Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2011.06.02. 20:48

szekeres írta:
muhaati írta:
szekeres írta:
muhaati írta:
Gabii írta:Sziasztok

Lecseréltem ma az olajat,de nem találom hogyan lehet a "ledeket" :) resetelni.
Kis BC-m van,akkor ha jol rémlik valami 19-es lábat kell.... tovább nem emléxem. :lol:

A " 7 " es pontot, és testre. Lehetőleg próbalámpán keresztül. DE! Nem mindegy milyen sorrendben nullázol. Ezen a lábon kell az olajcserét, az inspekciót, és a fékolajcserét is nullázni. Csak más módon.

hm.. ez az tudod Ati, ami nekem nem megy :D

Akkor fussunk neki mégegyszer: olajcsere nullázás: lámpa be, (7-es és test, ) gyújtás ráad. 7 másodperc múlva lámpa ki, és gyújtás le.
Így az olajcserét nullázod. ( Fontos a sorrend!)

Párszor próbáltam, még a telefonos segítségelésed után, de beletörődtem, hogy valami nem klappol.

Van úgy, hogy a 7-es nem kommunikál a műszerfallal, akkor marad a lapitopi. Az másik lábon kommunikál.
Több variáció lehet: 17 a 15.-el, vagy a 20 a 15.-el, esetleg a 20 a 14-el. ( Ezek a pontok NEM rövidrezárhatóak, csak műszerrel alkalmazhatóak!!!!!)

2011.06.02. 21:00

muhaati írta:
szekeres írta:
muhaati írta:
Gabii írta:Sziasztok

Lecseréltem ma az olajat,de nem találom hogyan lehet a "ledeket" :) resetelni.
Kis BC-m van,akkor ha jol rémlik valami 19-es lábat kell.... tovább nem emléxem. :lol:

A " 7 " es pontot, és testre. Lehetőleg próbalámpán keresztül. DE! Nem mindegy milyen sorrendben nullázol. Ezen a lábon kell az olajcserét, az inspekciót, és a fékolajcserét is nullázni. Csak más módon.

hm.. ez az tudod Ati, ami nekem nem megy :D

Akkor fussunk neki mégegyszer: olajcsere nullázás: lámpa be, (7-es és test, ) gyújtás ráad. 7 másodperc múlva lámpa ki, és gyújtás le.
Így az olajcserét nullázod. ( Fontos a sorrend!)

Sikerült nullázni, köszönöm Ati. :franko:

2011.06.02. 21:04

Gabii írta:

Sikerült nullázni, köszönöm Ati. :franko:

:sör:

2011.06.02. 21:05

tibi666 írta:Hello!

Megint kigyúlt a légzsák lámpa. :(

Én már csak kényelmesen az ágyban térdelek az asszony mögé (az én koromban) :lol:

2011.06.02. 22:23

Most találtam, nem tudtam hova tegyem.

információ
Június 11-én a tököli reptéren éjszakai rendezvényt tartunk!

A Hell OB Pro liga 3. futamát rendezzük és a drift mellett Országos Gyorsulási verseny valamint különleges és látványos Gymkhana show-val készülünk. Mindkét pályán a kivilágítás mellett egyedileg megvilágított pályanyomvonalat építünk és várhatóan a versenyzők is különféle neonokkal, stroboszkópokkal fognak készülni.

A betétprogramok most is igen széles körűek lesznek. Carstyling Tuning szépségverseny, Kicker dB cup hangnyomás verseny, Ford találkozó, BMX bemutató, élő DJ (coca-cola beach) és csodaszép hostess lányok kényeztetik majd a közönséget. Egy igazi nyáresti autós buli pörgös és látványos programokkal!

