Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HIBA --- ÉS ---MEGOLDÁS

2014.03.07. 10:07

hemy írta:Sziasztok!Probléma merűlt fejl az e39 touringban,az eső szenzor valamiért nem műkszik,eddig jó volt mi lehet az oka szerintetek?eddig ha egyes fokozatba kapcsoltam az ablaktörlő kart esőben jó volt,most meg csak simán lassú járatban tőről!!valakinek valami ötlet?

Újra lehet tanítani inpa-val.

Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: hemy
Értékelés: 4.76%

2014.03.07. 15:07

barbrady írta:
hemy írta:Sziasztok!Probléma merűlt fejl az e39 touringban,az eső szenzor valamiért nem műkszik,eddig jó volt mi lehet az oka szerintetek?eddig ha egyes fokozatba kapcsoltam az ablaktörlő kart esőben jó volt,most meg csak simán lassú járatban tőről!!valakinek valami ötlet?

Tapatalk

Köszi!esetleg scanerel vagy dis-el nem lehet mert ez van nekem nem tudom tudják e ezt a dolgot!

2014.03.07. 16:28

hemy írta:
barbrady írta:

Tapatalk

Köszi!esetleg scanerel vagy dis-el nem lehet mert ez van nekem nem tudom tudják e ezt a dolgot!

Mivel állati messze laktok egymástól, talán kaphatsz más segítséget is! ;)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: kzolee

2014.03.07. 16:33

hemy írta:
barbrady írta:

Tapatalk

Dis is tudja. :wink:

2014.03.07. 20:35

Üdv Urak. Lenne egy kérdésem, mégpedig adott egy m52b25 vanos motor. Légtömegmérő nélkül szépen jár de amint rádugjuk, elkezd durrogni, leáll vagy éppen olyan erős kipufogó szaggal szaggatva jár.. 3 lmm volt már rajta mind ugyanaz a hiba. Gépen volt nincs hiba üzenet viszont a szállított levegő mennyiség alapjáraton kb 3000kg/h. Ez az érték nem biztos hogy ilyen néven volt én csak tolmacsolok.

2014.03.08. 20:41

Sziasztok!

Lenne egy kis problémám, van egy E39 525tds paripám. Kicseréltem az anyós ülésben a foglalást jelzőt. 100KM megtétel után vissza megint világítani kezdet a légzsák visszajelző. Mi lehet a gond?
Valaki tud ülésfoglaltság jelző emulator?

Köszi előre is :taps:

2014.03.09. 00:31

Sziasztok!

Külső tükrök automatán sötétednek, belső tükör sajna nem.
Ötletek?

Köszönöm

2014.03.09. 01:07

Cxgrav írta:Sziasztok!

Külső tükrök automatán sötétednek, belső tükör sajna nem.
Ötletek?

Köszönöm

A külsőket is a belső vezérli.Így valószínű a belső üveglap elhalálozott.

2014.03.09. 07:05

Sziasztok!!!
Uj tag vagyok. 97-es e39 tulaj.
A problemam a kovetkezo. Valami leszivja az 520i akkujat. Hallottam mar a "süni"-ről e39-ben, ami okozhatja ezt. Ami erdekesseg: allo motornal bugo hang a magno/ 2zonas digit klima felol. Velemenyeket vagy tapasztalatokat varok tapasztaltabb e39 tulajoktol, hogy mitol merulhet le az akku egyik naprol a masikra. A valaszokat koszonom!

2014.03.09. 09:52

mikoliczlali írta:Sziasztok!!!
A problemam a kovetkezo. Valami leszivja az 520i akkujat. Hallottam mar a "süni"-ről e39-ben, ami okozhatja ezt. Ami erdekesseg: allo motornal bugo hang a magno/ 2zonas digit klima felol. Velemenyeket vagy tapasztalatokat varok tapasztaltabb e39 tulajoktol, hogy mitol merulhet le az akku egyik naprol a masikra. A valaszokat koszonom!

