Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIBA --- ÉS ---MEGOLDÁS

2013.09.21. 16:59

Sziasztok! Az előbb szétszedtem a tetőablakot. Ez a műanyag kütyü van eltörve ami miatt nem buktat. (Remélem jó kesz a kép küldes) Segíthetnétek, nem tudom ki hirdetett a múltkor ingyen fém tetőablakot..de ebben az ügyben bármilyen segítséget szívesen veszek! Gondolom ezt a kütyüt külön nem lehet beszerezni!? Kép:
KépKép

2013.09.21. 17:09

http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=54&fg=05

Ez alapján szerintem a legkisebb alkatrész is rendelhető hozzá. Kérdés, hogy mire lenne szükséged. Ha innen a cikkszámot bemásolod ide a keresőbe, akkor tudsz árat is nézni: http://www.schmiedmann.hu/

2013.09.21. 17:11

greeen54 írta:Sziasztok! Az előbb szétszedtem a tetőablakot. Ez a műanyag kütyü van eltörve ami miatt nem buktat. (Remélem jó kesz a kép küldes) Segíthetnétek, nem tudom ki hirdetett a múltkor ingyen fém tetőablakot..de ebben az ügyben bármilyen segítséget szívesen veszek! Gondolom ezt a kütyüt külön nem lehet beszerezni!? Kép:

Ezen az oldalon találod. MChris adta ingyé! Gskill nyócé. viewtopic.php?f=8&t=16&start=3060

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: greeen54
Értékelés: 4.76%

2013.09.21. 20:55

nagy.matyika írta:Valaki akinek 30dje van megtenné nekem, hogy üzemmeleg állapotban leveszi az olajbetöltő sapkáját és megnézi nekem, hogy jön e bármi nemű kartergáz belőle? Nekem alapjáraton láthatóan jön, de ha kicsit is emelem a fordulatot, akkor azonnal elszívja a motor. Ez normális jelenség? Tudom, hogy nem hétköznapi módszer, de érdekelne :D

Szia!
Az nem kartergáz, hanem a hideg-meleg találkozása. Ez teljesen normális! Enyém is ilyen, sőt, sztem mindenkié :D

2013.09.21. 21:54

nagy.matyika írta:http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?model=DD51&mospid=47544&hg=54&fg=05

Ez alapján szerintem a legkisebb alkatrész is rendelhető hozzá. Kérdés, hogy mire lenne szükséged. Ha innen a cikkszámot bemásolod ide a keresőbe, akkor tudsz árat is nézni: http://www.schmiedmann.hu/

Majdnem...
A képen látható törött alkatrész a linkelt robbantott ábrán látható 7-es alkatrészcsoport tagja, tehát önmagában nem rendelhető..., és ha a cikkszámot bemásolod a másik linkelt oldalra akkor láthatod, hogy nincs nekik...

2013.09.21. 21:56

Csongi írta:
nagy.matyika írta:Valaki akinek 30dje van megtenné nekem, hogy üzemmeleg állapotban leveszi az olajbetöltő sapkáját és megnézi nekem, hogy jön e bármi nemű kartergáz belőle? Nekem alapjáraton láthatóan jön, de ha kicsit is emelem a fordulatot, akkor azonnal elszívja a motor. Ez normális jelenség? Tudom, hogy nem hétköznapi módszer, de érdekelne :D

Szia!
Az nem kartergáz, hanem a hideg-meleg találkozása. Ez teljesen normális! Enyém is ilyen, sőt, sztem mindenkié :D

Nem kolléga, a kartergáz létező dolog ...

2013.09.21. 21:59

jlaci74 írta:
Csongi írta:

Szia!

Olyan ünneprontó vagy ma Laci :mrgreen:

2013.09.21. 22:01

barbrady írta:
jlaci74 írta:
Csongi írta:

Szia!

Olyan ünneprontó vagy ma Laci :mrgreen:

Igyekszem, na ... :mrgreen:

2013.09.21. 23:35

:D nagy a baj. Ma levettem meleg motornál az olajbetöltő kupakját és nem dadog a motor. Mi a baj?