2011.06.02. 22:31

Imco írta:Most találtam, nem tudtam hova tegyem.

információ

A Hell OB Pro liga 3. futamát rendezzük és a drift mellett Országos Gyorsulási verseny valamint különleges és látványos Gymkhana show-val készülünk. Mindkét pályán a kivilágítás mellett egyedileg megvilágított pályanyomvonalat építünk és várhatóan a versenyzők is különféle neonokkal, stroboszkópokkal fognak készülni.

A betétprogramok most is igen széles körűek lesznek. Carstyling Tuning szépségverseny, Kicker dB cup hangnyomás verseny, Ford találkozó, BMX bemutató, élő DJ (coca-cola beach) és csodaszép hostess lányok kényeztetik majd a közönséget. Egy igazi nyáresti autós buli pörgös és látványos programokkal!

Tudom, hogy nem egészen az a gárda, de a tavalyi nagyon betegre sikerült. Ha a szúnyogok szentjános bogarak lettek volna, nappali világosság van, és nem kell órákon át szervezni valami világítást, hogy legalább betaláljanak a pályára a versenyzők....
Bízzunk benne, hogy tanultak belőle...

2011.06.02. 22:35

Imco írta:Most találtam, nem tudtam hova tegyem.

információ

Klassz :franko: Link :?: :?:

2011.06.03. 07:30

tbi01 írta:Klassz :franko: Link :?: :?:

Nem találom most! :oops:
A facebookon volt esemény, onnan szedtem.
2000/fő a beugró.

2011.06.08. 20:19

Sziasztok! Megint csak 1 bmw-m van :cry: :oops:

2011.06.08. 20:40

gskill írta:Sziasztok! Megint csak 1 bmw-m van :cry: :oops:

Melyik kelt el?
Gondolom a 3-as, nem?
Akkor most lehet beforgatni a vételárat az 5-ösbe. Apropó, régen kaptunk képeket a rendbehozatalról. Hogy állsz?

2011.06.08. 20:53

Jerry írta:
gskill írta:Sziasztok! Megint csak 1 bmw-m van :cry: :oops:

Melyik kelt el?
Gondolom a 3-as, nem?
Akkor most lehet beforgatni a vételárat az 5-ösbe. Apropó, régen kaptunk képeket a rendbehozatalról. Hogy állsz?

Szó szerint állok, már 4 napja alapozunk soltvadkertre, a vodka+encsiüccsis vizipipától lüktet a fejem :mrgreen:

A 3-as ment el jah, kaptam helyette viszont egy osztrák papíros 528i e39-et, azt el is bontom jövő héten sztem... Nomeg az M-es felnit is megkaptam meg egy 18" dotz hanzo felnigarnitúrát téligumikkal(!!!)

Ha elbontottam teljesen a 39-et, akkor annak az árát befektetem még egy e39be, azt is elbontom, és így tovább, úgyhogy még 1 bontós a fórumban :taps:

2011.06.08. 21:31

gskill írta:Szó szerint állok, már 4 napja alapozunk soltvadkertre, a vodka+encsiüccsis vizipipától lüktet a fejem :mrgreen:

A 3-as ment el jah, kaptam helyette viszont egy osztrák papíros 528i e39-et, azt el is bontom jövő héten sztem... Nomeg az M-es felnit is megkaptam meg egy 18" dotz hanzo felnigarnitúrát téligumikkal(!!!)

Ha elbontottam teljesen a 39-et, akkor annak az árát befektetem még egy e39be, azt is elbontom, és így tovább, úgyhogy még 1 bontós a fórumban :taps:

Akkor mégiscsak 2 van.... :wink:

Ha egy E28 kerül a kezeid közé, akkor szólj, mielőtt bontani kezded :D

2011.06.08. 21:34

gskill írta:...kaptam helyette viszont egy osztrák papíros 528i e39-et, azt el is bontom jövő héten sztem...

Mit lehet tudni a kicsikéről?

