Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E39-ről?

2013.05.30. 19:49

kanyobence írta:
Gallaca írta:
Imco írta:
fgeri92 írta:Sziasztok,
Olyan kérdésem volna,hogy van egy kedves ismerősöm 99-es 520i-je és jobbkormányos,szeretné átalakíttatni, Székesfehérvár-Pest közelében tudtok olyat aki ezzel foglalkozik és hogy nagyjából milyen költségei lehetnek egy ilyennek?

Üdv Gergő

Mármint bal kormányossá?
Ha igen, akkor inkább vennék egy újat.
99' 520i nem egy horror már.
A kintit meg tartsa meg alkatrésznek.
Megkockáztatom, hogy a papírozása sem lenne egyszerű.
Illetve annyi csingilingi kellhet hozzá, hogy a fenti eljárás rentábilisabb.
Gallaca vagy Schnitzer majd számszerűsíti talán.

E39 ügyben Mazochista vagyok, de ennyire nem! Nem éri meg!

Viszont van egy kérdésem, mindenkihez!
Esőszenzoros kocsim még nem volt. Van-e annyi előnye a sima intervallumoshoz képest, hogy érdemes legyen bajlódni az utólagos beszereléssel? Feladatnak nem nagy feladat.

Én úgytudom, hogy szélvédőt is cserélned kéne. De ha nem valaki megc?fol!

Jól tudod, de szélvédőt nem ártana cserélnem, és azért is gondolkodom a szenzoron. Csak nem tudom, hogy hasznos, vagy nem.

2013.05.30. 19:58

Gallaca írta:
kanyobence írta:
Gallaca írta:
Imco írta:
fgeri92 írta:Sziasztok,
Olyan kérdésem volna,hogy van egy kedves ismerősöm 99-es 520i-je és jobbkormányos,szeretné átalakíttatni, Székesfehérvár-Pest közelében tudtok olyat aki ezzel foglalkozik és hogy nagyjából milyen költségei lehetnek egy ilyennek?

Üdv Gergő

Mármint bal kormányossá?
Ha igen, akkor inkább vennék egy újat.
99' 520i nem egy horror már.
A kintit meg tartsa meg alkatrésznek.
Megkockáztatom, hogy a papírozása sem lenne egyszerű.
Illetve annyi csingilingi kellhet hozzá, hogy a fenti eljárás rentábilisabb.
Gallaca vagy Schnitzer majd számszerűsíti talán.

E39 ügyben Mazochista vagyok, de ennyire nem! Nem éri meg!

Viszont van egy kérdésem, mindenkihez!
Esőszenzoros kocsim még nem volt. Van-e annyi előnye a sima intervallumoshoz képest, hogy érdemes legyen bajlódni az utólagos beszereléssel? Feladatnak nem nagy feladat.

Én úgytudom, hogy szélvédőt is cserélned kéne. De ha nem valaki megc?fol!

Jól tudod, de szélvédőt nem ártana cserélnem, és azért is gondolkodom a szenzoron. Csak nem tudom, hogy hasznos, vagy nem.

Úgy m?r m?s. H?t megoszlik róla a vélemény. Nekem nem hi?nyzik pl.

2013.05.30. 20:54

üdvözlök mindenkit, szeretnék érdeklödi hogy , bmw e39 535i ,féltengely körforgoba kattogo hangja van , meg nagy a holtjátéka , difi elromolhatott egyébként automata nem lehet szadizni a difit elvileg benne,

2013.05.30. 22:09

Gallaca írta:Jól tudod, de szélvédőt nem ártana cserélnem, és azért is gondolkodom a szenzoron. Csak nem tudom, hogy hasznos, vagy nem.

Ha cserélném a szélvédőt, akkor biztosan beraknám ezt az extrát. Szerintem hasznos!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca
Értékelés: 4.76%

2013.05.30. 23:12

kanyobence írta:

Amíg nem volt ülésfűtésem, nekem az sem hiányzott......

2013.05.30. 23:15

kovessyroli írta:
kanyobence írta:

Nekem az sincs, és az még is hi?nyzik. :roll:

2013.05.30. 23:18

kanyobence írta:
kovessyroli írta:
kanyobence írta:

Hidd el Bence, egész nyáron nem fog ... :mrgreen:

2013.05.30. 23:21

jlaci74 írta:
kanyobence írta:
kovessyroli írta:
kanyobence írta:

Hidd el Bence, egész nyáron nem fog ... :mrgreen:

Bőrben főleg nem, de télen egy könnycseppet elmorzsolok mikor a fűthető ülésre gondolok.
De lehet újítok winterre bariszőrt. :mrgreen:

2013.05.31. 10:42

Jerry írta:
Gallaca írta:Jól tudod, de szélvédőt nem ártana cserélnem, és azért is gondolkodom a szenzoron. Csak nem tudom, hogy hasznos, vagy nem.

Ha cserélném a szélvédőt, akkor biztosan beraknám ezt az extrát. Szerintem hasznos!

