Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.11.09. 23:39

Dezs írta:
mentoslaci írta:
Dezs írta:
Janika_86 írta:Ez a bmw-s harc érdekes,mert én általában mindig rendes,előzékeny,és türelmes vagyok.De sajnos az hogy valakinek bmw-je nem azt jelenti,hogy tudja is miben ül,vagy egyáltalán tisztában van-e a kressz szabályokkal.Szóval nem lehet mindenki jófej,mert bmw-ben ül.Én sajnos találkozókon is sok "paraszttal" találkozok,és az ilyen parasztokat meg élvezettel szoktam szopatni akár a talikon,akár az utakon,ha meg versengeni akar,megkapja!Bekormolom a pofiját! :D

Nagyon odabasz a duma Janika,mivel nyomod 1,6i-vel? :D
(nincs megjelölve semmi a tipus jelednél)[/quote

neked sincs!!! :franko: ]

Te kis szemfüles :D
Ám haljátok szavaim:520i :!: :twisted:
(ja és nem tudom hol kell :lol: )

Ott ahol a gyált beírtad! :lol:
Föltekered a lapot amit most nézel és ott a profilodnál!

2006.11.10. 11:09

Hahó! Valakinek esetleg volt már hasonló problémája? Hallot már valaki olyanról hogy az ülésfűtés kiégeti az ülést?Mert nekem ezt csinálta.Ráadásul a legkisebb fokozaton!!!Pontosan a vezetőülés jobb derék részénél.kKb akkora helyen mint 1 ceruzaelem.Lehetséges az hogy ugyanúgy mint a ventillátorvégfoknál,itt is elromlik vmi vezérlő és túlmelegszik?Vagy zárlatos lehet?

2006.11.11. 09:32

Szupercsiki írta:Hahó! Valakinek esetleg volt már hasonló problémája? Hallot már valaki olyanról hogy az ülésfűtés kiégeti az ülést?Mert nekem ezt csinálta.Ráadásul a legkisebb fokozaton!!!Pontosan a vezetőülés jobb derék részénél.kKb akkora helyen mint 1 ceruzaelem.Lehetséges az hogy ugyanúgy mint a ventillátorvégfoknál,itt is elromlik vmi vezérlő és túlmelegszik?Vagy zárlatos lehet?

Nem,nem volt még ilyen problémám(nincs ülés fűtésem :cry: )
Csak hogy mégis reagálva legyen a kérdésed,bár tudom sokra(semmire)nem mentél vele....

2006.11.11. 16:09

Szupercsiki írta:Hahó! Valakinek esetleg volt már hasonló problémája? Hallot már valaki olyanról hogy az ülésfűtés kiégeti az ülést?Mert nekem ezt csinálta.Ráadásul a legkisebb fokozaton!!!Pontosan a vezetőülés jobb derék részénél.kKb akkora helyen mint 1 ceruzaelem.Lehetséges az hogy ugyanúgy mint a ventillátorvégfoknál,itt is elromlik vmi vezérlő és túlmelegszik?Vagy zárlatos lehet?

Nekem egy nagycsirkében ugyanez történt, az egész háttámla átsült és azon az ülésen a fűtés nem is működött többé.

2006.11.11. 17:02

Szupercsiki írta:Hallot már valaki olyanról hogy az ülésfűtés kiégeti az ülést?Mert nekem ezt csinálta.Ráadásul a legkisebb fokozaton!!!Pontosan a vezetőülés jobb derék részénél.kKb akkora helyen mint 1 ceruzaelem.Lehetséges az hogy ugyanúgy mint a ventillátorvégfoknál,itt is elromlik vmi vezérlő és túlmelegszik?Vagy zárlatos lehet? :roll:

Nem tudok semmi okosat írni, de pl. a Peugeot 406-nál típushibaként említik, hogy az ülésfűtés átégeti a huzatot.

2006.11.11. 17:13

laci03 írta:Nem tudok semmi okosat írni, de pl. a Peugeot 406-nál típushibaként említik, hogy az ülésfűtés átégeti a huzatot.

Opel omegánál is elő szokott fordulni ez a probléma.

2006.11.11. 18:06

Azért köszi!Majd rátolom hétfőn a computerre,az talán okosabb nálunk! :(

2006.11.12. 23:37

Sziasztok Márkatársak!!!! Kérésem a következő, van egy mk2 es navim és nemtudom hova megy bele az antenna kábel egyszerüen nincs neki ajzat müködik a navi csakhát a mühold nemlátja az autót!!!!!! :twisted: Ezért tehát nem kóser a dolog teljesen Az mk 2 es hátuljábann két csati van, egy kék meg egy fehér!!! Egy vastag fekete vezeték fém dugóval ezaz aminek valahova bekéne nagyonn meni !!! :twisted: ha valaki tud légyszi segitsen !!Kösssssszzzziiii :lol: Ha valakinek szintén mk2 je van emilt is írhat KÖSZI

2006.11.13. 19:08

[quote="dcs73"]Sziasztok Márkatársak!!!! Kérésem a következő, van egy mk2 es navim és nemtudom hova megy bele az antenna kábel egyszerüen nincs neki ajzat müködik a navi csakhát a mühold nemlátja az autót!!!!!! :twisted: Ezért tehát nem kóser a dolog teljesen Az mk 2 es hátuljábann két csati van, egy kék meg egy fehér!!! Egy vastag fekete vezeték fém dugóval ezaz aminek valahova bekéne nagyonn meni !!! :twisted: ha valaki tud légyszi segitsen !!Kösssssszzzziiii :lol: Ha valakinek szintén mk2 je van emilt is írhat KÖSZI[/quote]

Lehet, hogy marhaság amit írok, de valaki nekem azt mondta, hogy az MK2-nél a GPS vevő egy része a TV tunerben van és a tuner két csatlakozója közti mélyedésben lévő csatlakozó az amit keresel.Ha nincs jobb ötlet egy próbát megér.

