![]() |
2013.11.04. 20:42
2013.11.04. 21:28
kzolee írta:Pako írta:Gallaca írta:Pako írta:Sziasztok
Olyan gondom lenne hogy reggel beinditom az autot tehát amikor hideg.. és olyan hangja van mintha berezonálna rajta valami! Amint kimozdul a mutató/hőmérő/ már elhalgat és szépen jár! Ahogy elnézem ez --->> http://www.realoem.com/bmw/diagrams/d/c/243.png a ludas mert innen jön a hang mikor hideg am otor! A kérdésem ak övetkező lenne mi a tököm van ebbe?? vagy e mögött ha leveszem vslami elromolhat?? ami ezt a rezonanciát adja ki és kruva idegesitő!!!Amugy az auto hidegen melegen ugyan ugy megy stb.. szal cska idegesitő!! tipek esetleg! ?köszönöm előre is
Meghalt a gumibetét a szíjtárcsában. Csak cserével tudod orvosolni. Egyre később fog elhallgatni, ahogy romlik.
Köszönöm szépennnnnnn már lassan másfél éve buziskodik eddig téleg aszitem valami berezonál de multkor az aknából nézve mikor uj szijakat kapott láttam és halottam hogy onnan jön szóval értedtehát egy ilyen szijtárcsát kell vennem ujat és kicserélni és megszünik a gond
szuperrr
köszönöm
Ha cseréled az ékszíjtárcsát, akkor szíjakat feszítőket is érdemes. Illetve a mögötte lévő főtengelyszimeringet is, az ékszíjtárcsa kb. 200 ezret bír, ne kelljen lebontani egy szimering miatt mégegyszer.Én így csináltam, azóta is rendben van.
2013.11.04. 21:33
2013.11.04. 21:54
Pako írta:Sziasztok
Mostanaba sajnos egyre tobbet kell hogy ide irjak kulonbozo temakba
A mostani eszrevetelem, bajom, gondom, problemama kovetkezo!
Beinditom az autot jar szepen stb fasza minden
ahogy bemelegszik a kicsike az utasterbe jön be a kipufogo gaz, vagyis nem is kipufogo mer nem olyan a szaga mint ami hatul tavozik az autobaol hanem olyan mintha kartelgaz lenne vagy nem tudom! alul sehol semmit nem latni ahol kifujna vagy valamiletezhet az hogy a kartelgaz? vagy a szelepfedelem lenne roszul rarakva?? eddig tokeletes volt, vagy a leomlonel kellene tomitest cserelnem?? ha lekapom a levego szurot stb, beinditom sehol nem latok fustot stb, es menetkozbe nem is erezni az utasterbe semmit, csak ha megalok egy helybe es alapjaraton jon a szag, belsokeringetesen semmi szag:( valaki talalkozott mar ilyennel??? koszonom elore is!
2013.11.05. 00:13
Pako írta:kzolee írta:Pako írta:Gallaca írta:Pako írta:Sziasztok
Olyan gondom lenne hogy reggel beinditom az autot tehát amikor hideg.. és olyan hangja van mintha berezonálna rajta valami! Amint kimozdul a mutató/hőmérő/ már elhalgat és szépen jár! Ahogy elnézem ez --->> http://www.realoem.com/bmw/diagrams/d/c/243.png a ludas mert innen jön a hang mikor hideg am otor! A kérdésem ak övetkező lenne mi a tököm van ebbe?? vagy e mögött ha leveszem vslami elromolhat?? ami ezt a rezonanciát adja ki és kruva idegesitő!!!Amugy az auto hidegen melegen ugyan ugy megy stb.. szal cska idegesitő!! tipek esetleg! ?köszönöm előre is
Meghalt a gumibetét a szíjtárcsában. Csak cserével tudod orvosolni. Egyre később fog elhallgatni, ahogy romlik.
Köszönöm szépennnnnnn már lassan másfél éve buziskodik eddig téleg aszitem valami berezonál de multkor az aknából nézve mikor uj szijakat kapott láttam és halottam hogy onnan jön szóval értedtehát egy ilyen szijtárcsát kell vennem ujat és kicserélni és megszünik a gond
szuperrr
köszönöm
Ha cseréled az ékszíjtárcsát, akkor szíjakat feszítőket is érdemes. Illetve a mögötte lévő főtengelyszimeringet is, az ékszíjtárcsa kb. 200 ezret bír, ne kelljen lebontani egy szimering miatt mégegyszer.Én így csináltam, azóta is rendben van.
