Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Használsz-e a gyári védelmen kívül egyebet is?

Igen
95
55%
Nem
79
45%

Szavazatok száma : 174

2010.11.16. 23:19

kzolee írta:
simi64 írta:
lepke írta:Helo
Az agyamat eldobom HOGYAN lopnak kocsikat
OLVASSÁTOK végig 8O 8O 8O

,,,,,,,,,, AUTÓ TOLVAJ ,,,,,,,,,,

Ugyanezt elolvashattad volna a www.e39.hu honlapon is a lopott autók topicban :wink:
:franko:

Vagy az E39.hu-n az alábbi helyen: :D

.........Link ODA.........

Kalapáld meg egy kicsit a fejed, Zoli!
Pontosan ugyanezt állítom! :lol:

2010.11.16. 23:26

simi64 írta:Kalapáld meg egy kicsit a fejed, Zoli!

:kalapács :kalapács :kalapács :kalapács :kalapács :kalapács :kalapács

Ott a pont!

Csak én kikerestem hozzászólást a linkkel :D

2010.11.17. 00:12

kzolee írta:

Ott a pont!

Helo
Akkor térjünk a lényegre :wink: hogyan lehet megvédeni lopás ellen az autót :?: :?:

2010.11.17. 00:52

lepke írta:
kzolee írta:

Ott a pont!

Helo
Akkor térjünk a lényegre :wink: hogyan lehet megvédeni lopás ellen az autót :?: :?:

Igazán sehogy.
Ami talán segíthet, az egy rejtett kapcsoló. Megszakítod mondjuk a nagynyomású szivattyú áramellátását vele.

2010.11.17. 00:58

tibi666 írta:
lepke írta:
kzolee írta:

Ott a pont!

Helo

Igazán sehogy.
Ami talán segíthet, az egy rejtett kapcsoló. Megszakítod mondjuk a nagynyomású szivattyú áramellátását vele.

Kép

2010.11.24. 23:16

Autótolvaj

2010.11.24. 23:24

touring írta:Autótolvaj

Helo
Beleolvasgattam az írásokba ezek szerint VÉDELEM nincs 8O
Egy dolog marad ami biztos lopásra a CASCO biztosítás :roll:

2011.03.01. 21:46

lepke írta:
touring írta:Autótolvaj

Helo
Beleolvasgattam az írásokba ezek szerint VÉDELEM nincs 8O
Egy dolog marad ami biztos lopásra a CASCO biztosítás :roll:

Nem tudom bacsek írta-e, de a szembeszomszédom e60-át feltörték, családi házas környék, white power környék.
Mit vittek el? Légzsák, 2 első lámpa, navi :x 8O
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy az új bmw-ket nem lopják el, inkk helyben elbontják :idea:

Re: Riasztó, lopásvédelem, rablásgátlás

2011.06.18. 17:31

Sziasztok kéne egy kis segítség. A minap kicsit szétszedtem a gépem farát és találtam benne mobiltelefonos riasztót telóval együtt kártya nélkül, életet kéne lehelni bele tud valaki segíteni ebben? Az riasztósom azt mondta rá hogy passz.

2011.06.18. 23:03

Merga13 írta:Sziasztok kéne egy kis segítség. A minap kicsit szétszedtem a gépem farát és találtam benne mobiltelefonos riasztót telóval együtt kártya nélkül, életet kéne lehelni bele tud valaki segíteni ebben? Az riasztósom azt mondta rá hogy passz.

Helo
Szerintem is hanyagolható
Az elejétől a végéig KI kell szerelni és egy ÚJat belerakni

2011.06.27. 21:24

Sziasztok !

Olyan kérdésem lenne,hogy valaki találkozott már ezzel a pajzsvédelemmel? Tényleg ennyire jó? Persze tudom,hogy kurva jó reklámja meg marketingje van. reklámozzák,hogy egy autót sem bírtak még ellopni amit pajzsvédelemmel szereltek. Ezt ki hiszi el,de komolyan? Rosszul esne nekik ha ki kéne írni,hogy mégse ....::D Meg hát az áraik is viccesek 200 ezres csomagnál van csak garancia,hogy kifizetik a kocsit? Ki garantálja ezt? Annyira érdekel most ez a téma :)

Üdv Attila

2011.06.27. 22:21

Flashrider írta:Sziasztok !

