![]() |
2013.05.30. 19:49
kanyobence írta:Gallaca írta:Imco írta:fgeri92 írta:Sziasztok,
Olyan kérdésem volna,hogy van egy kedves ismerősöm 99-es 520i-je és jobbkormányos,szeretné átalakíttatni, Székesfehérvár-Pest közelében tudtok olyat aki ezzel foglalkozik és hogy nagyjából milyen költségei lehetnek egy ilyennek?
Üdv Gergő
Mármint bal kormányossá?
Ha igen, akkor inkább vennék egy újat.
99' 520i nem egy horror már.
A kintit meg tartsa meg alkatrésznek.
Megkockáztatom, hogy a papírozása sem lenne egyszerű.
Illetve annyi csingilingi kellhet hozzá, hogy a fenti eljárás rentábilisabb.
Gallaca vagy Schnitzer majd számszerűsíti talán.
E39 ügyben Mazochista vagyok, de ennyire nem! Nem éri meg!
Viszont van egy kérdésem, mindenkihez!
Esőszenzoros kocsim még nem volt. Van-e annyi előnye a sima intervallumoshoz képest, hogy érdemes legyen bajlódni az utólagos beszereléssel? Feladatnak nem nagy feladat.
Én úgytudom, hogy szélvédőt is cserélned kéne. De ha nem valaki megc?fol!
2013.05.30. 19:58
Gallaca írta:kanyobence írta:Gallaca írta:Imco írta:fgeri92 írta:Sziasztok,
Olyan kérdésem volna,hogy van egy kedves ismerősöm 99-es 520i-je és jobbkormányos,szeretné átalakíttatni, Székesfehérvár-Pest közelében tudtok olyat aki ezzel foglalkozik és hogy nagyjából milyen költségei lehetnek egy ilyennek?
Üdv Gergő
Mármint bal kormányossá?
Ha igen, akkor inkább vennék egy újat.
99' 520i nem egy horror már.
A kintit meg tartsa meg alkatrésznek.
Megkockáztatom, hogy a papírozása sem lenne egyszerű.
Illetve annyi csingilingi kellhet hozzá, hogy a fenti eljárás rentábilisabb.
Gallaca vagy Schnitzer majd számszerűsíti talán.
E39 ügyben Mazochista vagyok, de ennyire nem! Nem éri meg!
Viszont van egy kérdésem, mindenkihez!
Esőszenzoros kocsim még nem volt. Van-e annyi előnye a sima intervallumoshoz képest, hogy érdemes legyen bajlódni az utólagos beszereléssel? Feladatnak nem nagy feladat.
Én úgytudom, hogy szélvédőt is cserélned kéne. De ha nem valaki megc?fol!
Jól tudod, de szélvédőt nem ártana cserélnem, és azért is gondolkodom a szenzoron. Csak nem tudom, hogy hasznos, vagy nem.
2013.05.30. 20:54
2013.05.30. 22:09
Gallaca írta:Jól tudod, de szélvédőt nem ártana cserélnem, és azért is gondolkodom a szenzoron. Csak nem tudom, hogy hasznos, vagy nem.
2013.05.30. 23:12
kanyobence írta:
Úgy m?r m?s. H?t megoszlik róla a vélemény. Nekem nem hi?nyzik pl.
2013.05.30. 23:15
kovessyroli írta:kanyobence írta:
Amíg nem volt ülésfűtésem, nekem az sem hiányzott......
2013.05.30. 23:18
kanyobence írta:kovessyroli írta:kanyobence írta:
Nekem az sincs, és az még is hi?nyzik.
2013.05.30. 23:21
jlaci74 írta:kanyobence írta:kovessyroli írta:kanyobence írta:
Nekem az sincs, és az még is hi?nyzik.
Hidd el Bence, egész nyáron nem fog ...
2013.05.31. 10:42
Jerry írta:Gallaca írta:Jól tudod, de szélvédőt nem ártana cserélnem, és azért is gondolkodom a szenzoron. Csak nem tudom, hogy hasznos, vagy nem.
