Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2011.04.17. 19:33

Szia Strobi,én mar Itt vagyok,Hajduszoboszlon,holnap kereslek,a vasarnap mindenhol a csalade.

2011.04.17. 19:39

gabec írta:Szia Strobi,én mar Itt vagyok,Hajduszoboszlon,holnap kereslek,a vasarnap mindenhol a csalade.

Gabec!
Szép mondhatom.... Ti ott talizgattok, de a talira nem jöttél, de ez nem is lenne baj, hanem Apa barátomnak és klubtársunknak nem hoztad a hagymát, és majdnem éhen haltunk, és sütögetnünk kellett :lol:
Komáromba hozz hagymát, mert éhen halunk. :lol:

2011.04.17. 20:16

gabec írta:Szia Strobi,én mar Itt vagyok,Hajduszoboszlon,holnap kereslek,a vasarnap mindenhol a csalade.

Na akkor megérkeztek épségben... :wink:

És már on-lány is lett egyből... :taps:

jaja a családé... :wink:

2011.04.17. 20:22

XenonBalazs írta:

Gabec!
Szép mondhatom.... Ti ott talizgattok, de a talira nem jöttél, de ez nem is lenne baj, hanem Apa barátomnak és klubtársunknak nem hoztad a hagymát, és majdnem éhen haltunk, és sütögetnünk kellett :lol:

bocsec,de jeleztem a tali topikjan,az 5. oldalon,hogy nem megyunk,apa mar akkor konstatalta a hagyma erkezesenek valoszinutlenseget.

2011.04.17. 21:04

gabec írta:
XenonBalazs írta:

Gabec!

bocsec,de jeleztem a tali topikjan,az 5. oldalon,hogy nem megyunk,apa mar akkor konstatalta a hagyma erkezesenek valoszinutlenseget.

Hozzám sem jutott el az info! Végig a listába voltál.
Számítva az ellátmányra, alig vittünk hagymát! :( ;)

2011.04.17. 23:44

sziasztok!
a kérdésem a következő:
Orig.BMW Business Kassette RDS iris mid típusú gyári cucc van az autóban.kicseréltem a hátsó hangszórókat 2 komponensre és szeretném őket erősítőről hajtani plusz lenne egy mély ládám is amit ugyancsak szeretnék bekötni.de!!!nem tudom hogy kezdjem,4 ch erősítőm az van 2 ch hátsó hangszórók 2ch hídba kötve mély láda de honnan vegyem le a jelet és hová kössem az erősítő RMT feliratú kábelét?????
köszönöm ha valaki tud gyorsan segíteni.esetleg a beszerelésben is:)budapest 17.kerben vagyok.

köszi fiúk!!!
 ! admin írta:
Ajánlom a Hifis topikot!

2011.04.18. 11:29

Debrecen tessék megmozdulni... :twisted:
Csak 18Km kell megtenni egy kis délutáni rögtönzött minitalihoz... :wink:

2011.04.18. 12:05

strobi írta:Debrecen tessék megmozdulni... :twisted:

Elszaladnék, de a gyerkőcök betegek és így nem tudok menni. Fiam most lett 1 éves és skarlátot kapott a születésnapjára szegény...

2011.04.18. 12:30

spider2 írta:

Elszaladnék, de a gyerkőcök betegek és így nem tudok menni. Fiam most lett 1 éves és skarlátot kapott a születésnapjára szegény...

Sajnálom a gyerkőcöt... :oops: Jobbulást és mielőbbi gyógyulást nektek!!!
Részedről akkor elfogadott a távollét... :?

Ezt a hozzászólást a szerzőnek strobi az itt látható tagok köszönték meg: spider2
Értékelés: 4.76%

2011.04.18. 14:03

Ez csak számomra újdonság? KATT!
Ezt is most atláltam! :) Katt!

2011.04.18. 14:27

Imco írta:Ez csak számomra újdonság? KATT!
Ezt is most atláltam! :) Katt!

Én már találkoztam az elsővel ugyan itt, viszont egész jó ára van! ;) Nem lenne rossz, de ennyit nem adok érte...

2011.04.18. 19:28

Ma haladt mellettem a Margit-hídon egy sötét szedán, 4 kipufogóval, M5-szerű kopoltyúval, sok krómmal, vajon klubtárs?