2011.06.08. 21:51

kzolee írta:
gskill írta:Szó szerint állok, már 4 napja alapozunk soltvadkertre, a vodka+encsiüccsis vizipipától lüktet a fejem :mrgreen:

Akkor mégiscsak 2 van.... :wink:

Ha egy E28 kerül a kezeid közé, akkor szólj, mielőtt bontani kezded :D

csak e36 meg e39et terveztem bontani, max még e46...

2011.06.08. 21:52

Jerry írta:
gskill írta:...kaptam helyette viszont egy osztrák papíros 528i e39-et, azt el is bontom jövő héten sztem...

Mit lehet tudni a kicsikéről?

manuálváltó, digitklíma, facelift előtti, lámpamosós, aktív mosós, hátsó rolós, fehér indexes, chromeline, tetőablakos :wink:

2011.06.09. 22:03

Hello!

Beírom ide is, mert hasznos információ lehet!
Másolom a felni topikból:

Mióta megvan az autó, mennyit szoptunk azzal, hogy bizonyos sebességtartományban, illetve fékezéskor rázott az autó.
2 év, bő 40 ezer km alatt nem jöttünk rá, egészen mostanáig. Legalább ötször volt kiegyensúlyozva a kerék, és görgőzték is, mégsem lett jó.

Meglett a hiba oka. Utángyártott Styling 49-es felnivel vettük az autót, teljesen gyárinak tűnik, azonban valami olasz cucc, nem gyári. Nos, középen, ahogy felmegy a kerékagyra, egy nagyon nagyon minimálisan, gyakorlatilag mm-es nagyságrendben ki van "kopva". A centírozógépen tökéletes kerék az autón "lötyög".

Ideiglenes megoldásként szigszalaggal lett kipótolva, 160-nál beleálltam a fékbe, mindennemű rázás nélkül lassult az autó.
Jövő héten legyártják hozzá a fémperselyeket, és végre valahára, két év után először igazán simán fog futni a verda. :)

Tanulság? 1.: A sokaknál jelentkező rázás menet, illetve fékezés közben ezer dolog miatt lehet, akár rendkívül hosszú ideig tarthat a diagnosztizálás.
2.: az E39 futóműve remek, hiszen egész jól kidolgozta a lötyögést, csak fékezéskor, és 120-140 között rázott.
3.: óvakodj a gyenge minőségű, utángyártott felniktől - az ár mint mindig, tükrözi a minőséget!

4.: hálát adhatunk a Jóistennek, hogy baleset nélkül megúsztuk a lötyögő felnikkel az elmúlt két évet.

2011.06.10. 19:36

hehehhe

totalcaron: kocsi vs cerkameret

szerk:

allat komment, a kis rafinalt:
"Ha kicsi a f****m, és bizonyítani tudom, hogy ez nekem olyan traumát okoz, ami az életminőségemet jelentősen csökkenti, akor a TB fizeti a bömöst?"

2011.06.11. 06:21

Ma megint megyek Fehérvár, Veszprém fele motorral.
Ha integetek, tessék visszaintegetni! :lol:

2011.06.11. 22:02

Ezúton is szeretnék tájékoztatást adni, hogy
Június 18-19.-én Városlődön rendez versenyt az Sz&T-T Rally Team ,ahol én vagyok a csapatfőnök.
A rallyn kívül szombaton este gumifüstölés , koncertek, sörsátor, jó hagulat és élményautózás Tonyóval (BMW) !
A pályától pár méterre található a kislődi kalandpark is , ahol az egész család eltölthet egy élményekben gazdag hétvégét, napot !

Mindenkit várunk szeretettel!!!

Bővebb információ: a www.szttrally.com oldalon, vagy a 20/héthetvenkilenc-03nullakettes számon.
Hívjatok bátran ha kérdés lenne!

2011.06.12. 12:35

Hallottam milyen jó volt a soltvadkerti tali. Sajnos nem tudtunk elmenni, de a képekre kíváncsi vagyok azért.
( Két nap ivászat, egy nap józanodás :roll: Milyen jó lett volna.... )
Hozzászólás küldése

VigLink badge