![]() |
2011.04.16. 18:24
hamoriarpi írta:spider2 írta:hamoriarpi írta:tibi666 írta:Árpi, én tegnap délután kaptam meg azt az üzenetedet chaten, amit 12-én küldtél!
Holnap csörgök! Érik egy minitali, ha ráérsz.Debreceni tagokkal nem találkoztam még személyesen.
En talalkoztam volna, de nem ertel ra!;)
Lőjjük be a jövő hetet! Most itthon vagyok 27-éig.
2011.04.16. 19:05
Sancool írta:hamoriarpi írta:spider2 írta:hamoriarpi írta:tibi666 írta:Árpi, én tegnap délután kaptam meg azt az üzenetedet chaten, amit 12-én küldtél!
Holnap csörgök! Érik egy minitali, ha ráérsz.Debreceni tagokkal nem találkoztam még személyesen.
Árpi Spider2, és Mindenki!
Van kedved hétfőn hajduszoboszlón egy minitalihoz??? Strobi, Gabec, (talán) Gabii, (talán) Spider2, Sanccol
Persze a minitali nyitott.... Mindenkit várunk!!!
2011.04.16. 19:13
tibi666 írta:hamoriarpi írta:spider2 írta:hamoriarpi írta:tibi666 írta:Árpi, én tegnap délután kaptam meg azt az üzenetedet chaten, amit 12-én küldtél!
Árpi, én már nem élek Debrecenben, és a közeljövőben nem tervezem, hogy megyek (legalábbis ennyire közel, mint 27.e). Jó szórakozást nektek, egyszer azért majd legurulok én is.
2011.04.16. 19:14
2011.04.16. 22:20
2011.04.16. 23:22
Sancool írta:Most ellentalit szerveztek![]()
![]()
Ok, akkor hétfő, Szoboszló. Reméljük jó idő lesz. Részletekről értesítsetek!
2011.04.17. 14:21

2011.04.17. 16:03
LeviM5 írta:Pár kép a heti német utamról.
Ez nagyon izgatta a fantáziám:
Erről meg azt hittem M1, de itthon nézegetve a képeket, nem az, az első lökös sem stimmel.
Valami M pakett 1-es lehet.![]()
2011.04.17. 16:17
2011.04.17. 16:36
odus írta:Sziasztok!
Ez nem az én hétvégém volt. Tegnap a visszapillantó meg a járulékos károk,
most meg az anyósom telefonált Németországból, elaludt a berlini autópályán,
az autó totálkáros, biztosítás nincs, ha nincs autó, nincs munka, mert messze
a munkahely, ha nincs munka, nincs lakás, nincs élet. Egy ideje gyűjtögettem,
szerettem volna venni egy cápát (E23). már majdnem megvolt.![]()
Nem sajnálom az anyóstól, neki kell az autó, és a család fontosabb, mint a hobbi,
de így egyszerre egy kicsit sok volt.
Odus
2011.04.17. 16:44
Nem sajnálom az anyóstól, neki kell az autó, és a család fontosabb, mint a hobbi,
Odus
2011.04.17. 17:53
Bacsek írta:
Ezt most nem egészen értem! Anyósnak odaadtad a verdád és az lett tropa, vagy Anyós saját autója törött össze és kisegíted a cápára szánt pénzből, hogy vehessen másikat.
Mindkét esetben sajnálom a dolgot![]()
![]()
2011.04.17. 18:02
2011.04.17. 18:08
strobi írta:Akkor amit én tudok azaz,hogy holnap valamikor kora délután a legfrissebb BMW tulaj "Gabec" autóját fogjuk tesztelni /ívre tenni,lapon fogni néha néha utána vakolni/ aztán meg a festő is utána vakol némi gittet ha véletlen valami nem úgy adná...![]()
ha valakinek van kedve holnap átugrani /akár Dunántúlról is/ Szoboszlóra egy rögtönzött mini-talihoz azt szívesen várjuk köreinkben...![]()
Sancool,Gabec,Hamori Dr, és én már biztos ütközünk a fehér Touring 540-el...
2011.04.17. 18:26
Odus
2011.04.17. 18:41
2011.04.17. 18:51
strobi írta:Akkor amit én tudok azaz,hogy holnap valamikor kora délután a legfrissebb BMW tulaj "Gabec" autóját fogjuk tesztelni /ívre tenni,lapon fogni néha néha utána vakolni/ aztán meg a festő is utána vakol némi gittet ha véletlen valami nem úgy adná...![]()
ha valakinek van kedve holnap átugrani /akár Dunántúlról is/ Szoboszlóra egy rögtönzött mini-talihoz azt szívesen várjuk köreinkben...![]()
2011.04.17. 19:04
kzolee írta:strobi írta:Akkor amit én tudok azaz,hogy holnap valamikor kora délután a legfrissebb BMW tulaj "Gabec" autóját fogjuk tesztelni /ívre tenni,lapon fogni néha néha utána vakolni/ aztán meg a festő is utána vakol némi gittet ha véletlen valami nem úgy adná...![]()
Gabec írhatna már valamit, hogy akkor most dízel X5 vagy 540 benzin a befutó...![]()
2011.04.17. 19:19
strobi írta:Bacsek írta:
Ezt most nem egészen értem! Anyósnak odaadtad a verdád és az lett tropa, vagy Anyós saját autója törött össze és kisegíted a cápára szánt pénzből, hogy vehessen másikat.
Mindkét esetben sajnálom a dolgot![]()
![]()
Az én értelmezésemben a második version...![]()
De a jó klubtagi viszony fenntartása végett gondolom,hogy te most alanyi jogon felajánlod Odus-nak a te cápádat ajándékba...
2011.04.17. 19:26
odus írta:
Sziasztok!
Strobi nyert, valóban a saját off japánt törte meg, de nyugdíjas,
nincs más, aki tudna segíteni rajtunk kívül. Tragédia nem történt,
de egy hétvégén egy kicsit sok. Pedig már ki is néztem egy E23-at.
Balázs: köszönöm szépen, élni fogok a lehetőséggel.
Odus