Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.08.18. 10:28

a mottóm: ne adjuk fel a csüggedést!
sztem ha már ennyit ráköltöttél, akkor olcsóbb megcsinálni egyszer jól, mint eladni nagy nehezen, egy erősen pangó piacon, mint venni egy 320D-t. vigyázz, figyelünk! :lol: :wink: ....és nem átbaszva mást az eladásnál) ...ne vedd magadra!
egy szó mint száz. ne csüggedj. itt a fórumon biztos tud ajánlani neked vkit....
sztem a túlnyomó többség rengeteget költ a kocsijára, köztük én is. fájó, de a végeredmény kárpótol, mégha elhinni nehéz is. én úgy vagyok vele, hogy nem tudom egyenlőre beletenni a seggem más autóba, mert nem tetszenek. ...na de egy van, de azt majd 2-3 év múlva. :D

ez egy boldog E39 tulaj írta, aki egy E65-re kacsingat! :lol: :twisted:

fel a fejjel,

Labi

2008.08.25. 22:54

nekem egy 528ia-val van olyan gondom ,hogy a kiegyenlitö tartályból fogy a vizem ,de a hütésem jó ,legalább is a mutató tök középen van a viz meg nem forr csak lemegy a szint pár nap alatt.

mi lehet a gond ?

2008.08.26. 07:22

Labi írta:a mottóm: ne adjuk fel a csüggedést!
sztem ha már ennyit ráköltöttél, akkor olcsóbb megcsinálni egyszer jól, mint eladni nagy nehezen, egy erősen pangó piacon, mint venni egy 320D-t. vigyázz, figyelünk! :lol: :wink: ....és nem átbaszva mást az eladásnál) ...ne vedd magadra!
egy szó mint száz. ne csüggedj. itt a fórumon biztos tud ajánlani neked vkit....
sztem a túlnyomó többség rengeteget költ a kocsijára, köztük én is. fájó, de a végeredmény kárpótol, mégha elhinni nehéz is. én úgy vagyok vele, hogy nem tudom egyenlőre beletenni a seggem más autóba, mert nem tetszenek. ...na de egy van, de azt majd 2-3 év múlva. :D

ez egy boldog E39 tulaj írta, aki egy E65-re kacsingat! :lol: :twisted:

fel a fejjel,

Labi

Labi esküszöm,hogy druszámnak foglak hivni... :wink:
Én is egy E65-öt szeretnék de abból is egy gyengébb V8-at... :roll:
Nekem sem mostanában lesz... :oops:
Megvárom,hogy a z új 7-es legyen 2 éves és akkor már "olcsóbb" lesz lényegesen a 745Li... :wink:

2008.08.26. 08:32

a jól van, nem csak én vagyok megőrülve látom! :lol: ...nekem maradna, azaz bőven elegendő a 735i is! 8)

...reméljük nem fognak megkövezni minket itt. :lol:

2008.08.26. 10:28

Labi írta:a jól van, nem csak én vagyok megőrülve látom! :lol: ...nekem maradna, azaz bőven elegendő a 735i is! 8)

Biztos,hogy nem mivel 2-3 év múlva itt már sokaknak E60-juk lesz..:) mert addigra annyiba fog kerűlni mint most egy jó és fiatalabb e39.. :wink:
Na de a V8 az v8 az a lényeg!!! Meghát a :bmw

2008.08.26. 11:02

strobi írta:
Labi írta:a jól van, nem csak én vagyok megőrülve látom! :lol: ...nekem maradna, azaz bőven elegendő a 735i is! 8)

Biztos,hogy nem mivel 2-3 év múlva itt már sokaknak E60-juk lesz..:) mert addigra annyiba fog kerűlni mint most egy jó és fiatalabb e39.. :wink:

Csak ne kerülne 360-400eFt egy részecske-szűrő hozzá! Geisz klubtárs tudna róla mesélni.

2008.08.26. 11:12

leto írta:Üdv!

Kénytelen leszek fillérekért megszabadulni az autótól, bár így amennyit adnak érte, inkább betolom egy bontóba

Azért még ez nem érett meg a bontásra, inkább megvenném a fiamnak! (ha tényleg eleged van belőle )

2008.08.26. 13:55

MChris írta:
strobi írta:

Csak ne kerülne 360-400eFt egy részecske-szűrő hozzá! Geisz klubtárs tudna róla mesélni.

az csak a dízelben vagyon!

termosztat

2008.08.26. 17:37

Sziasztok!
Lenne egy kerdesem. Milyen termosztat kell 528-ba? 85 vagy 97 fokos? Ahogy vegigolvastam a forumokat, eltero hofot mondtatok elfogadhatonak. Nekem pl. 92-107 kozott maszkal, se vizfogyas, se mas tunet. Mutato, mint a covek.
Nem lehet, hogy eltero nyitasi hofokkal rendelkezo termosztatok vannak a gepekben, innen az elteres?
Tamas

2008.08.26. 20:55

Többféle hőmérsékletű termosztát létezik! Egyébként a 92-107 C fok közötti vízhőmérdéklet szerintem normális :)

2008.08.26. 21:59

Szia Leto!
En is azt mondom NE ADD fel.Ha valóban hengerfej a probléma akkor meg lehet csinálni.
Vannak tipusok amiket hiába hengerfejeznek többet nem lesznek jók.Sajna ilyenek a régi olasz gépek.Tapasztaltam,persze hozzánk a végletekig leharcolt roncsok kerültek,nincs min csodálkozni.
Viszont a BMW-t meg lehet csinálni,és jó lesz!
Viszont:olyan szerelö kell aki nagyon szépen dolgozik!A másik legnagyobb szabály:
CSAK Eredeti Gyári hengerfejtömitést szabad beletenni!

