![]() |
2012.12.03. 10:55
Labi írta:Gallaca írta:PapaBoss írta:Lámpánál kiteszitek üresbe az automatát? Vagy csak álltok a féken..?
Kíváncsi vagyok. Mert én üresbe, meg P-be csak otthon, és .. újra otthon húzom
Állok a féken! Meg már a manuál cégesben is megszokásból...
én meg a manuál miatt üresbe és kézifék.gusztus dolga
2012.12.03. 11:09
2012.12.03. 14:06
PapaBoss írta:Milyen néven futnak az alátétek amik a porlasztóknál vannak? Nekem csak "tűzkarika" jut eszembe, de így nem találok rá semmit.
25TDS, még nem bontottuk meg, de mintha egyszer használatos dolog lenne, és cserélni szeretném a porlasztókkal együtt.
2012.12.03. 15:01
PapaBoss írta:PapaBoss írta:Milyen néven futnak az alátétek amik a porlasztóknál vannak? Nekem csak "tűzkarika" jut eszembe, de így nem találok rá semmit.
25TDS, még nem bontottuk meg, de mintha egyszer használatos dolog lenne, és cserélni szeretném a porlasztókkal együtt.
Közben megnéztem online adatbázisban, és a TDS-nél nincs külön tűzkarika (réz karika).. viszont a porlasztó itt van a kezemben, azon mintha anyagában ott figyelnének rajta. Én arra jutottam, hogy ez nem cserés. Legalábbis TDS-en.
2012.12.04. 20:47
2012.12.04. 23:58
greeen54 írta:Sziasztok! Hogyan tudom törés mentesen levenni váltógombról (automata) a ,,díszlécet"?
Miért megy 2db vezeték az ablak spricnikre, ,,spricni fűtés"?
2012.12.05. 08:48
greeen54 írta:Sziasztok! Hogyan tudom törés mentesen levenni váltógombról (automata) a ,,díszlécet"?
Miért megy 2db vezeték az ablak spricnikre, ,,spricni fűtés"?
2012.12.05. 09:21
2012.12.05. 09:58
vaszarig írta:Úgy emlékszem, mintha valaki már kérdezte volna, de nem találtam, ezért én is megkérdezném, hogy mitől lehet az, hogy jobb elöl a küszöbnél, az ajtó és a küszöbborításnál ha esik az eső, csordogál be a víz!Múltkor már volt egy ilyen esetem, de akkor véletlen résnyire lent maradt az ablak. Akkor azt hittem, hogy csak az volt a gond. Tegnap viszont észrevettem, hogy megint szépen vizes lett a szőnyeg egy tenyérnyi helyen!
Mitől lehet? Esetleg az ajtókárpit alatti szivacs nem tömít rendesen? Vagy?
2012.12.05. 10:22
vaszarig írta:Úgy emlékszem, mintha valaki már kérdezte volna, de nem találtam, ezért én is megkérdezném, hogy mitől lehet az, hogy jobb elöl a küszöbnél, az ajtó és a küszöbborításnál ha esik az eső, csordogál be a víz!Múltkor már volt egy ilyen esetem, de akkor véletlen résnyire lent maradt az ablak. Akkor azt hittem, hogy csak az volt a gond. Tegnap viszont észrevettem, hogy megint szépen vizes lett a szőnyeg egy tenyérnyi helyen!
2012.12.05. 10:36
2012.12.05. 10:41
bmwgabi írta:Sziasztok.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a motortérben lévő bikázási ponton keresztül lehet,vagy esetleg szabad az aksit tölteni. E39 525tds 98-as. Válaszokat előre is köszönöm.
2012.12.05. 10:44
Padre540 írta:bmwgabi írta:Sziasztok.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a motortérben lévő bikázási ponton keresztül lehet,vagy esetleg szabad az aksit tölteni. E39 525tds 98-as. Válaszokat előre is köszönöm.
Nyugodtan töltheted!
