Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2011.04.16. 18:24

hamoriarpi írta:
spider2 írta:
hamoriarpi írta:
tibi666 írta:Árpi, én tegnap délután kaptam meg azt az üzenetedet chaten, amit 12-én küldtél!

:(
Holnap csörgök! Érik egy minitali, ha ráérsz. ;) Debreceni tagokkal nem találkoztam még személyesen. :(

En talalkoztam volna, de nem ertel ra!;)

Lőjjük be a jövő hetet! Most itthon vagyok 27-éig.

Árpi, én már nem élek Debrecenben, és a közeljövőben nem tervezem, hogy megyek (legalábbis ennyire közel, mint 27.e). Jó szórakozást nektek, egyszer azért majd legurulok én is.:)

2011.04.16. 19:05

Sancool írta:
hamoriarpi írta:
spider2 írta:
hamoriarpi írta:
tibi666 írta:Árpi, én tegnap délután kaptam meg azt az üzenetedet chaten, amit 12-én küldtél!

Holnap csörgök! Érik egy minitali, ha ráérsz. ;) Debreceni tagokkal nem találkoztam még személyesen. :(

Árpi Spider2, és Mindenki!

Van kedved hétfőn hajduszoboszlón egy minitalihoz??? Strobi, Gabec, (talán) Gabii, (talán) Spider2, Sanccol
Persze a minitali nyitott.... Mindenkit várunk!!! :)

Most ellentalit szerveztek :?: :nyelves:
Ok, akkor hétfő, Szoboszló. Reméljük jó idő lesz. Részletekről értesítsetek! ;)

2011.04.16. 19:13

tibi666 írta:
hamoriarpi írta:
spider2 írta:
hamoriarpi írta:

Árpi, én már nem élek Debrecenben, és a közeljövőben nem tervezem, hogy megyek (legalábbis ennyire közel, mint 27.e). Jó szórakozást nektek, egyszer azért majd legurulok én is.:)

Sajnálom. :( Ha Debrecenben járnál mindenképp csörögj! 27-e után viszont csak havonta 1 hétvégén leszek itthon.

2011.04.16. 19:14

Most ellentalit szerveztek :?: :nyelves:
Ok, akkor hétfő, Szoboszló. Reméljük jó idő lesz. Részletekről értesítsetek! ;)[/quote]

Dehogy ellentali.... :) Szó sincs ilyesmiről!!! Csak ha már egy páran pont arra felé járunk miért ne hozzunk össze egy kellemes napot, vagy délutánt.... A jó időt mi is reméljük!!! A többit írom privátban!!! :)

2011.04.16. 22:20

A komáromi találkozós témát meg lehetne nyitni?
Érdekelne, hogy kik tervezik, hogy ott lesznek. Ha mennénk elegen a klubból, akkor szívesen csatlakoznék én is. :)

2011.04.16. 23:22

Sancool írta:Most ellentalit szerveztek :?: :nyelves:
Ok, akkor hétfő, Szoboszló. Reméljük jó idő lesz. Részletekről értesítsetek! ;)

Dehogy ellentali.... :) Szó sincs ilyesmiről!!! Csak ha már egy páran pont arra felé járunk miért ne hozzunk össze egy kellemes napot, vagy délutánt.... A jó időt mi is reméljük!!! A többit írom privátban!!! :)[/quote]hetfőn mar ott leszünk,tuti, kb. szerd?ig.

2011.04.17. 14:21

Pár kép a heti német utamról.
Ez nagyon izgatta a fantáziám:
Kép

Erről meg azt hittem M1, de itthon nézegetve a képeket, nem az, az első lökös sem stimmel.
Valami M pakett 1-es lehet. :roll:
Kép
Kép
Kép

2011.04.17. 16:03

LeviM5 írta:Pár kép a heti német utamról.
Ez nagyon izgatta a fantáziám:
Kép

Erről meg azt hittem M1, de itthon nézegetve a képeket, nem az, az első lökös sem stimmel.
Valami M pakett 1-es lehet. :roll:
Kép
Kép
Kép

érdekes... 4 kipuffantó egy 1-esen ? gondolom nem diesel :D

2011.04.17. 16:17

Sziasztok!

Ez nem az én hétvégém volt. Tegnap a visszapillantó meg a járulékos károk,
most meg az anyósom telefonált Németországból, elaludt a berlini autópályán,
az autó totálkáros, biztosítás nincs, ha nincs autó, nincs munka, mert messze
a munkahely, ha nincs munka, nincs lakás, nincs élet. Egy ideje gyűjtögettem,
szerettem volna venni egy cápát (E23). már majdnem megvolt. :(
Nem sajnálom az anyóstól, neki kell az autó, és a család fontosabb, mint a hobbi,
de így egyszerre egy kicsit sok volt.

Odus

2011.04.17. 16:36

odus írta:Sziasztok!

Nem sajnálom az anyóstól, neki kell az autó, és a család fontosabb, mint a hobbi,

Odus

Sajnálom!
Autód még lehet másik!

Üdv Tbi

2011.04.17. 16:44

Odus

Ezt most nem egészen értem! Anyósnak odaadtad a verdád és az lett tropa, vagy Anyós saját autója törött össze és kisegíted a cápára szánt pénzből, hogy vehessen másikat.

