![]() |
2013.01.11. 14:17
fgeri92 írta:Persze nyílván:D bár sose lehet tudnisemmi ötletem honnan szerezzek ilyet:S
2013.01.11. 20:18
Jerry írta:fgeri92 írta:Persze nyílván:D bár sose lehet tudnisemmi ötletem honnan szerezzek ilyet:S
Írj JLacinak, AtiTDI-nek vagy Schiedmann Bélának, add meg nekik a part numbert és mutasd meg a színt, ahogy fentebb is tetted. Ők biztos berendelik neked a megfelelőt.
Szerencsére külön számon hozza a BMW, így rendelhető is.
2013.01.11. 21:02
fgeri92 írta:Jerry írta:fgeri92 írta:Persze nyílván:D bár sose lehet tudnisemmi ötletem honnan szerezzek ilyet:S
Írj JLacinak, AtiTDI-nek vagy Schiedmann Bélának, add meg nekik a part numbert és mutasd meg a színt, ahogy fentebb is tetted. Ők biztos berendelik neked a megfelelőt.
Szerencsére külön számon hozza a BMW, így rendelhető is.
Köszi a tippet,schmiedmann Bélát nem találtam meg:D
2013.01.12. 16:05
2013.01.12. 16:23
csiatt írta:Tudtok-e esetleg gyári alukeretről ajtóhangszórók köré (mint a műszerfalkarika). Esetleg utólagosról infó?
2013.01.12. 16:33
Haminda írta:csiatt írta:Tudtok-e esetleg gyári alukeretről ajtóhangszórók köré (mint a műszerfalkarika). Esetleg utólagosról infó?
Ilyenre gondolsz?
http://www.uwf-interieur.com/shop/produ ... 8-E39.html
2013.01.13. 03:07
2013.01.13. 07:07
roland535i írta:Sziasztok,ma amikor leállítottam az autót,észrevettem hogy a jobb elsö lámpám világít(gyári facelift xenon),és a reflektornak az izzója világított....sehogy sem tudtam lekapcsolni csak az akkumulátor levételével!!!!tud valaki mondani megoldást??Köszi Szépen!!!
2013.01.13. 13:08
2013.01.13. 13:56
Pocok87 írta:Sziasztok,
Nekem olyan problémám van hogy a sofőr ülés fűtése csak a háttámlán megy meg az üléslap támlához közli részének 2-3 cm-én. Miért nem adódik tovább a meleg az egész üléslapon?
Az anyós ülés tökéletesen működik.
A segítséget előre is köszönöm.
2013.01.14. 00:09
barbrady írta:roland535i írta:Sziasztok,ma amikor leállítottam az autót,észrevettem hogy a jobb elsö lámpám világít(gyári facelift xenon),és a reflektornak az izzója világított....sehogy sem tudtam lekapcsolni csak az akkumulátor levételével!!!!tud valaki mondani megoldást??Köszi Szépen!!!
Az LCM elhalálozása szokta ezt produkálni.
2013.01.14. 00:10
BMWMuller írta:barbrady írta:roland535i írta:Sziasztok,ma amikor leállítottam az autót,észrevettem hogy a jobb elsö lámpám világít(gyári facelift xenon),és a reflektornak az izzója világított....sehogy sem tudtam lekapcsolni csak az akkumulátor levételével!!!!tud valaki mondani megoldást??Köszi Szépen!!!
Nem biztos, hogy csere, van aki ki tudja nullázni, akár itt az oldalon is.
2013.01.14. 02:13
BMWMuller írta:BMWMuller írta:barbrady írta:roland535i írta:Sziasztok,ma amikor leállítottam az autót,észrevettem hogy a jobb elsö lámpám világít(gyári facelift xenon),és a reflektornak az izzója világított....sehogy sem tudtam lekapcsolni csak az akkumulátor levételével!!!!tud valaki mondani megoldást??Köszi Szépen!!!
2013.01.14. 08:58
roland535i írta:BMWMuller írta:BMWMuller írta:barbrady írta:roland535i írta:Sziasztok,ma amikor leállítottam az autót,észrevettem hogy a jobb elsö lámpám világít(gyári facelift xenon),és a reflektornak az izzója világított....sehogy sem tudtam lekapcsolni csak az akkumulátor levételével!!!!tud valaki mondani megoldást??Köszi Szépen!!!
Ismételten Köszönöm Srácok!!saját kezüleg nem orvosolható,csak mert külföldön dolgozom,és áprilisban tudok csak hazamenni....ha kiveszem azt az egy izzót ami szüntelen világít,azzal pillanatnyilag megoldható a bajom!!!????
2013.01.14. 12:04
2013.01.14. 13:31
2013.01.14. 14:28
csiatt írta:Az ülőlapban milyen módon történik a fűtésszál javítása? Mi kell hozzá?
Azt tudom, hogy a szövetet le kell bontani. De a szál javítható, vagy cserélős?
2013.01.14. 15:04
Gabesz81 írta:nem élet-halál kérdés, de azért kíváncsi vagyok: télen hidegben indulás előtt, amíg pld kiganézom a félméter hó alól az autót, vagy csak úgy sertepertélek körülötte: állófűtést kapcsoljak csak vagy indítsam be az autót???
köszi
2013.01.14. 21:00
Gabesz81 írta:nem élet-halál kérdés, de azért kíváncsi vagyok: télen hidegben indulás előtt, amíg pld kiganézom a félméter hó alól az autót, vagy csak úgy sertepertélek körülötte: állófűtést kapcsoljak csak vagy indítsam be az autót???
köszi
2013.01.14. 21:01
BMWMuller írta:barbrady írta:roland535i írta:Sziasztok,ma amikor leállítottam az autót,észrevettem hogy a jobb elsö lámpám világít(gyári facelift xenon),és a reflektornak az izzója világított....sehogy sem tudtam lekapcsolni csak az akkumulátor levételével!!!!tud valaki mondani megoldást??Köszi Szépen!!!
Nem biztos, hogy csere, van aki ki tudja nullázni, itt az oldalon is.