Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2013.02.13. 23:23

Köszönöm szépen. :)
Holnap kicserélem és utána úgyis megint garázsban lesz a kocsi két hetet mert Németben leszek.. utána kíváncsi leszek bírja-e addig az aksi.. írom majd a fejleményeket..

2013.02.14. 02:15

kovessyroli írta:
hamoriarpi írta:
barbrady írta:
hamoriarpi írta:
Jerry írta:[quote="kanyobence"]Sziasztok

Olavastam a tipp-trükk-nél, hogy lehet ezt azt beállítani a kocsin.

Gondolok itt a , Elindulás utáni zárásra, vagy a gong-ra , a zárásra történő villanásokra stb...

emellé kéne LCM-et programozni.

hogyan lehet ezeket beállítani?

Ki tud ebben segíteni?

A beállításokat meg tudod csinálni NCS Experttel. Vagy ha te nem, akkor bárki, akinek van hozzá kábele. A találkozók erre ideális események. Ott mindig akad valaki, aki állít és programoz. :)

BCT-vel még egyszerűbb. Játék az egész. Csak kattintgatni kell. Nem kell szövegesen megírni a psw file-t.

(BCT: BMW Coding Tool) Én a nemzetközi BMW Coding Forum-on lőttem.

És még az inpa-ediabas adatfájlokat is lehet frissíteni vele :wink:

:hangos: Ilyenkor van az, hogy nyuszikát lelövik, mert túl sokat tudott... :doglotlo: :mrgreen:

Vagy úgy jársz, mint Jackson... :mrgreen:[/quote]
Mert ő hogy járt???

2013.02.14. 09:29

hamoriarpi írta:
kovessyroli írta:
Vagy úgy jársz, mint Jackson... :mrgreen:

Mert ő hogy járt???

Kinyírta ő is a húsvéti nyuszikát. (Ha erre gondol a Roli) :mrgreen:

2013.02.14. 09:31

simi64 írta:
hamoriarpi írta:
kovessyroli írta:

Mert ő hogy járt???

Arra.

Jó kis sztori volt. :hehe

2013.02.15. 13:30

muhaati írta:
Imco írta:Valaki csipőből?

Milyen gyertya kell az autómba?
Nem :diesel ! :wink:

2,2 :benzin

Valami jó féle platina, nem platina típust ha ajánlanátok!

Köszi!

Csakis NGK (NGK BKR6EQUP) , vagy Denso

Dobj egy VINT.

Mi a baj azzal amit írtam?

2013.02.15. 13:54

simi64 írta:
hamoriarpi írta:
kovessyroli írta:

Mert ő hogy járt???

Amúgy, Jackson megsértődött, vagy miért nem jár erre soha? Amikor voltam diagon, kérdeztem tőle, azt válaszolta, h annyira elfoglalt, hogy nem tud ezzel foglalkozni, mármint e39.hu.

2013.02.15. 18:28

imi36 írta:
simi64 írta:
hamoriarpi írta:
kovessyroli írta:

Mert ő hogy járt???

Amúgy, Jackson megsértődött, vagy miért nem jár erre soha? Amikor voltam diagon, kérdeztem tőle, azt válaszolta, h annyira elfoglalt, hogy nem tud ezzel foglalkozni, mármint e39.hu.

Hihető. :facepalm:
Itt meg mindenki munkanélküli, és csak azért fórumozik, hogy elüsse az időt valamivel.
Egyébként nem a nyuszis történetre gondoltam, hanem arra, hogy úgy járt, mint a Barátok közt című sorozat Berényi Andrása. :arrow: (kiírta magát a sorozatból)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kovessyroli az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Értékelés: 4.76%

2013.02.15. 21:13

greeen54 írta:
muhaati írta:

Köszi!

Dobj egy VINT.

A világon semmi!!!!! Hiszen gyáriban is van Bosch.
Viszont sajnos a Bosch leginkább Poland,Czech republik, egyszerűen EU. Ritka a "D"
Az NGK ( MÉG!!!!!! ) Japán. És jó minőségű. Találkoztam már nem eredeti NGK-val is, de vissza is küldtem izibe, de gyorsan!!!!!

2013.02.15. 21:18

muhaati írta:
greeen54 írta:
muhaati írta:

Köszi!

Dobj egy VINT.

A világon semmi!!!!! Hiszen gyáriban is van Bosch.
Viszont sajnos a Bosch leginkább Poland,Czech republik, egyszerűen EU. Ritka a "D"
Az NGK ( MÉG!!!!!! ) Japán. És jó minőségű. Találkoztam már nem eredeti NGK-val is, de vissza is küldtem izibe, de gyorsan!!!!!

Értem, köszi a felvilágosítást! :) :franko:

2013.02.17. 20:14

Robika300 írta:Nem fűt a jobbos tükröm,csak kicsi foltokban,legalább is úgy látszik. :(
Baloldal jó,tükörlap lehet?

Ma kicseréltem a Drot11 kollégától rendelt tükörlapokat,ijesztő,hogy ilyen egyszerű. :neutral:

2013.02.18. 14:43

Sziasztok Társak.

Mikor megvettem a kocsim, nem volt benne gyári magnó, hanem valami szutyok odabarkácsolva.
Kimemtettem az előző kocsimból a kinyílós kijelzőjű 1 din-es magnót. összefabrikáltam, hogy jó legyen, de valami szebb látványt akarok varázsolni a beépítő keret nagy ürességének a helyére.

