Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re:

2011.04.20. 21:21

barbrady írta:Ezért vagyok itt, és ezért megyek a talira, mert itt nagyon segítőkész emberek vannak :franko: Természetesen ha tudom meghálálom majd az Atinak a segítőkészségét is.

A sört Ati sem veti meg :wink: :beer

Re: Re:

2011.04.20. 21:34

kzolee írta:
barbrady írta:Ezért vagyok itt, és ezért megyek a talira, mert itt nagyon segítőkész emberek vannak :franko: Természetesen ha tudom meghálálom majd az Atinak a segítőkészségét is.

Kép

Re: Re:

2011.04.23. 22:00

muhaati írta:
kzolee írta:

Kép

Mí?

Sör?

Kép

Nyami!

Re: AC pumpa 530D

2011.06.07. 16:10

sziasztok! nekem 525d van2003-as évjárat.problémám a következő lenne:fedélzeti computer szerint 130-140km-re elegendő gázolajnál néha leáll! öntök rá gázolajat utána már megy is. Viszont elég bosszantó ,hogy ha mar 10 liter van csak benne nem akar menni. Mi lehet a gond?búvárcső lyukas? :O

2011.06.07. 21:11

bmw525dsedan írta:sziasztok! nekem 525d van2003-as évjárat.problémám a következő lenne:fedélzeti computer szerint 130-140km-re elegendő gázolajnál néha leáll! öntök rá gázolajat utána már megy is. Viszont elég bosszantó ,hogy ha mar 10 liter van csak benne nem akar menni. Mi lehet a gond?búvárcső lyukas? :O

A tankszivattyú csere érett. Láttam már ilyet nagyon közelről. ;)
Vedd ki a hátsó ülést és hallgasd, hogy zúg-e. Esetleg diaggal is lehet nyomást nézni. Az új szivattyúkkal (ülés alatti is) nekem kb 3,3-3,4 volt (úgy rémlik, de visszaolvasva meg lehet találni).

2011.06.21. 15:03

sziasztok! 525d 2003-as évjárat,dupla tankos. Mindegy mennyi gázolaj van benne..ha tele ha kevés einspraching hibaüzenetet irja és bedadog a motor,van amikor le is áll! mi lehet a baj? :S AC? esetleg porlasztócsúcs? Jól mondják olyanok a bmw-k,mint egy rossz ku..a :)

2011.06.21. 17:17

bmw525dsedan írta:sziasztok! 525d 2003-as évjárat,dupla tankos. Mindegy mennyi gázolaj van benne..ha tele ha kevés einspraching hibaüzenetet irja és bedadog a motor,van amikor le is áll! mi lehet a baj? :S AC? esetleg porlasztócsúcs? Jól mondják olyanok a bmw-k,mint egy rossz ku..a :)

Ez a hibaüzi, egyértelműen ülés alatti AC. baj.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: bmw525dsedan
Értékelés: 4.76%

2011.06.21. 18:05

Végre valami kézzelfogható válasz! :) köszi. Mennyibe fájna nekem egy ülés alatti AC?

2011.06.21. 20:09

bmw525dsedan írta:Végre valami kézzelfogható válasz! :) köszi. Mennyibe fájna nekem egy ülés alatti AC?

Ha újat szeretnél, akkor Pierburg 42 000 körül, ez a gyári minőség.
Olcsóbb verzió: Vemo, ez is német, de ... , 27 000 körül.
Ha érdekel holnap adok pontos árat.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: bmw525dsedan

2011.06.27. 12:02

sziasztok! ac-t kicseréltem, de még most is írja a einspraching hibaüzentet és bedadog a motor! :( megállok újra beindítom és jó! mi lehet??? csinál olyat is néha mikor le akarom állítani,hogy a kulcs elfordítása után2-3 masodpercig még jár a motor és utána áll le! levegős lenne a rendszer?

2011.06.27. 12:04

jlaci74 írta:
bmw525dsedan írta:Végre valami kézzelfogható válasz! :) köszi. Mennyibe fájna nekem egy ülés alatti AC?

Ha újat szeretnél, akkor Pierburg 42 000 körül, ez a gyári minőség.
Olcsóbb verzió: Vemo, ez is német, de ... , 27 000 körül.
Ha érdekel holnap adok pontos árat.

