![]() |
2014.02.20. 20:37
2014.02.20. 22:53
morv írta:szaszko írta:Sziasztok egy 2000 528i-m van a service engin soon lampam kigyulladt ezert rakotottem az OBD kiolvasot es ezt a hibakodot kaptam: P1189 Fuel Control(Bank2 Sensor1) tudnatok segiteni, hogy melyik alkatreszt kell cserelnem es hol talalhato. Esetleg az alkatreszrol egy kep vagy gyari szam sokat segitene a beazonositasban. Elore is koszonom.
Erre mar egy masik topikban (duagnosztika kodok) valaszoltam. A hibakodod az o2/lambda szenzor hibajara utal.
Haminda belinkelte a videot neked, remelem igy mar megtalalod. 2 db van belole a katalizator elott. Cikkszamot reszletesebb adatok nelkul eleg nehez lenne adni, van par fele belole. Keresd jlaci74 vagy mas alkatreszes klubtarsat ha jo aru cuccot szeretnel kapni.
2014.02.20. 23:32
kzolee írta:morv írta:szaszko írta:Sziasztok egy 2000 528i-m van a service engin soon lampam kigyulladt ezert rakotottem az OBD kiolvasot es ezt a hibakodot kaptam: P1189 Fuel Control(Bank2 Sensor1) tudnatok segiteni, hogy melyik alkatreszt kell cserelnem es hol talalhato. Esetleg az alkatreszrol egy kep vagy gyari szam sokat segitene a beazonositasban. Elore is koszonom.
Erre mar egy masik topikban (duagnosztika kodok) valaszoltam. A hibakodod az o2/lambda szenzor hibajara utal.
Haminda belinkelte a videot neked, remelem igy mar megtalalod. 2 db van belole a katalizator elott. Cikkszamot reszletesebb adatok nelkul eleg nehez lenne adni, van par fele belole. Keresd jlaci74 vagy mas alkatreszes klubtarsat ha jo aru cuccot szeretnel kapni.
Ohh, Jlaci már az Usában is ott van?
2014.02.21. 13:36
2014.02.21. 13:46
osiati írta:Sziasztok,
Ha a vízhőfok mutató az EGR és a sima termosztát cseréje után sem áll pont középen akkor az mi lehet?
köszi előre is
2014.02.21. 14:13
Padre540 írta:osiati írta:Sziasztok,
Ha a vízhőfok mutató az EGR és a sima termosztát cseréje után sem áll pont középen akkor az mi lehet?
köszi előre is
Titkos menüben hány fokot mutat?
2014.02.21. 14:17
osiati írta:Padre540 írta:osiati írta:Sziasztok,
köszi előre is
Szia,
Ha fűtök akkor van hogy 80 körülre lemegy,ha nem fűtök 98 körül.
2014.02.21. 14:27
2014.02.21. 15:15
osiati írta:Padre540 írta:osiati írta:Sziasztok,
köszi előre is
Szia,
2014.02.21. 15:30
hamoriarpi írta:osiati írta:Padre540 írta:osiati írta:Sziasztok,
köszi előre is
Szia,
Ez még mindíg termosztát hibára utal. Fűtés bekapcsra nem szabadna 80-ra beessen.
Ki van légtelenítve rendesen?
2014.02.21. 15:33
osiati írta:hamoriarpi írta:osiati írta:Padre540 írta:osiati írta:Sziasztok,
köszi előre is
Szia,
Ez még mindíg termosztát hibára utal. Fűtés bekapcsra nem szabadna 80-ra beessen.
Ki van légtelenítve rendesen?
Termosztát csere után,lecseréltem a hűtőfolyadékot is/barnás színe volt/,az EGR-n légtelenítve,után töltve jó a szint a kiegyenlítőben és a kis visszafolyón folyamatosan jött a vízsugár.
2014.02.21. 15:46
2014.02.21. 16:00
osiati írta:Szia Árpi,
Igen maxon ment a fűtés és mind 2 légtelenítő ki volt tekerve.
2014.02.21. 16:02
hamoriarpi írta:osiati írta:Szia Árpi,
Termosztátok milyen gyártmányúak?
2014.02.21. 16:07
osiati írta:hamoriarpi írta:osiati írta:Szia Árpi,
Az EGR gyári,a sima Gates.
2014.02.21. 16:19
hamoriarpi írta:osiati írta:hamoriarpi írta:osiati írta:Szia Árpi,
Ne legyen igazam, de a fő termosztátban lesz a hiba. Gyárit vagy Behr-t szabad venni belőle.
Hátha más is megerősíti.
Nagyon nagy a hőingásod. Ha a hűtőfelület szennyezettségével lenne gond, akkor sem szabadna a termosztátnak egy fűtéscsap-nyitásra 80-ra beejteni a hőt.
Szerintem.
2014.02.21. 16:32
jlaci74 írta:hamoriarpi írta:osiati írta:hamoriarpi írta:osiati írta:Szia Árpi,
Ne legyen igazam, de a fő termosztátban lesz a hiba. Gyárit vagy Behr-t szabad venni belőle.
Hátha más is megerősíti.
Nagyon nagy a hőingásod. Ha a hűtőfelület szennyezettségével lenne gond, akkor sem szabadna a termosztátnak egy fűtéscsap-nyitásra 80-ra beejteni a hőt.
Szerintem.
Más is megerősíti ...
2014.02.21. 16:33
osiati írta:jlaci74 írta:hamoriarpi írta:osiati írta:hamoriarpi írta:[quote="osiati"]Szia Árpi,
Hátha más is megerősíti.
Szerintem.
Más is megerősíti ...
2014.02.21. 16:42
2014.02.21. 17:27