![]() |
2014.12.23. 11:12
oliwerzsombok írta:Normál 528ia nem face lift. 98 -as
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2014.12.23. 11:43
jobb hátsó szállt el ! Mennyibe?!2014.12.23. 11:43
2014.12.23. 11:46
oliwerzsombok írta:De szerintem egyforma.....
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2014.12.23. 11:48

2014.12.23. 14:22
oliwerzsombok írta:Mennyibe adod át?!
2014.12.28. 16:30
2014.12.28. 18:41
oliwerzsombok írta:Zo78 .... Szia csorgess meg
2014.12.28. 18:58
2015.01.04. 18:55
2015.01.04. 19:22
tarci írta:Sziasztok fórumtársak!
A mai nap induláskor szembesültem azzal hogy a jobb első rugó eltört.
Délelött kiszereltem.Találtam rajta három rózsaszin csik jelölést.Mond ez valamit a rugórol??
Szeretném cserélni , milyen gyártmányt érdemes venni?
A bal oldalit is kell cserélni?
A teleszkóp állapotát esetleg meg lehet-e vizsgálni,nehogy utánna meg azt kelljen cserélni?
Mert ebben az autóban egy Sachs lengéscsillapító van de hogy mikor került bele arra semmi infóm és a kilóméteróra elhagyta a 210000-et.
Minden építő infó nagyon érdekelne.!! (Kitől vagy hol lehet ilyen alkatrészeket beszerezni, milyen gyártmányt?)
Előre is köszike
2015.01.04. 21:52
Erdemes lenne parban cserelni oket...ill.igy illik...
2015.01.10. 18:27
2015.01.10. 18:35
Sullivan írta:Sziasztok, vettem a kocsiba egy szett Ta Technix ütetőrugót, ami elvileg 4 centit ültet elöl és hátul is...Beraktam őket és azt tapasztaltam, hogy elöl nem egészen 3, hátul meg csak kb 2-2,5 centivel ül lejjebb a kocsi...Valahol azt olvastam, hogy egy friss rugónál nem ez a végleges magasság, és 1-2 hónapon belül nyeri el a végleges magasságát, szerintetek ez igaz lehet?
2015.01.10. 18:43
Bummer írta:Sullivan írta:Sziasztok, vettem a kocsiba egy szett Ta Technix ütetőrugót, ami elvileg 4 centit ültet elöl és hátul is...Beraktam őket és azt tapasztaltam, hogy elöl nem egészen 3, hátul meg csak kb 2-2,5 centivel ül lejjebb a kocsi...Valahol azt olvastam, hogy egy friss rugónál nem ez a végleges magasság, és 1-2 hónapon belül nyeri el a végleges magasságát, szerintetek ez igaz lehet?
Mar a marka sem bizalomgerjeszto...
Ha jol van osszerakva az nem megy se le se fel....
Az a rugo ami 1-2 honap alatt enged az sz@r...
Lehet nem pont a kocsidhoz valo...pl egy dezso rugojaval egy ilonka nem ul ugyan ugy...vagy a leiras nem jo...
Pl eibach prokit ultet annyit amennyit irtal valojaban..a sport meg kb annyit mint elmeletben...
Javasolnek egy minosegibb rugokeszletet...eibach vagy h&r...ezt meg csereld vissza!!!
2015.01.10. 18:46
Bummer írta:Sullivan írta:Sziasztok, vettem a kocsiba egy szett Ta Technix ütetőrugót, ami elvileg 4 centit ültet elöl és hátul is...Beraktam őket és azt tapasztaltam, hogy elöl nem egészen 3, hátul meg csak kb 2-2,5 centivel ül lejjebb a kocsi...Valahol azt olvastam, hogy egy friss rugónál nem ez a végleges magasság, és 1-2 hónapon belül nyeri el a végleges magasságát, szerintetek ez igaz lehet?
Lehet nem pont a kocsidhoz valo...pl egy dezso rugojaval egy ilonka nem ul ugyan ugy...vagy a leiras nem jo...
Pl eibach prokit ultet annyit amennyit irtal valojaban..a sport meg kb annyit mint elmeletben...
Javasolnek egy minosegibb rugokeszletet...eibach vagy h&r...ezt meg csereld vissza!!!
