![]() |
2013.02.20. 19:50
barbrady írta:morv írta:Hali,
a legzsaklampanak van vezerlo releje vagy a legzsak modul kapcsolgatja onalloan? Ha van, akkor hol talalhato, mik az ismertetojelei?
Koszi!
SII Tapatalk 2
A modul vezérli.
ST25i tapatalk
2013.02.20. 19:52
morv írta:barbrady írta:morv írta:Hali,
a legzsaklampanak van vezerlo releje vagy a legzsak modul kapcsolgatja onalloan? Ha van, akkor hol talalhato, mik az ismertetojelei?
Koszi!
SII Tapatalk 2
A modul vezérli.
ST25i tapatalk
Koszi, akkor szereznem kell egy masik modult probara. BMW-ben hol van, a konyoklo alatt, vagy a klimavezerlo mogott?
SII Tapatalk 2
2013.02.20. 19:54
hamoriarpi írta:morv írta:barbrady írta:morv írta:Hali,
Koszi!
SII Tapatalk 2
A modul vezérli.
ST25i tapatalk
Koszi, akkor szereznem kell egy masik modult probara. BMW-ben hol van, a konyoklo alatt, vagy a klimavezerlo mogott?
SII Tapatalk 2
A.
2013.02.20. 19:56
2013.02.20. 19:58
PapaBoss írta:Ki lehet bontani a légzsákvezérlőt a hátsó légbefúvó lamellák felől, vagy durrantani kell az egész könyöklőt hozzá?
2013.02.20. 20:05
hamoriarpi írta:PapaBoss írta:Ki lehet bontani a légzsákvezérlőt a hátsó légbefúvó lamellák felől, vagy durrantani kell az egész könyöklőt hozzá?
Bontani kell kpl.
2013.02.20. 20:28
morv írta:hamoriarpi írta:PapaBoss írta:Ki lehet bontani a légzsákvezérlőt a hátsó légbefúvó lamellák felől, vagy durrantani kell az egész könyöklőt hozzá?
Bontani kell kpl.
Esetleg tomoren le tudnad irni?
A kocsi ami a bontoban van realoem szerint ketfele vezerlovel lehet, remelem szerencsem van es mar az ujabbal szereltek. Kell valamit kodolni cserekor, vagy egy proba es muszaki idejere mehet anelkul is?
SII Tapatalk 2
2013.02.20. 20:35
hamoriarpi írta:morv írta:hamoriarpi írta:PapaBoss írta:Ki lehet bontani a légzsákvezérlőt a hátsó légbefúvó lamellák felől, vagy durrantani kell az egész könyöklőt hozzá?
Bontani kell kpl.
A kocsi ami a bontoban van realoem szerint ketfele vezerlovel lehet, remelem szerencsem van es mar az ujabbal szereltek. Kell valamit kodolni cserekor, vagy egy proba es muszaki idejere mehet anelkul is?
SII Tapatalk 2
A könyöklőt kpl. ki kell szedni a cseréhez. Minden cserélt modult illik felkódolni az autóhoz. Nem tudom, hogy illesztés nélkül működik-e. Airbag modult még nem cseréltem.
2013.02.20. 20:37
morv írta:hamoriarpi írta:morv írta:hamoriarpi írta:PapaBoss írta:Ki lehet bontani a légzsákvezérlőt a hátsó légbefúvó lamellák felől, vagy durrantani kell az egész könyöklőt hozzá?
Bontani kell kpl.
SII Tapatalk 2
A könyöklőt kpl. ki kell szedni a cseréhez. Minden cserélt modult illik felkódolni az autóhoz. Nem tudom, hogy illesztés nélkül működik-e. Airbag modult még nem cseréltem.
Koszi, akkor olvasok sokat gyorsan a bmwcodingon. Ma megjott a tapegyseg is, mar csak kabelt kell csinalnom hozza. Legalabb az is le lesz tesztelve
SII Tapatalk 2
2013.02.20. 21:01
hamoriarpi írta:morv írta:hamoriarpi írta:morv írta:hamoriarpi írta:[quote="PapaBoss"]Ki lehet bontani a légzsákvezérlőt a hátsó légbefúvó lamellák felől, vagy durrantani kell az egész könyöklőt hozzá?
Bontani kell kpl.
SII Tapatalk 2
Koszi, akkor olvasok sokat gyorsan a bmwcodingon. Ma megjott a tapegyseg is, mar csak kabelt kell csinalnom hozza. Legalabb az is le lesz tesztelve
SII Tapatalk 2
2013.02.20. 21:10
morv írta:Maas SPS-8400, 40 A, de tud max 45-t rovid ideig, 3-15V varialhato vagy 13.8V fixen. E39-hez eleg, valtani nem mostanaban akarok. Talan ujabb kocsikon is meg lehet vele oldani kisebb dolgokat. Hasznalt, de jo allapotban van, egy CB-s faszie volt. Eredeti dobozban kuldte, az uj aranak kevesebb, mint feleert sikerult leutni fleabayen.