Kép

Nektek van ötletetek, ami mutat is valahogy, mert nekem olyan üres így az a rész.

Én arra gondoltam, hogy szerintem oda egy MID-et alá pont bele lehetne tenni, és mutatna is valahogy, meg a mid is használva lenne, nem csak dísznek.

valahogy így.:
Kép
Kép
Kép
MID nélküli kocsiba mekkora meló azt életre kelteni?( vagyis szerintem nem volt benne ) szerintetek megoldható az oda?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanyobence 2013.02.18. 14:50-kor.

2013.02.18. 14:48

kanyobence írta:Sziasztok Társak.

Mikor megvettem a kocsim, nem volt benne gyári magnó, hanem valami szutyok odabarkácsolva.
Kimemtettem az előző kocsimból a kinyílós kijelzőjű 1 din-es magnót. összefabrikáltam, hogy jó legyen, de valami szebb látványt akarok varázsolni a beépítő keret nagy ürességének a helyére.

url=http://kepfeltoltes.hu/view/130218/20120926_141516_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]Kép[/url]

Nektek van ötletetek, ami mutat is valahogy, mert nekem olyan üres így az a rész.

Én arra gondoltam, hogy szerintem oda egy MID-et alá pont bele lehetne tenni, és mutatna is valahogy, meg a mid is használva lenne, nem csak dísznek.

MID nélküli kocsiba mekkora meló azt életre kelteni?( vagyis szerintem nem volt benne ) szerintetek megoldható az oda?

Folia??

2013.02.18. 14:54

leslie írta:
kanyobence írta:Sziasztok Társak.

Kép

valahogy így.:
Kép
Kép
Kép

Folia??

Gondoltam, rá, mert a faberakás alapból már csúnyácska szegény, de az ürességet a fólia sem tünteni el, láttam olyan beépítő keretet is, amiben fakk van az üres részen, de a MID es megoldás tetszene nekem a legjobban, márcsak azért is mert ha sikerül benne a midet is használni akkor idézőjelesen funkciója is van a térkitöltőnek. :D

2013.02.18. 14:59

kanyobence írta:Gondoltam, rá, mert a faberakás alapból már csúnyácska szegény, de az ürességet a fólia sem tünteni el, láttam olyan beépítő keretet is, amiben fakk van az üres részen, de a MID es megoldás tetszene nekem a legjobban, márcsak azért is mert ha sikerül benne a midet is használni akkor idézőjelesen funkciója is van a térkitöltőnek. :D

Ha kis BC-s az autód akkor sok mindenre nem fogod a MID-et használni.Végül is a pontos időt mutatja :facepalm:

2013.02.18. 15:21

admin írta:
kanyobence írta:Gondoltam, rá, mert a faberakás alapból már csúnyácska szegény, de az ürességet a fólia sem tünteni el, láttam olyan beépítő keretet is, amiben fakk van az üres részen, de a MID es megoldás tetszene nekem a legjobban, márcsak azért is mert ha sikerül benne a midet is használni akkor idézőjelesen funkciója is van a térkitöltőnek. :D

Ha kis BC-s az autód akkor sok mindenre nem fogod a MID-et használni.Végül is a pontos időt mutatja :facepalm:

Az is több mint a semmi :facepalm: :facepalm: akkor kéne hozzá egy felprogramozott nagy BC is? (akkor mire lenne még jó? nem vágom teljesen mire szolgál a MID, telefon, zene, ....)

2013.02.18. 15:34

kanyobence írta:
admin írta:

Az is több mint a semmi :facepalm: :facepalm: akkor kéne hozzá egy felprogramozott nagy BC is? (akkor mire lenne még jó? nem vágom teljesen mire szolgál a MID, telefon, zene, ....)

Ha van telefonod akkor azt is kezeli,óra,álló szellőzés/fűtés,rádió cd de ez neked nincs.
Bc adatokat tud megjeleníteni de ez csak nagy BC-vel működik.

2013.02.18. 15:42

admin írta:
kanyobence írta:
admin írta:

Ha van telefonod akkor azt is kezeli,óra,álló szellőzés/fűtés,rádió cd de ez neked nincs.

köszi :) úgy is akartam egy digitális órát :D :D :D bekötése kis BC-hez atomfizikusi végzettséget igényel? vagy viszonylag egyszerű?

2013.02.18. 16:07

kanyobence írta:
admin írta:
kanyobence írta:
admin írta:

köszi :) úgy is akartam egy digitális órát :D :D :D bekötése kis BC-hez atomfizikusi végzettséget igényel? vagy viszonylag egyszerű?

A Tippek trükkök között le van írva:
itten

2013.02.18. 18:51

Sziasztok!

Légyszi segítsetek!

Meg állt a klímaventim,forog ha forgatom,3 vezetékes(2 vastag,1 vékony) az elején a ventillátor mellet egy csatlakozóban(remélem az a csatija),a 2 vastagra rámérek 12v-van fixen.

Ezen állandó táp lenne,s a vékonnyal csinálja a szabályzást,indítást?
Ez után van még egy szabályzó elektronika(esetleg a vent-ben)?
Lehet,hogy csak szénkefés lett?

Előre is köszönöm.

Z

2013.02.18. 18:53

Sziasztok!

Elég sok hirdetést végignéztem mostanában. Láttam sok 530D és néhány 530DA modellt. Mi a különbség a kettő között?

Köszi
Hozzászólás küldése

VigLink badge