![]() |
2011.05.25. 21:00
apa írta:MChris írta:jól van alakul ez, most ünneplem az 5. kitiltott klubtagot![]()
Ki volt az Krisztián és mit csinált?
Csak azért kérdem meddig lehet a húrt feszíteni?
2011.05.25. 21:14
2011.05.25. 21:16
2011.05.25. 21:30
MChris írta:apa írta:MChris írta:jól van alakul ez, most ünneplem az 5. kitiltott klubtagot![]()
külföldiekúj topik nyitással, 1 hsz, adatok kérdőjellel,velük gyakoroltatom a magyar nyelv és szabályzat szépségét...
2011.05.25. 21:32
MChris írta:apa írta:MChris írta:jól van alakul ez, most ünneplem az 5. kitiltott klubtagot![]()
külföldiekúj topik nyitással, 1 hsz, adatok kérdőjellel,velük gyakoroltatom a magyar nyelv és szabályzat szépségét...
2011.05.25. 22:06
2011.05.26. 05:45
orvil írta:MChris írta:apa írta:MChris írta:jól van alakul ez, most ünneplem az 5. kitiltott klubtagot![]()
kulfoldi alatt a kinti IP-t kell erteni? mert proxyserver jobarat
a BB verziojato fuggoen vannak lehetosegek, csak ugy hiretelenbe ket talalat:
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2096612
http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=1346425
nagyon nem akarok okoskodni, kb 7 eve meg a 2.x-es verzio volt a kezeim alatt utoljara azota sok viz lefolyt a torkomon + gyanitom admin is eleg jol erti a "dolgat"
2011.05.26. 05:46
szekeres írta:MChris írta:apa írta:MChris írta:jól van alakul ez, most ünneplem az 5. kitiltott klubtagot![]()
Még vagyok
2011.05.26. 07:24
2011.05.26. 10:54
MChris írta:orvil írta:MChris írta:apa írta:MChris írta:jól van alakul ez, most ünneplem az 5. kitiltott klubtagot![]()
kulfoldi alatt a kinti IP-t kell erteni? mert proxyserver jobarat
a BB verziojato fuggoen vannak lehetosegek, csak ugy hiretelenbe ket talalat:
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2096612
http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=1346425
nagyon nem akarok okoskodni, kb 7 eve meg a 2.x-es verzio volt a kezeim alatt utoljara azota sok viz lefolyt a torkomon + gyanitom admin is eleg jol erti a "dolgat"
Nem, szomszéd azokat akik az olyan topikot nyitnak amiben angol szöveg van pl binládenről...
2011.05.26. 14:23
orvil írta:MChris írta:
Nem, szomszéd azokat akik az olyan topikot nyitnak amiben angol szöveg van pl binládenről...
vagom en, azert dobtam a ket linket, hogy lehet megoldani topicnyitast x szamu hozzaszolas/elozetes moderalas utan
2011.05.29. 22:17
2011.05.29. 22:31
tibi666 írta:Kigyulladt a légzsák visszajelző.
2011.05.29. 23:28
XenonBalazs írta:tibi666 írta:Kigyulladt a légzsák visszajelző.
Bele térdeltél az ülésbe vagy megtört valamitől a kábel. ( Nekem néha világít jobb, mint, ha kigyulladna)
2011.05.30. 05:48
tibi666 írta:XenonBalazs írta:tibi666 írta:Kigyulladt a légzsák visszajelző.
Bele térdeltél az ülésbe vagy megtört valamitől a kábel. ( Nekem néha világít jobb, mint, ha kigyulladna)
A beletérdeléssel vigyázok (egyrészt az anyósülésen nem nekem kell térdelnem), olvastam, hogy attól meghülyül a foglaltságérzékelő.
2011.05.30. 10:13
MChris írta:tibi666 írta:XenonBalazs írta:tibi666 írta:Kigyulladt a légzsák visszajelző.
A beletérdeléssel vigyázok (egyrészt az anyósülésen nem nekem kell térdelnem), olvastam, hogy attól meghülyül a foglaltságérzékelő.
1000 más dologtól is lehet diagot neki,nekem egy csati volt kh-s (van ilyen de nem jellemző,nem emlékszem hogy itt tonna számra cseréltük volt ezt közel 20eFt szenzort.)
2011.05.30. 21:48
| ! | jackson írta: |
| Szerinted az adás-vétel topik mire való? Itt sec perc alatt eltünik a hozzászólásod a sülyesztőben. |
2011.05.30. 23:16
2011.05.30. 23:37
XenonBalazs írta:Na akkor elmondok pár érdekességet.....
Voltunk a talin Apáékkal, és nagyon jól éreztük magunkat. Még Simi is szerintem![]()
Taliról haza felé elmentünk LaviR1-ékhez ( A taliról írtam a topicba. )
Nagyon jól éreztük magunkat: király babgulyás és diótorta volt a menü.
Laci mindent gondosan megmutatott kérésemre ( pösti srác ) Számomra érdekesek voltak a malacok, nyulak, libák, kakasok, s csibék. ( még a kezembe is foghattamNagyon finomat ettünk, és a vendégszeretet első osztályú volt.
![]()
2011.05.30. 23:57