SII Tapatalk 2
2013.02.20. 21:10
morv írta:hamoriarpi írta:morv írta:hamoriarpi írta:morv írta:[quote="hamoriarpi"][quote="PapaBoss"]Ki lehet bontani a légzsákvezérlőt a hátsó légbefúvó lamellák felől, vagy durrantani kell az egész könyöklőt hozzá?
Bontani kell kpl.
SII Tapatalk 2
SII Tapatalk 2
2013.02.20. 21:12
hamoriarpi írta:morv írta:hamoriarpi írta:morv írta:hamoriarpi írta:[quote="morv"][quote="hamoriarpi"][quote="PapaBoss"]Ki lehet bontani a légzsákvezérlőt a hátsó légbefúvó lamellák felől, vagy durrantani kell az egész könyöklőt hozzá?
Bontani kell kpl.
SII Tapatalk 2
SII Tapatalk 2
2013.02.20. 21:15
barbrady írta:morv írta:Maas SPS-8400, 40 A, de tud max 45-t rovid ideig, 3-15V varialhato vagy 13.8V fixen. E39-hez eleg, valtani nem mostanaban akarok. Talan ujabb kocsikon is meg lehet vele oldani kisebb dolgokat. Hasznalt, de jo allapotban van, egy CB-s faszie volt. Eredeti dobozban kuldte, az uj aranak kevesebb, mint feleert sikerult leutni fleabayen.
SII Tapatalk 2
És ez mihez kell?
ST25i tapatalk
2013.02.20. 21:27
morv írta:barbrady írta:morv írta:Maas SPS-8400, 40 A, de tud max 45-t rovid ideig, 3-15V varialhato vagy 13.8V fixen. E39-hez eleg, valtani nem mostanaban akarok. Talan ujabb kocsikon is meg lehet vele oldani kisebb dolgokat. Hasznalt, de jo allapotban van, egy CB-s faszie volt. Eredeti dobozban kuldte, az uj aranak kevesebb, mint feleert sikerult leutni fleabayen.
SII Tapatalk 2
És ez mihez kell?
ST25i tapatalk
Kis befektetes egy esetleges nagyobb kiadas megelozesere (doglott vezerlo). Sajnos itt nincsen minden bokorban valaki, aki tudna kodolni kocsit, ezert a csinald magad marad. Talan majd egyszer maset is bevallalhatom es akkor meg az arat is visszahozza.
SII Tapatalk 2
2013.02.20. 21:34
barbrady írta:morv írta:barbrady írta:morv írta:Maas SPS-8400, 40 A, de tud max 45-t rovid ideig, 3-15V varialhato vagy 13.8V fixen. E39-hez eleg, valtani nem mostanaban akarok. Talan ujabb kocsikon is meg lehet vele oldani kisebb dolgokat. Hasznalt, de jo allapotban van, egy CB-s faszie volt. Eredeti dobozban kuldte, az uj aranak kevesebb, mint feleert sikerult leutni fleabayen.
SII Tapatalk 2
És ez mihez kell?
ST25i tapatalk
Kis befektetes egy esetleges nagyobb kiadas megelozesere (doglott vezerlo). Sajnos itt nincsen minden bokorban valaki, aki tudna kodolni kocsit, ezert a csinald magad marad. Talan majd egyszer maset is bevallalhatom es akkor meg az arat is visszahozza.
SII Tapatalk 2
Miért jobb ez mint egy töltő?
ST25i tapatalk
2013.02.20. 21:41
morv írta:barbrady írta:Miért jobb ez mint egy töltő?
ST25i tapatalk
Stabil a feszultseg es aramerosseg leadasa. De szerintem hamoriarpi mindjart kifejti.
SII Tapatalk 2
2013.02.20. 21:46
barbrady írta:morv írta:barbrady írta:Miért jobb ez mint egy töltő?
ST25i tapatalk
Stabil a feszultseg es aramerosseg leadasa. De szerintem hamoriarpi mindjart kifejti.
SII Tapatalk 2
És erre szükség is van?
2013.02.20. 21:59
morv írta:barbrady írta:És erre szükség is van?
Te is kodolsz, ha jol tudom. Ha rendesen belemerul az ember az eltarthat nehany orat is, nem? Szoval szerintem igen, a tolto nem arra van kitalalva, hogy stabilan orakon keresztul ugyanazt adja le. Amugy nem vagyok szakerto a dologban, de jobb felni, mint megijedni. Hidd el, olcsobban vettem, mint egy tolto lett volna pl olyan, mint a tied, akksitolteshez pedig tudok egyet kolcsonkerni.
SII Tapatalk 2
2013.02.20. 21:59
morv írta:barbrady írta:morv írta:barbrady írta:morv írta:Maas SPS-8400, 40 A, de tud max 45-t rovid ideig, 3-15V varialhato vagy 13.8V fixen. E39-hez eleg, valtani nem mostanaban akarok. Talan ujabb kocsikon is meg lehet vele oldani kisebb dolgokat. Hasznalt, de jo allapotban van, egy CB-s faszie volt. Eredeti dobozban kuldte, az uj aranak kevesebb, mint feleert sikerult leutni fleabayen.
SII Tapatalk 2
És ez mihez kell?
ST25i tapatalk
SII Tapatalk 2
Miért jobb ez mint egy töltő?
ST25i tapatalk
SII Tapatalk 2