Mindkét esetben sajnálom a dolgot :( :( :(

2011.04.17. 17:53

Bacsek írta:
Ezt most nem egészen értem! Anyósnak odaadtad a verdád és az lett tropa, vagy Anyós saját autója törött össze és kisegíted a cápára szánt pénzből, hogy vehessen másikat.

Az én értelmezésemben a második version... :oops:

De a jó klubtagi viszony fenntartása végett gondolom,hogy te most alanyi jogon felajánlod Odus-nak a te cápádat ajándékba... :nyelves:

2011.04.17. 18:02

Akkor amit én tudok azaz,hogy holnap valamikor kora délután a legfrissebb BMW tulaj "Gabec" autóját fogjuk tesztelni /ívre tenni,lapon fogni néha néha utána vakolni/ aztán meg a festő is utána vakol némi gittet ha véletlen valami nem úgy adná... :lol:

ha valakinek van kedve holnap átugrani /akár Dunántúlról is/ Szoboszlóra egy rögtönzött mini-talihoz azt szívesen várjuk köreinkben... :wink:

Sancool,Gabec,Hamori Dr, és én már biztos ütközünk a fehér Touring 540-el... :hehe

2011.04.17. 18:08

strobi írta:Akkor amit én tudok azaz,hogy holnap valamikor kora délután a legfrissebb BMW tulaj "Gabec" autóját fogjuk tesztelni /ívre tenni,lapon fogni néha néha utána vakolni/ aztán meg a festő is utána vakol némi gittet ha véletlen valami nem úgy adná... :lol:

ha valakinek van kedve holnap átugrani /akár Dunántúlról is/ Szoboszlóra egy rögtönzött mini-talihoz azt szívesen várjuk köreinkben... :wink:

Sancool,Gabec,Hamori Dr, és én már biztos ütközünk a fehér Touring 540-el... :hehe

Azért az ütközést kerüljétek :!: Kár lenne a Touringért :D :D

2011.04.17. 18:26

Odus

Odus!
Te viszed a pálmát! Sajnálom, de rendes vagy! Nekem ennyire nem volt mínuszos a dolog. Mikor ott voltam, és míg hazaértem jól éreztem magam, csak nem tudtam it hova teszek, ezért mentünk vissza este. 1 fotó + 31L benzin. ( nekem ez is elég )
Sajnálom a történteket!!! Szeretnék annyival hozzájárulni a dolgokhoz, hogy a kocsid oldalát, ha onyan a karc, akkor ajándékba megpolírozzuk, hogy még se legyél annyira szomorú. Sajnos tudom, hogy milyen, ha ilyen dolog történik. ( Velem csak a parkolóban álló helyzetben fordultak ilyenek elő )
Élj a lehetőséggel! ( Tényleg szívesen segítek! )

2011.04.17. 18:41

Üdv srácok! Nézegettem a hogy hova írjak de végül remélem itt tudtok segíteni :lol: .Szóval szerdán mennénk haverokkal egy kis összeröffenésre és felmerült a szalonnasütés.Na most mi itt valahol pesten szeretnénk vagy valahol a környékén.Esetleg tud valaki erre alkalmas helyet ahol van tűzrakó?Esetleg nem tudja valaki hogy a hajógyárin lehet-e?Emlékim szerint ott van tűzrakó de nem vagyok benne biztos.Előre is köszönöm a segítségeteket:)

2011.04.17. 18:51

strobi írta:Akkor amit én tudok azaz,hogy holnap valamikor kora délután a legfrissebb BMW tulaj "Gabec" autóját fogjuk tesztelni /ívre tenni,lapon fogni néha néha utána vakolni/ aztán meg a festő is utána vakol némi gittet ha véletlen valami nem úgy adná... :lol:

Gabec írhatna már valamit, hogy akkor most dízel X5 vagy 540 benzin a befutó... :roll: :D

2011.04.17. 19:04

kzolee írta:

Gabec írhatna már valamit, hogy akkor most dízel X5 vagy 540 benzin a befutó... :roll: :D

Ide az 540-el jön... :wink:

Azt mondta,hogy nem mer hozzám Dieselel jönni... :oops:
Nem értem miért?!... :lol: pedig nem is zőőőd... :roll:

Már 3 napja "tavaszol" Martfűn... :wink: azért nem aktív... :wink:

2011.04.17. 19:19

strobi írta:
Bacsek írta:

Az én értelmezésemben a második version... :oops:

De a jó klubtagi viszony fenntartása végett gondolom,hogy te most alanyi jogon felajánlod Odus-nak a te cápádat ajándékba... :nyelves:

Sziasztok!

Strobi nyert, valóban a saját off japánt törte meg, de nyugdíjas,
nincs más, aki tudna segíteni rajtunk kívül. Tragédia nem történt,
de egy hétvégén egy kicsit sok. Pedig már ki is néztem egy E23-at.
Balázs: köszönöm szépen, élni fogok a lehetőséggel.

Odus

2011.04.17. 19:26

odus írta:
Sziasztok!

Strobi nyert, valóban a saját off japánt törte meg, de nyugdíjas,
nincs más, aki tudna segíteni rajtunk kívül. Tragédia nem történt,
de egy hétvégén egy kicsit sok. Pedig már ki is néztem egy E23-at.
Balázs: köszönöm szépen, élni fogok a lehetőséggel.

Odus

Nyugi, E23-ak lesznek még, én egy évig kerestem az E28-at... :wink:

Addig egyeztess Bacsekkal tesztvezetés ügyben, csillapítandó a cápabetegség tüneteit :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge