Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2013.01.11. 14:17

fgeri92 írta:Persze nyílván:D bár sose lehet tudni :D semmi ötletem honnan szerezzek ilyet:S

Írj JLacinak, AtiTDI-nek vagy Schiedmann Bélának, add meg nekik a part numbert és mutasd meg a színt, ahogy fentebb is tetted. Ők biztos berendelik neked a megfelelőt.
Szerencsére külön számon hozza a BMW, így rendelhető is.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: fgeri92
Értékelés: 4.76%

2013.01.11. 20:18

Jerry írta:
fgeri92 írta:Persze nyílván:D bár sose lehet tudni :D semmi ötletem honnan szerezzek ilyet:S

Írj JLacinak, AtiTDI-nek vagy Schiedmann Bélának, add meg nekik a part numbert és mutasd meg a színt, ahogy fentebb is tetted. Ők biztos berendelik neked a megfelelőt.

Köszi a tippet,schmiedmann Bélát nem találtam meg:D

2013.01.11. 21:02

fgeri92 írta:
Jerry írta:

Köszi a tippet,schmiedmann Bélát nem találtam meg:D

Honlapukon megtalálod :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: fgeri92

2013.01.12. 16:05

Tudtok-e esetleg gyári alukeretről ajtóhangszórók köré (mint a műszerfalkarika). Esetleg utólagosról infó?

2013.01.12. 16:23

csiatt írta:Tudtok-e esetleg gyári alukeretről ajtóhangszórók köré (mint a műszerfalkarika). Esetleg utólagosról infó?

Ilyenre gondolsz?
http://www.uwf-interieur.com/shop/produ ... 8-E39.html

2013.01.12. 16:33

Haminda írta:
csiatt írta:Tudtok-e esetleg gyári alukeretről ajtóhangszórók köré (mint a műszerfalkarika). Esetleg utólagosról infó?

Ilyenre gondolsz?
http://www.uwf-interieur.com/shop/produ ... 8-E39.html

Igen ilyenre. Ilyet itthon tud valaki? Ilyesmi volt eredetiben is?

2013.01.13. 03:07

Sziasztok,ma amikor leállítottam az autót,észrevettem hogy a jobb elsö lámpám világít(gyári facelift xenon),és a reflektornak az izzója világított....sehogy sem tudtam lekapcsolni csak az akkumulátor levételével!!!!tud valaki mondani megoldást??Köszi Szépen!!!

2013.01.13. 07:07

roland535i írta:Sziasztok,ma amikor leállítottam az autót,észrevettem hogy a jobb elsö lámpám világít(gyári facelift xenon),és a reflektornak az izzója világított....sehogy sem tudtam lekapcsolni csak az akkumulátor levételével!!!!tud valaki mondani megoldást??Köszi Szépen!!!

Az LCM elhalálozása szokta ezt produkálni.

2013.01.13. 13:08

Sziasztok,

Nekem olyan problémám van hogy a sofőr ülés fűtése csak a háttámlán megy meg az üléslap támlához közli részének 2-3 cm-én. Miért nem adódik tovább a meleg az egész üléslapon?
Az anyós ülés tökéletesen működik.
A segítséget előre is köszönöm.

2013.01.13. 13:56

Pocok87 írta:Sziasztok,

Nekem olyan problémám van hogy a sofőr ülés fűtése csak a háttámlán megy meg az üléslap támlához közli részének 2-3 cm-én. Miért nem adódik tovább a meleg az egész üléslapon?
Az anyós ülés tökéletesen működik.
A segítséget előre is köszönöm.

A hiba oka nagy valószínűséggel a fűtőszál szakadása.

Sajnos a javításhoz le kell nyúzni az ülést.

2013.01.14. 00:09

barbrady írta:
roland535i írta:Sziasztok,ma amikor leállítottam az autót,észrevettem hogy a jobb elsö lámpám világít(gyári facelift xenon),és a reflektornak az izzója világított....sehogy sem tudtam lekapcsolni csak az akkumulátor levételével!!!!tud valaki mondani megoldást??Köszi Szépen!!!

Nem biztos, hogy csere, van aki ki tudja nullázni, itt az oldalon is.

2013.01.14. 00:10

BMWMuller írta:
barbrady írta:

Nem biztos, hogy csere, van aki ki tudja nullázni, akár itt az oldalon is.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek BMWMuller az itt látható tagok köszönték meg: roland535i

2013.01.14. 02:13

BMWMuller írta:
BMWMuller írta:
barbrady írta:

Ismételten Köszönöm Srácok!!saját kezüleg nem orvosolható,csak mert külföldön dolgozom,és áprilisban tudok csak hazamenni....ha kiveszem azt az egy izzót ami szüntelen világít,azzal pillanatnyilag megoldható a bajom!!!????

2013.01.14. 08:58

roland535i írta:
BMWMuller írta:
BMWMuller írta:
barbrady írta:

Ismételten Köszönöm Srácok!!saját kezüleg nem orvosolható,csak mert külföldön dolgozom,és áprilisban tudok csak hazamenni....ha kiveszem azt az egy izzót ami szüntelen világít,azzal pillanatnyilag megoldható a bajom!!!????

Igen. Vagy veszel egy bontot LCM-et és berakod.

iPhone Tapatalk

2013.01.14. 12:04

nem élet-halál kérdés, de azért kíváncsi vagyok: télen hidegben indulás előtt, amíg pld kiganézom a félméter hó alól az autót, vagy csak úgy sertepertélek körülötte: állófűtést kapcsoljak csak vagy indítsam be az autót???
köszi

2013.01.14. 13:31

Az ülőlapban milyen módon történik a fűtésszál javítása? Mi kell hozzá?
Azt tudom, hogy a szövetet le kell bontani. De a szál javítható, vagy cserélős?

2013.01.14. 14:28

csiatt írta:Az ülőlapban milyen módon történik a fűtésszál javítása? Mi kell hozzá?
Azt tudom, hogy a szövetet le kell bontani. De a szál javítható, vagy cserélős?

Emlékeim szerint cserélős. Annál inkább mert viszonylag olcsó a fűtéslap.
Van itt pár leírás valahol.
Keress rá!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: csiatt

2013.01.14. 15:04

Gabesz81 írta:nem élet-halál kérdés, de azért kíváncsi vagyok: télen hidegben indulás előtt, amíg pld kiganézom a félméter hó alól az autót, vagy csak úgy sertepertélek körülötte: állófűtést kapcsoljak csak vagy indítsam be az autót???
köszi

Csak az állófűtést! Így megadod a lehetőséget a meleg motorral indításnak, ami nem hátrány.

2013.01.14. 21:00

Gabesz81 írta:nem élet-halál kérdés, de azért kíváncsi vagyok: télen hidegben indulás előtt, amíg pld kiganézom a félméter hó alól az autót, vagy csak úgy sertepertélek körülötte: állófűtést kapcsoljak csak vagy indítsam be az autót???
köszi

Indítsd el az állófűtést, menj vissza a meleg lakásba, 20-30 perc múlva menj vissza, és indulhatsz is, mert a hó leolvadt :wink:

2013.01.14. 21:01

BMWMuller írta:
barbrady írta:

Nem biztos, hogy csere, van aki ki tudja nullázni, itt az oldalon is.

:shock: Erről még nem hallottam, mesélj.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Hozzászólás küldése

VigLink badge