2006.11.13. 22:17

dcs73 írta:Sziasztok Márkatársak!!!! Kérésem a következő, van egy mk2 es navim és nemtudom hova megy bele az antenna kábel egyszerüen nincs neki ajzat müködik a navi csakhát a mühold nemlátja az autót!!!!!! :twisted: Ezért tehát nem kóser a dolog teljesen Az mk 2 es hátuljábann két csati van, egy kék meg egy fehér!!! Egy vastag fekete vezeték fém dugóval ezaz aminek valahova bekéne nagyonn meni !!! :twisted: ha valaki tud légyszi segitsen !!Kösssssszzzziiii :lol: Ha valakinek szintén mk2 je van emilt is írhat KÖSZI

Beszéltem Rhantosal és azt mondta hogy 2001es autóba MK3-nak kellene lennie.Mk2-nél még van külön egy GPS modul amibe az antenát dugod és még egy kb 10 tüskés csati van rajta(olyan amit képen küldtem).Hidel lenyulták a rechnered eladás előt!

2006.11.13. 23:32

admin írta:
dcs73 írta:Sziasztok Márkatársak!!!! Kérésem a következő, van egy mk2 es navim és nemtudom hova megy bele az antenna kábel egyszerüen nincs neki ajzat müködik a navi csakhát a mühold nemlátja az autót!!!!!! :twisted: Ezért tehát nem kóser a dolog teljesen Az mk 2 es hátuljábann két csati van, egy kék meg egy fehér!!! Egy vastag fekete vezeték fém dugóval ezaz aminek valahova bekéne nagyonn meni !!! :twisted: ha valaki tud légyszi segitsen !!Kösssssszzzziiii :lol: Ha valakinek szintén mk2 je van emilt is írhat KÖSZI

Beszéltem Rhantosal és azt mondta hogy 2001es autóba MK3-nak kellene lennie.Mk2-nél még van külön egy GPS modul amibe az antenát dugod és még egy kb 10 tüskés csati van rajta(olyan amit képen küldtem).Hidel lenyulták a rechnered eladás előt!
Köszi a segitséget ho utánna néztél!!!!!Ugylátom vannak még szarházi emberek a főldönn böven, de azt kívánom neki költse patikára amit keresett vele :twisted:

2006.11.14. 01:10

Szeretnélek meg kérni benneteket ho ha valaki a közelem benn lakik szivesen elmennék hozzá vagy ho ha jártok erre ,beszéljünk meg valamit hol találkozonk !!! Azlenne a kérésem ha valakinek van mk3 vagy mk4 rechnere kettö perc alat kilehetne cserélni meg kéne nézni hogy jó e az enyémbe és utánna vennék egyet!!!! Várom a segitségeteket :D KÖSZI

2006.11.15. 02:29

dcs73 írta:Szeretnélek meg kérni benneteket ho ha valaki a közelem benn lakik szivesen elmennék hozzá vagy ho ha jártok erre ,beszéljünk meg valamit hol találkozonk !!! Azlenne a kérésem ha valakinek van mk3 vagy mk4 rechnere kettö perc alat kilehetne cserélni meg kéne nézni hogy jó e az enyémbe és utánna vennék egyet!!!! Várom a segitségeteket :D KÖSZI

Én szívesen segítek, nekem MK4-es van, viszont Szabolcs megyében vagyok, lehet egy kicsit messze vagyunk egymástól.

2006.11.15. 20:11

dcs73 írta:Szeretnélek meg kérni benneteket ho ha valaki a közelem benn lakik szivesen elmennék hozzá vagy ho ha jártok erre ,beszéljünk meg valamit hol találkozonk !!! Azlenne a kérésem ha valakinek van mk3 vagy mk4 rechnere kettö perc alat kilehetne cserélni meg kéne nézni hogy jó e az enyémbe és utánna vennék egyet!!!! Várom a segitségeteket :D KÖSZI

Ha Budapesten jársz keress meg, nekem MK3-asom van semmi akadálya, hogy megnézzük.

2006.11.15. 20:32

Nagyonn rendesek vagytok!!!!!! :D Steven530 te valoban egy kicsit nagyonn messzevagy,de laci03 veled összehozhatjuk esetleg valamikor KÖSZI :D

2006.11.15. 22:24

Steven530d írta:

Én szívesen segítek, nekem MK4-es van, viszont Szabolcs megyében vagyok, lehet egy kicsit messze vagyunk egymástól.

Steven!
Merre szabolcsban?

Sepi

2006.11.16. 01:29

Sepi! Most már látható, el is felejtkeztem hogy nem írja! :wink:

2006.11.16. 22:57

Steven530d írta:Sepi! Most már látható, el is felejtkeztem hogy nem írja! :wink:

Klubbos rendszámkereted van? Ha igen majd figyellek. Én is mozgok Debrecenben is.

Minden amit mondani akarsz...

2006.11.17. 00:29

szeretném meg kérdezni hogy mi van akkor ha oljcsere után nem nullázom ki a számlálot,lehet járni vele vagy pedig le blokkol az auto?

Re: Minden amit mondani akarsz...

2006.11.18. 12:44

hajni523i írta:szeretném meg kérdezni hogy mi van akkor ha oljcsere után nem nullázom ki a számlálot,lehet járni vele vagy pedig le blokkol az auto?

Semmi! Megy tovább az autó.
Hozzászólás küldése

VigLink badge