Aztán jöttem lefele a Gábor Áron u.-n és ott meg egy kék touring úgy eltalált valami OFF autót, hogy a beton villanypóznát is kiszedték (a kábelek tartották), nagyon zordul nézett ki az első futómű (kitört a kerék, stb.). Remélem nem klubtárs, vagy legalábbis azt, hogy az OFF volt a hibás (zsaruk is voltak kint).

2011.04.18. 21:41

Képek a videók és képek topicban...

2011.04.19. 08:13

odus írta:
strobi írta:
Bacsek írta:
Ezt most nem egészen értem! Anyósnak odaadtad a verdád és az lett tropa, vagy Anyós saját autója törött össze és kisegíted a cápára szánt pénzből, hogy vehessen másikat.

Mindkét esetben sajnálom a dolgot :( :( :(

Az én értelmezésemben a második version... :oops:

De a jó klubtagi viszony fenntartása végett gondolom,hogy te most alanyi jogon felajánlod Odus-nak a te cápádat ajándékba... :nyelves:

Sziasztok!

Strobi nyert, valóban a saját off japánt törte meg, de nyugdíjas,
nincs más, aki tudna segíteni rajtunk kívül. Tragédia nem történt,
de egy hétvégén egy kicsit sok. Pedig már ki is néztem egy E23-at.
Balázs: köszönöm szépen, élni fogok a lehetőséggel.

Odus

Azért legalább behajtanám majd késöbb rajta a kölcsönt vagy a lakását a nevedre írathatná :lol:

Jackson, aki vicc-öl

2011.04.19. 08:47

spider2 írta:

Jobbulást kívánok.
Én éppen hogy meggyógyultam erre a lányom meg tüszős mandulás lett remek. Rohadt környezetszennyezés elektromos BMW-t kérek.
Azt nem mondja nekem senki, hogy a BKV jobb mivel az büdösebbek mint az Euro-3-as négy ezresem csak mögöttük kell menni és érezni az olajat is.

Jackson, aki szerint nagyon sok betegséget okoz a levegő szennyezettsége

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jackson az itt látható tagok köszönték meg: spider2

2011.04.19. 11:00

jackson írta:
spider2 írta:

Jobbulást kívánok.
Én éppen hogy meggyógyultam erre a lányom meg tüszős mandulás lett remek. Rohadt környezetszennyezés elektromos BMW-t kérek.
Azt nem mondja nekem senki, hogy a BKV jobb mivel az büdösebbek mint az Euro-3-as négy ezresem csak mögöttük kell menni és érezni az olajat is.

Jobbulást mindenkinek az East Side-ról! ;)
Jackson! A BKV adott szénokádója napi több ezer utast is szállíthat akár. A Tiéd max. 4-et ha bent ül a család. ;) Arányaiban már nem olyan fényes a helyzet.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: spider2

2011.04.19. 11:24

hamoriarpi írta:
jackson írta:
spider2 írta:

Jobbulást kívánok.

Jobbulást mindenkinek az East Side-ról! ;)
Jackson! A BKV adott szénokádója napi több ezer utast is szállíthat akár. A Tiéd max. 4-et ha bent ül a család. ;) Arányaiban már nem olyan fényes a helyzet.

Jobbulást mindenkinek!
Ezek a gyermekbetegségek... Mint az új típusoknál... Majd a facelift megoldja! :wink:

East Side Bimmers, ez nagggyon jó! :lol:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: spider2

2011.04.19. 11:35

hamoriarpi írta:Jobbulást mindenkinek az East Side-ról! ;)

Köszi.

Értem mire gondolsz, csak tudod ezek a régi Buszok annyira szarok már, hogy ha csinálnánk egy komoly felmérést figyelembe véve a kifolyó olaj+gázok+por stb. mennyiségét és még beraknánk a mérlegbe az Euro-0 busz és jó állapotú Euro-3-as kocsim kibocsájtását akkor lehet hogy meglepetés érne még fajlagosan is (tehát a hivatalos utas számokkal).

Amúgy csak szekálásilag Touring max létszám 5 fő. :lol:

Jackson, aki ledöbben a tömegközlekedési járműpark állapotán néha

2011.04.19. 18:43

Srácok!Nem tudom az idézeteket egymásba ágyazni.Mit cseszek el?

2011.04.19. 18:54

ptom írta:
Imco teszt írta:Ez egy plusz idézet. :franko:
Srácok!Nem tudom az idézeteket egymásba ágyazni.Mit cseszek el?

Gondolom rosszul szerkeszted.
Hozzászólás küldése

VigLink badge