Ha cserélném a szélvédőt, akkor biztosan beraknám ezt az extrát. Szerintem hasznos!
2013.05.31. 10:43
spider2 írta:Jerry írta:Gallaca írta:Jól tudod, de szélvédőt nem ártana cserélnem, és azért is gondolkodom a szenzoron. Csak nem tudom, hogy hasznos, vagy nem.
Ha cserélném a szélvédőt, akkor biztosan beraknám ezt az extrát. Szerintem hasznos!
Ez a dolog engem is érdekelne mert a szélvédő nekem is cserés lesz záros határidőn belül. De mi kellene még hozzá hogy működjön az esőszenzor?
2013.05.31. 11:10
barbrady írta:spider2 írta:Jerry írta:Gallaca írta:Jól tudod, de szélvédőt nem ártana cserélnem, és azért is gondolkodom a szenzoron. Csak nem tudom, hogy hasznos, vagy nem.
Ez a dolog engem is érdekelne mert a szélvédő nekem is cserés lesz záros határidőn belül. De mi kellene még hozzá hogy működjön az esőszenzor?
A szenzor, és a kábelköteg.
2013.05.31. 11:35
spider2 írta:barbrady írta:spider2 írta:Jerry írta:Gallaca írta:Jól tudod, de szélvédőt nem ártana cserélnem, és azért is gondolkodom a szenzoron. Csak nem tudom, hogy hasznos, vagy nem.
A szenzor, és a kábelköteg.
Ezeket honnan lenne érdemes beszerezni? Esetleg bontottan előfordulhat?
A szélvédő az mennyibe fájna? Visszapillantót kell hozzá cserélni? Olvastam valahol hogy face lift után az esőszenzornak a kábelköteg már be lehet fűzve?
2013.05.31. 20:08
Keveseknek van ilyen, vagy nem téma?
2013.05.31. 20:13
Gallaca írta:Köszi az eddigi véleményeket esőszenzor ügyben, bár eléggé kevesen próbáltak meggyőzni, pro, és kontra.Tolonghattak volna többen is!
Még nem tudom mit tegyek...![]()
Gondolkodás közben beszerelem a frissen beszerzett hátsó rolómat, aztán majd meglátjuk.
...
2013.05.31. 20:17
Haminda írta:Gallaca írta:Köszi az eddigi véleményeket esőszenzor ügyben, bár eléggé kevesen próbáltak meggyőzni, pro, és kontra.Tolonghattak volna többen is!
Gondolkodás közben beszerelem a frissen beszerzett hátsó rolómat, aztán majd meglátjuk.
Szerintem nagyon hasznos. Sőt, már ha olyan autót vezetek amiben nincs hiányolom is...
2013.05.31. 20:48
Gallaca írta:Köszi az eddigi véleményeket esőszenzor ügyben, bár eléggé kevesen próbáltak meggyőzni, pro, és kontra.Tolonghattak volna többen is!
2013.05.31. 21:15
Tomi.i írta:Gallaca írta:Köszi az eddigi véleményeket esőszenzor ügyben, bár eléggé kevesen próbáltak meggyőzni, pro, és kontra.Tolonghattak volna többen is!
Nekem van esőszenzorom most is és volt off autómon is.Szeretem,nagyon jó,kényelmes,olyan egy kicsit mint az automataváltó.Jó vele de lehet nélküle is élni.De mivel úgy látom hogy megy neked is az installálás mint hamoriarpinak így szereld be mert nem fogsz csalódni!!!
2013.06.02. 06:31
2013.06.02. 06:38
2013.06.02. 06:43
bmwguru írta:Sziasztok!
Nem tudjátok,hogy ki lehet valahogy kapcsolni, azt ,hogy az ajtókat ne zárja be automatikusan a kocsi mikor elindulok?
Köszonettel :Vészi Gergely Pécsről