![]() |
2006.11.09. 23:39
Dezs írta:mentoslaci írta:Dezs írta:Janika_86 írta:Ez a bmw-s harc érdekes,mert én általában mindig rendes,előzékeny,és türelmes vagyok.De sajnos az hogy valakinek bmw-je nem azt jelenti,hogy tudja is miben ül,vagy egyáltalán tisztában van-e a kressz szabályokkal.Szóval nem lehet mindenki jófej,mert bmw-ben ül.Én sajnos találkozókon is sok "paraszttal" találkozok,és az ilyen parasztokat meg élvezettel szoktam szopatni akár a talikon,akár az utakon,ha meg versengeni akar,megkapja!Bekormolom a pofiját!
Nagyon odabasz a duma Janika,mivel nyomod 1,6i-vel?![]()
(nincs megjelölve semmi a tipus jelednél)[/quote
neked sincs!!!]
Te kis szemfüles![]()
Ám haljátok szavaim:520i![]()
(ja és nem tudom hol kell)
2006.11.10. 11:09
2006.11.11. 09:32
Szupercsiki írta:Hahó! Valakinek esetleg volt már hasonló problémája? Hallot már valaki olyanról hogy az ülésfűtés kiégeti az ülést?Mert nekem ezt csinálta.Ráadásul a legkisebb fokozaton!!!Pontosan a vezetőülés jobb derék részénél.kKb akkora helyen mint 1 ceruzaelem.Lehetséges az hogy ugyanúgy mint a ventillátorvégfoknál,itt is elromlik vmi vezérlő és túlmelegszik?Vagy zárlatos lehet?
2006.11.11. 16:09
Szupercsiki írta:Hahó! Valakinek esetleg volt már hasonló problémája? Hallot már valaki olyanról hogy az ülésfűtés kiégeti az ülést?Mert nekem ezt csinálta.Ráadásul a legkisebb fokozaton!!!Pontosan a vezetőülés jobb derék részénél.kKb akkora helyen mint 1 ceruzaelem.Lehetséges az hogy ugyanúgy mint a ventillátorvégfoknál,itt is elromlik vmi vezérlő és túlmelegszik?Vagy zárlatos lehet?
2006.11.11. 17:02
Szupercsiki írta:Hallot már valaki olyanról hogy az ülésfűtés kiégeti az ülést?Mert nekem ezt csinálta.Ráadásul a legkisebb fokozaton!!!Pontosan a vezetőülés jobb derék részénél.kKb akkora helyen mint 1 ceruzaelem.Lehetséges az hogy ugyanúgy mint a ventillátorvégfoknál,itt is elromlik vmi vezérlő és túlmelegszik?Vagy zárlatos lehet?
2006.11.11. 17:13
laci03 írta:Nem tudok semmi okosat írni, de pl. a Peugeot 406-nál típushibaként említik, hogy az ülésfűtés átégeti a huzatot.
2006.11.11. 18:06
2006.11.12. 23:37
2006.11.13. 19:08
2006.11.13. 22:17
dcs73 írta:Sziasztok Márkatársak!!!! Kérésem a következő, van egy mk2 es navim és nemtudom hova megy bele az antenna kábel egyszerüen nincs neki ajzat müködik a navi csakhát a mühold nemlátja az autót!!!!!!Ezért tehát nem kóser a dolog teljesen Az mk 2 es hátuljábann két csati van, egy kék meg egy fehér!!! Egy vastag fekete vezeték fém dugóval ezaz aminek valahova bekéne nagyonn meni !!!
ha valaki tud légyszi segitsen !!Kösssssszzzziiii
Ha valakinek szintén mk2 je van emilt is írhat KÖSZI
2006.11.13. 23:32
Köszi a segitséget ho utánna néztél!!!!!Ugylátom vannak még szarházi emberek a főldönn böven, de azt kívánom neki költse patikára amit keresett veleadmin írta:dcs73 írta:Sziasztok Márkatársak!!!! Kérésem a következő, van egy mk2 es navim és nemtudom hova megy bele az antenna kábel egyszerüen nincs neki ajzat müködik a navi csakhát a mühold nemlátja az autót!!!!!!Ezért tehát nem kóser a dolog teljesen Az mk 2 es hátuljábann két csati van, egy kék meg egy fehér!!! Egy vastag fekete vezeték fém dugóval ezaz aminek valahova bekéne nagyonn meni !!!
ha valaki tud légyszi segitsen !!Kösssssszzzziiii
Ha valakinek szintén mk2 je van emilt is írhat KÖSZI
Beszéltem Rhantosal és azt mondta hogy 2001es autóba MK3-nak kellene lennie.Mk2-nél még van külön egy GPS modul amibe az antenát dugod és még egy kb 10 tüskés csati van rajta(olyan amit képen küldtem).Hidel lenyulták a rechnered eladás előt!
2006.11.14. 01:10
2006.11.15. 02:29
dcs73 írta:Szeretnélek meg kérni benneteket ho ha valaki a közelem benn lakik szivesen elmennék hozzá vagy ho ha jártok erre ,beszéljünk meg valamit hol találkozonk !!! Azlenne a kérésem ha valakinek van mk3 vagy mk4 rechnere kettö perc alat kilehetne cserélni meg kéne nézni hogy jó e az enyémbe és utánna vennék egyet!!!! Várom a segitségeteketKÖSZI
2006.11.15. 20:11
dcs73 írta:Szeretnélek meg kérni benneteket ho ha valaki a közelem benn lakik szivesen elmennék hozzá vagy ho ha jártok erre ,beszéljünk meg valamit hol találkozonk !!! Azlenne a kérésem ha valakinek van mk3 vagy mk4 rechnere kettö perc alat kilehetne cserélni meg kéne nézni hogy jó e az enyémbe és utánna vennék egyet!!!! Várom a segitségeteketKÖSZI
2006.11.15. 20:32
2006.11.15. 22:24
Steven530d írta:dcs73 írta:Szeretnélek meg kérni benneteket ho ha valaki a közelem benn lakik szivesen elmennék hozzá vagy ho ha jártok erre ,beszéljünk meg valamit hol találkozonk !!! Azlenne a kérésem ha valakinek van mk3 vagy mk4 rechnere kettö perc alat kilehetne cserélni meg kéne nézni hogy jó e az enyémbe és utánna vennék egyet!!!! Várom a segitségeteketKÖSZI
Én szívesen segítek, nekem MK4-es van, viszont Szabolcs megyében vagyok, lehet egy kicsit messze vagyunk egymástól.
2006.11.16. 01:29
2006.11.16. 22:57
Steven530d írta:Sepi! Most már látható, el is felejtkeztem hogy nem írja!
2006.11.17. 00:29
2006.11.18. 12:44
hajni523i írta:szeretném meg kérdezni hogy mi van akkor ha oljcsere után nem nullázom ki a számlálot,lehet járni vele vagy pedig le blokkol az auto?