![]() |
2013.02.13. 23:23
2013.02.14. 02:15
kovessyroli írta:hamoriarpi írta:barbrady írta:hamoriarpi írta:Jerry írta:[quote="kanyobence"]Sziasztok
Olavastam a tipp-trükk-nél, hogy lehet ezt azt beállítani a kocsin.
Gondolok itt a , Elindulás utáni zárásra, vagy a gong-ra , a zárásra történő villanásokra stb...
emellé kéne LCM-et programozni.
hogyan lehet ezeket beállítani?
Ki tud ebben segíteni?
A beállításokat meg tudod csinálni NCS Experttel. Vagy ha te nem, akkor bárki, akinek van hozzá kábele. A találkozók erre ideális események. Ott mindig akad valaki, aki állít és programoz.
BCT-vel még egyszerűbb. Játék az egész. Csak kattintgatni kell. Nem kell szövegesen megírni a psw file-t.
(BCT: BMW Coding Tool) Én a nemzetközi BMW Coding Forum-on lőttem.
És még az inpa-ediabas adatfájlokat is lehet frissíteni vele
Ilyenkor van az, hogy nyuszikát lelövik, mert túl sokat tudott...
![]()
2013.02.14. 09:29
hamoriarpi írta:kovessyroli írta:
Vagy úgy jársz, mint Jackson...
Mert ő hogy járt???
2013.02.14. 09:31
simi64 írta:hamoriarpi írta:kovessyroli írta:
Mert ő hogy járt???
Kinyírta ő is a húsvéti nyuszikát. (Ha erre gondol a Roli)
2013.02.15. 13:30
muhaati írta:Imco írta:Valaki csipőből?
Milyen gyertya kell az autómba?
Nem!
![]()
2,2
Valami jó féle platina, nem platina típust ha ajánlanátok!
Köszi!
Csakis NGK (NGK BKR6EQUP) , vagy Denso
Dobj egy VINT.
2013.02.15. 13:54
simi64 írta:hamoriarpi írta:kovessyroli írta:
Mert ő hogy járt???
2013.02.15. 18:28
imi36 írta:simi64 írta:hamoriarpi írta:kovessyroli írta:
Mert ő hogy járt???
Amúgy, Jackson megsértődött, vagy miért nem jár erre soha? Amikor voltam diagon, kérdeztem tőle, azt válaszolta, h annyira elfoglalt, hogy nem tud ezzel foglalkozni, mármint e39.hu.
2013.02.15. 21:13
greeen54 írta:muhaati írta:Imco írta:Valaki csipőből?
Nem!
![]()
2,2
Köszi!
Dobj egy VINT.
Mi a baj azzal amit írtam?
2013.02.15. 21:18
muhaati írta:greeen54 írta:muhaati írta:Imco írta:Valaki csipőből?
Nem!
![]()
2,2
Köszi!
Dobj egy VINT.
Mi a baj azzal amit írtam?
A világon semmi!!!!! Hiszen gyáriban is van Bosch.
Viszont sajnos a Bosch leginkább Poland,Czech republik, egyszerűen EU. Ritka a "D"
Az NGK ( MÉG!!!!!! ) Japán. És jó minőségű. Találkoztam már nem eredeti NGK-val is, de vissza is küldtem izibe, de gyorsan!!!!!
2013.02.17. 20:14
Robika300 írta:Nem fűt a jobbos tükröm,csak kicsi foltokban,legalább is úgy látszik.
Baloldal jó,tükörlap lehet?
2013.02.18. 14:43

2013.02.18. 14:48
kanyobence írta:Sziasztok Társak.
Mikor megvettem a kocsim, nem volt benne gyári magnó, hanem valami szutyok odabarkácsolva.
Kimemtettem az előző kocsimból a kinyílós kijelzőjű 1 din-es magnót. összefabrikáltam, hogy jó legyen, de valami szebb látványt akarok varázsolni a beépítő keret nagy ürességének a helyére.
url=http://kepfeltoltes.hu/view/130218/20120926_141516_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/url]
Nektek van ötletetek, ami mutat is valahogy, mert nekem olyan üres így az a rész.
Én arra gondoltam, hogy szerintem oda egy MID-et alá pont bele lehetne tenni, és mutatna is valahogy, meg a mid is használva lenne, nem csak dísznek.
MID nélküli kocsiba mekkora meló azt életre kelteni?( vagyis szerintem nem volt benne ) szerintetek megoldható az oda?
