![]() |
2011.04.17. 19:33
2011.04.17. 19:39
gabec írta:Szia Strobi,én mar Itt vagyok,Hajduszoboszlon,holnap kereslek,a vasarnap mindenhol a csalade.
2011.04.17. 20:16
gabec írta:Szia Strobi,én mar Itt vagyok,Hajduszoboszlon,holnap kereslek,a vasarnap mindenhol a csalade.
2011.04.17. 20:22
XenonBalazs írta:gabec írta:Szia Strobi,én mar Itt vagyok,Hajduszoboszlon,holnap kereslek,a vasarnap mindenhol a csalade.
Gabec!
Szép mondhatom.... Ti ott talizgattok, de a talira nem jöttél, de ez nem is lenne baj, hanem Apa barátomnak és klubtársunknak nem hoztad a hagymát, és majdnem éhen haltunk, és sütögetnünk kellett![]()
Komáromba hozz hagymát, mert éhen halunk.
2011.04.17. 21:04
gabec írta:XenonBalazs írta:gabec írta:Szia Strobi,én mar Itt vagyok,Hajduszoboszlon,holnap kereslek,a vasarnap mindenhol a csalade.
Gabec!
Szép mondhatom.... Ti ott talizgattok, de a talira nem jöttél, de ez nem is lenne baj, hanem Apa barátomnak és klubtársunknak nem hoztad a hagymát, és majdnem éhen haltunk, és sütögetnünk kellett![]()
Komáromba hozz hagymát, mert éhen halunk.
bocsec,de jeleztem a tali topikjan,az 5. oldalon,hogy nem megyunk,apa mar akkor konstatalta a hagyma erkezesenek valoszinutlenseget.
2011.04.17. 23:44
| ! | admin írta: |
| Ajánlom a Hifis topikot! |
2011.04.18. 11:29
2011.04.18. 12:05
strobi írta:Debrecen tessék megmozdulni...![]()
Csak 18Km kell megtenni egy kis délutáni rögtönzött minitalihoz...
2011.04.18. 12:30
spider2 írta:strobi írta:Debrecen tessék megmozdulni...![]()
Elszaladnék, de a gyerkőcök betegek és így nem tudok menni. Fiam most lett 1 éves és skarlátot kapott a születésnapjára szegény...
2011.04.18. 14:03
2011.04.18. 14:27
2011.04.18. 19:28
2011.04.18. 21:41
2011.04.19. 08:13
odus írta:strobi írta:Bacsek írta:
Ezt most nem egészen értem! Anyósnak odaadtad a verdád és az lett tropa, vagy Anyós saját autója törött össze és kisegíted a cápára szánt pénzből, hogy vehessen másikat.
Mindkét esetben sajnálom a dolgot![]()
![]()
Az én értelmezésemben a második version...![]()
De a jó klubtagi viszony fenntartása végett gondolom,hogy te most alanyi jogon felajánlod Odus-nak a te cápádat ajándékba...
Sziasztok!
Strobi nyert, valóban a saját off japánt törte meg, de nyugdíjas,
nincs más, aki tudna segíteni rajtunk kívül. Tragédia nem történt,
de egy hétvégén egy kicsit sok. Pedig már ki is néztem egy E23-at.
Balázs: köszönöm szépen, élni fogok a lehetőséggel.
Odus
2011.04.19. 08:47
spider2 írta:strobi írta:Debrecen tessék megmozdulni...![]()
Elszaladnék, de a gyerkőcök betegek és így nem tudok menni. Fiam most lett 1 éves és skarlátot kapott a születésnapjára szegény...
2011.04.19. 11:00
jackson írta:spider2 írta:strobi írta:Debrecen tessék megmozdulni...![]()
Jobbulást kívánok.
Én éppen hogy meggyógyultam erre a lányom meg tüszős mandulás lett remek. Rohadt környezetszennyezés elektromos BMW-t kérek.
Azt nem mondja nekem senki, hogy a BKV jobb mivel az büdösebbek mint az Euro-3-as négy ezresem csak mögöttük kell menni és érezni az olajat is.
Jackson, aki szerint nagyon sok betegséget okoz a levegő szennyezettsége
2011.04.19. 11:24
hamoriarpi írta:jackson írta:spider2 írta:strobi írta:Debrecen tessék megmozdulni...![]()
Jobbulást kívánok.
Én éppen hogy meggyógyultam erre a lányom meg tüszős mandulás lett remek. Rohadt környezetszennyezés elektromos BMW-t kérek.
Azt nem mondja nekem senki, hogy a BKV jobb mivel az büdösebbek mint az Euro-3-as négy ezresem csak mögöttük kell menni és érezni az olajat is.
Jackson, aki szerint nagyon sok betegséget okoz a levegő szennyezettsége
Jobbulást mindenkinek az East Side-ról!
Jackson! A BKV adott szénokádója napi több ezer utast is szállíthat akár. A Tiéd max. 4-et ha bent ül a család.Arányaiban már nem olyan fényes a helyzet.
2011.04.19. 11:35
hamoriarpi írta:Jobbulást mindenkinek az East Side-ról!
Jackson! A BKV adott szénokádója napi több ezer utast is szállíthat akár. A Tiéd max. 4-et ha bent ül a család.Arányaiban már nem olyan fényes a helyzet.
2011.04.19. 18:43
2011.04.19. 18:54
ptom írta:Srácok!Nem tudom az idézeteket egymásba ágyazni.Mit cseszek el?Imco teszt írta:Ez egy plusz idézet.![]()