Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2012.01.15. 20:18

tibi666 írta:
afcajax írta:
kiara írta:Elmagyarázná nekem valaki, hogy kik a kékek?
Adminisztrátorok - fehér
Globális moderátorok - zöld
Klub Telefonkönyv - lila
Újonnan regisztrált felhasználók - piros
Regisztrált felhasználók - fekete
Támogatók - türkiz?

De ti kik vagytok?
pl. 204d1, bmw520ds, simi64, Orsika

Vakarom a buksim, de csak nem értem.

A türkiz az pl. Lepke akarna lenni?

Igen, te pedig fekete vagy......

Az még rosszabb.Még az új tagok is kapnak szép megkülönböztető színt :cry: Persze a fekete is egy szín az igaz.

2012.01.15. 20:18

afcajax írta:
admin írta:
kiara írta:Ők a fideszesek :nyelves: :nyelves:
Az nem narancs?

De narancs csak ezek megtértek és hányingerük van a narancs színtől :facepalm:

Meg se merem kérdezni h akkor mi szürkék kik vagyunk??Remélem nem azt mondod h a szolganép, a fórum vérszívói :)

Helo
Ti feketék vagytok..... az oldal fekete bárányai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2012.01.15. 20:32

Akkor én miért nem vagyok lila :?:

...és aki több csoporthoz is tartozik :?:
Az szivárvány?

2012.01.15. 20:35

admin írta:Ma 6 éve hogy elindult az E39.hu
Köszönet minden tagnak aki írásával és tudásával hozzájárult,hogy egy nagy BMW imádó társaság jöjjön össze!És barátságok köttessenek. Sok családi hangulatú találkozón vagyunk már túl de remélem ,hogy még sok van előttünk is :!:

Mindenkinek további jó fórumozást :!:

Na, ennek örömére ki is bontok még egy Gleccser sört :!: :mrgreen:
:franko:
:kösz Lacinak!

2012.01.15. 20:44

simi64 írta:Akkor én miért nem vagyok lila :?:

Az szivárvány?

Helo Barátom
Nézd má...... még válogat
Te csak annak örüljél hogy még nem szavaztunk ki az Oldalról :lol: :lol: :lol:

:hehe :hehe :hehe :hehe :hehe

2012.01.15. 20:49

Az szivárvány?

Aki több csoportnak a tagja az az elsődleges csoport színében díszeleg.

2012.01.15. 20:57

admin írta:

Az szivárvány?

Aki több csoportnak a tagja az az elsődleges csoport színében díszeleg.

Akkor a diag a "magasabb egység" mint a seregben.
Nem, mintha a kék nem lenne jó, elvégre BMW szín, meg a feketék se bánkódjanak, mert az is!
A fehérekről nem is beszélve :!:
De abbahagyom, mert belém köt az AG és betiltják még a színeinket is! :oops:

2012.01.15. 21:12

A tagok valóban kaphatnának izgalmasabb színt, mint a fekete. Mondjuk a mostani rendszerben zéró következetesség van (piros, cián, lila?!), szóval kegyetlen.. :nyelves: :lol:

2012.01.15. 22:13

kiara írta:
De ennek örömére illett volna szervezni egy talit! :oops:

Az volt tegnap! ;) :)

2012.01.16. 14:42

benzin és gázolaj áremelés...

Minden, amit mondani akarsz...

2012.01.16. 16:36

MChris írta:benzin és gázolaj áremelés...

Már hiányzott:)Olyan régen volt.

2012.01.16. 18:17

leslie írta:
RAllY WB írta:Sziasztok!

Keresnék M kormánytot! e39,e38 tipus LÉGZSÁK,GOMBOK NÉLKŰL!!!

Ha valakinek van egy elfekvőben megegyezhetünk!

Üdv Viktor 705308387

Helló!
Van erre megfelelő topic.
Keresd Schnitzert, vagy nézz köröl a power-en. Szerintem.

Köszöntem!