2013.02.18. 14:54
leslie írta:kanyobence írta:Sziasztok Társak.
Mikor megvettem a kocsim, nem volt benne gyári magnó, hanem valami szutyok odabarkácsolva.
Kimemtettem az előző kocsimból a kinyílós kijelzőjű 1 din-es magnót. összefabrikáltam, hogy jó legyen, de valami szebb látványt akarok varázsolni a beépítő keret nagy ürességének a helyére.
Nektek van ötletetek, ami mutat is valahogy, mert nekem olyan üres így az a rész.
Én arra gondoltam, hogy szerintem oda egy MID-et alá pont bele lehetne tenni, és mutatna is valahogy, meg a mid is használva lenne, nem csak dísznek.
valahogy így.:
MID nélküli kocsiba mekkora meló azt életre kelteni?( vagyis szerintem nem volt benne ) szerintetek megoldható az oda?
Folia??
2013.02.18. 14:59
kanyobence írta:Gondoltam, rá, mert a faberakás alapból már csúnyácska szegény, de az ürességet a fólia sem tünteni el, láttam olyan beépítő keretet is, amiben fakk van az üres részen, de a MID es megoldás tetszene nekem a legjobban, márcsak azért is mert ha sikerül benne a midet is használni akkor idézőjelesen funkciója is van a térkitöltőnek.
2013.02.18. 15:21
admin írta:kanyobence írta:Gondoltam, rá, mert a faberakás alapból már csúnyácska szegény, de az ürességet a fólia sem tünteni el, láttam olyan beépítő keretet is, amiben fakk van az üres részen, de a MID es megoldás tetszene nekem a legjobban, márcsak azért is mert ha sikerül benne a midet is használni akkor idézőjelesen funkciója is van a térkitöltőnek.
Ha kis BC-s az autód akkor sok mindenre nem fogod a MID-et használni.Végül is a pontos időt mutatja
akkor kéne hozzá egy felprogramozott nagy BC is? (akkor mire lenne még jó? nem vágom teljesen mire szolgál a MID, telefon, zene, ....)
2013.02.18. 15:34
kanyobence írta:admin írta:kanyobence írta:Gondoltam, rá, mert a faberakás alapból már csúnyácska szegény, de az ürességet a fólia sem tünteni el, láttam olyan beépítő keretet is, amiben fakk van az üres részen, de a MID es megoldás tetszene nekem a legjobban, márcsak azért is mert ha sikerül benne a midet is használni akkor idézőjelesen funkciója is van a térkitöltőnek.
Ha kis BC-s az autód akkor sok mindenre nem fogod a MID-et használni.Végül is a pontos időt mutatja
Az is több mint a semmi![]()
akkor kéne hozzá egy felprogramozott nagy BC is? (akkor mire lenne még jó? nem vágom teljesen mire szolgál a MID, telefon, zene, ....)
2013.02.18. 15:42
admin írta:kanyobence írta:admin írta:kanyobence írta:Gondoltam, rá, mert a faberakás alapból már csúnyácska szegény, de az ürességet a fólia sem tünteni el, láttam olyan beépítő keretet is, amiben fakk van az üres részen, de a MID es megoldás tetszene nekem a legjobban, márcsak azért is mert ha sikerül benne a midet is használni akkor idézőjelesen funkciója is van a térkitöltőnek.
Ha van telefonod akkor azt is kezeli,óra,álló szellőzés/fűtés,rádió cd de ez neked nincs.
Bc adatokat tud megjeleníteni de ez csak nagy BC-vel működik.
2013.02.18. 16:07
kanyobence írta:admin írta:kanyobence írta:admin írta:kanyobence írta:Gondoltam, rá, mert a faberakás alapból már csúnyácska szegény, de az ürességet a fólia sem tünteni el, láttam olyan beépítő keretet is, amiben fakk van az üres részen, de a MID es megoldás tetszene nekem a legjobban, márcsak azért is mert ha sikerül benne a midet is használni akkor idézőjelesen funkciója is van a térkitöltőnek.
Ha van telefonod akkor azt is kezeli,óra,álló szellőzés/fűtés,rádió cd de ez neked nincs.
Bc adatokat tud megjeleníteni de ez csak nagy BC-vel működik.
kösziúgy is akartam egy digitális órát
![]()
![]()
bekötése kis BC-hez atomfizikusi végzettséget igényel? vagy viszonylag egyszerű?
2013.02.18. 18:51
2013.02.18. 18:53