![]() |
2011.06.02. 20:48
szekeres írta:muhaati írta:szekeres írta:muhaati írta:Gabii írta:Sziasztok
Lecseréltem ma az olajat,de nem találom hogyan lehet a "ledeket"resetelni.
Kis BC-m van,akkor ha jol rémlik valami 19-es lábat kell.... tovább nem emléxem.
A " 7 " es pontot, és testre. Lehetőleg próbalámpán keresztül. DE! Nem mindegy milyen sorrendben nullázol. Ezen a lábon kell az olajcserét, az inspekciót, és a fékolajcserét is nullázni. Csak más módon.
hm.. ez az tudod Ati, ami nekem nem megy
Akkor fussunk neki mégegyszer: olajcsere nullázás: lámpa be, (7-es és test, ) gyújtás ráad. 7 másodperc múlva lámpa ki, és gyújtás le.
Így az olajcserét nullázod. ( Fontos a sorrend!)
Párszor próbáltam, még a telefonos segítségelésed után, de beletörődtem, hogy valami nem klappol.
2011.06.02. 21:00
muhaati írta:szekeres írta:muhaati írta:Gabii írta:Sziasztok
Lecseréltem ma az olajat,de nem találom hogyan lehet a "ledeket"resetelni.
Kis BC-m van,akkor ha jol rémlik valami 19-es lábat kell.... tovább nem emléxem.
A " 7 " es pontot, és testre. Lehetőleg próbalámpán keresztül. DE! Nem mindegy milyen sorrendben nullázol. Ezen a lábon kell az olajcserét, az inspekciót, és a fékolajcserét is nullázni. Csak más módon.
hm.. ez az tudod Ati, ami nekem nem megy
Akkor fussunk neki mégegyszer: olajcsere nullázás: lámpa be, (7-es és test, ) gyújtás ráad. 7 másodperc múlva lámpa ki, és gyújtás le.
Így az olajcserét nullázod. ( Fontos a sorrend!)
2011.06.02. 21:04
Gabii írta:
Sikerült nullázni, köszönöm Ati.
2011.06.02. 21:05
tibi666 írta:Hello!
Megint kigyúlt a légzsák lámpa.
2011.06.02. 22:23
információ
Június 11-én a tököli reptéren éjszakai rendezvényt tartunk!
A Hell OB Pro liga 3. futamát rendezzük és a drift mellett Országos Gyorsulási verseny valamint különleges és látványos Gymkhana show-val készülünk. Mindkét pályán a kivilágítás mellett egyedileg megvilágított pályanyomvonalat építünk és várhatóan a versenyzők is különféle neonokkal, stroboszkópokkal fognak készülni.
A betétprogramok most is igen széles körűek lesznek. Carstyling Tuning szépségverseny, Kicker dB cup hangnyomás verseny, Ford találkozó, BMX bemutató, élő DJ (coca-cola beach) és csodaszép hostess lányok kényeztetik majd a közönséget. Egy igazi nyáresti autós buli pörgös és látványos programokkal!
2011.06.02. 22:31
Imco írta:Most találtam, nem tudtam hova tegyem.információ
A Hell OB Pro liga 3. futamát rendezzük és a drift mellett Országos Gyorsulási verseny valamint különleges és látványos Gymkhana show-val készülünk. Mindkét pályán a kivilágítás mellett egyedileg megvilágított pályanyomvonalat építünk és várhatóan a versenyzők is különféle neonokkal, stroboszkópokkal fognak készülni.
A betétprogramok most is igen széles körűek lesznek. Carstyling Tuning szépségverseny, Kicker dB cup hangnyomás verseny, Ford találkozó, BMX bemutató, élő DJ (coca-cola beach) és csodaszép hostess lányok kényeztetik majd a közönséget. Egy igazi nyáresti autós buli pörgös és látványos programokkal!
2011.06.02. 22:35
Imco írta:Most találtam, nem tudtam hova tegyem.információ
2011.06.03. 07:30
tbi01 írta:KlasszLink
![]()
2011.06.08. 20:19
2011.06.08. 20:40
gskill írta:Sziasztok! Megint csak 1 bmw-m van![]()
2011.06.08. 20:53
Jerry írta:gskill írta:Sziasztok! Megint csak 1 bmw-m van![]()
Melyik kelt el?
Gondolom a 3-as, nem?
Akkor most lehet beforgatni a vételárat az 5-ösbe. Apropó, régen kaptunk képeket a rendbehozatalról. Hogy állsz?
2011.06.08. 21:31
gskill írta:Szó szerint állok, már 4 napja alapozunk soltvadkertre, a vodka+encsiüccsis vizipipától lüktet a fejem![]()
A 3-as ment el jah, kaptam helyette viszont egy osztrák papíros 528i e39-et, azt el is bontom jövő héten sztem... Nomeg az M-es felnit is megkaptam meg egy 18" dotz hanzo felnigarnitúrát téligumikkal(!!!)
Ha elbontottam teljesen a 39-et, akkor annak az árát befektetem még egy e39be, azt is elbontom, és így tovább, úgyhogy még 1 bontós a fórumban
2011.06.08. 21:34
gskill írta:...kaptam helyette viszont egy osztrák papíros 528i e39-et, azt el is bontom jövő héten sztem...
2011.06.08. 21:51
kzolee írta:gskill írta:Szó szerint állok, már 4 napja alapozunk soltvadkertre, a vodka+encsiüccsis vizipipától lüktet a fejem![]()
A 3-as ment el jah, kaptam helyette viszont egy osztrák papíros 528i e39-et, azt el is bontom jövő héten sztem... Nomeg az M-es felnit is megkaptam meg egy 18" dotz hanzo felnigarnitúrát téligumikkal(!!!)
Ha elbontottam teljesen a 39-et, akkor annak az árát befektetem még egy e39be, azt is elbontom, és így tovább, úgyhogy még 1 bontós a fórumban
Akkor mégiscsak 2 van....![]()
Ha egy E28 kerül a kezeid közé, akkor szólj, mielőtt bontani kezded
2011.06.08. 21:52
Jerry írta:gskill írta:...kaptam helyette viszont egy osztrák papíros 528i e39-et, azt el is bontom jövő héten sztem...
Mit lehet tudni a kicsikéről?
2011.06.09. 22:03
2011.06.10. 19:36
2011.06.11. 06:21
2011.06.11. 22:02
2011.06.12. 12:35