2013.09.21. 23:43

Semmi! Jól működik minden. Nekem, amikor rossz volt a 28i-ben az olajszeparátor, akkor esett le kb 200 at az RPM levett kupaknál.

2013.09.22. 00:21

jlaci74 írta:
Csongi írta:

Szia!

Akkor passz :)

2013.09.22. 06:43

Sziasztok az utóbbi időben egy kicsit megtekergéltem a verdát valószínű hogy ez nem nagyon tetszett neki mert azóta intenzívebb jobbra kanyaroknál (balra kanyarnál nem csinálja) berregő zizegő hang hallatszik elölről ilyenkor álló helyzetben is érezni a rezgést a kormányon gázadásra turbószerű hang hallatszik de egy idő után elhallgat. Szerintetek csak a szervószívattyú szállt el vagy odavan az egész kormánymű? Mennyibe fog ez nekem fájni?

2013.09.22. 06:55

Cserélt már valaki kartergáz szűrő membránt macerás dolog? Az enyémben szétrohadt a több éves állás során és állítólag vastagabbat raktak bele a gyáritól így hajtom két éve de azóta is eszement hangot hallat mint valami felszállni készülő ufo azt mondják addig jó amíg hallom ezt a hangot de már kezdem unni.

2013.09.22. 08:47

Speedmaster írta:Sziasztok az utóbbi időben egy kicsit megtekergéltem a verdát valószínű hogy ez nem nagyon tetszett neki mert azóta intenzívebb jobbra kanyaroknál (balra kanyarnál nem csinálja) berregő zizegő hang hallatszik elölről ilyenkor álló helyzetben is érezni a rezgést a kormányon gázadásra turbószerű hang hallatszik de egy idő után elhallgat. Szerintetek csak a szervószívattyú szállt el vagy odavan az egész kormánymű? Mennyibe fog ez nekem fájni?

Először nézd meg az olaj szintet.
~2 hónapja temettem én is a pumpát a kormányművel.
Olyan hangja volt -talán- nekem is jobb kanyarban mintha köszörűs lakna bent.
Kb. 1 egész deci olaj megoldotta a problémát.
Azóta mentem már 4-5 e km és hibátlan.

2013.09.22. 10:10

nagy.matyika írta:Semmi! Jól működik minden. Nekem, amikor rossz volt a 28i-ben az olajszeparátor, akkor esett le kb 200 at az RPM levett kupaknál.

Biztos vagy benne, hogy ez így jó?

2013.09.22. 10:16

greeen54 írta:
nagy.matyika írta:Semmi! Jól működik minden. Nekem, amikor rossz volt a 28i-ben az olajszeparátor, akkor esett le kb 200 at az RPM levett kupaknál.

Szerintem pon' fordítva.

2013.09.22. 10:19

hamoriarpi írta:
greeen54 írta:

Szerintem pon' fordítva.

Pont azért kérdeztem Árpi mert beszéltünk róla. Akkor most, hogy van?

2013.09.22. 11:06

Nekem biztosan rossz volt és biztosan leesett az alapjárat. De, ha rosszul tudom, akkor majd megmondják a hozzá értők! :D

2013.09.22. 11:37

Csao mindenki! Kis segitseg kellene. Egyik nap kigyulladt a check engine lampam. Kiirt 3 hibauzenetet a gep amikor radugtuk. Torolve lettek. Nem jott elo ujra viszont a problema ugyanugy megmaradt. Az auto lomha es iszonyatosan melegszik a motor. (Gondolom nem eg el az uzemanyag frankon vagy valami hasonlo lehet) Kerdes, hogy melyik szenzorok azok amik felmondtak a szolgalatot? Koszi elore is!
http://postimg.org/image/wthsqhsgx/

2013.09.22. 14:00

Az olajbetöltő levételes dolgon kívül, hogyan lehet még megállapítani, hogy jó-e az olajszeparátor? Ha rossz, akkor mindenképp csere vagy javítható?
Hozzászólás küldése

VigLink badge