Ne tessék leírni a gyári minőséget csak ha tényleg gyári logós terméket árulsz. Legyen mondjuk gyári beszállitós ha nem az. Amúgy érdemes mellé rakni a gyári BMW pumpa árát ami online-teile esetében:
kódja: 16 14 1 183 178 és 40.972Ft+Áfa amit meg lehet ilyen áron ÁFA nélkül is szerezni

Most akkor ez a 42eFt utángyártott vagy gyári mert ha utángyártott akkor drága?

Jackson, aki nem vacakolna és gyári BMW-t rakna bele, Vemo-t rakjon bele a déli szél aztán megint beszarik

2011.06.27. 12:06

bmw525dsedan írta:sziasztok! ac-t kicseréltem, de még most is írja a einspraching hibaüzentet és bedadog a motor! :( megállok újra beindítom és jó! mi lehet??? csinál olyat is néha mikor le akarom állítani,hogy a kulcs elfordítása után2-3 masodpercig még jár a motor és utána áll le! levegős lenne a rendszer?

Diag-al megkéne nézni a két tüzelőanyag nyomást: Tank AC után és nagynyomású után. Ott kiderülne mi a gond.

Jackson, aki arra keresgélne

2011.07.12. 18:53

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem ha az átemelő szivattyúm elromlott vagy csak hol jó hol nem ha van ilyen. Az egy pc-s diagnál kiderül?

2011.07.12. 22:11

Angel írta:Sziasztok!

Az lenne a kérdésem ha az átemelő szivattyúm elromlott vagy csak hol jó hol nem ha van ilyen. Az egy pc-s diagnál kiderül?

Ha diaggal nézel egy üa nyomást, abból láthatod. Azt hiszem, nekem mind2 szivattyú cseréje után 4,3 volt.

2011.07.16. 11:31

BMWFUN írta:

Ha diaggal nézel egy üa nyomást, abból láthatod. Azt hiszem, nekem mind2 szivattyú cseréje után 4,3 volt.

Ok köszi : megnézem :)

2011.07.17. 00:19

Sajnos csere.

2011.10.23. 18:14

Sziasztok!
Kicsit elakadtam...nyáron vettem gyári ülés alatt AC-t alpinfun-tól, de most szerintem el kezdett rosszalkodni a tankban lévő AC-kivettem, megnéztem, ami az alján van szűrő (réz szúnyogháló), darabokban volt, azt kicseréltem, raktam rá másikat. Kint kipróbáltam 12V-al működött, jónak tűnt. Ezek után visszaraktam és ugyan az a hiba jelenség, ha kb 15 liternél kevesebb gázolaj van benne nehezen indul, ill meg kell várnom amíg felszívja az ülés alatti, már amikor tudja :?
a kérdés mi lehet a baj illetve hogy inpa-val lehet e külön-külön nézni az AC nyomását, vagy amit kiír pl 3,9bar-t az az össz..

2011.10.23. 19:46

peteeqe írta:Sziasztok!
Kicsit elakadtam...nyáron vettem gyári ülés alatt AC-t alpinfun-tól, de most szerintem el kezdett rosszalkodni a tankban lévő AC-kivettem, megnéztem, ami az alján van szűrő (réz szúnyogháló), darabokban volt, azt kicseréltem, raktam rá másikat. Kint kipróbáltam 12V-al működött, jónak tűnt. Ezek után visszaraktam és ugyan az a hiba jelenség, ha kb 15 liternél kevesebb gázolaj van benne nehezen indul, ill meg kell várnom amíg felszívja az ülés alatti, már amikor tudja :?
a kérdés mi lehet a baj illetve hogy inpa-val lehet e külön-külön nézni az AC nyomását, vagy amit kiír pl 3,9bar-t az az össz..

senki semmit?

2011.10.24. 17:49

peteeqe írta:

senki semmit?

A tank két térfele közti kiegyenlítő folyadéksugár szivattyú lesz a ludas. Nézd meg, hogy nincs-e lecsúszva, eltörve vagy megrepedve a tömlő. A képen a 7-es.

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek BMWMuller az itt látható tagok köszönték meg: peteeqe

2011.10.24. 18:55

BMWMuller írta:
peteeqe írta:

senki semmit?

A tank két térfele közti kiegyenlítő folyadéksugár szivattyú lesz a ludas. Nézd meg, hogy nincs-e lecsúszva, eltörve vagy megrepedve a tömlő. A képen a 7-es.

Kép

Köszönöm, meg is nézem holnap!!
Hozzászólás küldése

VigLink badge