2012.01.17. 14:22

Nem jól kezdődötta mai napom :evil: Hajnalban elindultam külföldre, de majdnem nagy baj lett belőle. M1-en 5 autóval előttem egy szemből érkező kamion átszakította a szalagkorlátot és felborult. Nem sokan múlott, hogy belerohanjunk. Arra, hogy pont akkor "jön" át, amikor ott vagyok, már gondolni sem merek. Ez már a második eset, hogy kamion töri át a szalagkorlátot. A múltkoriban 14 halálos áldozat volt, most szerencsére egy sem. De nem sokan múlott. Már kezdek parázni a belső sávban, ha kamion jön a másik oldalon szembe.
Teljes útzár, pillanatok alatt bedugult a pálya. 3 óra állás után elkezdték a tűzoltók visszaterelni a forgalmat. Ráadásul az 1-es főút is bedugult. Így már nem volt értelme kimennem, ezért hazajöttem. Most ébredtem.
Hátul a dugóban egy román személyautó is lebontotta a bal hátsóját egy kamion pótkocsijának a hátuljába akadva. Gondolom későn vette észre, hogy áll a kocsisor (alvajáró!). A rendőrök lezárták az autópályát a Vértesszőlősi lejárónál és leterelték a forgalmat. Ezt benézte még egy Alfa 146-os "alvajáró" és későn kezdett lesorolni. Szalagkorlát az M1 és lejáró között - mínusz bal első kerék. Persze a rendőrök keresztben álltak a pályán és ültek a villogó autóban, mivel hideg volt. Lehet ha kiszállnak és lámpával is jeleznek, akkor ez nem történik meg. ( persze aki már a kék villogót sem látja...)
Tachográf ide, tachográf oda mégis sok kamionos elalszik az utakon. Ez nagyon felelőtlen dolog - mások életét veszélyeztetni. Ez a baleset is azért következett be. mert a kamion utólért egy másikat. Későn észlelte a bajt (gondolom bóbiskolt), balra rántotta a kormányt és áttsodródott a szembejövő sávba. Persze eltalálta a kikerülendő kamion hátulját, aminek a rakteréből még órák múlva is folyt valamilyen szürke por.
Szörnyű volt látni ahogy a kamion tehetetlenűl áttöri a szalagkorlátot. Csak azért írtam le mindezt, mert valakinek el kell mondanom. Nagyon megrázó élmény volt és még most is futkos a hideg a hátamon ha belegondolok, hogy mi lehetett volna ha egy pár száz méterrel előrébb vagyok.

Itt írnak a balesetről (de gondolom a híradóban is benne lesz): http://www.boon.hu/attorte-a-szalagkorl ... on/1885022

2012.01.17. 14:30

kiara írta:Nem jól kezdődötta mai napom :evil:

Te jó ég Laci!
Szerencse, hogy egy gondolattal később indultál!
Belegondolni is borzasztó ebbe!
Örülünk, hogy nincs semmi bajod!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: kiara
Értékelés: 4.76%

2012.01.17. 15:13

Jerry írta:

Te jó ég Laci!

Így van, adj hálát a Jóistennek, hogy nem történt semmi bajod!
Egyébként érdekes, hogy szinte soha nem magyar, német, osztrák, olasz kamionos alszik el a volán mögött, hanem mindig román, bolgár, orosz. :roll:

2012.01.17. 15:22

kiara írta:Nem jól kezdődötta mai napom :evil: Hajnalban elindultam külföldre, de majdnem nagy baj lett belőle. M1-en 5 autóval előttem egy szemből érkező kamion átszakította a szalagkorlátot és felborult. Nem sokan múlott, hogy belerohanjunk. Arra, hogy pont akkor "jön" át, amikor ott vagyok, már gondolni sem merek. Ez már a második eset, hogy kamion töri át a szalagkorlátot. A múltkoriban 14 halálos áldozat volt, most szerencsére egy sem. De nem sokan múlott. Már kezdek parázni a belső sávban, ha kamion jön a másik oldalon szembe.
Teljes útzár, pillanatok alatt bedugult a pálya. 3 óra állás után elkezdték a tűzoltók visszaterelni a forgalmat. Ráadásul az 1-es főút is bedugult. Így már nem volt értelme kimennem, ezért hazajöttem. Most ébredtem.
Hátul a dugóban egy román személyautó is lebontotta a bal hátsóját egy kamion pótkocsijának a hátuljába akadva. Gondolom későn vette észre, hogy áll a kocsisor (alvajáró!). A rendőrök lezárták az autópályát a Vértesszőlősi lejárónál és leterelték a forgalmat. Ezt benézte még egy Alfa 146-os "alvajáró" és későn kezdett lesorolni. Szalagkorlát az M1 és lejáró között - mínusz bal első kerék. Persze a rendőrök keresztben álltak a pályán és ültek a villogó autóban, mivel hideg volt. Lehet ha kiszállnak és lámpával is jeleznek, akkor ez nem történik meg. ( persze aki már a kék villogót sem látja...)
Tachográf ide, tachográf oda mégis sok kamionos elalszik az utakon. Ez nagyon felelőtlen dolog - mások életét veszélyeztetni. Ez a baleset is azért következett be. mert a kamion utólért egy másikat. Későn észlelte a bajt (gondolom bóbiskolt), balra rántotta a kormányt és áttsodródott a szembejövő sávba. Persze eltalálta a kikerülendő kamion hátulját, aminek a rakteréből még órák múlva is folyt valamilyen szürke por.
Szörnyű volt látni ahogy a kamion tehetetlenűl áttöri a szalagkorlátot. Csak azért írtam le mindezt, mert valakinek el kell mondanom. Nagyon megrázó élmény volt és még most is futkos a hideg a hátamon ha belegondolok, hogy mi lehetett volna ha egy pár száz méterrel előrébb vagyok.

Itt írnak a balesetről (de gondolom a híradóban is benne lesz): http://www.boon.hu/attorte-a-szalagkorl ... on/1885022

Ezek szerint ma nem fog felém járni a szekeres hátsó ajtaját elvinni. Az élethez szerencse is kell. Szurkolok holnapra (is).

Jackson, aki vár rád

2012.01.17. 15:23

tibi666 írta:
Jerry írta:

Te jó ég Laci!

Így van, adj hálát a Jóistennek, hogy nem történt semmi bajod!
Egyébként érdekes, hogy szinte soha nem magyar, német, osztrák, olasz kamionos alszik el a volán mögött, hanem mindig román, bolgár, orosz. :roll:

A határon kötelező pihenőt kéne tartani nekik.

Jackson, aki megoldaná tetü módon

2012.01.17. 15:30

jackson írta:
kiara írta:Nem jól kezdődötta mai napom :evil: Hajnalban elindultam külföldre, de majdnem nagy baj lett belőle. M1-en 5 autóval előttem egy szemből érkező kamion átszakította a szalagkorlátot és felborult. Nem sokan múlott, hogy belerohanjunk. Arra, hogy pont akkor "jön" át, amikor ott vagyok, már gondolni sem merek. Ez már a második eset, hogy kamion töri át a szalagkorlátot. A múltkoriban 14 halálos áldozat volt, most szerencsére egy sem. De nem sokan múlott. Már kezdek parázni a belső sávban, ha kamion jön a másik oldalon szembe.

Ezek szerint ma nem fog felém járni a szekeres hátsó ajtaját elvinni. Az élethez szerencse is kell. Szurkolok holnapra (is).

Jackson, aki vár rád

Írd meg PÜ ben hová kell mennem, estefelé elhozom. Lerakom a garázsban és csütörtökön leviszem Lacinak.

2012.01.17. 15:38

Jacko, a hátsó ajtóról jut eszembe, ha legközelebb Miskolcon jársz, megnézném a csomagtérajtódat, hogy milyen lett. :)
Sajna a hópartyn nem jutott eszembe.

2012.01.17. 15:44

tibi666 írta:Jacko, a hátsó ajtóról jut eszembe, ha legközelebb Miskolcon jársz, megnézném a csomagtérajtódat, hogy milyen lett. :)
Sajna a hópartyn nem jutott eszembe.

Hát akkor hiába nézted volna mert csak utánna lévő hétfő indult a nagy meló.

Jackson, aki majd lemosatja, hogy csillogjon (bár fogalmam sincs mikor megyünk Miskolc felé)
Hozzászólás küldése

VigLink badge