Búgó hang a klíma panel ventije lehet. Van róla írás gazdagon.
Nyitáskor indul és valamikor megáll magától.
Vélhetően nem ettől merül az autó.
A süninek nincs biztije azt csak kiszereléssel tudod szűrni.
Ha van egy kis affinitásod hozzá egy 1000 Ft műszerrel lokalizálható a fogyasztó.
Ha nincs akkor villanyos.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: mikoliczlali

2014.03.09. 10:11

Imco írta:
mikoliczlali írta:Sziasztok!!!

Búgó hang a klíma panel ventije lehet. Van róla írás gazdagon.
Nyitáskor indul és valamikor megáll magától.
Vélhetően nem ettől merül az autó.
A süninek nincs biztije azt csak kiszereléssel tudod szűrni.
Ha van egy kis affinitásod hozzá egy 1000 Ft műszerrel lokalizálható a fogyasztó.
Ha nincs akkor villanyos.

Van biztije :) 40A

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

2014.03.09. 10:58

Odor Sándor írta:Sziasztok!

Lenne egy kis problémám, van egy E39 525tds paripám. Kicseréltem az anyós ülésben a foglalást jelzőt. 100KM megtétel után visszajött megint világítani kezdet a légzsák visszajelző. Mi lehet a gond?
Valaki tud ülésfoglaltság jelző emulator?

Köszi előre is :taps:

Biztos hogy megint az a gond? Nézted diaggal?

2014.03.09. 11:06

admin írta:

Nyertél.
Szem előtt nincs. :)

2014.03.09. 12:20

Sziasztok

Kéne egy kis segítség... Elment a rendszám tábla világításom... Van neki biztosítéka? Vagy mit nézzek meg? Valakinek valami ötlete? Az autó E39 520i Sedan.

2014.03.09. 13:11

Zoli E39 írta:Sziasztok

Kéne egy kis segítség... Elment a rendszám tábla világításom... Van neki biztosítéka? Vagy mit nézzek meg? Valakinek valami ötlete? Az autó E39 520i Sedan.

Törött, vagy szigetelésüket levedlett kábelek a csomagtértető átvezetőjében?

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek PeterE39 az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.03.09. 14:16

Azt el is felejtettem megnézni... Köszi. :)

PeterE39 írta:

Törött, vagy szigetelésüket levedlett kábelek a csomagtértető átvezetőjében?

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

2014.03.10. 14:49

Imco írta:
admin írta:

Nyertél.

Ezt "Sam" mondta neked?... :facepalm:

2014.03.10. 16:38

strobi írta:
Imco írta:
admin írta:

Nyertél.

Ezt "Sam" mondta neked?... :facepalm:

Ne már! :lol:

2014.03.10. 21:33

Sziasztok !

Olyan problémával küzdök, hogy néha egyes indításkor , amikor ráadom a gyújtást, a bal oldalon mintha a műszerfal mögül jönne a térdem magasságában, ilyen 10mp búgó hang aztán elmúlik, nem minden gyújtás ráadásakor jelentkezik ez a hang , az autó tökéletesen indul és jön megy, más változás nincs.
Ezt a hangot amúgy is lehet hallani, csak sokkal halkabban, más e39be amikor az ember ráadja a gyújtást, meghallgattam.
Biztos nem a klímaventilátor adja ezt a hangot, mert nem a középkonzol felől jön, és akkor is csinálja, ha ki van kapcsolva a szellőztetés.
Mintha a kormányoszlop és a bal első ajtó közül jönne a hang térdmagasságba.

Menetközbe is ciripel valami ebből az irányból gázadásra halkul, de ahogy elveszem a gázt ugy előjön!
ill amikor lenyomom a fékpedált és amikor kivenném a váltót P ből ,ha rajtahagyom a váltókaron a kezem és nyomkodom a fékpedált ilyen kattogó hang jön a váltókar felől alulról ????

Mi lehet ez, ötletem sincs ??? Segitsetek
:help2
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lion523ia 2014.03.11. 21:37-kor.

2014.03.10. 21:36

szia
kezd az izzókkal, nekem is egyszerre kiégett mindkettő... :(
Hozzászólás küldése

VigLink badge