Olyan kérdésem lenne,hogy valaki találkozott már ezzel a pajzsvédelemmel? Tényleg ennyire jó? Persze tudom,hogy kurva jó reklámja meg marketingje van. reklámozzák,hogy egy autót sem bírtak még ellopni amit pajzsvédelemmel szereltek. Ezt ki hiszi el,de komolyan? Rosszul esne nekik ha ki kéne írni,hogy mégse ....::D Meg hát az áraik is viccesek 200 ezres csomagnál van csak garancia,hogy kifizetik a kocsit? Ki garantálja ezt? Annyira érdekel most ez a téma :)

Üdv Attila

Helo
Láttam ÉN is a műsorukat párszor
Amit elakarnak vinni azt ugyis ellopják lehet benne bármilyen megoldás
Elég ha kiragasztasz egy PAJZS matricát a kocsira :wink:

2011.06.27. 22:40

lepke írta:

Üdv Attila

Helo

Sőt még jól meg is fogalmazzák.Azaz ÖNERŐBŐL nem bírják elvinni az autót,mert megvédi. De ha tegyük fel,hoznak egy trailert,és felhúzzák akkor sanyi....Sajnos megcsinálják :( Rokonuknak daruval,Ismétlem DARUVAL emelték ki a kertből az autót amíg ők lent voltak a parton. Vicc de ez van :(

2011.06.28. 00:09

Flashrider írta:
lepke írta:

Üdv Attila

Helo

Sőt még jól meg is fogalmazzák.Azaz ÖNERŐBŐL nem bírják elvinni az autót,mert megvédi. De ha tegyük fel,hoznak egy trailert,és felhúzzák akkor sanyi....Sajnos megcsinálják :( Rokonuknak daruval,Ismétlem DARUVAL emelték ki a kertből az autót amíg ők lent voltak a parton. Vicc de ez van :(

Helo
NA ITT VAN A KUTYA ELÁSVA
Kép

Mit jelenthet náluk az ÖNERŐ :?:

2011.06.28. 00:36

Basszus! Ez mezítláb ás :!:
8O

2011.06.28. 06:23

simi64 írta:Basszus! Ez mezítláb ás :!:
8O

! MChris írta:
Simi sok az OFF megint :!:

2011.07.07. 13:55

A nemrég beszerzett autó az utóbbi héten elkezdett beriasztgatni. Ez abból áll, hogy vijjog egy fél percet, aztán abbahagyja, majd 5-10 perc múlva megint lenyom egy ilyen kört. Nem gyári riasztó van benne és az egyetlen hasonlóság, amit eddig találtam az esetekben, hogy meleg, napos időben történt. (Persze ez lehet véletlen is.)
Az előző tulaj szerint nála ilyen nem volt, ő a Bojtár utcai Duett-et ajánlotta, de gondoltam előbb megkérdezlek titeket, hogy van-e ötletetek vagy esetleg olyan fórumos kolléga, aki ilyen területen (is) tevékenykedik.

2011.07.07. 14:24

quino írta:A nemrég beszerzett autó az utóbbi héten elkezdett beriasztgatni. Ez abból áll, hogy vijjog egy fél percet, aztán abbahagyja, majd 5-10 perc múlva megint lenyom egy ilyen kört. Nem gyári riasztó van benne és az egyetlen hasonlóság, amit eddig találtam az esetekben, hogy meleg, napos időben történt. (Persze ez lehet véletlen is.)
Az előző tulaj szerint nála ilyen nem volt, ő a Bojtár utcai Duett-et ajánlotta, de gondoltam előbb megkérdezlek titeket, hogy van-e ötletetek vagy esetleg olyan fórumos kolléga, aki ilyen területen (is) tevékenykedik.

Akku feszültséged?
B.

2011.07.07. 14:24

quino írta:A nemrég beszerzett autó az utóbbi héten elkezdett beriasztgatni. Ez abból áll, hogy vijjog egy fél percet, aztán abbahagyja, majd 5-10 perc múlva megint lenyom egy ilyen kört. Nem gyári riasztó van benne és az egyetlen hasonlóság, amit eddig találtam az esetekben, hogy meleg, napos időben történt. (Persze ez lehet véletlen is.)

Elsőre az ajtó csatlakozókat kéne ellenőrizni nem-e kap fals jelet.

Jackson, aki muhaatinnak a gyári riasztóval diagolta le a motorháztető érzékelő hibát

2011.07.07. 14:45

jackson írta:
Jackson, aki muhaatinak a gyári riasztóval diagolta le a motorháztető érzékelő hibát

ÉS! A kapcsoló csere óta hibátlan! :franko:
Hozzászólás küldése

VigLink badge