Szia az ikszijak most lettek kicserlve ujra van bennuk 2ezer km! feszitoknek meg mindenek semmi baja! Csak ennek az egynek, de ha ezt lecserelem akkor szimeringet is kel cserelnem?? az hol van?? hol talalom
2013.11.05. 14:35
Pako írta:Sziasztok
ahogy bemelegszik a kicsike az utasterbe jön be a kipufogo gaz, vagyis nem is kipufogo mer nem olyan a szaga mint ami hatul tavozik az autobaol hanem olyan mintha kartelgaz lenne vagy nem tudom! alul sehol semmit nem latni ahol kifujna vagy valamiletezhet az hogy a kartelgaz? vagy a szelepfedelem lenne roszul rarakva?? eddig tokeletes volt, vagy a leomlonel kellene tomitest cserelnem?? ha lekapom a levego szurot stb, beinditom sehol nem latok fustot stb, es menetkozbe nem is erezni az utasterbe semmit, csak ha megalok egy helybe es alapjaraton jon a szag, belsokeringetesen semmi szag:( valaki talalkozott mar ilyennel??? koszonom elore is!
2013.11.06. 22:38
kopasz30 írta:Pako írta:Sziasztok
Az enyém is ilyen volt.A problémámat megoldotta a kartergáz szűrő csere.Folyt az olaj a kipufogóra és ennek a szaga jött be az utastérbe.
2013.11.07. 09:16
2013.11.07. 09:26
Haminda írta:Helló,
Remeg a kasztnim... Alapjáraton a kormányt rázza - láthatóan, hallhatóan.
Magasabb fordulatszámon pedig a hátsó roló rezeg leengedett állapotban, illetve a hátsó ajtókárpitok hátsó részén az ablakmenti fém.
nincs egy éve, hogy gyári új, motortartó bakokat kapott volna.
A másik, inkább kormánymű topicos problémám az alacsony fordulatszámon való kanyarodás. Hangos. Néha. Valamikor unott nyögésre emlékeztet, olykor pedig darálásra...
Sürgősen rendbe akarom kapni, mert lehet hogy hamarosan eladásra megy![]()
2013.11.07. 09:39
vaszarig írta:Haminda írta:Helló,
Magasabb fordulatszámon pedig a hátsó roló rezeg leengedett állapotban, illetve a hátsó ajtókárpitok hátsó részén az ablakmenti fém.
A másik, inkább kormánymű topicos problémám az alacsony fordulatszámon való kanyarodás. Hangos. Néha. Valamikor unott nyögésre emlékeztet, olykor pedig darálásra...
Diagon volt? Csak mert a remegés nálam akkor volt, amikor a jeladós porlasztó megadta magát! Illetve akkor kicsit hangosabban is járt!
2013.11.07. 10:11
2013.11.07. 10:20
2013.11.07. 10:29
colti82 írta:Szellozteto ventivel kapcsolatban irt mar vki?Konketan az a problema hogy amikor elindul fura hangot ad ki mintha belekerult vna vmi de sztem vmitol bug alacsonyabb fordulaton.Honnan ferhetek hozza?Nagyon le kell bontani?
2013.11.07. 10:50
admin írta:colti82 írta:Szellozteto ventivel kapcsolatban irt mar vki?Konketan az a problema hogy amikor elindul fura hangot ad ki mintha belekerult vna vmi de sztem vmitol bug alacsonyabb fordulaton.Honnan ferhetek hozza?Nagyon le kell bontani?
Müszerfal ki szed és már l?tod is:)
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.11.07. 11:01
colti82 írta:admin írta:colti82 írta:Szellozteto ventivel kapcsolatban irt mar vki?Konketan az a problema hogy amikor elindul fura hangot ad ki mintha belekerult vna vmi de sztem vmitol bug alacsonyabb fordulaton.Honnan ferhetek hozza?Nagyon le kell bontani?
Kompletten az egeszet ki kell szedni?? :O Van vmilyen leiras ehhez?? Pls
2013.11.07. 11:07
2013.11.07. 11:18
admin írta:colti82 írta:admin írta:colti82 írta:Szellozteto ventivel kapcsolatban irt mar vki?Konketan az a problema hogy amikor elindul fura hangot ad ki mintha belekerult vna vmi de sztem vmitol bug alacsonyabb fordulaton.Honnan ferhetek hozza?Nagyon le kell bontani?
Kompletten az egeszet ki kell szedni?? :O Van vmilyen leiras ehhez?? Pls
TIS ben biztos. A képtárba szerintem látsz képeket.
2013.11.07. 11:22
2013.11.07. 17:11
2013.11.07. 20:33