Ha már ennyit szivtál vele,szerintem szedesd szét egy megbizható szerelövel,ha nem kopott a motor rakasd össze bátran, rendben lesz a gép!

Üdv,Vader

2008.08.26. 22:09

riggs írta:nekem egy 528ia-val van olyan gondom ,hogy a kiegyenlitö tartályból fogy a vizem ,de a hütésem jó ,legalább is a mutató tök középen van a viz meg nem forr csak lemegy a szint pár nap alatt.

mi lehet a gond ?

ezt a kérdést ne feledjük el. az off autómon tapasztalom. én sem tudom a választ! leszívtam egy kicsit a vízből és összehasonlítottam a flakonban lévő hűtővízzel, de ugyan olyan tiszta....nem olajos, szép átlátszó bla bla...
vki tudja a megoldást?

2008.08.27. 10:47

Lehet, hogy egy kis tömítettlenség valamelyik csatlakozónál, netán egy "kezdődő" repedés egy gumicsövön? Nekem is ezt játszotta a gép, végül kiderült, hogy a fűtéscsőnél egy hajszálrepedés volt a ludas, ami csak nagyon felmelegedett víznél nyílt annyira szét, hogy a folyadék eltávozhatott a rendszerből.

2008.08.27. 10:49

igen ebben van ráció. megnézetem. köszi

2008.08.27. 10:55

Én az 5er-nhez mentem el és először nem találtak semmit, kocsit furcsán is néztek rám, azonban erősködtem, megmutattam, hogy melyik részen lesz vízes a motor tarkaró műanyag. Végül járattuk a motort, majd egyszercsak némi gázadások hatására is, de megjelentek a vízcseppek. A gumi csövön kiszerelés után csak kiguvasztott szemmel lehetett észrevenni a repedést, csere után megszünt a dolog. :D

2008.08.27. 22:25

Nekem is volt ilyen,hajszálrepedés a gumicsövön,csak nagy nyomásnál engedi el a vizet.
Az ember haja kihullik mig megtalálja a hibát :D
Ehhez hasonló bajom jelenleg nekem is van,a gázolaj folyik a kocsiból,valahol az 5-ik hengernél.Persze alapjáraton nem,lemosom a motort,egy ideig semmi,aztán meghajtom,gázolajos a motor.Persze a légtoroktól semmit nem látsz :D
Felül porlasztóknál csont tiszta.Rail szenzor csere,hátha ott enged.Mivel más nincs ott.
Hát nem ott enged :twisted:
Megint le fogom venni a torkot,már király vagyok légkulccsal 8 perc :D
Szivat rendesen :D

2008.08.27. 23:35

VZoltan írta:Én az 5er-nhez mentem el és először nem találtak semmit, kocsit furcsán is néztek rám, azonban erősködtem, megmutattam, hogy melyik részen lesz vízes a motor tarkaró műanyag. Végül járattuk a motort, majd egyszercsak némi gázadások hatására is, de megjelentek a vízcseppek. A gumi csövön kiszerelés után csak kiguvasztott szemmel lehetett észrevenni a repedést, csere után megszünt a dolog. :D

Ismerős!

Sajnos 1 hete volt benne részem csak én autómentővel vitettem el,mert nem tudtam mi a gond és nem akartam a motort megfőzni.

2008.08.28. 22:52

nekem ma nyomaták meg a rendszert nem találtak semmit/ egyenlöre/ ,de a viz nagyon lassan elmegy a tartályból.

2008.09.03. 16:30

megoldottam a hibát a neve :Radiator stop-leak,

ugyanis sulyos pénzekért háritoták volna el a hibát,mivel nemtudták hol szivárog a vizem.

nyomás alá rakták semmi ,melegen nem szivárog ,hidegen nem szivárog,de reggel ott egy kis hütöviz a betonon.
ugy gondoltam a fent leirt adalékal megprobálom megszüntetni a hibát mivel a szerelők is találgattak ,hogy melyik tömités is enged /vagy más/ nos akinek nincs 30-40 ezer forintja inkább ajánlom ezt a megoldást .
azt hogy meddig lesz ez tartos nem tudni megirom amint el kezd cseppegni a viz.

2008.09.13. 19:01

Végigolvastam a topicot, de nem találtam arra választ, ha a hűtővizem enyhén olajos azt mi okozhatja, vagy ez egy teljesen normális dolog?
Hozzászólás küldése

VigLink badge