Ez a dolog engem is érdekelne mert a szélvédő nekem is cserés lesz záros határidőn belül. De mi kellene még hozzá hogy működjön az esőszenzor?

2013.05.31. 10:43

spider2 írta:
Jerry írta:

Ez a dolog engem is érdekelne mert a szélvédő nekem is cserés lesz záros határidőn belül. De mi kellene még hozzá hogy működjön az esőszenzor?

A szenzor, és a kábelköteg.

2013.05.31. 11:10

barbrady írta:
spider2 írta:
Jerry írta:

Ezeket honnan lenne érdemes beszerezni? Esetleg bontottan előfordulhat?
A szélvédő az mennyibe fájna? Visszapillantót kell hozzá cserélni? Olvastam valahol hogy face lift után az esőszenzornak a kábelköteg már be lehet fűzve?

2013.05.31. 11:35

spider2 írta:
barbrady írta:
spider2 írta:
Jerry írta:

Ezeket honnan lenne érdemes beszerezni? Esetleg bontottan előfordulhat?
A szélvédő az mennyibe fájna? Visszapillantót kell hozzá cserélni? Olvastam valahol hogy face lift után az esőszenzornak a kábelköteg már be lehet fűzve?

Szenzorból jó a bontott. Ha faceliftesből való, akkor nem kell másik tükör, a szenzor burkolata (ja, még ez is kell!) jó a szenzor nélküliére. Nem jellemző a Bmw-re, hogy bármit bekábelezne, de az enyémben gyárilag van, így ezt nem tudom.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: spider2
Értékelés: 4.76%

2013.05.31. 20:08

Köszi az eddigi véleményeket esőszenzor ügyben, bár eléggé kevesen próbáltak meggyőzni, pro, és kontra. :D Tolonghattak volna többen is! :roker: Keveseknek van ilyen, vagy nem téma?
Még nem tudom mit tegyek... :facepalm:
Gondolkodás közben beszerelem a frissen beszerzett hátsó rolómat, aztán majd meglátjuk. :roll:

2013.05.31. 20:13

Gallaca írta:Köszi az eddigi véleményeket esőszenzor ügyben, bár eléggé kevesen próbáltak meggyőzni, pro, és kontra. :D Tolonghattak volna többen is! :roker: Keveseknek van ilyen, vagy nem téma?
Gondolkodás közben beszerelem a frissen beszerzett hátsó rolómat, aztán majd meglátjuk. :roll:

Szerintem nagyon hasznos. Sőt, már ha olyan autót vezetek amiben nincs hiányolom is :facepalm: ...

2013.05.31. 20:17

Haminda írta:
Gallaca írta:Köszi az eddigi véleményeket esőszenzor ügyben, bár eléggé kevesen próbáltak meggyőzni, pro, és kontra. :D Tolonghattak volna többen is! :roker: Keveseknek van ilyen, vagy nem téma?

Szerintem nagyon hasznos. Sőt, már ha olyan autót vezetek amiben nincs hiányolom is :facepalm: ...

Nem tudom a 39-ben milyen, de a 60/61-é nagyon hozzánő az emberhez. Néha a cápában is keresem a gombot... :facepalm:

2013.05.31. 20:48

Nekem van esőszenzorom most is és volt off autómon is.Szeretem,nagyon jó,kényelmes,olyan egy kicsit mint az automataváltó.Jó vele de lehet nélküle is élni.De mivel úgy látom hogy megy neked is az installálás mint hamoriarpinak így szereld be mert nem fogsz csalódni!!! :szerintem

2013.05.31. 21:15

Tomi.i írta:

Nekem van esőszenzorom most is és volt off autómon is.Szeretem,nagyon jó,kényelmes,olyan egy kicsit mint az automataváltó.Jó vele de lehet nélküle is élni.De mivel úgy látom hogy megy neked is az installálás mint hamoriarpinak így szereld be mert nem fogsz csalódni!!! :szerintem

Naja :!:
Automataváltó, tempomat, esőszenzor.
Bal láb kilógat ablakon, jobb Anyuci ölében, jobb kéz fagyi, bal cigi :roker:

2013.06.02. 06:31

Sziasztok!
Nem tudjátok,hogy ki lehet valahogy kapcsolni, azt ,hogy az ajtókat ne zárja be automatikusan a kocsi mikor elindulok?
Köszonettel :Vészi Gergely Pécsről

2013.06.02. 06:38

Illetve , egy olyan kérdésem lenne, hogy a pro-tech nevű üzemanyag rendszer tisztitó adalékot szabad használni 25d-ben, mert off automban használtam és észrevehető volt a hatása.

2013.06.02. 06:43

bmwguru írta:Sziasztok!
Nem tudjátok,hogy ki lehet valahogy kapcsolni, azt ,hogy az ajtókat ne zárja be automatikusan a kocsi mikor elindulok?
Köszonettel :Vészi Gergely Pécsről

Igen, CKM-ben diaggal.
Hozzászólás küldése

VigLink badge