2012.12.05. 10:57
2012.12.05. 11:48
kovessyroli írta:vaszarig írta:Úgy emlékszem, mintha valaki már kérdezte volna, de nem találtam, ezért én is megkérdezném, hogy mitől lehet az, hogy jobb elöl a küszöbnél, az ajtó és a küszöbborításnál ha esik az eső, csordogál be a víz!Múltkor már volt egy ilyen esetem, de akkor véletlen résnyire lent maradt az ablak. Akkor azt hittem, hogy csak az volt a gond. Tegnap viszont észrevettem, hogy megint szépen vizes lett a szőnyeg egy tenyérnyi helyen!
Szivacsot felragasztod, a kifolyókat kipucolod, és ez már csak ízlés kérdése, de én pluszban azt is megcsináltam, hogy van 2 db műanyag dugó az ajtók alján, és én az egyiket eltávolítottam, így 100%-re nem folyik be a víz.
Az a ragacs, ami a szivacsot felfogja, kapható a a bmw márkaszervízekben. Elég tuti anyag, ha fölragasztod az ajtóra, és rányomod a szivacsot, akkor tuti lesz.
Ha esetlen a vízlehúzód elöregedett, sérült, akkor is nagy mennyiségű eső juthat be az ajtóba, de azt kívülről is lehet látni.
2012.12.05. 12:46
vaszarig írta:Én is erre gondoltam, mert mikor csináltam a DSP-t, akkor ugye le kellett vennem sajna a kábel bekötése miatt!Lehet, hogy én nem tettem jól vissza! Amúgy arra gondoltam, hogy sziluplasztal körbekenem, az nem lenne jó? Csak mert sajna nekem nincs nagyon a közelembe BMW szervíz!
Az meg nem gond, ha a dugót kiveszem az ajtóból?
2012.12.05. 14:14
kovessyroli írta: Én már próbáltam mindennel ragasztani, a kinyomós FBS-től a Palmatexig, de ezekekkel az a baj, hogy nem erre a célra valók, és nem tudod rendesen fölragasztani. Egyrészt.
Másrészt, ha le kell venni, akkor nem ragad vissza.
A speckó ragacs viszont pont erre van kitalálva.
Hívd fel az Angyalosi BMW szervízt, és rendelj tőlük fél métert (olyan gurigában van, amin egymás mellett asszem 4 vagy 5 csík megy), szerintem postán is elküldik.
Vagy jó fényező -karosszériás műhelybe látogassál el, és biztosan lesz nekik.
Én eddig mindegyiken kivettem 1 dugót, és semmi hátrányát nem láttam.
2012.12.05. 14:18
vaszarig írta:kovessyroli írta: Én már próbáltam mindennel ragasztani, a kinyomós FBS-től a Palmatexig, de ezekekkel az a baj, hogy nem erre a célra valók, és nem tudod rendesen fölragasztani. Egyrészt.
Hívd fel az Angyalosi BMW szervízt, és rendelj tőlük fél métert (olyan gurigában van, amin egymás mellett asszem 4 vagy 5 csík megy), szerintem postán is elküldik.
Ok, köszi szépen, akkor délután első lépésben én is kiveszem a dugókat! Nem szeretném, ha teljesen elázna a kocsi, hogy aztán cserélhessem a nagy biztis táblát is!
2012.12.05. 19:37
MChris írta:vaszarig írta:kovessyroli írta: Én már próbáltam mindennel ragasztani, a kinyomós FBS-től a Palmatexig, de ezekekkel az a baj, hogy nem erre a célra valók, és nem tudod rendesen fölragasztani. Egyrészt.
Ok, köszi szépen, akkor délután első lépésben én is kiveszem a dugókat! Nem szeretném, ha teljesen elázna a kocsi, hogy aztán cserélhessem a nagy biztis táblát is!
dugókon kívül van egy gumi csík is az ajtón alul bent,azok mögött is vannak kifolyók!
2012.12.05. 20:08