![]() |
2010.11.16. 23:19
kzolee írta:simi64 írta:lepke írta:Helo
Az agyamat eldobom HOGYAN lopnak kocsikat
OLVASSÁTOK végig![]()
![]()
![]()
,,,,,,,,,, AUTÓ TOLVAJ ,,,,,,,,,,
Ugyanezt elolvashattad volna a www.e39.hu honlapon is a lopott autók topicban![]()
Vagy az E39.hu-n az alábbi helyen:![]()
.........Link ODA.........
2010.11.16. 23:26
simi64 írta:Kalapáld meg egy kicsit a fejed, Zoli!
Pontosan ugyanezt állítom!
2010.11.17. 00:12
kzolee írta:simi64 írta:Kalapáld meg egy kicsit a fejed, Zoli!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ott a pont!
Csak én kikerestem hozzászólást a linkkel
2010.11.17. 00:52
lepke írta:kzolee írta:simi64 írta:Kalapáld meg egy kicsit a fejed, Zoli!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ott a pont!
Helo
Akkor térjünk a lényegrehogyan lehet megvédeni lopás ellen az autót
![]()
2010.11.17. 00:58
tibi666 írta:lepke írta:kzolee írta:simi64 írta:Kalapáld meg egy kicsit a fejed, Zoli!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ott a pont!
Helo
Akkor térjünk a lényegrehogyan lehet megvédeni lopás ellen az autót
![]()
Igazán sehogy.
Ami talán segíthet, az egy rejtett kapcsoló. Megszakítod mondjuk a nagynyomású szivattyú áramellátását vele.
2010.11.24. 23:24
touring írta:Autótolvaj
2011.03.01. 21:46
lepke írta:touring írta:Autótolvaj
Helo
Beleolvasgattam az írásokba ezek szerint VÉDELEM nincs![]()
Egy dolog marad ami biztos lopásra a CASCO biztosítás
2011.06.18. 17:31
2011.06.18. 23:03
Merga13 írta:Sziasztok kéne egy kis segítség. A minap kicsit szétszedtem a gépem farát és találtam benne mobiltelefonos riasztót telóval együtt kártya nélkül, életet kéne lehelni bele tud valaki segíteni ebben? Az riasztósom azt mondta rá hogy passz.
2011.06.27. 21:24
2011.06.27. 22:21
Flashrider írta:Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne,hogy valaki találkozott már ezzel a pajzsvédelemmel? Tényleg ennyire jó? Persze tudom,hogy kurva jó reklámja meg marketingje van. reklámozzák,hogy egy autót sem bírtak még ellopni amit pajzsvédelemmel szereltek. Ezt ki hiszi el,de komolyan? Rosszul esne nekik ha ki kéne írni,hogy mégse ....::D Meg hát az áraik is viccesek 200 ezres csomagnál van csak garancia,hogy kifizetik a kocsit? Ki garantálja ezt? Annyira érdekel most ez a téma
Üdv Attila
2011.06.27. 22:40
lepke írta:Flashrider írta:Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne,hogy valaki találkozott már ezzel a pajzsvédelemmel? Tényleg ennyire jó? Persze tudom,hogy kurva jó reklámja meg marketingje van. reklámozzák,hogy egy autót sem bírtak még ellopni amit pajzsvédelemmel szereltek. Ezt ki hiszi el,de komolyan? Rosszul esne nekik ha ki kéne írni,hogy mégse ....::D Meg hát az áraik is viccesek 200 ezres csomagnál van csak garancia,hogy kifizetik a kocsit? Ki garantálja ezt? Annyira érdekel most ez a téma
Üdv Attila
Helo
Láttam ÉN is a műsorukat párszor
Amit elakarnak vinni azt ugyis ellopják lehet benne bármilyen megoldás
Elég ha kiragasztasz egy PAJZS matricát a kocsira
2011.06.28. 00:09
Flashrider írta:lepke írta:Flashrider írta:Sziasztok !
Üdv Attila
Helo
Láttam ÉN is a műsorukat párszor
Amit elakarnak vinni azt ugyis ellopják lehet benne bármilyen megoldás
Elég ha kiragasztasz egy PAJZS matricát a kocsira
Sőt még jól meg is fogalmazzák.Azaz ÖNERŐBŐL nem bírják elvinni az autót,mert megvédi. De ha tegyük fel,hoznak egy trailert,és felhúzzák akkor sanyi....Sajnos megcsináljákRokonuknak daruval,Ismétlem DARUVAL emelték ki a kertből az autót amíg ők lent voltak a parton. Vicc de ez van

2011.06.28. 00:36
2011.06.28. 06:23
simi64 írta:Basszus! Ez mezítláb ás![]()
| ! | MChris írta: |
| Simi sok az OFF megint |
2011.07.07. 13:55
2011.07.07. 14:24
quino írta:A nemrég beszerzett autó az utóbbi héten elkezdett beriasztgatni. Ez abból áll, hogy vijjog egy fél percet, aztán abbahagyja, majd 5-10 perc múlva megint lenyom egy ilyen kört. Nem gyári riasztó van benne és az egyetlen hasonlóság, amit eddig találtam az esetekben, hogy meleg, napos időben történt. (Persze ez lehet véletlen is.)
Az előző tulaj szerint nála ilyen nem volt, ő a Bojtár utcai Duett-et ajánlotta, de gondoltam előbb megkérdezlek titeket, hogy van-e ötletetek vagy esetleg olyan fórumos kolléga, aki ilyen területen (is) tevékenykedik.
2011.07.07. 14:24
quino írta:A nemrég beszerzett autó az utóbbi héten elkezdett beriasztgatni. Ez abból áll, hogy vijjog egy fél percet, aztán abbahagyja, majd 5-10 perc múlva megint lenyom egy ilyen kört. Nem gyári riasztó van benne és az egyetlen hasonlóság, amit eddig találtam az esetekben, hogy meleg, napos időben történt. (Persze ez lehet véletlen is.)
Az előző tulaj szerint nála ilyen nem volt, ő a Bojtár utcai Duett-et ajánlotta, de gondoltam előbb megkérdezlek titeket, hogy van-e ötletetek vagy esetleg olyan fórumos kolléga, aki ilyen területen (is) tevékenykedik.
2011.07.07. 14:45
jackson írta:
Jackson, aki muhaatinak a gyári riasztóval diagolta le a motorháztető érzékelő hibát