2015.01.10. 18:47
morv írta:Bummer írta:Sullivan írta:Sziasztok, vettem a kocsiba egy szett Ta Technix ütetőrugót, ami elvileg 4 centit ültet elöl és hátul is...Beraktam őket és azt tapasztaltam, hogy elöl nem egészen 3, hátul meg csak kb 2-2,5 centivel ül lejjebb a kocsi...Valahol azt olvastam, hogy egy friss rugónál nem ez a végleges magasság, és 1-2 hónapon belül nyeri el a végleges magasságát, szerintetek ez igaz lehet?
En ugy tudom, hogy kell neki egy kis ido mire elnyeri vegleges formajat. A marka valasztas meg szerintem sem a legszerencsesebb, de legyen szerencsed vele.
Bummer, te hogy allsz a futomu projekttel?
2015.01.10. 18:50
Sullivan írta:Bummer írta:Sullivan írta:Sziasztok, vettem a kocsiba egy szett Ta Technix ütetőrugót, ami elvileg 4 centit ültet elöl és hátul is...Beraktam őket és azt tapasztaltam, hogy elöl nem egészen 3, hátul meg csak kb 2-2,5 centivel ül lejjebb a kocsi...Valahol azt olvastam, hogy egy friss rugónál nem ez a végleges magasság, és 1-2 hónapon belül nyeri el a végleges magasságát, szerintetek ez igaz lehet?
A rugó leírás alapján a kocsiba való, tüv engedéllyel rendelkezik, abban is bennt van a kocsim típusa, nekem is eibach volt a tervem először de mivel az dupla annyiba került így maradt ez a verzó, szóval ha mondjuk a pro kit is ugyanennyit ültet, akkor mindenképp maradok ennél a verziónál...
2015.01.10. 19:04
Bummer írta:Sullivan írta:Bummer írta:Sullivan írta:Sziasztok, vettem a kocsiba egy szett Ta Technix ütetőrugót, ami elvileg 4 centit ültet elöl és hátul is...Beraktam őket és azt tapasztaltam, hogy elöl nem egészen 3, hátul meg csak kb 2-2,5 centivel ül lejjebb a kocsi...Valahol azt olvastam, hogy egy friss rugónál nem ez a végleges magasság, és 1-2 hónapon belül nyeri el a végleges magasságát, szerintetek ez igaz lehet?
A rugó leírás alapján a kocsiba való, tüv engedéllyel rendelkezik, abban is bennt van a kocsim típusa, nekem is eibach volt a tervem először de mivel az dupla annyiba került így maradt ez a verzó, szóval ha mondjuk a pro kit is ugyanennyit ültet, akkor mindenképp maradok ennél a verziónál...
Mert nem jo helyen nezted![]()
A prokit olyan 56e korul kijon a sportkit meg kb 10e-vel olcsobban...az elol 50 hatul 30-at vesz le...
Mindent lehet venni BMW-hez...csak nem mind1 honnan!!!
A TUV igazolas meg a CE olyan mint a seggpapir...ha nem ol meg akkor megkapja...ettol fuggetlenul meg halovany marka a piacon...
2015.01.10. 19:08
Sullivan írta:Bummer írta:Sullivan írta:Bummer írta:Sullivan írta:Sziasztok, vettem a kocsiba egy szett Ta Technix ütetőrugót, ami elvileg 4 centit ültet elöl és hátul is...Beraktam őket és azt tapasztaltam, hogy elöl nem egészen 3, hátul meg csak kb 2-2,5 centivel ül lejjebb a kocsi...Valahol azt olvastam, hogy egy friss rugónál nem ez a végleges magasság, és 1-2 hónapon belül nyeri el a végleges magasságát, szerintetek ez igaz lehet?
Mert nem jo helyen nezted![]()
A prokit olyan 56e korul kijon a sportkit meg kb 10e-vel olcsobban...az elol 50 hatul 30-at vesz le...
Mindent lehet venni BMW-hez...csak nem mind1 honnan!!!
A TUV igazolas meg a CE olyan mint a seggpapir...ha nem ol meg akkor megkapja...ettol fuggetlenul meg halovany marka a piacon...
Aha......úgy nézem egy mérnökkel állok szemben..