Gratulálok a géphez! :D A traktor hanggal ne törödjél, ennek ilyennek kell lennie! Engem kárpótol a vezetés élménye és a motorházban megbújó erő!!!
Én rakattam fel sportkipufogó rendszert és csak a bajom gyült meg vele! Ki kell chippeltetni mert különben teljesítmény növekedés helyett csökkenés lesz és piszkosul fogja enni az üzemanyagot! Mondjuk így is fogyaszt!
A gyári kipufogó rendszer ehez a motorhoz van kitalálva és szerintem nem is kell hozzányulni! Erre van kihegyezve! Mondjuk ez csak az én véleményem!
A futóműhöz nem tudok érdemben hozzászolni!
"Alázd a merciket, szoktak neki örülni" persze csak ésszel!
szia

2008.06.20. 14:24

Sziasztok!

Erről tud valaki valami érdemlegeset mondani?!

http://www.hasznaltauto.hu/2068537_bmw_m5_1999

Labi-kám ha esetleg jártadba-keltedbe vetnél rá egy pillantást megköszönném... 8)
Esetleg egy kis információt róla... :oops:
Rendszám is jó lenne mert akkor le tudnám kérdezni,hogy volt-e már biztositóztatva...

2008.06.20. 14:56

bereznai írta:

rendszret ajánl hozzá ?

Szia
Gratulálok a géphez! :D A traktor hanggal ne törödjél, ennek ilyennek kell lennie! Engem kárpótol a vezetés élménye és a motorházban megbújó erő!!!
Én rakattam fel sportkipufogó rendszert és csak a bajom gyült meg vele! Ki kell chippeltetni mert különben teljesítmény növekedés helyett csökkenés lesz és piszkosul fogja enni az üzemanyagot! Mondjuk így is fogyaszt!
A gyári kipufogó rendszer ehez a motorhoz van kitalálva és szerintem nem is kell hozzányulni! Erre van kihegyezve! Mondjuk ez csak az én véleményem!
szia

Régóta akartam már kérdezni tőletek, mennyire szomjas egy ilyen M5? Mi az alja városban?

Üdv
Zsolt

2008.06.20. 15:59

zsolte39 írta:
bereznai írta:

rendszret ajánl hozzá ?

Szia
szia

Régóta akartam már kérdezni tőletek, mennyire szomjas egy ilyen M5? Mi az alja városban?

Üdv
Zsolt

szerintem ezt ne nagyon feszegesd, mert könnyen megkapod, hogy az M5-öt nem a fogyasztása miatt veszik...
és nem is az lesz a legnagyobb kiadás a milenium falcon esetében.

2008.06.20. 17:01

bereznai írta:Én rakattam fel sportkipufogó rendszert és csak a bajom gyült meg vele!

Azert ezt a rendszert is tudnam rajta kepzelni :D

2008.06.20. 17:22

efer írta:
zsolte39 írta:
bereznai írta:

rendszret ajánl hozzá ?

Szia
szia

Üdv
Zsolt

szerintem ezt ne nagyon feszegesd, mert könnyen megkapod, hogy az M5-öt nem a fogyasztása miatt veszik...
és nem is az lesz a legnagyobb kiadás a milenium falcon esetében.

Tudom, hogy élményautó, puszta kíváncsiságból kérdeztem, szerintem megbocsájtható bűn, hogy érdeklődöm. :)

Üdv

2008.06.20. 18:49

zsolte39 írta:Tudom, hogy élményautó, puszta kíváncsiságból kérdeztem, szerintem megbocsájtható bűn, hogy érdeklődöm. :)

Üdv

kérdezzük meg Luc72-t, ő úgyis főleg városban használja, és nagypapásan :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge